![]() |
| | #41 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 | Pai chiar la ce vrei tu este diferenta. 225 are panou TN mai bun ca viteza dar pe 6 biti randarea culorilor e slaba, contrastul este mai mic, chestii ce sint evidente la aplicatii multimedia. S-PVA tehnologia de la 215tw este deocamdata cea mai buna la contrast si culoare iar daca te gindesti ca monitorul nu il iei pentru 2 luni merita investit un ban in plus. Daca te uiti si la poza pusa mai sus diferentele sint evidente fata de LG de linga, si asta nu tine de reglaje. | ||
|
| | #42 | ||
| de aceea iti recomand pva , respectiv 215 tw
__________________ ..::i'm mad...i'm evil...i'm --> ADRENALIN POWERED !! ::.. 0723039383 - YM : gulie_valentin ; valentin.valeanu@gmail.com | |||
|
| | #43 | ||
| diavole, intr-o oarecare masura ai dreptate mai ales ca avusesem doar TN-uri inainte, daca as fi gasit in ultimele 10 zile 225-ul pe stoc undeva l-as fi luat si gata, insa nu este si n-am mai avut rabdare, plus ca 204-ul tre' sa-l dau in citeva zile si in timpul saptaminii n-am timp sa umblu prin aglomeratia asta din Bucuresti diferenta de pret e cam mare mai ales ca e si mai mic, o sa se amortizeze in timp doar, daca l-as fi luat pt. un an sau mai putin n-ar fi meritat sigur, iar pe de alta parte la E6400, DS4, 2G, X1950Pro, 74+300G, 712SA, Antec Titan si ce auxiliare se mai vad prin poza aia unde ai mai fi bagat tu 500 roni ? ca dif. pina la un DX10 GPU nu-i asa mica insa ![]() dupa cum am citit si prin alte parti, are X-bleed, partea stinga e putin mai luminoasa, putin lag, toate astea insa pt. ca citisem despre ele si le-am cautat intetionat, altfel la cita lume l-a vazut n-a zis nimeni nimic piciorul cu pivot e chiar mai usor de ajustat decit la 214T-ul de la scirbici daca n-avea boxe si era cu 50 roni mai ieftin era si mai bine, la fel si daca ar fi fost negru in loc de argintiu ![]() fortarea la 4:3 e f. utila uneori (in H5 de ex.), driverele de la ATI n-au facilitatea de-a face 4:3 cu benzi negre, 204-ul primea 4:3 dar latea la loc made in Slovakia, jan. 2007, sper sa se fi remediat problema cu linii intregi de pixeli arse prezenta mai ales la cele facute in Mexic daca n-as fi avut si TN-ul 204 alaturi poate n-as fi vazut anumite diferente, nu prea inteleg la spec-urile tuturor ce inseamna unghiurile alea, probabil exprima unghiul dupa care imaginea dispare de tot (sau aproape) pt. ca daca m-as lua dupa unghiul dupa care culorile incep sa se schimbe, la TN ar fi 15-25 iar la PVA de 40-50, masuratori 'ochiometrice', daca ar fi fost 160 in loc de 178 ar fi fost ultrasuficient dar nu-i asa evident | |||
|
| | #44 | ||
| Garantat urmatoarele 3 is pe langa ca cele mai bune pe 22.2 inch si cele mai tari TFT-uri din lume : ViewSonic vp2290b IBM T220 IBM T221
__________________ : Something's wrong and it ain't look good...Q6600 G0,2900XT HIS 1 GB GDDR4 :P5N32-E-SLi, ZALMAN CNPS9500, 2x1 GB CORSAIR DOMINATOR PC6400 , WD 320 SATA2 buff 16mb , Creative Audigy Platinum , DVD-RW LG black, Sursa TAGAN 700W SLi si tot ce vrei ready' , Thermaltake Armour , Acer AL2216W , DELL keyb. + Logitech RX300 , | |||
|
| | #45 | ||
| Guest | Post-ul tau e total neinteresant, din moment ce noi vb aici de display-uri de 22" affordable, ca sa zic asa...sau n-ai citit discutia? Ai venit si-ai trantit alea 2 modele? care dupa specs si dupa ce rezolutii suporta......cred ca sar in aer preturile... | ||
|
| | #46 | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 | da, o fi venit si el sa puncteze evidentul, era lipsa
__________________ Core2Duo e6300 on Gigabyte-965p-DS4/2x160gb sata-II hitachi/2x512 geil ultra pc6400/asus eax1950pro/a-plus Xclio twin engine w thermaltake 460w / samsung 225bw | ||
|
| | #47 | ||
| Guest | Ce tendinte sunt cu piata? sa se ieftineasca astea de 22" pana la urma sau nu? Sau macar alea de 21 PVA etc..? Urmeaza sa-mi vand Philipsu de 19" si sa stiu sa mai astept putin sau sa ma infing acu? | ||
|
| | #48 | ||
| cele de 19 se vor ieftini. Astea mai mari nu cred ca asa de repede si asa sunt ieftine. Nu uitati ca un 22" lcd era un vis acum 2-3 ani. Avea acum 3-4 ani un prieten un NEC de 20" si era o minune adus de afara costase 2000$ acolo. Si ca tot mi-am adus aminte va povestesc si cum sa stricat. Avea omu o prietena si prietena un papagal care din cand in cand zbura liber prin casa. Nu stiu din ce motiv se aseza pe monitor. Sa cacat intr-o zi si a pocnit monitorul. Jur ca e adevarat e criminala povestea! Revenind on topic mai sun maine de Deck dupa 225BW.
__________________ savu | |||
|
| | #49 | ||
| Mai bine 226BW ![]()
__________________ VAND: Birou pt PC + scaun de birou VAND: Monitor LCD 17" AG Neovo SCHIMB: Doresc upgrade de la 2GB la 4GB memorie. | |||
|
| | #50 | ||
| Quote:
Insa revenind, NU este un moment bun sa va luati monitor de nici un fel. In martie-aprilie un 17-19 inch va costa cu 20-30% mai putin ca acum, iar cele mai mari se vor ieftini de asemenea macar cu 10% - sigur, pentru cine nu conteaza ca un monitor de 400 euro (21-22 inch) va costa peste o luna 350 euro il poate cumpara si acum, no problem.
__________________ Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. | |||
|
| | #51 | ||
| Cosmin sincer ma indoiesc ca va fi o luna. La noi se va profita din plin de ieftinirea de afara pentru rotunjirea veniturilor. Ce naiba afara se vand stocurile de 7900GTX la pret de dumping la noi se cere pe ele mai mult ca un 8800GTS NOU!
|
| | #52 | ||
| Guest | Pai eu saptamana asta sigur imi vand monitorul, si nu am de gand sa stau prea mult cu o pocnitoare de CRT de 14"/15" ca dupa aia iar o sa mi se para lux LCD ul... Alta-i cand ai un crt de 17"/19" bun, calitativ si alta-i o pocnitoare cum sigur o sa am eu, temporar. I can't do 2/3 months. Hell i can't do 1 ![]() Si daca e sa mai astept pana atunci, sa stau cu asta pana atunci nu mai iau mare lucru pe el, acu de bine de rau iau 600-630 RON (un pret bun pt un Philips de 19" cu vechime 2 ani, 500:1, 250 cd/m2, 12ms) | ||
|
| | #53 | ||
| Guest | Tot eu plictisesc lumea: Am mai gasit niste modele, interesante zic eu, dar de data asta ceva mai cuminti (20", 20.1"),dar calitativ mai bune (zic eu). LCD 20 inch Philips 200W6CS (panel MVA sau ceva de genu) - atasat poza jos http://www.esal.ro/monitor-lcd-20-in...6cs-p878.html? 1680 x 1050, 800:1, 300cd/m2, 8ms, 176/176, pixel pitch 0.255 SAMSUNG TFT 204B (panel a-si TFT/TN) - atasat poza jos http://www.maralshop.ro//product_inf...oducts_id=1240 1600 x 1200,800:1, 300cd/m2, 5ms, 160/160, pixel pitch 0.255 Ce parere aveti dintre cele 2 modele? As inclina spre Philips, e mai bun? culori,contrast & shit? Singurul lucru care m-ar atrage la Samsung ar fi rezolutia de 1600 x 1200. Daca nu astea, atunci raman pe varianta cu 225BW (22"). Nu stiu, sunt f nehotarat Niste bani.. un 20" calitativ....aceeasi bani...un 22" .. Parca mi se pare totusi ca dau prea mare diferenta de la 19" la 20" , as dori unu de 22"... | ||
|
| | #54 | ||
| diferenta de la 19" la 20" e prea mica. Daca aveam 17" ma tenta dar asa? Repet eu sunt foarte multumit de 19 al meu (930bf) singurul lucru care il vreau este sa fie mai MARE. Asa ca nici prin cap nu-mi trece sa iau un 20" sa ma complic atat de mult pt. aproape nimic. Mai ales ca nu sunt mare fan al formatului wide.
|
| | #55 | ||
| Nu uitati ca un 20" wide este mai mic pe verticala decat unul de 19". Pe mine lucrul asta m-a facut sa imi doresc unul de 22" wide, care are pe verticala cat unul de 19", aproximativ.
__________________ VAND: Birou pt PC + scaun de birou VAND: Monitor LCD 17" AG Neovo SCHIMB: Doresc upgrade de la 2GB la 4GB memorie. | |||
|
| | #56 | ||
| Am sunat la Deck si raspunsul a fost urmatorul: 226BW nu s-a lansat 225BW pe stoc varianta cu boxe 225BW varianta FARA BOXE POSIBIL saptamana viitoare Mai asteptam...
|
| | #57 | ||
| Le Diable ai in vedere si Belinea 102035w | |||
|
| | #58 | ||
| Guest | Cum spunea si savu ar fi frustrant sa mai pun inca 700 RON doar pt 1" in plus. Tampenie mare. Am citit si eu aseara review despre 225BW si pacat de el, ca e un monitor f bun la pretu ala,cu exceptia bleedingului. Mie mi se pare MULT mai deranjant bleedingul decat sa zicem....un timp de raspuns >20 ms. Prefer sa se vada ok decat sa se miste super rapid. Damn it Samsung, why did you f**k it up? Deci ar trebui sa ma gandesc la 22"...sau un crt de 14" till shit settles ![]() | ||
|
| | #59 | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 | 204b nu e wide ink o data : 22 wide = 19 lat / iar diferenta aia mare d la 19 inch la 20inch exista in primul rand din cauza rezolutiei, dak 20inch ar fi tot p 1280x1024 era cu vreo 2-3 mil mai ieftin
__________________ Core2Duo e6300 on Gigabyte-965p-DS4/2x160gb sata-II hitachi/2x512 geil ultra pc6400/asus eax1950pro/a-plus Xclio twin engine w thermaltake 460w / samsung 225bw | ||
|
| | #60 | ||
| Mda, Dell 2007fpw nu au pe stoc la pcmadd din bucuresti, cica nici nu a venit importul, whatever. La fel si cu Samsung 226BW, care nu a aparut la noi, ca deh, doar suntem in Ro (in Europa si US au aparut deja prin magazine).
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|