![]() |
| | #403 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 Location: BUCURESTI |
sal.astea sunt la 1680-1050.vezi vro diferenta?apropo am uitat sa va spun asta este LG-ul.dar cred ca v-ati dat seama dupa zimbetul albastru dreapta jos.se joaca bine pe monitorul asta sunt multumit.nu am vazut ghosting cel putin cu ochiul liber.
Last edited by rocristian; 15-03-2007 at 21:06.. | ||
|
| | #404 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 Location: BUCURESTI | Quote:
tre sa fii maniac sa dai atitia bani pe un monitor sau doar daca ai masina de facut bani in casa. Last edited by rocristian; 15-03-2007 at 21:52.. | ||
|
| | #407 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 | Am nevoie de sugestii
Sal am si eu o intrebare vreau sa imi iau si eu un monitor de 22 sar nu gasesc sa vad si eu fizic cum arata unul.Toate firmele au oferte pe net dar in realitate nu am unde sa vad efectiv cum arata.Ideea e ca eu vreau sa il iau pentru world of warcraft si jocuri in general si mai putin pentru filme.Asa ca daca avetii sugestii le astept.Acum am un Philips de 21.Unde oare in Bucuresti pot sa vad unul si sa vad si cum se misca in jocuri???
| ||
|
| | #408 (permalink) | ||
Last edited by rocristian; 17-03-2007 at 19:22.. | ||
|
| | #410 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 | intrebare
Salutare! Ma gandeam sa imi cumpar un monitor separat pentru laptopul pe care lucrez momentan http://www.trustedreviews.com/notebo...ng-Notebook/p1 . Desi are ecran de 17" as vrea sa ma orientez spre un monitor de 22" ceva in zona entry-level, sa il folosesc pentru cad in primul rand. Placa video este decenta pentru a scoate un semnal bun (go6800) si tinand cont de toti ceilalti factori m-am gandit sa iau chiar modelul fujitsu-siemens l22w http://www.cel.ro/monitoare-lcd/moni...mens-e22-1w-l/ Specificatiile par decente, pretul mi se pare foarte bun (la pretul asta eu stiam ca are iesiri doar vga, o sa vorbesc cu respectivii sa ma conving) si nu in ultimul rand e din aceeasi familie cu laptopul . Stiti ceva despre acest monitor sau sunt alte variante mai bune ? Singura alternativa spre care m-as indrepta este Samsung (am doua de 19" de care sunt foarte multumit). Imi trebuie aproape doar pentru autocad (in care lucrez cu background negru), deci culorile, unghiurile nu ma intereseaza in mod deosebit. Multumesc anticipat! | ||
|
| | #411 (permalink) | ||
nu stiu ce sa-ti spun despre acest monitor dar nu poate fi mai prost decit celelalte TNuri si dupa ce spui tu nu esti pretentios asa ca poti sa incerci siemensul.am vazut citeva saituri si a iesit bine in teste.
| ||
|
| | #412 (permalink) | ||
|
Offf, nu au nicaieri Samsungul 226bw Am dat telefoane la bestshopit, nu au (si am intrebat daca se poate testa inainte de achizitionare si au zis ca NU, deci pa), la Caro si nu au, si la Cel, numai ca aici au zis ca ma contacteaza ei cand afla daca au pe stoc sau nu (!!). Am niste draci de nu va spun....As zice ce tara de kkt, dar deja ar fi un cliseu.
| |||
|
| | #413 (permalink) | ||
|
Deh, e greu sa tii stocuri de monitoare TFT, mai ales sa importi. La cererea de monitoare LCD cu diagonala mare de pe piata mondiala care e acum precum si tinand cont de capacitatea de productie a producatorilor e cam greu sa ceri doar cateva bucati (cum fac firmele romanesti). Samsung prefera sa vanda cantitati mari si probabil ca isi directioneaza vanzarile catre alte tari/piete cu potential si cerere mai mare. Daca nici DECK care e importator oficial Samsung in RO nu e in stare sa aiba stocuri, mi-e clar ca restul de monitoare Samsung ajung in tara pe alte canale, nu pe cel oficial
__________________ 8400/scythe zipang/dfi p35/2gb tracer/640ks/8800gts 512mb/compro videomate gold+II/akasa eclipse/corsair 520hx/2206sw | |||
|
| | #414 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2001 Location: bucuresti | Aha
Cind Am Cumparat Eu Venisera 2 Tiruri Pline - Si Intr-o Ora Nu Mai Era Nimic
__________________ Core 2 Duo e8500/4000,1,28v fsb 2000 , Gigabyte p35-ds4/ ,BFG 8800gt 750-2280 , 2*2 A-DATA vitesta 1066 cl5 , 2*320G Samsung , Sirtec HPC500-A12s/noctua nf12s , Termaltake Tsunami Dream Silver /2*12silverstone/1*12 scythe/artic freezer pro, Logitech MX518 , Samsung 245B+ ,Panasonic 42PV80 sound - asus xonar D2 , multicanal - Denon AVC-A1XV 3000W , stereo - Cambridge Azur 840A , Sony SS X90ED , GH V80-8 Gold. Infinity kappa120.3se , beyerdynamic dt880 PRO ,sennheiser cx500. | ||
|
| | #415 (permalink) | ||
| Quote:
cum am zis, nu e numai vina firmelor care importa...
__________________ 8400/scythe zipang/dfi p35/2gb tracer/640ks/8800gts 512mb/compro videomate gold+II/akasa eclipse/corsair 520hx/2206sw | |||
|
| | #416 (permalink) | ||
sal. fratilor nu va mai agitati la samsungul ala. luati LGul nu este nici o diferenta intre cele doua.am fost duminica asta la un prieten care are 226bw.special mam intors inapoi acasa sa imi iau LGul meu sa fac o comparatie la el acasa.NU ESTE NICI O DIFERENTA.singura smecherie in plus o are LGul un pic mai mult contrast .in rest la culori toate sunt in functie de cum le reglezi.am vazut diferente de culori si la unul si la celalalt de ex.al meu era un pic mai pe rosu iar samsungul o tenta spre albastru la setarile standard.iar unghiurile sunt perfect identice.la LG se vad un pic neoanele iar samsungul nu se vad daca stai in fata lui dar daca schimbi unghiul incep sa apara nuante de negru spre alb pe margini.incepusem sa ma indoiesc de LGul meu vazind citeva poze cu samsungul chiar ma hotarisem sa il dau cu mai putini bani sa imi iau samsungul.dar noroc ca ma sunat un prieten sa imi spuna ca si-a luat samsung.am tabarit pe iel sa il vad.acum sunt fericit .pastrez LGul.am un pic mai mult contrast la LG iar neoanele care se vad nici nu iti dai seama chiar si pe fond negru este foarte putin vizibil.de ce sa faci nu poti sa le ai pe toate.avantaje si dezavantaje.FRATILOR NU VA MAI AGITATI.
Last edited by rocristian; 19-03-2007 at 19:58.. | ||
|
| | #417 (permalink) | ||
| Quote:
thx man, i-ai lamurit pe toti doritorii de samsung
|
| | #419 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2001 Location: bucuresti | aha
se pare ca fiecare e cu treaba lui ! in teste samsung a iesit asa negru 0.15 - lg 0.32 deci de 2 ori mai alb pe fundal negru contrast samsung 950:1 real contrast lg 582:1 real luminozitatea e ceva mai mare la lg dar datorita nivelului de negru nu poate avea constrast foarte bun ! deci nu confundati contrastul cu luminozitatea constrastul repreziita diferenta maxima intre un maxim de alb si un minim de negru ! lg pe setare de contrast dinamic strica nunatele intr-un mod grav . la 226bw meu peste tot este aceeasi luminozitate si negru este aproape perfect uniform ! la viteza s-ar putea unii sa nu sesizeze diferente ! dar ele exista . orcum eu sint de parere ca pina si asta de 2ms este lent in anumite jocuri ! la culori in teste a iesit delta 2.4 default - pina in 3 nu se pot observa diferente fata de imaginea reala ! sint alte lcd cum ar fi asus de 22 care are un deltaE 6 -http://www.lesnumeriques.com/duels.php?ty=6&ma1=150&ma2=36&mo2=170&p2=1708&ph=5 http://www.lesnumeriques.com/article-312-1708-36.html vedeti acolo test la constrast si etc ! exista pe site respectiv la mai multe lcd de 22 - http://www.lesnumeriques.com/produits-11.html
__________________ Core 2 Duo e8500/4000,1,28v fsb 2000 , Gigabyte p35-ds4/ ,BFG 8800gt 750-2280 , 2*2 A-DATA vitesta 1066 cl5 , 2*320G Samsung , Sirtec HPC500-A12s/noctua nf12s , Termaltake Tsunami Dream Silver /2*12silverstone/1*12 scythe/artic freezer pro, Logitech MX518 , Samsung 245B+ ,Panasonic 42PV80 sound - asus xonar D2 , multicanal - Denon AVC-A1XV 3000W , stereo - Cambridge Azur 840A , Sony SS X90ED , GH V80-8 Gold. Infinity kappa120.3se , beyerdynamic dt880 PRO ,sennheiser cx500. | ||
|
| | #420 (permalink) | ||
[QUOTE=kappa_ii;36919550]se pare ca fiecare e cu treaba lui ! in teste samsung a iesit asa negru 0.15 - lg 0.32 deci de 2 ori mai alb pe fundal negru contrast samsung 950:1 real contrast lg 582:1 real luminozitatea e ceva mai mare la lg dar datorita nivelului de negru nu poate avea constrast foarte bun ! deci nu confundati contrastul cu luminozitatea constrastul repreziita diferenta maxima intre un maxim de alb si un minim de negru ! lg pe setare de contrast dinamic strica nunatele intr-un mod grav . la 226bw meu peste tot este aceeasi luminozitate si negru este aproape perfect uniform ! SAL.ai dreptate dpdv.al testelor facute de''profesionisti''cu aparate speciale.dar ce pot sa fac eu daca ochiul meu a vazut ca samsungul avea contrastul la 50% si lg tot la 50% si in momentul in care intra calculatorul in sten-by si intra sigla windowsului care se plimba pe ecran atunci am inceput sa ma uit ca un circotas dupa diferente.si alea nu erau prea multe in afara de faptul ca la lg culorile erau un pic mai nu stiu cum sa zic mai puternice un pic decit samsungul.iar in ceea ce priveste negrul nu am vazut diferente de culoare singura chiestie era la lg daca erai intr-o camera complet intunecata se vedeau foarte putin neoanele ceea ce la samsung vedeai ceva numai daca schimbai unghiul.luminozitatea era data la ambele la 80% iar RGB-ul era la samsung la 50% iar LG-ul 50% mai putin R-la mine era 40%in conditiile in care nu aveam DFC-ul instalat.DFC trebuie sa il instalezi ca altfel nu merge.si nu il instalasem pt.ca nu eram acasa la mine.cei drept nu stiu daca este adevarata chiestia asta cu DFC-ul asta ca ar strica nuantele asta ar insemna sa mai trec pe la tipul cu samsungul s-o vad si pasta.as fi vrut dovezi mai solide ceva de genul teste cu cele doua monitoare la lucru in care reiese din teste care este mai performant si in ce este mai performant daca ai vazut asa ceva dane si noua sa vedem. pentru mine nu exista ceva mai concludent decit ceea ce vezi cu ochii tai.profesionistii spun ca ala este mai bun deoarece aparatele lor au vazut asta.dar ce faci cind ochiul tau iti spune alt ceva?de ce sa platesti in plus pe ceva ce ochiul tau nu vede si nici o data nu o sa vada ce vad aparatele.toti ne aburesc cu ghosting,timpi de raspuns de 2ms ,5ms sau 8ms cind cind astea ochiul nici nu le poate vedea vreo data.v-ati intrebat vreo data care este timpul de refresh la o frecventa de 60hz?.multi nu vad pilpiitul acela de 60hz al televizorului si chiar daca multi il vad prea putin ii deranjeaza.asa este si cu acest timp de raspuns de 2ms-5ms-8ms. Last edited by rocristian; 20-03-2007 at 01:35.. | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |