![]() |
| | #121 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 Location: Bucharest |
Acuma, ca m-am lamurit cu problema pe care o aveam, pot sa pun o intrebare off-topic?! Caut un atelier de reparatii pentru difuzoare. Intr-o vreme era unul foarte bun la Hanul lui Manuc, dar au disparut de-acolo... probabil chiria era mare... Ideea este ca am cateva probleme la boxele mele Koss: 1. difuzoarele de joase au membrana de cauciuc imbatranita si pe alocuri crapata. 2. tweeterele sunt infundate, gratie unui dob...c care si-a bagat degetul in ele la vreun party (eu asa le-am luat de la fostul proprietar). Ceva idei? Si scuze pt offtopic... | ||
|
| | #122 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 1999 Location: Bucuresti |
Vreau si eu niste casti headband earpads mici-medii. Adica tipul clasic ce se livra impreuna cu walkmanul ce au un burete ce acopera intrega suprafata. Nu mai pot suporta castile ce acopera urechea chiar daca sunt de tipul open. Vine vara si mi se clocesc urechile in ele. Pana acum Am folosit niste casti TakStar ce au venit cu o placa de sunet Vortex2 ce au fost cotate destul de bine la vremea lor. Acum insa pe langa faptul ca fiind fullsized si nu le mai suport mai mult de juma de ora au inceput sa si zbarnaie la basi Ce recomandari aveti la un pret de ~1mil. Nu sunt pretentios dar nici nu vreau sa-mi zangane in urechi. | ||
|
| | #124 (permalink) | ||
|
<Caut un atelier de reparatii pentru difuzoare> este linga Muzeul de istorie pe partea dinspre Dambovita. Langa el e alt magazin de reparatii electronice. cat despre casti un ghid rapid la: http://www.headphonereviews.org/sear...n=searchSimple si unu mai tehnic: http://www.headphone.com/layout.php?...&subTopicID=26 Apropo frecventele joase nu se aud se simt! Lucru care la casti nu e posibil decat intr-o f mica masura dar asta e alta discutie. In privinta inaltelor o sa fiti uimiti cati dintre noi aud f prost frecventele peste 14-15KHz desi sunt cazuri exceptionale care aud pana la 22KHz! De aceea ascultam fara grija mp3-uri (la 192 rata de esantionare merg pana la 18KHz!) sau radio FM (pana la 15KHz!) Last edited by Kitzu; 12-04-2005 at 09:45.. | |||
|
| | #126 (permalink) | ||
|
Salut, imi poate zice cineva de unde sa`mi iau nishte cashti "in ear" bune ? Probabil s`a pomenit de asha ceva pe aici insa din chestii gen Quote:
__________________ >d( •• )b< ה₪m Ŀąb≥ 2☼☼8 | |||
|
| | #127 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 |
ma bag si eu in seama un pic. nu inteleg de ce toata lumea se uita la frecvente de sub 20 Hz cand de fapt auzibili sint doar pana la 16 Hz. de aici in jos doar simti nu mai si auzi. am niste audiotehnica si sint 20-28.000Hz http://www.audio-technica.com/cms/he...231/index.html sint foarte piperate la pret si le gasiti la magazinul muzica sau cel putin acolo erau. acuma performantele ma scuzati dar nu le gasiti nici macar pe aproape la produsele sub 3 mil orice marca ar fi ele. nu vreau sa ma laud dar cand vine vorba de casti nam gasit unele care sa le egaleze. basul fff clar si puternic inalte de o fidelitate impecabila si robustetea te face sa te mai gandesti un pic. le am de un an si au fost mutate la diverse kefuri, arse cu tigara, stat cu scaunu si trecut cu scaunu peste fir, bushite si rasaruncate. pur si simplu nu vor sa se strice. cu excaptia unei arsuri cu tigara sint ca noi, nici o urma nicaieri. daca vreti fac poza la ele si o postez aci. deci daca vreti casti impecabile din toate punctele de vedere nu optati ptr ceva ieftin. am un prieten care a skimbat 3 pereki de casti si ne stresate cum au fost astea in doar un an de zile. bafta la voi si dati mai tare | ||
|
| | #129 (permalink) | ||
|
De pe la 40hz in jos, eventual impact visceral obtii, in nici un caz ceva audibil . Ce auzi, eventual, ar fi distorsiuni armonice, care intra ele in "peste 40", si tu ai impresia ca auzi "sub 40"Axel: mai asteapta vreo 100 de ore... in general, castile "isi dau drumul" in timp . Mediile sunt chiar bunicele la PX100... basul mi s-a parut mai naspa | |||
|
| | #131 (permalink) | ||
shatter nu cred ca am inteles bine ce ziceai de ath uri?doar acceptabile? nu ma face sa rad te rog si uitate la specificatii....ar insemna ca i faci si pe aia de la profm prosti si pe multi altii care folosesc ath uri in studio uri P.S.: ath urile nu sint casti de 3 mil..... mai incearca sa mai pui... | ||
|
| | #132 (permalink) | ||
|
Bun, n-am chef de flame. Daca tu ai dat full retail (vreo 200?) pe ATH-urile alea, I feel sorry for you ![]() Asta in primul rand. In al doilea rand, n-am facut prost pe nimeni. Exista casti mult mai bune pentru studio. De exemplu am vazut la Carcotasi Sony MDR-V700 (pret/calitate jenant...), si la TVR1 AKG K55 (ieftine, dar NU pentru studio). Deci tipii evident nu prea le au, si nici nu au chef sa se preocupe. La ProFM n-am vazut ce folosesc. Pentru studio ar fi Sennheiser HD280 sau HD25 (SP sau 1), eventual AKG K271S sau BeyerDynamics DT250. Intr-adevar Grado nu fac chestiuni de studio ![]() Lasa specificatiile... tu inca n-ai invatat ca nu alea conteaza? Pe toate castile la 200 000 din piatza scrie 5hz-30khz. LOL. Exista casti excelente, care costa mult peste 500 USD, care au specificatii inferioare . N-am zis ca ATH sunt proaste, am zis ca sunt acceptabile... clei in urechi? Is absolut cinstite, mai putin bas si detalii in general (mda, pentru voce si atat merg). NU sunt BEST BUY, si doar asta vroiam sa zic ![]() Sincer... nu inteleg de ce-ai sarit | |||
|
| | #134 (permalink) | ||
|
Cuza nimeni nu face pe nimeni prost! Fiecare foloseste ce considera ca merge cel mai bine la necesitatile lui...astia la ProFm i-am vazut de multe ori cu K66 pe vremea cind era pe ProTV matinalul lor! Nimeni nu spune ca ATH-D40fs sint cele mai slabe...ci doar ca e posibil sa fie la acelasi pret ceva mai bun! De fapt tu compari: http://www.audio-technica.com/cms/he...231/index.html cu http://www.gradolabs.com/product_pages/sr125.htm si poate datorita faptului ca ATurile sint cu 8000 mai tari la inalte consideri ca sint cele mai tari! Uite eu datorita serviuciului folosesc destule casti si sincer sint si un pic de fan AKG la ei am gasit o varietate de modele cu destinatie precisa ce spui daca in loc de ATurile tale as alege ceva cu urmatoarele caracteristici Specs: Type: Open-air, circumaural Frequency Range: 16–30kHz Sensitivity: 94 dB/mW Rated Impedance: 120 O Weight: 235 g (8.3 oz.) si sint doar cu 40$ mai scumpe decat ATurile tale! Asta ce ar insemna sa spun ca ale tale sint castroane si ale mele casti? Nu..din contra repet fiecare cumpara ce isi poate permite si mai ales ce considera ca este optim pentru ce vrea el sa faca cu acele casti! Unii le cumpara doar ca sa fie tari"Uite ce casti adevarate mi-am tras vezi ce de premii au luat" altii le cumpara ca "Sint cele mai misto nu ai vazut ce pret au"....altii pur si simplu le cumpara ca au nevoie exact de alea pentru munca de zi cu zi! Hai sa nu lansam un scandal pe ale mele ca sint mai misto ca ale tale ...ca nu se merita pe bune!
__________________ Intrucat am ramas fara "scula" cer anticipat scuze pentru eventualele probleme aparute! Am schimbat parolele cam peste tot insa poate am uitat ceva! PS SCULA=>un Acer TravelMate (Asta ca sa nu se interpreteze!) | |||
|
| | #135 (permalink) | ||
|
Intrebare: Pentru home use, in special muzica, ce casti ar fi cele mai bune pret/calitate. Sa se incadreze pana in 2 milioane. AIWA, ma poti ajuta? SI eventual un magazin care sa le comercializeze.
__________________ Don`t make me angry as i`m running out of places to hide them bodies... | |||
|
| | #136 (permalink) | ||
sorry aseara eram si un picutz machit asa ca imi retrag cuvintele mai suparatoare. nu stiu ce voiam sa zic sau ce mi sa parut mie aiurea stiti si voi cum ie la un pahar doua n plus. inca odata sorry shutter daca am jignit si aiwa kiar naveam intentie sa jignesc pe cineva. intradevar castile ath nu sint high-end nicidecum dar au caracteristici bune si ma repet au si robustetea necesara la frecush. cat priveste caracteristicile nu stiu daca conteaza sau nu ce scrie la specificatii dar io zic ca ce scrie aia este in cazul ath. am vrut putere am putere, am vrut sa se auda bine, well...sint mai mult decat multumit....si credetima ca am testat multe casti si senheiser si dastea pana n 2-3 mil pana sa ajung la ath. poate exista totushi situatia in care nam stiut unde sa ma duc sau ce sa probez si miam luat tzeapa in privinta pretului. in rest sint supermultumit. gata ca iar am scris roman.....scuzele de rigoare si numa bine | ||
|
| | #139 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Intrucat am ramas fara "scula" cer anticipat scuze pentru eventualele probleme aparute! Am schimbat parolele cam peste tot insa poate am uitat ceva! PS SCULA=>un Acer TravelMate (Asta ca sa nu se interpreteze!) | |||
|
| | #140 (permalink) | ||
|
am vazut ca voi va mai pricepeti. poate ma puteti ajuta si pe mine. as fi interesat de niste casti wireless si am gasit pe forum o pereche. Probabil ca sunt niste "pocnitori", dar vreau sa stiu daca merita pretul. http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=116658 thanks. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|