Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Hardware > Periferice

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 21-06-2007, 19:44   #841 (permalink)
Registered User

Tekken's Avatar

Vreo idee cand se vor aduce in magazine noile 226BW cu panel S?

Tekken is offline    Reply With Quote
Old 21-06-2007, 21:11   #842 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by poker_x View Post
Quote:
Originally Posted by flowrent View Post
Nu reusesc sa creez rezolutia 1680 x 1050 .Am luat ultimele drivere pentru vista,nu gasesc nicaieri unde se da chestia aia cu add resolution ..

uite aici (vezi poza) :
Fiind de 19" cred ca monitorul mai mult de 1280x1024(e si rezolutia recomandabila) nativ nu suporta.....

prince igor is offline    Reply With Quote
Old 22-06-2007, 12:37   #843 (permalink)
Registered User

Tekken, mai aduc firmele din RO 226BW S? Omuletii de la fosta Bestshop IT ziceau ca nu o sa mai fie aduse astfel de LCD-uri pe la noi. Nu-mi dau seama de unde ar fi ei asa de siguri. In orice caz, inca se produc panel-uri de tip A si C in cantitati mai mari decat S. Numai sporadic mai vad pe hard forum ca oamenii ar mai da peste un S si asta numai prin SUA. In Europa nu prea par sa mai aduca.

Xenocyde is offline    Reply With Quote
Old 22-06-2007, 12:49   #844 (permalink)
SSJViper

T.rac3Er's Avatar

cum adica fosta Bestshop IT????
prostule!!!

T.rac3Er is offline    Reply With Quote
Old 22-06-2007, 13:42   #845 (permalink)
Registered User

Din ofertele primite in mail, am observat ca firma Bestshop IT are alta denumire oficiala acuma (ceva cu shopmag parca), insa site-ul are titulatura veche inca. Oricum, e un detaliu irelevant

Old 22-06-2007, 15:27   #846 (permalink)
SSJViper

T.rac3Er's Avatar

nu e irelevant pt cine a cumparat de la ei (eu de exemplu)
pentru ca pot sa se declare in faliment si sa refuze orice operatiune de servisare pe cheltuielile lor pt ca firma nu mai exista. stiu cazuri concrete de astfel de tzepe si de aceea intreb. site-ul nu are legatura cu numele firmai care comercializeaza. poti te rog sa imi trimiti si mie detaliile care le-ai primit tu despre firma lor sa confrunt cu facturile mele denumirea?.
multumesc
scuze de offtopic, dar totusi e de actualizate pt cine vrea sa cumpere de pe net, de la diverse firme....care pot sa dispara
prostule!!!

Old 22-06-2007, 15:43   #847 (permalink)

mobutu's Avatar

Quote:
Originally Posted by T.rac3Er View Post
scuze de offtopic, dar totusi e de actualizate pt cine vrea sa cumpere de pe net, de la diverse firme....care pot sa dispara
Si ce daca? Marile branduri au centre de service autorizate care nu vor disparea chiar asa usor. Chiar daca am cumparat un produs de la o firma ce dispare/falimenteaza/etc eu beneficiez de servisare normala in cazul perioadei de garantie, la centrul de service autorizat (doar am factura, garantie, etc).
Nu mai raspanditi FUD.

mobutu is offline    Reply With Quote
Old 22-06-2007, 15:59   #848 (permalink)
Registered User

T.rac3Er frate, nu mai am mail-urile alea. Da' se pare ca am vorbit aiurea, pt ca si denumirea site-ului e schimbata deja: http://www.shopmag.ro/ Totusi, nu cred sa faca magarii cu garantiile. Ai acolo la Contact detaliile despre firma. Pur si simplu cred ca au schimbat ei denumirea site-ului ca sa fie mai usor omului sa tina minte sau ca sa nu confunde lumea cu bestshop.it. Nush... eu zic ca nu iti afecteaza nici o garantie. M-am exprimat eu eronat... trebuia sa zic fostul (site) bestshop IT nu fosta (firma).

Last edited by Xenocyde; 22-06-2007 at 16:24..

Old 22-06-2007, 17:28   #849 (permalink)
CG Editor

Mika's Avatar

Am citit ca 226BW cu panel S nu se mai gaseste. Intrebarea devine : merita 226BW cu tip A/C 2 milioane in plus fata de 225BW? Sau ce monitor de 22" imi mai recomandati?

Mika is offline    Reply With Quote
Old 22-06-2007, 17:52   #850 (permalink)
SSJViper

T.rac3Er's Avatar

e aceeasi firma. ok, e bine atunci.
cat despre comparatia cu 225bw ar trebui cautate niste review-uri la 225 si apoi luat in calcul review-ul la 226 c si a...a-ul are o tenta spre albastru, in rest e cam la fel...deci e ca si cum ai zice ca nu e 10, e 10-..pe cand "c" este 9, sau 9+
prostule!!!

Old 22-06-2007, 19:26   #851 (permalink)
Registered User

Tekken's Avatar

Din ce-am citit pe net Samsung a sistat productia de A si C si o continua pe cea de S-uri, chiar daca nu e adevarat merita asteptat ceva timp poate poate, plus ca trebuie sa apara si 223bw

Tekken is offline    Reply With Quote
Old 25-06-2007, 13:17   #852 (permalink)
Registered User

sal,sunt nou pe forum...ma bate gandul sa-mi iau monitorul asta 226bw si nu stiu ce sa fac am tot am citit si studiat pe forumuri despre rev. A,C si S,ma intreb oare daca imi pica un C e mai slab la imagine fata de samsung 205 bw care e mai vechi,k am inteles k rev. C e cel mai greu de adus pe drumul ce-l bun?plec din prima pe varianta : n-am eu noroc sa-mi pice un S . l-am gasit la 360€ online adus acasa,cu posibilitate de returnare in 7 zile suportand transportul eu, ce sa fac?ce sa-mi iau?

geodb is offline    Reply With Quote
Old 25-06-2007, 20:43   #853 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by geodb View Post
sal,sunt nou pe forum...ma bate gandul sa-mi iau monitorul asta 226bw si nu stiu ce sa fac am tot am citit si studiat pe forumuri despre rev. A,C si S,ma intreb oare daca imi pica un C e mai slab la imagine fata de samsung 205 bw care e mai vechi,k am inteles k rev. C e cel mai greu de adus pe drumul ce-l bun?plec din prima pe varianta : n-am eu noroc sa-mi pice un S . l-am gasit la 360€ online adus acasa,cu posibilitate de returnare in 7 zile suportand transportul eu, ce sa fac?ce sa-mi iau?
Decat sa-ti bagi "unghia in gat" apoi.... mai bine asteapta....

prince igor is offline    Reply With Quote
Old 25-06-2007, 22:57   #854 (permalink)
Registered User

oxygen200000's Avatar

Location: just behind u... always watching...via Bucuresti-TEI
Quote:
Originally Posted by Tekken View Post
Din ce-am citit pe net Samsung a sistat productia de A si C si o continua pe cea de S-uri, chiar daca nu e adevarat merita asteptat ceva timp poate poate, plus ca trebuie sa apara si 223bw
sa dea Dumnezeu!
Amin!

oxygen200000 is offline    Send Message via Google Talk to oxygen200000 Reply With Quote
Old 26-06-2007, 15:27   #855 (permalink)
Registered User

salutare ... am vrut sa cumpar 226BW, dar nu avea S pe eticheta, de fapt nu avea scris nimic ... doar R intre paranteze si era made in slovacia ... are cineva idee ce este cu acest panel?

the anonymous is offline    Reply With Quote
Old 26-06-2007, 15:52   #856 (permalink)
Registered User

Raptoe's Avatar

Daca e fabricat in slovacia nu e S sigur!

Raptoe is offline    Reply With Quote
Old 26-06-2007, 18:10   #857 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Raptoe View Post
Daca e fabricat in slovacia nu e S sigur!
din poza asta se pare ca e S ... deci poate sa ma lamureasca cineva?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	img4219rz4.jpg
Views:	94
Size:	1.17 MB
ID:	236015  

Last edited by the anonymous; 26-06-2007 at 18:29..

Old 26-06-2007, 18:30   #858 (permalink)
Z

ZorracK's Avatar

Quote:
Originally Posted by the anonymous View Post
salutare ... am vrut sa cumpar 226BW, dar nu avea S pe eticheta, de fapt nu avea scris nimic ... doar R intre paranteze si era made in slovacia ... are cineva idee ce este cu acest panel?
De unde l-ai luat, vreau sa imi iau si eu unul tot S daca e.
Conroe 6600@3200 Mhz,Thermalright Ultra 120+Akasa 120,DFI P-965-S Dark, 2 Gb A-Data Extreme DDR 800+, 2xMaxtor 160Gbx2 Sata, WD 640 Gb AAKS, WD 500 Gb AAKS, PIONEER 212BK, NEC 3550A, 8800 GTX Twintech, Asus AGEIA Physx, Eizo L985EX S-IPS, Creative X-Fi Fatal1ty FPS rack&remote, Creative Inspire 5.1 5300-Logitech Mx 700 on Func 1030 black, Logitech DiNovo-Hardcano 10-Enermax UCA8FATR4, Chieftec Dragon full tower modded-Enermax Liberty 500W, 8 coolers-APC Smart UPS 1000VA-ACER 5101 WLMI Laptop

ZorracK is offline    Reply With Quote
Old 26-06-2007, 22:18   #859 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by ZorracK View Post
Quote:
Originally Posted by the anonymous View Post
De unde l-ai luat, vreau sa imi iau si eu unul tot S daca e.
pai asta e problema ca nu l-am luat ... nu avea nici 1 fel de litera pe eticheta nici macar A sau C si l-am refuzat ... poza era pt a-i arata lu Raptoe ca cele din slovacia au si S-uri ... are cineva idee pana la urma ce e cu acest panel?

Old 27-06-2007, 02:38   #860 (permalink)
Registered User

Din cîte am înţeles nu există nici un fel de a-ţi da seama dacă e A, C sau S "pe dinafară". Doar din meniul monitorului.

wirespot is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Hardware > Periferice

Thread Tools

Posting Rules