![]() |
| | #962 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 |
ViewSonic-ul prezentat de NONAME e monitor 4:3 clar, chiar daca e de 28". Al meu, in schimb, e Westinghouse LVM-37W3 de 37" wide. Desi pare a fi TV, nu este pentru ca nu are tuner si nici macar nu vine cu vreun cablu. Site-ul Westinghouse il prezinta ca fiind monitor PC 1080p. Din cate am auzit cica nu prea se mai gaseste nicaieri in SUA. Am avut norc cu oferta aia de 799$ fara taxe de acum cateva saptamani | ||
|
| | #963 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2000 Location: Ploiesti | Quote:
Si.. ViewSonic-ul are panel TN Benq-ul e best-buy in .ro la ora actuala. Din pacate n-am gasit decat un review in ceha sau poloneza pe net.
| ||
|
| | #965 (permalink) | ||
Heh, my bad. ViewSonic ala de 27.5" ii wide 16:10 Nu prea scrie ce fel de panel are, dar unghiurile de vizibilitate si viteza indica faptul ca ar fi TN intr-adevar. Chestia asta ii cam scade din calitate si justifica si pretul. Westinghouse asta de 37" al meu care trebuie sa apara saptamana asta ii S-MVA De fapt cica ajunge martea viitoare la mine | ||
|
| | #966 (permalink) | ||
| Pana la urma mi-am cumparat si eu unul; momentan il tin pe sistemul secundar, in dormitor, si il folosesc mai ales la filme, unde se comporta ireprosabil. De asemenea la jocuri este impecabil, fratele meu se joaca shootere mai multe ore pe zi si e foarte fericit de "cadoul" pe care i l-am facut...
__________________ Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded. God must like stupid people very much, that's why He keeps making so many of them... | |||
|
| | #967 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 |
Deci acum marea dilema este intre Horizon care e ieftin si bun dupa ce zice lumea dar design-ul e naspa Dell-ul E228WFP Samsung 223BW fratele mai mic (cum zicea pe un site francez) a scumpului 226BW . Care ati avut ocazia sa testati cel putin 2 din acestea ? | ||
|
| | #969 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 |
Depinde ce vrei să faci cu el. Ca să vezi filme şi TV o să ai nevoie de un monitor cu panou de calitate, deci nu ieftiniciunile astea cu panou TN. Mai pui şi costul unui TV tuner extern şi iese o sumă serioasă. Dacă tot ce vrei este un televizor plat atunci un televizor LCD e mai eficient la preţ.
__________________ If you put a large switch in some cave somewhere, with a sign on it saying "End-of-the-World Switch. PLEASE DO NOT TOUCH", the paint wouldn't even have time to dry. | ||
|
| | #970 (permalink) | ||
|
televizoarele lcd sunt facute cu aceleasi tehnologii ca si monitoarele, doar ca au integrate si niste boxe si un tuner... tv lcd samsung 26 e tn, in timp ce 32 si peste am vazut ca nu sufera pe unghiul vertical de vizibilitate. in plus..sony 26 de asemenea e bun calitativ...dar si costa ~25mil
__________________ VERSURI urasc omu` prost cum urasc mancarea de post !!! stii tu care sa te simti cu musca pe caciula !!! prostule!!! | |||
|
| | #971 (permalink) | ||
| Quote:
![]() 2. Monitor LCD + Tuner extern mi se pare o solutie mai buna pentru simplul motiv ca televizoarele au in general o rezolutie mai proasta ca monitoarele de aceeasi diagonala. Ce-i drept nici nu exista monitoare de dimensiuni asa cari ca televizoarele...
__________________ Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded. God must like stupid people very much, that's why He keeps making so many of them... | |||
|
| | #974 (permalink) | ||
| piciotel Join Date: May 2004 Location: Bucuresti/Calarasi |
Eu pusesem ochii pe Philips 20PF4121. Deci sa inteleg ca ar merita mai mult combinatia HORIZON 2206SW + Avermedia BOX9 ? Sunt 2" in plus si iese chiar mai ieftin.
| ||
|
| | #975 (permalink) | ||
| Quote: ete: http://en.ktc.com.cn/en/about.php sau http://www.made-in-china.com/showroo...catalog-1.html
__________________ 8400/scythe zipang/dfi p35/2gb tracer/640ks/8800gts 512mb/compro videomate gold+II/akasa eclipse/corsair 520hx/2206sw | |||
|
| | #977 (permalink) | ||
Dead Ghost, prietenii astia care vin din SUA nu mai au cum sa aduca acuma (deja au plecat spre RO). In schimb mai e o alta trupa care trebuie sa apara prin toamna-iarna. Eu as mai avea cate ceva de cumparat de prin SUA si daca vrei sa ne intelegem cumva, zi-mi exact ce model preferi ca sa vorbesc cu oamenii din timp, sa vedem ce parere au ei. Taxa de transport pe avion e cam bela. Eu am dat 381$ pentru monitorul de 37". Dar preturile din SUA compenseaza acest neajuns | ||
|
| | #980 (permalink) | ||
|
Da, se poate inclina fata-spate. Pivot inseamna rotirea cu 90 de grade, asta nu stie sa faca. Scalarea la rezolutii mai mici se face decent, dar apare un aliasing pronuntat in joc - asta e valabil la orice monitor LCD la care te joci in rezolutie mai mica, dar te-am prevenit ca sa nu te mire dupa aia. Unghiurile laterale sunt bune, pe sus-jos nu sunt asa grozave - bine ca se poate corecta prin inclinarea de care pomeneam mai sus...
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |