![]() |
| | #1042 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2001 Location: bucuresti | aha
sa zicem ca as vrea sa imi iau un 0404 usb2.0 , ce casti s-ar potrivi de minune cu aceasta placa ? sau cu ce ar merita sa inlocuiesc senn hd595 ?
__________________ Core 2 Duo E6600/3800mhz 1.48v, Gigabyte p35-ds4/333 ,Gainward 8800gts 320mb/670/2150mhz , 2*1g ddr 800 - U-max/1000mhz , 2*320G Samsung , Sirtec HPC500-A12s/noctua nf12s , Termaltake Tsunami Dream Silver /2*12silverstone/1*12 scythe/artic freezer pro, Logitech MX518 , Samsung 245B+ ,Panasonic 42PV60EH sound - asus xonar D2 , multicanal - Denon AVC-A1XV 3000W , stereo - Cambridge Azur 840A , Sony SS X90ED , GH V80-8 Gold. Infinity kappa120.3se , beyerdynamic dt880 PRO ,sennheiser cx500. | ||
|
| | #1048 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Fericirea este subiectiva, indiferenta fata de realitatea obiectiva! | |||
|
| | #1051 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2005 Location: The kingdom far, far away |
Billy Boy, avand in vedere interesul pecuniar, elogiul tau la adresa SR60 devine implicit lipsit de credibilitate. Cu banii pe care ii ceri tu, eu am cumparat SR80 in Ro si vanzatorul a avut chiar si un mic profit! Inteleg ca nu esti bunul samaritean dar pretul este exagerat, incarcand cu peste 25% valoarea reala a castilor. Parerea mea... | ||
|
| | #1052 (permalink) | ||
| http://www.tapeconnection.dk/tcasp/d...ukt&gruppenr=g uite aici pretu....eu am pus 500.000 ...vreti sa le aduc pe 100.000?
| |||
|
| | #1053 (permalink) | ||
Billy boy, nu e nevoie sa te justifici dar daca ai inceput, sa stii ca am tinere foarte buna de minte: Quote:
| ||
|
| | #1055 (permalink) | ||
Ma rog, oricum suntem total offtopic. Avand in vedere ca Grado nu sunt de gasit in Romania, e totusi o oferta de luat in considerare pentru cei interesati. Din punctul meu de vedere, chiar si la banii astia, SR60 nu au concurenta.
| ||
|
| | #1056 (permalink) | ||
|
Vreau sa va spun ca eram sceptic in ceea ce privesc amplificatoarele pentru casti. Eram foarte multumit de ceea ce scotea sblive-ul pe Senn HD580... and oh boy I was wrong a venit azi Meier Corda MOVEDaca vorbiti de Grado, nu va intereseaza Alessandro MS1? costa $99 cu international shipping inclus. | |||
|
| | #1057 (permalink) | ||
Hahaha, ma faci sa rad cu lacrimi! Si crezi ca ai aflat cu ce se mananca castile pe cutia aia de chibrituri? Pai in primul rand sblive e o placa de sunet jenanta. In al doilea rand amplifurile ieftine ale lui Jan sunt poate (depinde) doar putin mai rasarite decat cele integrate in placile de sunet profi. Am si eu o jucarie de-asta, produsa de Headroom. Ca da clasa oricarei iesiri de casti de placa de sunet/cd player/ receiver e sigur. Dar cam atat. Nu are nici pe departe detaliul, transparenta sau rafinamentul unui amplif serios de casti. Am tinut cateva luni la vanzare un amplif cu adevarat bun (Creek-ul OBH 21SE) la un pret imbatabil si nu s-a obosit nimeni nici macar sa puna o intrebare! Ma intreb ce ai spune daca ai asculta Creek-ul, Prehead-ul meu sau un Opera pe o sursa serioasa, cu inregistrari de calitate .Pe mine mai repede m-ar manca un MS Pro | ||
|
| | #1058 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Fericirea este subiectiva, indiferenta fata de realitatea obiectiva! | |||
|
| | #1059 (permalink) | ||
|
Vreau sa-mi iau si eu niste casti pt "home-use" , pt un cd-player si din cand sa le folosesc la calculator. Dispun cam de 1-1.5 mil max.. Am avut in trecut niste panasonicuri faine, m-au tinut vreo 6 ani da s-a dus cablul si n-am reusit sa le fac (parca erau rp ht 202). Extraordinar de rezistente, si sunetul nu s-a distrus cu timpul. Ce-as putea sa-mi cumpar cu banii astia? (doresc fidelitate in primul rand, nu sa-mi bubuie creierii, si sa le pot tine mai mult de 2-3 ore pe urechi) Sunt in aria "muzicii" si deci vreau ceva cat mai calitativ. Multam!
__________________ Sometimes i can't fight for the things that are worth fighting for... | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|