![]() |
| | #261 (permalink) | ||
|
samsung 226bw versus crt - color banding serios - cu asta sper ca se pun se pune punct tendintei de a folosi asa ceva la photoshop / grafica va recomand sa va uitati la poza facuta pe crt si sa analizati cat banding are monitorul vostru lcd
__________________ Tel: 0721.229.121 YM: suceveanu_eugen VAND / SCHIMB: Monitor LCD, Writer BLU-RAY 6x Last edited by eugenius; 13-12-2007 at 02:41.. | |||
|
| | #262 (permalink) | ||
|
Din ce e poza Eugenius, e wallpaper cumva? Dami-l si mie please.
__________________ Desktop: Q6600 G0, MSI P35 NEO2-FR, 2x2gb A-data 800 12-4-4-4, 4x1TB Seagate 32mb, Gainward 8800 GTS 640 600/1404/1800, X-FI Extreme, Leadtek DV2000, Corsair TX-650W, Lian-Li Case, 25cm fan. Laptops: Dell XPS 1330, Dell Latitude D-410, Toshiba A215-16G. | |||
|
| | #263 (permalink) | ||
|
nu-l am, sunt 2 poze facute de cineva care a testat un 226
__________________ Tel: 0721.229.121 YM: suceveanu_eugen VAND / SCHIMB: Monitor LCD, Writer BLU-RAY 6x | |||
|
| | #264 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 |
sal. ce ziceti de acest monitor lg l226wt-sf. a vazut cineva acest monitor,stie cineva ceva de el?,sau un rewiew despre el ? -------------------- Editare ulterioară -------------------- trimiteti ceva despre LG L226WT-SF REWIEW Last edited by rocristian; 26-02-2007 at 15:07.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #266 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2000 Location: Ploiesti |
Eugenius... am in fata un LG 1952S, care are un panel inferior (dupa specificatii) lui Samsung 226BW si LG 226WT. Cu toate astea imaginea aia nu are nici pe departe bandingul de care se vorbeste si care se arata in review. Ar cam fi cazul sa nu mai credem orice se scrie/arata.
| ||
|
| | #269 (permalink) | ||
| Join Date: Jul 2001 |
A aparut si pe la noi Samsung 226: http://www.cel.ro/monitor-lcd-22-samsung-226bw-l In fine, pariez ca nu e pe stoc inca, dar cine stie. Pacat ca eu m-am decis sa iau un dell de 20"... | ||
|
| | #270 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 |
abia a intrat in oferta si oricum si ei tot de la deck le iau. nu lucreaza cu stocuri, ci doar pe comanda, sunt cum ar veni doar niste bisnitari de la importator. oricum ultima data a durat o luna si jumatate intre momentul aparitiei 225BW si existenta reala in Ro, asa ca nu sariti, o sa mai treaca mult timp pana o sa apara live... eu mi-as lua astazi si un 225BW, daca as avea unde sa-l vad inainte. dar inteleg ca asta nu exista nicaieri Last edited by GunX; 27-02-2007 at 11:39.. | ||
|
| | #272 (permalink) | ||
repet, nu lucreaza cu stocuri, cand apare produsul la importator, poti da comanda la ei, lasi datele, iti face o tanti factura proforma, se duce un gigel sa-l ia cu matizul si ti-l aduce la ei la sediu sa aiba ce sa-ti vanda. ideea este ca au preturi foarte bune (225bw-ul la deck e 15 mil, cred ca aia sunt batuti in cap sau lucreaza intr-un mediu cu scurgeri de gaze ceva) si livrare gratuita. oricum, se pare ca astazi la ora 17 pot sa ma aleg cu un 226BW... ![]() asa ca sunt disperat, e urgent : a gasit cineva review-uri k lumea pe net despre 226BW? vreau sa stiu daca s-a rezolvat backlightul..ca efectul ala de color banding nu cred ca are in ruptul capului, adica nu-l avea 225-ul si il are 226-le??!?!? | ||
|
| | #273 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 | Quote:
| ||
|
| | #274 (permalink) | ||
Dell de 22" are alt tip de panel (TN) decat cel de 20" (S-IPS), ma refer la modelul 2007 wfp (nu 207wfp). In fine, eu il iau din alte motive si anume ca are conectori de s-video si composit si suporta din osd 1:1 pixel mapping, toate fiind folositoare daca vrei sa conectezi console de jocuri la el... ![]() Nu recomand Dell-ul de 22", o alegere mult mai buna e LG-ul 226 sau Samsungul 226. | ||
|
| | #275 (permalink) | ||
226BW backlight bleed test aici de pe http://forum.hardware.fr/hfr/Hardwar...t_32117_32.htm mi se pare o imbunatatire majora de la 225BW...desi exista guri rele care spun ca setarile pozei sunt cam incorecte (ISO 320, shutter 1/4 sec) pentru a permite o observatie cat mai puternica a fenomenului Last edited by GunX; 27-05-2008 at 14:15.. | ||
|
| | #276 (permalink) | ||
Nu, am citit si in alte parti ca bleedingul este mult mai mic ca la 225bw. Vezi aici un thread imens despre Samsung 226: http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1144130 | ||
|
| | #277 (permalink) | ||
Din cite am citit pe forumuri afara backlight bleed-ul este mai mic la 226bw cu panou Samsung "S" decit la cel cu panou AU Optronics "A". Presupun ca nu ai idee de care din ele vei avea parte? De unde il cumperi azi la ora 17, pentru ca si eu le astept de nu mai pot, as lua si eu unul... | ||
|
| | #278 (permalink) | ||
ghici ciuperca ce-i? de la cel.ro - au venit pe stock la deck la 15 mil si de la ei tocmai l-am luat la 13.5 mil, cu livrare gratuita acasa. m-a lasat sa-l desfac inainte sa achit si sa verific de pixeli morti. nu am gasit nici unul. e cu panel Samsung, scrie pe spate S-ul pe care l-am cautat ca pe aur, primul lucru cand a iesit din cutie. oricum mi-a zis tipul ca in 24h il pot returna sa cer altul sau banii inapoi ![]() am ramas traznit, am crezut ca m-am mutat peste noapte intr-o tara cu apa calda permanenta. super placuta surpriza. super misto si monitorul. imi pare rau ca e in service aparatul foto, ca puneam si eu cateva poze... nu e chiar asa perfect pe negru, are ceva backlight bleed, mai mult decat in pozele de mai sus...dar cred ca depinde mult si de cum fotografiezi. eu oricum sunt multumit, sunt convins ca este un best buy la ora asta si cu CRT-ul ala vechi chiar nu mai rezistam... | ||
|
| | #280 (permalink) | ||
Poza pe care ai postat-o mai sus cu bleed-ul acela aproape de neobservat cred ca este facuta cu Dinamic Contrast ON. Fara functia asta activata apare chiar si la cele cu panouri Samsung. Overall prima impresie este ca isi merita banii? | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|