![]() |
| | #42 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Cand eram mai mic jucam foarte bine FIFA2001 cu un joystick de 15RON.
__________________ THIS IS MADNESS! YES! THIS IS NORTHREND! You have been disconnected from SPARTA! | |||
|
| | #52 (permalink) | ||
|
Pretruile le veti vedea cand vor ajunge aici produsele, oricum vor fi OK. Tastaturile sunt numai UK, in Europa nu-s disponibile alea US si ca sa aduc trebuie o comanda de foarte multe sute de bucati...Mari diferente nu sunt, mie unu chiar imi place mai mult UK-ul are enterul mare si un buton in plus langa Shift-ul din stanga, numa bun de "prone" in BF2 in conditiile in care Shfit-ul e folosit pt "run" .Si asa..abia pun mana pe alea UK, dupa nu stiu cate interventii.. Normal ca nu am cum sa-ti fac garantia, platesti tu shippingul dus-intors pana la Saitek?
__________________ .... | |||
|
| | #56 (permalink) | ||
|
Am luat şi eu un Saitek P2600 Rumble Pad. Per total sunt destul de mulţumit de el, doar că are un mic delay la force-feedback. Poate tre' să-l mai bibilesc un pic, văd eu. L-am testat în NFS Porsche pt. că mai mult nu-mi permite placa video.
__________________ THIS IS MADNESS! YES! THIS IS NORTHREND! You have been disconnected from SPARTA! | |||
|
| | #57 (permalink) | ||
|
Am luat azi Saitek Eclipse de la Pc Coolers: absolut bestiala, intr-adevar, mult peste Logitech-urile pe care le-am avut si peste Microsoft-urile pe care le-am vazut . Imi place mai ales faptul ca e super stabila (cred ca are 1kg), tastele fac foarte putin zgomot si, mai ales, nu scartaie ca alte tastaturi atunci cand o misti pe birou. La fel, timpul de raspuns al tastelor e super ok, iar layout-ul UK nu ma deranjeaza deloc.Probabil ca ar fi trebuit sa scriu mai putin, dar sunt super entuziasmat. Ca de obicei, GG Pc Coolers (ok, si Saitek) .
__________________ Increase da peace! | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|