![]() |
| | #803 (permalink) | ||
|
@tekken - shopiIT este magazinul online de unde mi-am cumparat o placa video si un cititor de carduri. Extrem de amambili, si voi da un exemplu: la 2 zile dupa ce am luat cititorul, am vrut sa il schimb pentru ca am avut impresia ca nu poate citi sd-uri. S-au scuzat pentru calitatea cititorului (!!?!!!) si s-au oferit sa mi-l schimbe pe loc. Eu trebuia sa le spun cand pot ajunge la sediul firmei....am ramas masca la citirea mailului. Evident, a trebuit sa ma scuz, vina era a cardului sd care era stricat. Sunt oameni seriosi, nu te ingriijora. In alta ordine de idei, acelasi monitor il am si eu (Dell E228WFP, sunt foarte multumit de el. Am citit pe threadul asta, postul cuiva care se plangea ca Dell-ul are culori spalacite. Nimic mai fals. Are culori foarte vii, este excelent pentru filme, jocuri sau editare de text. Pur si simplu imi place foarte mult. Mi-era ca, datorita timpului de raspuns (5 ms) nu se va misca prea bine in shootere sau in jocurile cu masini. Se misca excelent, fara pic de ghosting. Am un calculator teapan, cu o placa video pe masura (BFG 8800gts OC). Monitorul face fata excelent, fara sa cracneasca. La pretul asta, deja e un best buy. Cauta pe thread, lumea a dat niste linkuri catre un review al monitoarelor de 22" wide. Dell-ul s-a situat pe locul 2 dupa 226bw (evident cu panel S). @Dark Messiah - da, am promis si eu.....si nu am revenit cu poze pana acum. pun acum si scuze tuturor ca nu am avut destul timp.....
__________________ Vand N95 Vand accesorii impecabile pentru Wii Vand KILLZONE 2 PS3 - SIGILAT 0723527270 | |||
|
| | #804 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 Location: Bucuresti |
Au mai aparut niste modele interesante la Shopit: LG L226WTQ-SF (http://www.shopit.ro/monitoare/lcd/lg/l226wtq-sf/) si LG L226WA-SN (http://www.shopit.ro/monitoare/lcd/lg/l226wa-sn/). Aceste 2 modele chiar au timp de raspuns de 2 ms si contrast dinamic de 3000:1. Dupa specificatii par a fi cam cele mai bune LCD-uri de pe piata la ora actuala, dar asa or fi si in realitate ?
| ||
|
| | #806 (permalink) | ||
|
la ce model te referi? la LG L226WTQ-SF? si mie mi s-ar parea nasol pe gri.... p.s. bine, cel mai naspa mi se pare albul de masina de spalat de la apple.
__________________ Vand N95 Vand accesorii impecabile pentru Wii Vand KILLZONE 2 PS3 - SIGILAT 0723527270 | |||
|
| | #807 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 | Quote:
Modelele recomandate (tot pe hardforum) erau L226WT si L226WTX.
__________________ ... | ||
|
| | #808 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 |
Chiar asa de rau vi se pare PACKARD BELL 220WDV am citit intr-un review ca nar fi chiar asa de naspa "about average" acesta e calificativu care il dau ei acolo. Are cineva monitoru asta, poate sami spuna mai multe despre el? Despre ASUS MW221U na mai zis nimeni nimic de mult timp ce parare aveti despre el, si daca ar fi sa alegeti unu dintre ele care ar fi? THX | ||
|
| | #811 (permalink) | ||
|
Se pare ca dell-ul ar fi de luat in momentul actual. Pret mai mult decat decent si fara loterie ca la samsung, desi se pare ca loteria s-a terminat, nu prea mai poti prinde vreun S. Packard Bell-ul ala e foarte reflexiv, asa este, dar pentru cineva care nu are prea multe surse de lumina prin camera, sau sta al comp mai mult noaptea nu cred ca mai conteaza asa mult si pe deasupra accentueaza mai bine negrul.
__________________ War does not decide who is right, but who is left. | |||
|
| | #812 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 |
Puteti sami spuneti daca Dell E228WFP are boxe si daca suporta 1:1 maping si cate culori are thx -------------------- Editare ulterioară -------------------- Mai am o singura intrebare promit. As vrea sa folosesc monitoru si ca tv cu un tuner extern, si aici vive problema placa mea video nu are DVI deci numai VGA , tv tuneru la fel deci exista vreo posibilitate sa ele folosesc pe amndoua odata ceva adaptor intre DVI si VGA? THX Last edited by ovyman; 13-06-2007 at 10:39.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #813 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ If you think you know everything and think you've done everything, I know you're an idiot. | |||
|
| | #815 (permalink) | ||
| Quote:
(. Acum postez de la servici. Diseara am sa pot intra pe forum si de acasa, ca mi-a imprumutat prietena mea un Asus de 19"... nu stiu ce model. Dell nu mai era pe stoc nicaieri si am sa-l primesc din urmatorul import, care trebuie sa ajunga vineri. Luni sper sa-l am. Mi-au zis ca o sa aiba un pret semnificativ mai mic. Nu prea ma incalzeste, as fi preferta sa-l am lunea asta ce-a trecut, la 10 milioane, ca oricum e pret bun.LE: referitor la ShopIt, numai cuvinte de lauda! Nu am cumparat multe lucruri de la ei, dar am ramas surprins in cel mai placut mod de onestitatea lor. Mi-am luat de la ei coolerul de procesor. Nu il aveau in oferta, dar mi-au spus ca pot sa-mi faca rost de el, chiar cand aparuse Scythe Infinity. L-am comandat, iar a doua zi m-au sunat sa-mi spuna ca va veni si ca va avea un pret chiar mai mic decat cel pe care mi l-au dat prima data. Deci, tot respectul!. Daca s-ar misca la fel lucrurile peste tot in lumea IT si nu numai, am fi cu destui pasi mai aproape de uniunea asta in care ne tot straduim de ceva vreme sa ne integram.
__________________ TT Kandalf, Spire 600W, E6300@2.45, Scythe Infinity, Asus P5W Dh Dlx, 4x1024 Corsair CL4@667 mhz, 320GB Seagate 7200.10. Sapphire x1950Pro, Audigy2, Genius 5.1, Dell E22WFP, Logitech G15, Logitech MX1000, Sennheiser hd201 | |||
|
| | #816 (permalink) | ||
|
sal OVYMAN : "Despre ASUS MW221U na mai zis nimeni nimic de mult timp ce parare aveti despre el, si daca ar fi sa alegeti unu dintre ele care ar fi?" Am cumparat eu ieri ultima bucata de la emag...daca te intereseaza ceva anume foto etc. posteaza aici... arata f.f. bine dar ca performante...nu stiu am impresia ca lasa de dorit... prima problema: noaptea se vede in partea de sus si jos lumina destul de tare(blending presupun) si probleme la culori trebe reglate.....daca vreti pot face poze.. sau ceva teste, dar sa-mi spuneti exact ce si cum. | |||
|
| | #819 (permalink) | ||
|
Dell am vrut initial sa-mi cumpar si eu !!! si am sunat la toate magazinele online de pe price.ro si trebuia sa astep o luna de zile )) ( la unu din ele a zis ceva de genul luni adica pe data de 11) dar sincer modelul E228WFP e frumos in poze..pe raft e cam uratel! De 22' au mai ramas doar LG si sunt peste tot....de un gri spalacit .PS. pe deck.ro samsungul 226BW sa scumpit si sa vandut ca painea calda!!! nu mai gasesti pe nicaieri, iar acum o luna il aveau toate magazinele... lol . | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |