![]() |
| | #41 | ||
| Si eu am AKG66 erau singurele mai ieftine si de firma cand le-am luat acum 2 ani. Tanjeam dupa AKG 500 , BeyerDynamic, AudioTechnica50 care erau la 100$. E un fericit aici cu Grado. Daca mai poate aduce cineva poate reusesc sa le cumpar. Sunt singurele la care am ramas cu gandul. | |||
|
| | #42 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 | imi spune si mie cineva unde gasesc AKG K66 (in bucuresti) si cam pe la ce pret? sau daca pot cumpara ceva mai bun in aceeasi bani. multam. | ||
|
| | #43 | ||
| eu am niste Panasonic RP-HT222, modeste ele da imi plac cum se aud, nici bas puternic si fidelitate buna .. eu nu inteleg fratilor la ce va trebuie AKG si alte casti scumpe peste 100$ cand alea sunt de studiou si pentru altele ...
__________________ C-asa e-n tenis | |||
|
| | #44 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | Asta e o intrebare retorica probabil. Oare de ce le trebuiesc unora masini de 100.000 euro sa mearga prin bucuresti cu ele ? Oare de ce? Pentru ca omul nu e niciodata multumit cu cat are. . Intotdeauna se poate mai bine. Kitzu cine are grado? Ca ma cam bate si pe mine gandul la unele. | ||
|
| | #45 | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 | Pentru cine mai vrea căşti, tocmai am dat o tură. Sennheiser şi AudioTehnica găsiţi la Muzica. AudioTehnica la parter în stînga întrării, Sennheiser la etaj în dreapta. Au diverse modele, Sennheiser 200 sînt la ~2.2 mil. AudioTehnica au 40, 30 şi 20. AKG găsiţi la Yamaha Divertis. E lîngă Ţăndărică, vis-a-vis de Palatul Telefoanelor. K66 sînt la ~1.4 mil. Mai au K55 (200k mai puţin), K44, 141 şi altele. Eu nu-s cine ştie ce audiofil, n-am pretenţii elevate. Prin urmare am avut de ales între K55 şi K66 ca să fie un preţ mic. Din cîte am ascultat la ele acolo şi au zis şi alţii: K55 are un bas mai bun şi scoate sunet mai "interesant". K66 scoate un sunet mai curat, nealterat, dar care poate părea "plat". Atenţie, nici una nu e de rău. K55 probabil va conveni celor care apreciază îmbunătăţirea sunetului, ex. cei care ascultă trance. K66 va conveni mai mult celor care preferă să asculte muzică cu instrumente "naturale", gen clasică, jazz. Nu vă sfătuiesc să luaţi K66 dacă vreţi bas puternic. Alt criteriu poate fi modul de construcţie. K66 sînt semi-deschise, adică au găurele şi comunică la exterior, pe cînd K55 sînt închise, deci nu comunică. La K66 chestia asta contribuie la sunetul clar. Gîndiţi-vă unde vreţi să le folosiţi, K66 se aud în jur şi pot deranja la birou, de exemplu. Pe de altă parte, căştile [semi]deschise au efecte mai blînde asupra urechilor la folosirea pe termen lung. Pentru o alegere mai precisă mergeţi cu un CD audio propriu şi ascultaţi-le, oamenii te lasă să le încerci fără probleme şi-ţi dau ei CD-uri audio cu ce gen vrei dacă nu ai. Dar e preferabil să ai tu ceva ce ai mai ascultat ca să poţi compara. Personal am ales K66 pentru că ascult foarte multe genuri de muzică diferite. | ||
|
| | #46 | ||
| Ce ziceti de castile 5.1 de la Zalman ??? Ma bate gandul sa-mi cumpar. Sau recomandati-mi ceva de maxim 2.000.000 . Multumesc.
__________________ Patru lucruri nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata ... E8400|GA-EP45-DS3R|4GB ES2-8000|HD4850|226BW|WD640AAKS|SH-S183L|ZM-460B|Antec 300|X-FI XtremeGamer|SteelSeries Siberia|Microlab Solo 6|Habu|Eclipse II|Logitech G25 | |||
|
| | #47 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2005 | Pe unde se gasesc kituri infrarosu pentru casti? Am cvazut odata o scula care se baga in mufa si cealalta jumate o puneai la casti si comunicau prin ir si puteai sa te plimbi prin toata camera cu castile. Da nu mai stiu unde am vazuto. | ||
|
| | #48 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2005 Location: bucuresti | io am primit in noimbrie 2004 niste sennheiser 202. vreau sa spun ca din momentul in care le-am pus pe urechi, nu l-em mai dat jos cateva ore. le tin la servici. ascult "de toate" dar predomina house-ul. sunt pe sufletul meu. castile sunt inchise asa ca bass-ul e demential. inalte nota 10. medii, nota 9. calitate per total super. citisem threaduri integi despre casti si ce se spune de ele. concluzia trasa de mine. de la cele mai ieftine pana la cele mai scumpe, sennheiser sunt cele mai bune. 202-urile nu sunt imense dar izoleaza perfect. nu mai auzi nimic. iar pentru 70% din volumul pe care il pot suporta, afara nu se aud deloc. bine ca in birou nu e liniste perfecta. dar tot nu se aud. firul mi s-a parut ok. ce m-a surprins in mod placut a fost suportul pe care se infasoara "excesul" de fir (are 3 metri) si se poate agata la curea (nu stiu sa fi vazut pe cineva pe strada cu astfel de casti ). ele au fir pe ambele parti. faza cu firul pe oparte nu mi se pare ok. simiti ca ti se trage capul pe partea cu firul (parere pur subiectiva). cred ca au costat in jur de 1 mil, luate de la muzica. concluzie: despre sennheiser, numai de bine. modelul 202 e facut pentru orice muzica, dar e perfect pentru boom-boom-uri din house si shootere. eu le dau nota 11 ![]() | ||
|
| | #49 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2005 | dupa tot ce am citit m-am cam hotarat. vreau akg k66. numai ca am o mica problema. unde gasesc in iasi sa cumpar? sau pe internet, comanda, ceva orice? daca stie cineva ii multumesc inca de pe acum. | ||
|
| | #50 | ||
| Kitzu: o chestie interesanta, cu transport moka. Alessandro MS1 (Grado SR125 modificate) la 100 USD de pe magazinul lor online... Can't beat the price ![]() www.alessandro-products.com | |||
|
| | #51 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 | cam cat costa o pereche de Hd 495 ? si unde le pot gasi! eu am max 2.5 mil si as vrea sa-mi cumpar o pereche de casti bune,si la muzica am vazut o pereche germini (parca care aveau o plaja super buna de frecvente de pana la 5-22.000KHZ1Voi ati auzit de firma asta,ce-mi recomandati pana in 2.5 mil | ||
|
| | #52 | ||
| Si eu aveam de investit 2.5 mil in casti dar dupa ce m-am gandit mai bine am zis sa o las balta cu Sennheiser,AKG,Sony sau AudioTehnica. Mi-am luat niste Philips hp 200 am dat 450.000 pe ele. Sincer nu pot sa-mi imaginez cat de mare poate fi diferenta intre ele si Sennheiser sau AudioTehnica de 100$ pe Audigy 1 al meu . PS:Ce inseamna sau va rog sa-mi dati un link cu explicatii despre plaja de frecventa si alte caracteristici ale castilor in general. Ale mele au Sunet Sistem acustic : Închis Răspuns în frecvenţă : 15 - 22 000 Hz Impedanţă : 32 Ohm Tip magnet : Ferită Putere maximă de intrare : 500 mW Sensibilitate : 106 dB Diametru difuzor : 40 Bobină : Aluminiu diafragmă : Mylar dome
__________________ Patru lucruri nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata ... E8400|GA-EP45-DS3R|4GB ES2-8000|HD4850|226BW|WD640AAKS|SH-S183L|ZM-460B|Antec 300|X-FI XtremeGamer|SteelSeries Siberia|Microlab Solo 6|Habu|Eclipse II|Logitech G25 | |||
|
| | #53 | ||
| aspe + droopy_ro : Specificatiile alea sunt vax albina. Irelevante. NU va luati dupa ele, ca o sa regretati. Cele mai bune casti din lume au specificatii modeste . aspe: Alessandro MS1, la 2,8 mil, sau Beyer DT231, la 2 mil. De la Sennheiser merita doar PX100 (1,5 mil., cred) | |||
|
| | #54 | ||
| Se gasesc pe la noi, Alessandro MS1 (sau echivalentul Grado)? | |||
|
| | #55 | ||
| Nope. Magazin online american sau taivanez. 100 USD cu expediere cu tot. Am dat URL mai sus. | |||
|
| | #56 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 | unde gasesc Beyer DT231 in bucuresti caci la muzica nu aveau? | ||
|
| | #57 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 | Credeti ca este o afacere buna sa cumpar un Sennheiser hd 570 la 2.5 milioane aduse din germania ???? | ||
|
| | #58 | ||
| 570 - proasta afacere. Nu merita. Decat DT231, mai bine Sennheiser PX100. De alea aveau? | |||
|
| | #59 | ||
| Daca ai putea un Beyerdynamics DTX800-900 din germania, alea ar merita. Cam 2,5 milioane 800-le | |||
|
| | #60 | ||
| Aveam niste Philips hp 200 care nu ma dezamageau pe un Aureal Vortex 2. Mi-am luat un Audigy 2 si asta m-a convins ca trebuie sa imi schimb castile. Probabil o sa imi iau Sennheiser. Am vazut ceva promitzator la 2.8 mil. O sa va tzin la curent | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|