![]() |
| | #843 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 |
Tekken, mai aduc firmele din RO 226BW S? Omuletii de la fosta Bestshop IT ziceau ca nu o sa mai fie aduse astfel de LCD-uri pe la noi. Nu-mi dau seama de unde ar fi ei asa de siguri. In orice caz, inca se produc panel-uri de tip A si C in cantitati mai mari decat S. Numai sporadic mai vad pe hard forum ca oamenii ar mai da peste un S si asta numai prin SUA. In Europa nu prea par sa mai aduca.
| ||
|
| | #846 (permalink) | ||
|
nu e irelevant pt cine a cumparat de la ei (eu de exemplu) pentru ca pot sa se declare in faliment si sa refuze orice operatiune de servisare pe cheltuielile lor pt ca firma nu mai exista. stiu cazuri concrete de astfel de tzepe si de aceea intreb. site-ul nu are legatura cu numele firmai care comercializeaza. poti te rog sa imi trimiti si mie detaliile care le-ai primit tu despre firma lor sa confrunt cu facturile mele denumirea?. multumesc scuze de offtopic, dar totusi e de actualizate pt cine vrea sa cumpere de pe net, de la diverse firme....care pot sa dispara
__________________ VERSURI urasc omu` prost cum urasc mancarea de post !!! stii tu care sa te simti cu musca pe caciula !!! prostule!!! | |||
|
| | #847 (permalink) | ||
| Quote:
Nu mai raspanditi FUD. | |||
|
| | #848 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 |
T.rac3Er frate, nu mai am mail-urile alea. Da' se pare ca am vorbit aiurea, pt ca si denumirea site-ului e schimbata deja: http://www.shopmag.ro/ Totusi, nu cred sa faca magarii cu garantiile. Ai acolo la Contact detaliile despre firma. Pur si simplu cred ca au schimbat ei denumirea site-ului ca sa fie mai usor omului sa tina minte sau ca sa nu confunde lumea cu bestshop.it. Nush... eu zic ca nu iti afecteaza nici o garantie. M-am exprimat eu eronat... trebuia sa zic fostul (site) bestshop IT nu fosta (firma).
Last edited by Xenocyde; 22-06-2007 at 16:24.. | ||
|
| | #850 (permalink) | ||
|
e aceeasi firma. ok, e bine atunci. cat despre comparatia cu 225bw ar trebui cautate niste review-uri la 225 si apoi luat in calcul review-ul la 226 c si a...a-ul are o tenta spre albastru, in rest e cam la fel...deci e ca si cum ai zice ca nu e 10, e 10-..pe cand "c" este 9, sau 9+
__________________ VERSURI urasc omu` prost cum urasc mancarea de post !!! stii tu care sa te simti cu musca pe caciula !!! prostule!!! | |||
|
| | #851 (permalink) | ||
|
Din ce-am citit pe net Samsung a sistat productia de A si C si o continua pe cea de S-uri, chiar daca nu e adevarat merita asteptat ceva timp poate poate, plus ca trebuie sa apara si 223bw
__________________ If you think you know everything and think you've done everything, I know you're an idiot. | |||
|
| | #852 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 |
sal,sunt nou pe forum...ma bate gandul sa-mi iau monitorul asta 226bw si nu stiu ce sa fac am tot am citit si studiat pe forumuri despre rev. A,C si S,ma intreb oare daca imi pica un C e mai slab la imagine fata de samsung 205 bw care e mai vechi,k am inteles k rev. C e cel mai greu de adus pe drumul ce-l bun?plec din prima pe varianta : n-am eu noroc sa-mi pice un S . l-am gasit la 360€ online adus acasa,cu posibilitate de returnare in 7 zile suportand transportul eu, ce sa fac?ce sa-mi iau? | ||
|
| | #853 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2005 | Quote:
| ||
|
| | #854 (permalink) | ||
| Quote:
Amin!
__________________ Incercarea moarte n-are... dar te poti accidenta grav! Vrei 1% reducere la cumparaturile de pe PCGarage? Foloseste voucherul: 77JHVO39 | |||
|
| | #858 (permalink) | ||
| De unde l-ai luat, vreau sa imi iau si eu unul tot S daca e.
__________________ Conroe 6600@3200 Mhz,Thermalright Ultra 120+Akasa 120,DFI P-965-S Dark, 2 Gb A-Data Extreme DDR 800+, 2xMaxtor 160Gbx2 Sata, WD 640 Gb AAKS, WD 500 Gb AAKS, PIONEER 212BK, NEC 3550A, 8800 GTX Twintech, Asus AGEIA Physx, Eizo L985EX S-IPS, Creative X-Fi Fatal1ty FPS rack&remote, Creative Inspire 5.1 5300-Logitech Mx 700 on Func 1030 black, Logitech DiNovo-Hardcano 10-Enermax UCA8FATR4, Chieftec Dragon full tower modded-Enermax Liberty 500W, 8 coolers-APC Smart UPS 1000VA-ACER 5101 WLMI Laptop | |||
|
| | #859 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 | Quote: ... nu avea nici 1 fel de litera pe eticheta nici macar A sau C si l-am refuzat ... poza era pt a-i arata lu Raptoe ca cele din slovacia au si S-uri ... are cineva idee pana la urma ce e cu acest panel?
| ||
|
| | #860 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 |
Din cîte am înţeles nu există nici un fel de a-ţi da seama dacă e A, C sau S "pe dinafară". Doar din meniul monitorului.
__________________ If you put a large switch in some cave somewhere, with a sign on it saying "End-of-the-World Switch. PLEASE DO NOT TOUCH", the paint wouldn't even have time to dry. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |