![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Recomandări & discuţii monitoare 22" LCD
Detin momentan un Samsung 19" 930bf. Vreau sa-mi cumpar ceva mai mare in principiu 22" am vazut ca sunt preturi bune la cateva modele. Din ce am citit pana acum Samsung 225BW pare mai reusit. Mai sunt tentante Benq, Belinea etc. Am si eu nevoie de ceva recomandati pt. un 22" wide din categoria low-price (pana in 15 mil). Monitorul va fi folisit la filme/jocuri/frecat menta pe net& vizionare tv. Nu grafica sau alte chestii. Ma intereseaza in special parerea celor care au vazut diferite modele in carne si oase nu specificatii de pe net ca google stiu si eu. Multumesc!
__________________ Cine doreste sa achizitioneze un autoturism Seat nou pls contact me | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 |
da, 225bw vreau si eu, dar ia-l de unde nu e, k nicaieri nu e pe stoc, cik luni ar veni un "shipment" varianta nr 2 cam e Acer AL2216W si cel mai ieftin dintre toate la doar 10,1 milioane, am auzit k ar avea probleme, insa la banii aia il pot incerca si dak nu-i bun il trimit inapoi si-mi iau banii... oricum, nici ala nu e in stoc p nicaieri, tot de lunea viitoare... benq de 22 wide e iar ieftin, dar n-am gasit un review p nicaieri, deci nush ce sa zic, oricum n-are dvi, deci sare din schema Fujitsu-Siemens L22-1W e iar destul d reusit, suport d aluminiu, ieftin, in jur d 11-12 milioane, dar tot fara dvi... deci bla alta varianta e iiyama de 22 E2200WS, la 12,5 mil fara dvi, la 13,6 mil cu dvi, dar nu e mai bun k samsung-ul, deci pica asus e mai scump decat samsung la noi, iar pica belinea nu am vazut p nicaieri la noi, deci pica ![]() mai e un dell d 22inch wide, kre ink n-a aparut la noi, dar dak apare, tot in zona asta de pret tre sa fie, am uitat numele modelului dar arata destul d bine, si p hartie e la fel k restu... ce le diferentiaza e d regula pivotul (la samsung e cel bun) si backlight bleeding-ul (din pacate, destul de pronuntat la samsung)
__________________ Core2Duo e6300 on Gigabyte-965p-DS4/2x160gb sata-II hitachi/2x512 geil ultra pc6400/asus eax1950pro/a-plus Xclio twin engine w thermaltake 460w / samsung 225bw | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
am citit mai multe rewiew-uri la samsung si asta e principalul minus la el backlight bleeding-ul. Cu cat e mai scump Asus ala? E cel cu 2ms? Si eu inclin spre Samsung dar nu-mi place sa cumpar ceva la repezeala asa ca pana nu e clar nu ma arunc mai ales ca 930BF pe care lucrez acum nu e un monitor slab! LE: a vazut cineva cum se prezinta ASUS? nu e asa mare diferenta de pret acum sa fim seriosi 1 mil mai sus sau mai jos tot pe acolo e!
__________________ Cine doreste sa achizitioneze un autoturism Seat nou pls contact me Last edited by savu_superstar; 30-01-2007 at 14:45.. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
cik ar fi 2ms grey to grey, dar tot cik e praf la culori asus-ul e cam 14-15 mil asus-ul
__________________ Core2Duo e6300 on Gigabyte-965p-DS4/2x160gb sata-II hitachi/2x512 geil ultra pc6400/asus eax1950pro/a-plus Xclio twin engine w thermaltake 460w / samsung 225bw | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Asa ceva nu va face cu ochiul? http://forum.computergames.ro/42-van...l#post36730550 | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Ar fi LG-ul asta, dar vad ca inca nu a aparut pe la noi: http://us.lge.com/products/model/det...226WT-BF.jhtml | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Quote:
mie DVI nu mi se pare un MUST HAVE, insa design-ul da ![]() INTREBARE: unde ai gasit acerul la 10.1mil? LG-ul pare misto, insa din experienta LG-urile cu ledul de power de forma aia nu fac banii care se cer pe ele ![]() Dell parca sunt cu 1-2 milioane mai scumpe la noi in Romania decat monitoarele de alte marci comparabile ca specificatii .. desi in USA sunt mai ieftine ... deh .. living in ROMANIA
__________________ YM: suceveanu_eugen | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
da cu un ochi la viewsonic`ul asta http://www.shop.elsaco.com/ais2002/s...1811001&zone=3 ,are doar cuvinte de lauda pe newegg,si alte site`uri.
| |||
|
| | #9 (permalink) | |||
| Registered User Join Date: Oct 2006 | Quote:
+ pt viitor hdcp-ul poate fi folositor Quote:
Quote:
__________________ Core2Duo e6300 on Gigabyte-965p-DS4/2x160gb sata-II hitachi/2x512 geil ultra pc6400/asus eax1950pro/a-plus Xclio twin engine w thermaltake 460w / samsung 225bw | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jan 2007 | http://www.blue-computers.ro/prodsho...ER%20AL2216Wsd cel mai ieftin de 22" | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Repet ce am mai zis in alte threaduri. Am la servici 5 bucati de Acer din alea si eu personal sunt foarte dezamagit de ele. Unghi de vedere oribil si culori sterse. Nu stiu de unde au scos astia de la behardware ca ar avea culori bune ca eu ce am vazut mi s-a parut clar sub-medie. Parerea mea.
__________________ Vae Victis! | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
am vorbit la deck si au pe stoc numai varianta 225BW cu boxe care e cu 1,2 mil mai scumpa. Si care cica nu este expusa nicaieri deci nu am reusit sa vad samsung-ul. Nu stiau cand primesc 225BW simplu. @maical tu de unde ai aflat ca ar fi un transport luni?
__________________ Cine doreste sa achizitioneze un autoturism Seat nou pls contact me | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 | Quote:
ala il compari cu samsung 215tw, dar e un pic scump fara garantie oricum, nici d 10 mil Quote:
la kre eu : "aha, si fara boxe sa inteleg k primiti lunea urmatoare ? " la kre ala : da cat despre acer, la alt magazin, aceeasi treaba, tot luni, atunci o veni tirul cu lcd-uri...
|
| | #16 (permalink) | ||
|
rugamintea mea este sa-mi dai si mie ceva amanunta daca-l primesti si cand il primesti. In principiu Samsung-ul imi face si mie cel mai mult cu ochiu' dar nu vreau sa-l iau pana nu aud mai multe pareri de la cei care il au si-l folosesc. Nu ma intereseaza "arata bine in poze".
|
| | #17 (permalink) | ||
|
unu e pva iar acerul nu are nici pacar 16.7 mil culori.e o petarda. asa ca oricat de mult as vrea sa scada pretul la gatewayul de 21 aici il sustin si va atrag atentia ca comparati 2 clase diferite.
__________________ ..::i'm mad...i'm evil...i'm --> ADRENALIN POWERED !! ::.. 0723039383 - YM : gulie_valentin ; valentin.valeanu@gmail.com | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
cam multa generalizare am confirmat k gateway-ul e altceva, insa a face un monitor petarda pt k are 16,2 mil culori e cu totu altceva toate tn panel-urile au 16,2 mil d culori, k mai scrie 16,7 mil la unele e chestie comerciala legata de dithering Quote:
|
| | #20 (permalink) | ||
pai pe hartie pot fi la fel, d fapt toate variantele astea de 22 d inch sunt la fel pe hartie, cu exceptia asus-ului kre are 2ms gtg ce are samsung in plus fata de celelalalte modele ? experienta in monitoare cu tn panel cel mai bun procedeu de dithering mai la obiect, cele 2 fiind la acelasi pret, samsung-ul vine cu un pivot mult mai ergonomic, are un design mai reusit si sta mai bine k iiyama la backlight bleedin, calibrarea se face mai usor la samsung, intr-un cuvant detaliile ma fac sa aleg samsung in cazu d fata altfel, am fost cam drastic cand am zis pica, e si iiyama-ul o varianta
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |