![]() |
| | #61 | ||
| Atentie la impedante, atentie la model. Cauta mult pe net inainte sa-ti iei ceva... La 2.8 milioane iti iei Alessandro MS1 (Grado, daca ai auzit de Sennheiser stii si de Grado) . Merg cu Audigy si se aud impecabil. | |||
|
| | #62 | ||
| Vreau si eu sa imi iau niste casti.Bugetul e maxim 1 mil.Utilizarea lor va fi home, asa ca astept recomandari de la profesionisti.Multam ! | |||
|
| | #63 | ||
| Apropo de Alessandro. Cum sa fie 2.8 mil, din moment ce la ei pe site sunt 99USD? FARA transport. Transportul probabil ca mai e si ala 30-50 usd, in cel mai bun caz...Plus vama si alte kkt-uri tipic Ro. | |||
|
| | #64 | ||
| Bun... am vazut mai sus ca lumea nu se joaca cu cifre mici... Dar recomand si dupa parerea mea e cea mai buna la categoria pret/performanta: Watson Digital... am cumparata casca de la metro si sunt foarte multumit de ea... pe 4 batrane o meritat... ceva mai ieftin si mai bun nu stiu daca gasiti... | |||
|
| | #65 | ||
| Alea-s cashti de counterstraic shi de cueic, nu pentru "enjoy" muzica. Nici nu stau bine pe cap... Ca is ieftine...asta este, calitatea se plateshte. Is curios cat o sa te tzina firu la ele ![]()
__________________ "daca pui 3 huburi de 10 mb unu dupa altu cele 2 capete o sa comunice cu viteza luminii. In cauciuc." "Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience" | |||
|
| | #66 | ||
| Dead Ghost... E gratuit transportul, scrie pe site . Cu vama te descurci tu, vezi cum aranjezi ![]() | |||
|
| | #67 | ||
| Am puricat site-ul si nu am vazut nimic care sa precizeze asta. Nici macar shopping cart-ul nu functioneaza... ![]() | |||
|
| | #68 | ||
| Shopping cart-ul imi merge. E un applet Java amarat. Ce folosesti ca browser, lynx? | |||
|
| | #69 | ||
| Folosesc Maxthon, adica IE6...Am incercat si cu IE curat si la fel imi face (vezi imaginea atasata). | |||
|
| | #70 | ||
| uite rezultatul unei comenzi: Stock # Description Qty Price HPAMS10 Music Series One 1 99.00 Subtotal US $99 Shipping & Handling FREE TOTAL US $99.00 Mai trebuie doar sa alegi metoda de plata. Aici am IE6 cu JRE 1.5, si acasa ie6 cu ms jvm. edit: ar mai fi o faza: incearca sa adaugi la cart un produs, si dupa aia sa vizualizezi. | |||
|
| | #71 | ||
| Pana la urma ai comandat tu de la ei si a fost shippingul gratis? Mi-e greu sa cred ca ei trimit pana in RO, pe cheltuiala lor... edit: nu merge sa adaug nimic, pt ca nu am buton de add to shopping cart. Acelasi bug ca mai sus... ![]() | |||
|
| | #72 | ||
| A comandat un prieten. I-a venit, ce-i drept, in 2 saptamani. Moka. Pe ei ii costa shippingul cam 5 USD. Sincer, ma enerveaza atitudinea ta. Sunt roman, deci mint sau fac reclama nejustificata, ah? Du-te, ia niste Sony V700, si vezi ce inseamna sunet "din buda". | |||
|
| | #73 | ||
| funky_criminal: mira-m-as sa gasesti ceva bun in 1 milion. Koss KSC-75? (astia nusht cum trimit...) | |||
|
| | #74 | ||
| Man, nu am zis ca minti si sincer si eu vroiam mai demult niste Grado (si auzisem de versiunea Alessandro) dar nu aveam de unde sa le cumpar. Doar ca imi vine f. greu sa cred ca trimit ei in Ro, gratis. Asta pt ca 1: este un miracol sa mai gasesti in ziua de azi magazine vestice care sa trimita in Ro si 1: sa mai aiba si shipping peste ocean, (US-RO) gratis. Adica e prea bine ca sa fie adevarat si fiind roman, neobisnuit cu faze din astea, e normal sa fiu sceptic... | |||
|
| | #75 | ||
| Shipping-ul e moca. Oriunde in lume. Schepsisul e ca raspund doar la telefon, mailul nu prea merge. Trimit cu posta standard. Ti-am zis, 2-3 saptamani nu e neobisnuit. In plus, nu expediaza decat dupa ce primesc banii. Exista destule site-uri straine care trimit in .ro, nu mai e situatia din 2000-2001. Iti urez succes. | |||
|
| | #76 | ||
| Am fost pe la magazin sa vad ce impedante au castile. Am gasit 2 modele care mi-au placut. O pereche avea 32 si alta 64. Care dintre ele sa fie oare. Ale cu impedanta de 64 par sa fie mai bune. Mi se pare cam mare totusi. Boxele au parca 4. Castile parca le au mai mari dar chiar de 64? Am incercat sa vorbesc si cu cei de la Grado dar nu am reusit. | |||
|
| | #77 | ||
| Bun site-ul Alessandro pacat ca 25% nu se aplica:"Online Coupon: * Discounts exclude: headphones, vacuume tubes, vintage/studio gear, working dog and parts " Email la: info@alessandro-products.com pentru orice problema. Ideea e ca nu stiu cat respecta din Grado original. Oricum daca modelul aduce a 125 la calitati, merita. Observati cat costa urmatoarele modele!! 300$ si 600$! | |||
|
| | #78 | ||
| Join Date: Aug 2002 | |||
|
| | #79 | ||
| Pai la alea de studio o sa dai si de impedante gen 300-600 ohmi, nu e nimic neobisnuit. Sennheiser HD650 au 300 ohmi. Doar ca aici nu ai de-a face cu difuzoare normale... Oricum, chiar la impedante de 32 de ohmi (din motive electrice, poate mai ales acolo) tre' un amplificator ca sa sune la potentialul adevarat castile ![]() Alessandro MS1 SUNT SR125 . Exact SR125 ![]() | |||
|
| | #80 | ||
| Asadar se da un calculator ninci prea-prea nici foarte-foarte ( PIII la 700, dual in cazul de fatza ), se mai da o placa de sunet bunicica ( Audigy 2 zs ), se mai pune un mp3 tras de pe un cd original de preferintza si pus la 320 ( lucrat si o tziruca in Sound Forge pe la mine). Totul se amesteca bine si se face o supa organica primordiana muzicala. In final se adauga o casca Sennheiser HD 497. | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|