Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Audio

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 17-07-2007, 19:55   #1061 (permalink)
Registered User

Proof_ro's Avatar

Mersi mult Gabi pt recomandare.
1. Scot un sunet chiar asa de bun? Recunosc ca eu nu sunt mare cunoscator in domeniul "audio" Din ce-am citit sunt destul de laudate
2. Am uitat sa preciez. Le voi folosi strict in casa, nu suport sa umblu pe strada cu casti
3. Doar o intrebare : E ceva de capul astora? (din pura curiozitate)http://www.emag.ro/casti/casti-audio...i--pRP-F600E-S
4. Unde pot gasi sennheiser px100, precum si alte sennheiser in tara, noi cu garantie, de preferabil in minunata capitala? Multam fain!

Proof_ro is offline    Reply With Quote
Old 17-07-2007, 20:07   #1062 (permalink)
Registered User

ndoz's Avatar

Quote:
Originally Posted by the player View Post
MOVE dupa cum scrie si pe site-ul Meier e o solutie portabila pentru casti de asemenea portabile. Ori HD580 numai portabila nu e... Sa te bucuri sanatos de ele, dar mai puneai putin si luai macar un Arietta. Ca sa nu mai zic ca eu am amp de 300 de euro nou si tot nu-s multumit de el pe 580....
Am luat MOVE-ul pentru ca nu aveam nici o sursa de line out, altfel probabil ca nu-mi luam amp deloc. Eu eram foarte multimit de casti si inainte, mai ales acum
Oricum, fondurile mele pentru a investi in asa ceva sunt limitate, asa ca am mers spre o solutie budget... deja m-am intins cam mult pentru buzunarul meu.

ndoz is offline    Reply With Quote
Old 17-07-2007, 20:53   #1063 (permalink)
AFX
Nick anterior: ANALORD

AFX's Avatar

Proof_ro, iti voi raspunde la intrebari avand in vedere ca am px100 de ceva vreme.

1. da, scot un sunet foarte bun pentru marimea lor si sunt cu adevarat laudate, insa nu in segmentul pentru care vrei tu sa le cumperi - ele sunt casti portabile in principiu, de folosit la mp3 playere
eu le folosesc la ipod si le port mai tot timpul cand ies din casa si merg singur

3. nu, intr-o proportie covarsitoare castile de la panasonic, sony, philips si alte branduri d-astea "consacrate" sufera rau de tot la calitatea sunetului, pe majoritatea segmentelor de pret

4. gasesti o gama buna de casti sennheiser la magazinul muzica, la senia

acum, as mai mentiona si faptul ca eu acasa prefer castile inchise, pt strada am px 100, pt acasa am sennheiser hd 212 pro (care sunt putin mai scumpe decat px100 - ~140 ron px, 160 cred 212)

in 212 sunetul este plin, basul este curat si agil (ascult de asemenea fara nicun fel de DSP sau egalizator, atat software cat si hardware, mai aplic ocazional niste replay gain, insa asta n-are treaba cu ce ziceam mai inainte), le prefer in defavoarea pxurilor pt ascultat in casa, chiar daca nu sunt atat de confortabile niste casti mari fata de px care practic iti pot sta pe par (daca nu esti tuns foarte scurt) si stranse lejer de urechi, abia le simti

AFX is offline    Reply With Quote
Old 17-07-2007, 21:09   #1064 (permalink)
Registered User

Proof_ro's Avatar

ANALORD mersi mult de informatii! Raman dator Probabil voi ramane la 212, ma mai gandesc, mai citesc, dau o fuga pe la senia (desi stiam ca ei sunt importatori, nu stiu d c am mai intrebat ) e de la caldura :P ) sa le ascult. Numai bine!

Edit: Dar despre HD477 stiti ceva?

Old 17-07-2007, 23:56   #1065 (permalink)
Registered User

RAYNOR's Avatar

Quote:
Originally Posted by Proof_ro View Post
Edit: Dar despre HD477 stiti ceva?
Cei de la Senia mi-au spus ca nu se mai fabrica ... nici 477 si nici 497.
Asa ca am mers pe un 212.

RAYNOR is offline    Reply With Quote
Old 18-07-2007, 09:12   #1066 (permalink)
AFX

AFX's Avatar

mai poti merge si pe un HD 205 cu performante f apropiate de 212

Old 18-07-2007, 15:38   #1067 (permalink)
Registered User

Proof_ro's Avatar

Pana la urma cred ca raman la 212. Intrebare: Cat de comode sunt? Adica poti sa stai 3-4 ore cu ele fara sa-ti bubuie creierii dupa? Sunt "fiabile", rezistente? In sensul ca daca le iau probabil 3-4 ani nu le voi schimba. Thx again!

Old 18-07-2007, 15:45   #1068 (permalink)
Registered User

the player's Avatar

Quote:
Originally Posted by Proof_ro View Post
Pana la urma cred ca raman la 212. Intrebare: Cat de comode sunt? Adica poti sa stai 3-4 ore cu ele fara sa-ti bubuie creierii dupa? Sunt "fiabile", rezistente? In sensul ca daca le iau probabil 3-4 ani nu le voi schimba. Thx again!
Rezistente la ce? Cunoscand cat de cat Senn-urile pot sa-ti spun ca sunt destul de rezistente in timp. Daca ai grija de ele cum trebuie nu ai probleme chiar si mai multi ani.

the player is offline    Reply With Quote
Old 18-07-2007, 16:28   #1069 (permalink)
Registered User

Proof_ro's Avatar

In sensul ca nu-s facute dintr-un plastic d-ala de 2 lei. Saracele casti panasonic pe care le-am avut pana acum, au fost rupte de catre cineva, scapate pe jos, trase de ele, si au rezistat extraordinar. Bineinteles ca o sa am grija, ca nu vreau sa arunc banii pe geam
Cred ca astea raman, o sa ma duc sapt viitoare sa le ascult ca acum sunt in plina campanie de intrat la facultate :|
Multam mult pt sfaturi! Noroc si vreme racoroasa:P

Old 18-07-2007, 17:14   #1070 (permalink)
AFX

AFX's Avatar

sunt construite bine, insa la cum sunt ele cand le cumperi cred ca nici 15 minute nu vei rezista cu ele fara sa te rupa la urechi.

eu le-am pus pe o minge si le-am lasat ceva vreme asa sa se mai "moaie" putin.
le-am mai facut si "burn in" vreo 48h

3-4 ore mi se pare mult pentru orice casca inchisa pt ca incep sa ti se incinga urechile sau sa transpiri dupa caz, nu e vorba de "bubuit creierii" (pt asta sunt responsabili volumul si tipul de muzica ascultat)

Old 18-07-2007, 17:14   #1071 (permalink)
trance addicted

billy boy's Avatar

pentru impatitii de sunet clar si de casti am cautat si am ajuns la o oferta buna
3.500.000 casti grado sr 60 garantie reala 1 an

billy boy is offline    Reply With Quote
Old 18-07-2007, 18:03   #1072 (permalink)
Registered User

Gabi Udrea's Avatar

Quote:
Originally Posted by ANALORD View Post
sunt construite bine, insa la cum sunt ele cand le cumperi cred ca nici 15 minute nu vei rezista cu ele fara sa te rupa la urechi.

eu le-am pus pe o minge si le-am lasat ceva vreme asa sa se mai "moaie" putin.
Adica vrea sa spuna ca sunt construite de asa natura incat iti strang capul ca la menghina. Pentru cei cu capul mare (ca mine ) nu cred ca sunt modele tocmai recomandate in termeni de comfort.

Ai putea incerca HD 435 > http://www.video-s.ro/foto2/casti2/HD435_2.jpg

Modelul trebuie sa fie mult mai confortabil si se incadreaza perfect in pret (159 RON)

Gabi Udrea is offline    Reply With Quote
Old 18-07-2007, 18:30   #1073 (permalink)
AFX

AFX's Avatar

e bine sa ramana omul la 212

e perfect normal sa stranga acele casti (si toate celelalte din aceeasi gama) pentru ca sunt casti inchise pentru DJ, unde mai inainte de toate castile trebuie sa stranga si sa izoleze foarte bine

daca stii ce sa le faci isi dau drumu repede, daca nu... induri

Old 19-07-2007, 11:52   #1074 (permalink)
Registered User

Proof_ro's Avatar

Hmm.. sunt foarte nehotarat. Eu as vrea sa raman la 477 insa imi fac cu ochiul 515. Insa oare merita diferenta de pret? Apoi tot uitandu-ma pe net, am vazut ca cica HD 555 sunt foarte laudate... Problema de bani n-ar fi, atat ca nu vreau sa ii arunc degeaba. Castile le voi folosi destul de des.
Deci, intrebarea mea este: Care model sa aleg dintre astea 3? 477, 515 sau 555. Sau alte casti pana in 2.5 mil max 3. M-am gandit bine si am zis ca daca tot dau atatia bani macar sa-mi placa ce-mi cumpar. Pls help! Am inceput sa le visez noaptea :P

P.S Parca as prefera totusi niste casti deschise, pt ca, cum spuneam, le voi folosi numai in casa, deci nu ma deranjeaza daca se aude in "afara" Dar astept pareri de la voi, ca sunt multi cunoscatori pe aici!

Old 19-07-2007, 14:26   #1075 (permalink)
Registered User

the player's Avatar

Eu zic asa "Take the Grado way, or the Highway"! )

the player is offline    Reply With Quote
Old 19-07-2007, 17:21   #1076 (permalink)
trance addicted

billy boy's Avatar

Grado Sr 80 Cum Se Aude?

billy boy is offline    Reply With Quote
Old 19-07-2007, 23:54   #1077 (permalink)
Registered User

billy boy, te-a prins microbul .

Pe trance vei ramane cu gura cascata . SR60 sunt cuminti, politicoase, echilibrate, "audiofile". SR80 au un sunet agresiv, care te zgarie pe creier, dar ofera un nivel de detaliu, de transparenta, un bas percusiv care pur si simplu vor constitui un soc daca nu ai mai avut pana acum de a face cu casti bune.

Cine spune ca intre SR60 si 80 sunt diferente minore e un zevzec. Diferentele sunt IMENSE. In timp de SR60 sunt retinute, controlate, echilibrate, usor rolled off, mai potrivite pentru audiofilul amator, SR80 ofera, din contra, o prezentare live, zgomotoasa, agresiva, foarte realista care te face pur si simplu sa sari de pe scaun. Pe pariu

gurux is offline    Reply With Quote
Old 22-07-2007, 15:55   #1078 (permalink)
Registered User

dncrash's Avatar

inca o serie de intrebari ..(deja devine jenant )

As avea banii sa iau niste alessandro ms1 dar ma gandeam sa mai strang ceva si sa-mi iau ms2 cand imi permit (am 16 ani deci mai greu cu banii )
Problema este ca daca imi iau ms1 pot sa le iau mai rapid si sa ma gandesc si la o placa de sunet decenta + o racire silentioasa pt PC sa nu-mi mai zdrangane in cap ...macar atat. Daca imi iau ms2 o sa mai dureze pana fac rost de bani si oricum o sa trebuiasca sa-mi iau placa de sunet si racire silentioasa dar nu stiu daca reusesc in viata asta...poate in urmatoarea (kiddin)

So ...sa ma grabesc si sa iau ms1 sau sa astept si sa iau ms2 ?

dncrash is offline    Reply With Quote
Old 22-07-2007, 17:17   #1079 (permalink)
Registered User

Daca sursa va fi o placa de sunet, ramai la MS1. E suficient.

gurux is offline    Reply With Quote
Old 22-07-2007, 22:48   #1080 (permalink)
Registered User

dncrash's Avatar

Guru puteai sa fii si tu mai convingator daca o sa strang greu banii oricum ms1 o sa iau ca nu o sa astept forever. Imi plac ms2-urile ca arata mai umflate si frumoase ...motiv cam prost avand in vedere ca alea costa de 3 ori mai mult Stii (/stiti) cumva daca fac comanda la alessandro cat ar trebui sa platesc in final ? Adica daca trebuie sa platesc taxe de vreun fel...

Ar trebui de asemenea sa zic multumesc mult pentru indrumari ^_^

dncrash is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Audio

Thread Tools

Posting Rules