Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Hardware > Periferice

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 15-02-2007, 21:45   #181 (permalink)
Registered User

aha

pentru cine nu a testat si nu a vazut un joc pe plasme hd vorbeste din ce ?

de la 1 metru nu se poate vedea nici un pixel .
nu vorbim aici de plasme edtv .

dar ocum aici nu era vorba de plasme - doar ca eu am precizat ca nu ma interesa viteza de raspuns la lcd pentru ca nu aveam de gind sa ma joc si nici sa ma uit la filme pe el .

astept un review la benq - am inteles ca ar avea cel mai bun panel din categoria tn fabricat de chi mei . este folosit si de samsung .
Core 2 Duo e8500/4000,1,28v fsb 2000 , Gigabyte p35-ds4/ ,BFG 8800gt 750-2280 , 2*2 A-DATA vitesta 1066 cl5 , 2*320G Samsung , Sirtec HPC500-A12s/noctua nf12s , Termaltake Tsunami Dream Silver /2*12silverstone/1*12 scythe/artic freezer pro, Logitech MX518 , Samsung 245B+ ,Panasonic 42PV80
sound - asus xonar D2 , multicanal - Denon AVC-A1XV 3000W , stereo - Cambridge Azur 840A , Sony SS X90ED , GH V80-8 Gold. Infinity kappa120.3se , beyerdynamic dt880 PRO ,sennheiser cx500.

kappa_ii is offline    Reply With Quote
Old 15-02-2007, 21:50   #182 (permalink)
Registered User

La Fujitsu vorbim de doua monitoare diferite. Acum am vazut ca eugenius a avut varianta L22-1W cea fara DVI dar cu 2 D-Sub. Eu as vrea H22-1W cel cu DVI, care e pe site la neomax:
http://www.neomax.ro/produs.php?id=P:11240-S:356 poza nu e OK, iata mai exact ce este pe site-ul producatorului:
http://www.fujitsu-siemens.com/home/...ew_h22-1w.html

techno is offline    Reply With Quote
Old 15-02-2007, 22:24   #183 (permalink)
Godlike

savu_superstar's Avatar

am uitat. Piciorul de la Samsung are reglaj pe inaltime foarte ingenios. banuiesc ca e un telescop cu gaz inauntru.

savu_superstar is offline    Reply With Quote
Old 15-02-2007, 23:51   #184 (permalink)
Registered User

eugenius's Avatar

Nu cred ca DVI sau fara DVI schimba ceva din obiectiile mele.
Nu faptul ca era fara DVI m-a deranjat pe mine ....

Eu va recomand sa luati monitorul la care se poate regla cel mai bine pozitia panelului, ca inaltime (sa se lase cat mai jos daca aveti o masa inalta, ca daca de uiti cu 10cm sub mijlocul ecranului deja se innegreste partea de sus a ecranului) E ca si cum sunt facute sa te uiti de sus la ele ...

Cred ca cel mai reglabil e 225bw si poate 226bw, poate si LG-ul mai scump de 22" are reglare pe inaltime. Daca puteam sa-l dau mai jos, poate nu renuntam la el, desi ma indoiesc.

eugenius is offline    Reply With Quote
Old 16-02-2007, 00:25   #185 (permalink)
Registered User

vampyr's Avatar

Ignorand total certurile voastre, va mai ajut pe voi cautatorii de monitoare de 22" cu un review la Acer AL2216w. Nu vreau sa zic "I told you so" dar... "I told you so!".

Stiu ca multe lume era atrasa de Acer-ul asta si desi mi-am expus parerea personala de mai multe ori nu am avut pana acum confirmare din partea unui site avizat. Dimpotriva de fapt, exista acel articol din behardware care zicea ca e bun. Ei bine, in sfarsit, TrustedReviews (aka bit-tech.net versiunea UK) imi da dreptate. Nu ca trebuie sa-i credeti neaparat pe ei dar deh...

Si ca o idee generala, ma bag si eu in discutie si zic ca eu sunt convins ca majoritatea celor de aici ati fi mai multumiti cu un display de 20.1" - 21" de calitate decat cu un 22" jaf. Si din pacate, majoritatea cam asta sunt.

Last edited by vampyr; 16-02-2007 at 00:53..

vampyr is offline    Reply With Quote
Old 16-02-2007, 00:32   #186 (permalink)
Registered User

tu ca posesor de samsung ? lg ? asus ? acer ? benq ? de 22 d inch afirmi k sunt jafuri ?

am citit review-ul ala si concluzia trasa e ca isi merita banii, k e un monitor facut pt un anumit buget

Quote:
and picture quality is just ok
nici logan-ul nu e mazda, nici acer-ul ala nu e eizo si nici nu au acelasi pret

Maical2312 is offline    Reply With Quote
Old 16-02-2007, 00:37   #187 (permalink)
Registered User

vampyr's Avatar

Eu ca posesor de Samsung 215TW dar asta e irelevant. Am la servici cateva Acer din astea plus niste Apple-uri de 20.1 si alte cateva.

Iar despre concluzia care ai tras-o tu chiar nu inteleg de unde ai tras-o. Nota "overall" e 6/10 iar verdictul il citez in continuare pentru cei carora le e lene sa citeasca review-ul.

Quote:
The concern with the AL2216W is that the design and picture quality clearly hint at a product being designed to hit a price point. Design is uninspiring, connectivity is poor (no HDCP) and picture quality is just ok. This monitor truly shows that colour vibrancy and contrast ratio are a lot more important for enjoying images than just a low response time.

If you’re in the market for a 22in screen I could only recommend looking at spending more on the IIyama or Viewsonic. Of course, if you truly value quality and connectivity over size you’ll look at something like the Samsung 215TW, assuming you've got the budget.
.

Daca tu din asta intelegi ca-si merita banii ai niste standarde foarte ciudate. A zis florica ce era de zis despre clasa asta de monitoare. Fiecare cu prioritatile lui, daca poti trai cu dezavantajele alea, atunci ia-ti-l si o sa fii fericit. Eu vroiam doar sa va ajut in sensul in care sa va spun ca acel Acer a chiar nasol si poate ar fi bine sa va orientati spre altceva.

Old 16-02-2007, 00:42   #188 (permalink)
Registered User

eu am 225bw (se vede din semnatura) si sunt foarte multumit de el

Quote:
connectivity is poor
are dvi la un pret la kre siemens si benq au doar d-sub

il trage in jos nota de la design, kre e o chestie subiectiva
m-am lamurit si eu cu review-ul ala dak recomanda tocmai iiyama-ul dintre toate...

Old 16-02-2007, 09:07   #189 (permalink)
Registered User

Avertismentele precizate de mine in legatura cu performanta acestor monitoare nu sint scrise degeaba sa ma aflu in treaba.
Si eu am cautat mult ceva wide in gama asta si m-am oprit la 215TW fiind singurul decent dar departe de a fi bun.
Problelmele precizate sint valabile si pentru panouri S-PAVA 215TW si 244TW considerate din alta clasa fata de ieftinataturi.
Daca urmaresti si alte subiecte pe aria asta, sint utilizatori pretentiosi care nu accepta aceste neajunsuri si nu cad in admiratie nici macar la un S-PVA.
Recomandarea mea este sa mergeti sa il vedeti inainte de cumparare nu comandati pe net si nu luati drept referinta ce spun unii sau altii deoarece opinia cumparatorilor nu reprezinta decit punctul de vedere limitat la experienta si pretentiile personale.

florica is offline    Reply With Quote
Old 16-02-2007, 10:22   #190 (permalink)
Godlike

savu_superstar's Avatar

Pai monitoarele astea de 22" au ca tinta niste utilizatori care dau un joc vad un film si citesc ceva pe net. Nu sunt pentru cei cu pretentii grafica etc. Am acasa pe calculatorul secundar un behemont de Eizo CRT de 21 care la rezolutii si refresh da mucus dar e urias, vechi si ocupa spatiu enorm. Inainte am avut un 930BF si 225BW e mai bun in opinia mea. Am vrut un Dell de 24" dar nu-mi permit, daca pe mine ma multumeste in proportie de 85-90% ma doate in peleu ca vine Georgica, Vasilica si Florica sa-mi zica ca nu e bun.
Eu am facut niste poze am adus niste critici sau argumente concrete. Am ajutat acest topic cu informatii legate de stoc pret dotari etc. Voi veniti cu plasme de 10k euro si ecrane PVA de 2-3 ori mai scumpe. Idee topicului era sa ajutam amaratul de user sa-si ia cel mai bun 22" LCD din categoria low-buget nu sa aberam ca exista oameni care se joaca pe plasme sau PVA-uri de 1000 de euro.

Old 16-02-2007, 10:50   #191 (permalink)
Registered User

vampyr's Avatar

Nu inteleg de ce va tot atacati atat. Voi v-ati luat monitoare de 22" si sunteti multumiti. Foarte bine! Dati-va cu parerea, veniti cu impresii, reviewuri personale si contribuiti pozitiv.

Nu inteleg totusi de ce tineti neaparat sa ne astupati gura noua celor care nu apreciem gama asta de monitoare. Si noi avem dreptul sa ne spunem opinia, si chiar daca nu suntem posesori poate am vazut si noi cate ceva. Ne dam si noi cu parerea si user-ul care e inca in cautare (nu cel care a si-a luat deja 22" si tine neaparat sa-si apere investitia) poate sa decida singur si informat de catre ambele "tabere".

In fine... eu ma retrag de pe thread ca vad ca e loc de cearta nu de discutii. Succes tuturor!

Old 16-02-2007, 11:14   #192 (permalink)
Godlike

savu_superstar's Avatar

esti in bezna hai sa te luminez! Aici se discuta de MONITOARE de 22" LCD cu preturi intre 10-15 milioane. In gama asta poti sa faci ce aprecieri vrei. Ca merita ca nu merita ca se vede bine sau prost. E normal sa aiba dreptul fiecare la o parere. Dar sa afirmi ca suntem tampiti ca sunt niste jafuri ca mai bine cumperi un PVA de 44 milioane e o imbecilitate. Nu ma atac. Nu am dc. pt. ca la banii astia pretentiile nu pot fi mari. Ce dracu nu ne intelegem. Sunt slabe monitoarele dar la banii astia nu exista mai mari si mai bune!

Old 16-02-2007, 12:22   #193 (permalink)
Registered User

sefu's Avatar

Eu unu sunt cat se poate de multumit de IIYAMA E2200WS 22", pentru daily use de games, filme, tv si net e best buy la 1370 ron cat a fost, pentru cei care au fitze de pva-uri si aberati de alea scumpe pentru DTP si editare video le recomand sa ramana la clasicele CRT-uri inca cam 5 ani.
Q6600@ 3.8 Ghz | Scythe Infinity dual fan | Asus P5K Deluxe Wifi| EVGA 9800 GTX 820/2400 | Corsair DHX 4GB |CORSAIR PSU-620HX | 2XWD80JD RAID 0 & 3X WD5000AAKS | Pioneer 20X 215 SATA | Cooler Master 690 CASE | Dell E228WFP 22" | Logitech Elite & Razer Diamondback & Func 1030 black | Winfast PVR3200 PcieX | X-Fi Extreme Music |Logitech Z4e & Altec Lansing AHP 512 | D-LINK Gaming Router 4300, Saitek P2600 Rumble Pad.

http://www.hwbot.org/user.do?userId=11339

sefu is offline    Reply With Quote
Old 16-02-2007, 13:08   #194 (permalink)

Amyd's Avatar

Problema nu e daca se ataca cineva sau nu, problema e ca se scriu gogomanii si prostii cat casa aici, de genul ca panel-urile din notebook-uri sunt mai bune decat cele din monitoarele desktop, sau ca se vad "purici de diferite marimi" pe panel-urile S-PVA, si alte asemenea.

Si cand se scriu asemenea chestii, e bine sa fie subliniate si demontate, pentru ca sa nu fie citite si crezute de cei care vin aici pentru sfaturi.

Amyd is offline    Reply With Quote
Old 16-02-2007, 14:44   #195 (permalink)
Registered User

aha

gogomanilor

lasati gogomaniile si comentati benq ala - poate imi iau si eu unu .
Core 2 Duo e8500/4000,1,28v fsb 2000 , Gigabyte p35-ds4/ ,BFG 8800gt 750-2280 , 2*2 A-DATA vitesta 1066 cl5 , 2*320G Samsung , Sirtec HPC500-A12s/noctua nf12s , Termaltake Tsunami Dream Silver /2*12silverstone/1*12 scythe/artic freezer pro, Logitech MX518 , Samsung 245B+ ,Panasonic 42PV80
sound - asus xonar D2 , multicanal - Denon AVC-A1XV 3000W , stereo - Cambridge Azur 840A , Sony SS X90ED , GH V80-8 Gold. Infinity kappa120.3se , beyerdynamic dt880 PRO ,sennheiser cx500.

kappa_ii is offline    Reply With Quote
Old 16-02-2007, 15:31   #196 (permalink)
Registered User

eugenius's Avatar

Am trecut inapoi la PVA, si vreau sa zic ca nu mi-am dat seama cat de nasol este shimmering-ul la filme pana cand nu am trecut inapoi .... la TN era ca si cum imaginea era facuta din dreptunghiuri mici suprapuse, la PVA e smooth.

Really, la 22" TN tot ce pot sa recomand este sa-l luati pe cel mai ieftin, alea scumpe, care se apropie de 215TW sau alt PVA de 21" ca pret sunt nerentabile rau. Nu stiu cum sunt panelurile de 2ms noi, insa nu pot fi mult mai bune, si tind sa coste peste 14mil, suma pe care nu o fac.

Old 16-02-2007, 15:40   #197 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by vampyr View Post
In fine... eu ma retrag de pe thread ca vad ca e loc de cearta nu de discutii. Succes tuturor!
cred k tu esti frustrat ca ai cu 1 inch mai putin ca astia kre vor 22 si nu-ti revii din stresul asta toata ziua
lasa-ne, lasa-ne....

Old 16-02-2007, 16:48   #198 (permalink)
Registered User

eugenius's Avatar

Daca tot e vorba de recomandari, uitati aici o afacere buna: 215TW in garantie la 13mil ...
http://forum.computergames.ro/42-van...ung-215tw.html

Old 16-02-2007, 17:06   #199 (permalink)
Registered User

eugenius, vezi ca exista o sanctiune destul de nasty intitulata "reclama in afara ariei de publicitate"

in plus, anuntul nu (mai) este valabil.

GunX is offline    Reply With Quote
Old 16-02-2007, 17:33   #200 (permalink)
Registered User

am si eu o rugaminte pt userii de iiyama e2200ws

va rog sa ma contactati pe idul de yahoo : Smok3_g

am si eu unu si am o problema cu el nush daca asa sunt ele standard sau doar la mine e buna ..... am fost la aia de la "cel" si mau luat cu vrajeli dalea proaste ca domne e de la unghiu de vizualizare ...mentionez ca stau exact in fata monitorului la o dist de aprox 1m nu il tin mai sus mai jos stanga dreapta iar partea de sus se vede mai intunecata!!! aprox o bucata de 5 - 10 cm pe toata lungimea din partea partea de sus... chestia e ca nu iti dai seama la prima vedere insa daca plimb anumite chestii in partea de sus iar apoi dau jos .. jos se vad la fel ca pe crt sus sunt mai intunecate!!

Smok3 is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > Hardware > Periferice

Thread Tools

Posting Rules