![]() |
| | #303 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2002 | Quote:
| ||
|
| | #304 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 | Quote:
nfs most wanted sau carbon in 1280x960 si iar nu observ nimic deranjant kohan 2 in 1400x1050 si iar nimic deranjant rezolutiile diferite de cea nativa au, intr-adevar, un aspect oarecum neplacut pe desktop, dar in jocuri nu am sesizat nimic...
__________________ Core2Duo e6300 on Gigabyte-965p-DS4/2x160gb sata-II hitachi/2x512 geil ultra pc6400/asus eax1950pro/a-plus Xclio twin engine w thermaltake 460w / samsung 225bw | ||
|
| | #306 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 |
A aparut si un Fujitsu-Siemens E22-1W, insa pe cand H22-1W, Benq FP222W (cel cu DVI) si altele? Monitoarele de 22 se vor vinde foarte bine. Hai ca se poate, ca sa avem si noi in Romania cam tot ce exista pe afara la ora actuala... Magazinele online, ma aude cineva? Presati importatorii, ca sa avem ce alege sa nu ne inghesuim toti la Samsung 226BW, care apare cate unul pe luna. | ||
|
| | #309 (permalink) | ||
|
GunX, sunt interesat sa imi iau si eu maine cred un monitor si ma orientam intre cel care l-ai luat tu 226BW si iiyama Pro Lite E2200WS-B1U. acum la pret sunt la fel ..dar intrebarea mea este dak e mai bun unu ca altu si de ce. Ps: gunX cum e samsungu pana la urma ? dak e S si pot sa cer panel S sunt 80% decis pe el peste iiyama
__________________ no sig | |||
|
| | #310 (permalink) | ||
| Samsung 226bw Salutare fraţilor! Văd că e bătaie mare pe acest monitor pe care tocmai l-am comandat şi eu, dar nu la www.cel.ro ci la www.best-shopit.ro aşa că grăbiţi-vă să terminaţi stocul şi acolo... Am să revin zilele următoare cu alte amănunte dacă mai e cazul. Acum sunt nerăbdător să-mi primesc monitorul. Last edited by gbostina; 01-03-2007 at 18:37.. | |||
|
| | #311 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #312 (permalink) | ||
|
dupa formulare mi se pare a reclama
__________________ ..::i'm mad...i'm evil...i'm --> ADRENALIN POWERED !! ::.. 0723039383 - YM : gulie_valentin ; valentin.valeanu@gmail.com | |||
|
| | #313 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 |
sal. ma duc si eu miine sa imi iau un lg l226wt credeti ca gresesc cu ceva? -------------------- Editare ulterioară -------------------- il iau de la firma azerti l-am gasit pe sait la 12mil jumate ce ziceti merita? -------------------- Editare ulterioară -------------------- am facut rost de aparat foto o sa fac o groaza de poze daca il iau miine Last edited by rocristian; 01-03-2007 at 20:35.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #314 (permalink) | ||
|
f****g ........ ne interesa pe noi ca faci poze. :-| . numai mie imi suna a reclama mascata ? scuze dak ma insel
__________________ ..::i'm mad...i'm evil...i'm --> ADRENALIN POWERED !! ::.. 0723039383 - YM : gulie_valentin ; valentin.valeanu@gmail.com | |||
|
| | #315 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 | Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- daca crezi ca nu intereseaza pe nimeni pozele afla ca te inseli citeste tot forumul si o sa vezi ca pe asta se bazeaza cineva cind isi expune o parere -------------------- Editare ulterioară -------------------- esti rau ei sa vezi ca tie nu iti aratam pozele Last edited by rocristian; 02-03-2007 at 11:37.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #316 (permalink) | ||
| Monitor SAMSUNG 226BW Dacă ţi se pare reclamă să şti că nu e aşa, eu aşteptam acest model de câteva săptămâni. Întradevăr la www.cel.ro pe pagină a apărut cu o zi înainte, apoi la www.best-shopit.ro, iar astăzi se poate lua şi de la www.neomax.ro. Eu nu vreau decât să informez nu să fac reclamă unuia sau altuia. Pentru că monitorul tocmai a ajuns şi trebuie să-l las să se "aclimatizeze", voi reveni mai târziu cu mulţumirile şi nemulţumirile din punctul meu de vedere, al unui simplu cumpărător obişnuit. Iar în ceea ce priveşte întrebarea cu pixeli morţi, nu am vorbit nimic. Am riscat. Există pentru monitoare un standard internaţional la care nici un comerciant nu poate face rabat... ISO 13406-2 (class II) - am găsit în manualul de utilizare acest lucru. Dacă monitorul nu se conformează se schimbă. Aruncă o privire aici http://www.monitoarelcd.ro/ISO_13406...CD-samsung.pdf - dacă eşti pretenţios caută monitoare care au certificate SAMSUNG “Zero Bright Defect”. Last edited by gbostina; 02-03-2007 at 13:32.. | |||
|
| | #320 (permalink) | ||
|
ok. atunci scuze. da dupa nr de posturi , primul post am zis ca e reclama. scuze
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|