![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| SAITEK gaming gear
In cateva zile vor fi disponibile si produsele renumitului producator de gaming gear, Saitek. Piesa de rezistanta - tastatura Eclipse (si normala si de gaming) e prima pe lista. Joystickurile vor putea fi vazute la CERF in standul nostru. Mai multe informatii despre produse: http://www.saitek.com/uk/prod/pcgc.asp
__________________ .... | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Join Date: Jul 2001 |
Gamepadul P880 la ce pret o sa ajunga? http://www.saitek.com/uk/prod/P880.htm | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2005 |
intrebare: aduceti x45 - daca da, aprox la cat, ca afara e range-u mare la pretz..? ca nu vreau x52... Sau cyborg evo force? ![]() caut saitek la noi de 1 an... felicitari pc-coolers! ![]() P.S.: pe cand (data exacta) disponibile pe site? Inca o data - Kudos guyz! | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Saitekurile au ajuns. Joystickurile si tastaturile sunt la |CERF, veniti sa le vedeti. Sunt astfel expuse incat pot fi si atinse, folosite. O sa intre si in site curand. X52-ul e "dementa" totala . La urmatorul transport (care cred ca va fi curand) vor veni si gamepad-uri.
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Normal ca vom fi si maine. Nota: tastatura e cu layout UK (singura disponibila mai aproape de US), are 3 mici modificari: - @ se gaseste langa enter - ~ se gaseste langa enter - # se gaseste langa enter Daca se instaleaza UK layout in win le vede acolo, daca nu se merge pe standard, adica @ e tot pe 2 ~ e tot pe 1 doar ca simbolul respectiv pe tastura e altul. Pt majoritatea nu e o problema, dar am vrut sa mentionez ca sa nu fie discutii. O sa pun o poza cu ea maine. Pe mine unu nu ma deranjeaza absolut deloc, dar nu poti stii niciodata. Aveti cateva poze atasate. coctavian, nu am vazut pe nimeni din Galati cu o comanda de tastatura...mai incearca o data.
__________________ .... Last edited by QD; 07-05-2006 at 00:41.. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
vreau x52 mamaaaaaaaaaaaa !! tocmai pentru ca nu imi ajung banii de Thrustmaster Hotas Cougar
__________________ YM = adriand1976 Intel C2D E6420, GigaByte GA-965P-DS3, Geil ULTRA 2 x 1GB DDR2 800MHz CL444-12, XFX GeForce 8800 GTS 640MB DDR3,Gamepad Logitech Dual Action,Volan Logitech® MOMO® Racing cu vibratzii' si invartiri' | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 Location: Galati |
Este excelenta tastatura Eclipse! O recomand cu caldura celor care cauta o tastatura cu backlight. P.S. Va apare si Eclipse II :http://www.thinkcomputers.org/index....s&id=39&page=2 | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Da, tastura este absolut bestiala. Touch-ul la taste este mult peste orice Logitech (si am avut multe) sau Microsoft. Nu mai spun cum se vede noaptea....si este si foarte silent. Puneti alaturi un mouse Saitek sau Copperhead/Plasma si se vede super cool, unde mai pui ca nu mai ai nevoie de lumina aprinsa noaptea.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|