Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Hardware > Periferice

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 12-06-2007, 12:29   #801 (permalink)
SGi
Registered User

Quote:
Originally Posted by b_tudor View Post
Tocmai mi-a comandat un DELL e228wfp. Il iau pe la 10 mil. Sper ca am facut o alegere buna. Aveam de ales intre Dell si un Asus, tot de 22", pe care il luam la 9.7 mil. Luni imi vine si va dau mai multe detalii atunci
ps: uuu, i`m sooo excited! )
Deci? A ajuns monitorul? Niste pareri eventual cateva poze?

SGi is offline    Reply With Quote
Old 12-06-2007, 17:57   #802 (permalink)
Registered User

Multi au promis ca revin cu poze si detalii dar nimeni nu s-a tinut de cuvant...

Dark Messiah is offline    Reply With Quote
Old 12-06-2007, 19:36   #803 (permalink)
Registered User

akon32's Avatar

@tekken - shopiIT este magazinul online de unde mi-am cumparat o placa video si un cititor de carduri. Extrem de amambili, si voi da un exemplu: la 2 zile dupa ce am luat cititorul, am vrut sa il schimb pentru ca am avut impresia ca nu poate citi sd-uri. S-au scuzat pentru calitatea cititorului (!!?!!!) si s-au oferit sa mi-l schimbe pe loc. Eu trebuia sa le spun cand pot ajunge la sediul firmei....am ramas masca la citirea mailului. Evident, a trebuit sa ma scuz, vina era a cardului sd care era stricat. Sunt oameni seriosi, nu te ingriijora.

In alta ordine de idei, acelasi monitor il am si eu (Dell E228WFP, sunt foarte multumit de el. Am citit pe threadul asta, postul cuiva care se plangea ca Dell-ul are culori spalacite. Nimic mai fals. Are culori foarte vii, este excelent pentru filme, jocuri sau editare de text. Pur si simplu imi place foarte mult. Mi-era ca, datorita timpului de raspuns (5 ms) nu se va misca prea bine in shootere sau in jocurile cu masini. Se misca excelent, fara pic de ghosting. Am un calculator teapan, cu o placa video pe masura (BFG 8800gts OC). Monitorul face fata excelent, fara sa cracneasca.
La pretul asta, deja e un best buy.
Cauta pe thread, lumea a dat niste linkuri catre un review al monitoarelor de 22" wide. Dell-ul s-a situat pe locul 2 dupa 226bw (evident cu panel S).

@Dark Messiah - da, am promis si eu.....si nu am revenit cu poze pana acum. pun acum si scuze tuturor ca nu am avut destul timp.....
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSCF0003.JPG
Views:	143
Size:	831.0 KB
ID:	231777   Click image for larger version

Name:	DSCF0004.JPG
Views:	127
Size:	857.3 KB
ID:	231778   Click image for larger version

Name:	DSCF0008.JPG
Views:	134
Size:	853.7 KB
ID:	231779   Click image for larger version

Name:	DSCF0007.JPG
Views:	139
Size:	855.2 KB
ID:	231780  

akon32 is online now    Reply With Quote
Old 12-06-2007, 19:52   #804 (permalink)
Registered User

Au mai aparut niste modele interesante la Shopit: LG L226WTQ-SF (http://www.shopit.ro/monitoare/lcd/lg/l226wtq-sf/) si LG L226WA-SN (http://www.shopit.ro/monitoare/lcd/lg/l226wa-sn/). Aceste 2 modele chiar au timp de raspuns de 2 ms si contrast dinamic de 3000:1. Dupa specificatii par a fi cam cele mai bune LCD-uri de pe piata la ora actuala, dar asa or fi si in realitate ?

Dark Messiah is offline    Reply With Quote
Old 12-06-2007, 20:18   #805 (permalink)
Registered User

Croocodillul's Avatar

vai ce ma oftica faptul ca pun alte poze...pun poza cu el negru(care arata super ...dar din pacate nu se stie cand o sa poposeasca si pe la noi) si ei zic ca il au pe cel argintiu...

Croocodillul is offline    Reply With Quote
Old 12-06-2007, 20:23   #806 (permalink)
Registered User

akon32's Avatar

la ce model te referi? la LG L226WTQ-SF?
si mie mi s-ar parea nasol pe gri....

p.s.
bine, cel mai naspa mi se pare albul de masina de spalat de la apple.

akon32 is online now    Reply With Quote
Old 12-06-2007, 21:44   #807 (permalink)
Vik
Registered User

Quote:
Originally Posted by Dark Messiah View Post
Au mai aparut niste modele interesante la Shopit: LG L226WTQ-SF (http://www.shopit.ro/monitoare/lcd/lg/l226wtq-sf/) si LG L226WA-SN (http://www.shopit.ro/monitoare/lcd/lg/l226wa-sn/). Aceste 2 modele chiar au timp de raspuns de 2 ms si contrast dinamic de 3000:1. Dupa specificatii par a fi cam cele mai bune LCD-uri de pe piata la ora actuala, dar asa or fi si in realitate ?
Din cate am citit despre L226WTQ pe hardforum, are niste "mici: probleme cu ghostingul (implementarea RTCului ala e cam prost facuta), iar L226WA-SN nu are F-engine (nu stiu cat de bine/rau e).

Modelele recomandate (tot pe hardforum) erau L226WT si L226WTX.

Vik is offline    Reply With Quote
Old 12-06-2007, 22:02   #808 (permalink)
Registered User

Chiar asa de rau vi se pare PACKARD BELL 220WDV am citit intr-un review ca nar fi chiar asa de naspa "about average" acesta e calificativu care il dau ei acolo. Are cineva monitoru asta, poate sami spuna mai multe despre el?
Despre ASUS MW221U na mai zis nimeni nimic de mult timp ce parare aveti despre el, si daca ar fi sa alegeti unu dintre ele care ar fi?
THX

ovyman is offline    Reply With Quote
Old 12-06-2007, 22:20   #809 (permalink)
Registered User

Il are in Carrefour Orhideeea cred si are panoul lucios.... se reflecta orice in el... Alte detaliii.... te duci si te uiti la el

Sergheiq is offline    Reply With Quote
Old 12-06-2007, 22:27   #810 (permalink)
Registered User

si-ti faci si freza in el.

puricele is offline    Reply With Quote
Old 12-06-2007, 22:31   #811 (permalink)
Registered User

Bylly's Avatar

Se pare ca dell-ul ar fi de luat in momentul actual. Pret mai mult decat decent si fara loterie ca la samsung, desi se pare ca loteria s-a terminat, nu prea mai poti prinde vreun S. Packard Bell-ul ala e foarte reflexiv, asa este, dar pentru cineva care nu are prea multe surse de lumina prin camera, sau sta al comp mai mult noaptea nu cred ca mai conteaza asa mult si pe deasupra accentueaza mai bine negrul.

Bylly is online now    Reply With Quote
Old 13-06-2007, 10:39   #812 (permalink)
Registered User

Puteti sami spuneti daca Dell E228WFP are boxe si daca suporta 1:1 maping si cate culori are
thx
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Mai am o singura intrebare promit. As vrea sa folosesc monitoru si ca tv cu un tuner extern, si aici vive problema placa mea video nu are DVI deci numai VGA , tv tuneru la fel deci exista vreo posibilitate sa ele folosesc pe amndoua odata ceva adaptor intre DVI si VGA?
THX

Last edited by ovyman; 13-06-2007 at 10:39.. Reason: Automerged Doublepost

ovyman is offline    Reply With Quote
Old 13-06-2007, 10:51   #813 (permalink)
Registered User

Tekken's Avatar

Quote:
Originally Posted by akon32 View Post
@tekken - shopiIT este magazinul online de unde mi-am cumparat o placa video si un cititor de carduri. Extrem de amambili, si voi da un exemplu: la 2 zile dupa ce am luat cititorul, am vrut sa il schimb pentru ca am avut impresia ca nu poate citi sd-uri. S-au scuzat pentru calitatea cititorului (!!?!!!) si s-au oferit sa mi-l schimbe pe loc. Eu trebuia sa le spun cand pot ajunge la sediul firmei....am ramas masca la citirea mailului. Evident, a trebuit sa ma scuz, vina era a cardului sd care era stricat. Sunt oameni seriosi, nu te ingriijora.
ok astazi cred ca fac comanda la ei, sper sa aiba in stoc, o sa revin cu impresii.

Tekken is offline    Reply With Quote
Old 13-06-2007, 12:11   #814 (permalink)
Registered User

Am facut eu comanda. Vine peste o saptamana sau ceva de genul asta...

Sergheiq is offline    Reply With Quote
Old 13-06-2007, 12:14   #815 (permalink)
Registered User

b_tudor's Avatar

Quote:
Originally Posted by SGi View Post
Quote:
Originally Posted by b_tudor View Post
Tocmai mi-a comandat un DELL e228wfp. Il iau pe la 10 mil. Sper ca am facut o alegere buna. Aveam de ales intre Dell si un Asus, tot de 22", pe care il luam la 9.7 mil. Luni imi vine si va dau mai multe detalii atunci
ps: uuu, i`m sooo excited! )
Deci? A ajuns monitorul? Niste pareri eventual cateva poze?
Scuze ca n-am mai postat, dar monitorul vechi, un Samsung 913n i l-am facut cadou lu` sora-mea si DELL`u n-a ajuns inca (. Acum postez de la servici. Diseara am sa pot intra pe forum si de acasa, ca mi-a imprumutat prietena mea un Asus de 19"... nu stiu ce model. Dell nu mai era pe stoc nicaieri si am sa-l primesc din urmatorul import, care trebuie sa ajunga vineri. Luni sper sa-l am. Mi-au zis ca o sa aiba un pret semnificativ mai mic. Nu prea ma incalzeste, as fi preferta sa-l am lunea asta ce-a trecut, la 10 milioane, ca oricum e pret bun.

LE: referitor la ShopIt, numai cuvinte de lauda! Nu am cumparat multe lucruri de la ei, dar am ramas surprins in cel mai placut mod de onestitatea lor.
Mi-am luat de la ei coolerul de procesor. Nu il aveau in oferta, dar mi-au spus ca pot sa-mi faca rost de el, chiar cand aparuse Scythe Infinity. L-am comandat, iar a doua zi m-au sunat sa-mi spuna ca va veni si ca va avea un pret chiar mai mic decat cel pe care mi l-au dat prima data. Deci, tot respectul!. Daca s-ar misca la fel lucrurile peste tot in lumea IT si nu numai, am fi cu destui pasi mai aproape de uniunea asta in care ne tot straduim de ceva vreme sa ne integram.
TT Kandalf, Spire 600W, E6300@2.45, Scythe Infinity, Asus P5W Dh Dlx, 4x1024 Corsair CL4@667 mhz, 320GB Seagate 7200.10. Sapphire x1950Pro, Audigy2, Genius 5.1, Dell E22WFP, Logitech G15, Logitech MX1000, Sennheiser hd201

b_tudor is offline    Reply With Quote
Old 13-06-2007, 12:30   #816 (permalink)
Registered User

Raptoe's Avatar

sal

OVYMAN : "Despre ASUS MW221U na mai zis nimeni nimic de mult timp ce parare aveti despre el, si daca ar fi sa alegeti unu dintre ele care ar fi?"

Am cumparat eu ieri ultima bucata de la emag...daca te intereseaza ceva anume foto etc. posteaza aici... arata f.f. bine dar ca performante...nu stiu am impresia ca lasa de dorit... prima problema: noaptea se vede in partea de sus si jos lumina destul de tare(blending presupun) si probleme la culori trebe reglate.....daca vreti pot face poze.. sau ceva teste, dar sa-mi spuneti exact ce si cum.

Raptoe is offline    Reply With Quote
Old 13-06-2007, 15:39   #817 (permalink)
Registered User

Tekken's Avatar

Deja Dell nu se mai gaseste pe nicaieri. Ma *** in stocul lor virtual.

Tekken is offline    Reply With Quote
Old 13-06-2007, 16:17   #818 (permalink)
Registered User

[FriendlyAlien]'s Avatar

Din moment ce s'a epuizat stocul la importator evident ca nici un magazin online nu il mai poate oferi.

[FriendlyAlien] is offline    Reply With Quote
Old 13-06-2007, 20:03   #819 (permalink)
Registered User

Raptoe's Avatar

Dell am vrut initial sa-mi cumpar si eu !!! si am sunat la toate magazinele online de pe price.ro si trebuia sa astep o luna de zile )) ( la unu din ele a zis ceva de genul luni adica pe data de 11) dar sincer modelul E228WFP e frumos in poze..pe raft e cam uratel! De 22' au mai ramas doar LG si sunt peste tot....de un gri spalacit .

PS. pe deck.ro samsungul 226BW sa scumpit si sa vandut ca painea calda!!! nu mai gasesti pe nicaieri, iar acum o luna il aveau toate magazinele... lol .

Raptoe is offline    Reply With Quote
Old 14-06-2007, 09:52   #820 (permalink)
Registered User

Raptoe , unde ai vazut tu ca sunt peste tot LG de 22'' ? ca eu caut modelul L226WT-WF de vreo 2 saptamani si nu l-am gasit (fizic vorbind) la nici o firma - asa in oferta il au multe magazine.

scooby is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Hardware > Periferice

Thread Tools

Posting Rules