![]() |
| | #26 (permalink) | ||
| Saitek R440 Force Wheel
OK, am reusit sa pun mana pe unul si sa-l testez... courtesy of QD Primele impresii: facut sa arate bine dar cine stie cum merge... ok, l-am despachetat si montat (f. usor) iar pentru asta nu am avut nevoie de manual, este intuitiv. Damn arata bine... poti sa-l ti pe picioare si sa joci asa... bine de stiut dar prefer sa-l fixez de masa... zis si facut. In ciuda faptului ca prinderea se face cu o "clema" separata, volanul de fixeaza ferm gratie surubului mare... Pedalele... work of art... si f. practice... balamaua pedalelor este sus spre deosebire de celelalte volane, care o au jos, personal consider ca e mai bine (sofer fiind) pt ca in realitate majoritatea masinilor sunt asa. Feeling-ul e super, pedalele se simt mai bine si le poti controla mai usor. De remarcat pozitia butoanelor, clapele din spatele volanului usor accesibile, scala cu LED-uri ce indica nivelul Force Feedback-ului aplicat, designul cu prize de aer, mansoane de cauciuc pt. o aderenta buna a mainilor si un nice logo in centrul volanului. Am incercat si ceva jocuri (NFSU2, TOCA RACE DRIVER 2...). Instalarea a fost usoara si fara probleme. Jocurile au mers perfect, force feedback-ul impresionant cu un raspuns bun (fara delay), pe bune, personal folosesc MOMO si pot spune ca fortele sunt pe acolo in comparatie cu el. In mod special comportarea in TOCA... a fost mai buna decat MOMO datorita FF mai prezent. In NFSU2 daca ar fi sa aleg intre cele 2 volane nu m-as putea decide, imi place shifter-ul dela MOMO dar pedalele de la SAITEK sunt super... hm, in rest sunt pe acolo. SAITEK e mai usor de controlat (e si mai usor) raspunde bine comenzilor si bruscarilor, spre deosebire de MOMO care opune mai multa rezistenta. Super design, feeling f. bun, pedale excelente (daca si MOMO le-ar avea la fel...) FF ferm... si poate un super pret ce zici QD?De ajuns cu vorbele, iaca si poze:
__________________ THE ARCHITECT | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
|
Am vazut/testat si eu asa ceva pe viu si chiar mi-a placut!Are cursa foarte misto piele pe volan si pedale foarte ingenios facute!Au opritor in podea astfel incat nu se pot rupe chiar asa usor! ![]() OFFTOPIC! Misto volanul SAITEK dar pedalele mi se par cam firave! | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|