Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Hardware > Periferice

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 16-07-2007, 20:27   #961 (permalink)

mobutu's Avatar

Sunt curios cum o sa "repare" defectele monitoarelor echipate cu panouri TN un simplu "stand".

Iar Viewsonicul ala de 37" pare a fi mai mult televizor, nu monitor PC.

mobutu is offline    Reply With Quote
Old 16-07-2007, 20:42   #962 (permalink)
Registered User

ViewSonic-ul prezentat de NONAME e monitor 4:3 clar, chiar daca e de 28". Al meu, in schimb, e Westinghouse LVM-37W3 de 37" wide. Desi pare a fi TV, nu este pentru ca nu are tuner si nici macar nu vine cu vreun cablu. Site-ul Westinghouse il prezinta ca fiind monitor PC 1080p. Din cate am auzit cica nu prea se mai gaseste nicaieri in SUA. Am avut norc cu oferta aia de 799$ fara taxe de acum cateva saptamani

Xenocyde is offline    Reply With Quote
Old 16-07-2007, 21:43   #963 (permalink)
SGi
Registered User

Quote:
Originally Posted by mobutu View Post
Sunt curios cum o sa "repare" defectele monitoarelor echipate cu panouri TN un simplu "stand".
Prin simplul fapt ca monitoarele de 22" pe care le gasesti nu au standuri prea flexibile, si avand in vedere ca unul din defectele majore ale acestor monitoare este unghiul de vizibilitate mic, cu un deskmount precum ala poti roti, invarti, si aseza monitorul pentru a compensa unghiul de vizibilitate mic al TN-urilor.

Si.. ViewSonic-ul are panel TN Benq-ul e best-buy in .ro la ora actuala. Din pacate n-am gasit decat un review in ceha sau poloneza pe net.

SGi is offline    Reply With Quote
Old 16-07-2007, 22:11   #964 (permalink)
Registered User

Horizonul asta de 22" prea e laudat pe alte forumuri.. rog pe cine are sa posteze, sunt ff tentat sa-mi schimb si eu crt-ul.

cibibikeru is offline    Reply With Quote
Old 16-07-2007, 22:37   #965 (permalink)
Registered User

Heh, my bad. ViewSonic ala de 27.5" ii wide 16:10 Nu prea scrie ce fel de panel are, dar unghiurile de vizibilitate si viteza indica faptul ca ar fi TN intr-adevar. Chestia asta ii cam scade din calitate si justifica si pretul. Westinghouse asta de 37" al meu care trebuie sa apara saptamana asta ii S-MVA De fapt cica ajunge martea viitoare la mine O sa incerc sa fac poze, dar nush cu ce sa fac. Camera de 3.2 MP de la k800i nu prea imi place cum se comporta.

Old 17-07-2007, 10:51   #966 (permalink)
melomaniac

Cosmin_C's Avatar

Quote:
Originally Posted by cibibikeru View Post
Horizonul asta de 22" prea e laudat pe alte forumuri.. rog pe cine are sa posteze, sunt ff tentat sa-mi schimb si eu crt-ul.
Pana la urma mi-am cumparat si eu unul; momentan il tin pe sistemul secundar, in dormitor, si il folosesc mai ales la filme, unde se comporta ireprosabil. De asemenea la jocuri este impecabil, fratele meu se joaca shootere mai multe ore pe zi si e foarte fericit de "cadoul" pe care i l-am facut...

Cosmin_C is offline    Reply With Quote
Old 17-07-2007, 16:17   #967 (permalink)
Registered User

Deci acum marea dilema este intre
Horizon care e ieftin si bun dupa ce zice lumea dar design-ul e naspa
Dell-ul E228WFP
Samsung 223BW fratele mai mic (cum zicea pe un site francez) a scumpului 226BW .
Care ati avut ocazia sa testati cel putin 2 din acestea ?

spider8 is offline    Reply With Quote
Old 17-07-2007, 17:16   #968 (permalink)
piciotel

1. Horizon 2206SW se vinde doar in RO ?

2. Care varianta vi se pare mai buna: monitor lcd + tv-tuner extern SAU televizor lcd? De ce?

Romeo is offline    Reply With Quote
Old 18-07-2007, 02:47   #969 (permalink)
Registered User

Depinde ce vrei să faci cu el. Ca să vezi filme şi TV o să ai nevoie de un monitor cu panou de calitate, deci nu ieftiniciunile astea cu panou TN. Mai pui şi costul unui TV tuner extern şi iese o sumă serioasă. Dacă tot ce vrei este un televizor plat atunci un televizor LCD e mai eficient la preţ.

wirespot is offline    Reply With Quote
Old 18-07-2007, 16:51   #970 (permalink)
SSJViper

T.rac3Er's Avatar

televizoarele lcd sunt facute cu aceleasi tehnologii ca si monitoarele, doar ca au integrate si niste boxe si un tuner...
tv lcd samsung 26 e tn, in timp ce 32 si peste am vazut ca nu sufera pe unghiul vertical de vizibilitate.
in plus..sony 26 de asemenea e bun calitativ...dar si costa ~25mil
prostule!!!

T.rac3Er is offline    Reply With Quote
Old 18-07-2007, 16:57   #971 (permalink)
melomaniac

Cosmin_C's Avatar

Quote:
Originally Posted by Romeo View Post
1. Horizon 2206SW se vinde doar in RO ?

2. Care varianta vi se pare mai buna: monitor lcd + tv-tuner extern SAU televizor lcd? De ce?
1. Brand-ul Horizon este exclusiv pentru Romania, chiar se poate spune ca e romanesc.

2. Monitor LCD + Tuner extern mi se pare o solutie mai buna pentru simplul motiv ca televizoarele au in general o rezolutie mai proasta ca monitoarele de aceeasi diagonala. Ce-i drept nici nu exista monitoare de dimensiuni asa cari ca televizoarele...

Old 18-07-2007, 17:43   #972 (permalink)
SSJViper

T.rac3Er's Avatar

daca horizon e pt romania, pt strainatate cum e?
prostule!!!

T.rac3Er is offline    Reply With Quote
Old 18-07-2007, 17:54   #973 (permalink)
melomaniac

Cosmin_C's Avatar

Quote:
Originally Posted by T.rac3Er View Post
Habar nu am.

Old 18-07-2007, 18:07   #974 (permalink)
piciotel

Eu pusesem ochii pe Philips 20PF4121. Deci sa inteleg ca ar merita mai mult combinatia HORIZON 2206SW + Avermedia BOX9 ? Sunt 2" in plus si iese chiar mai ieftin.

Romeo is offline    Reply With Quote
Old 18-07-2007, 21:00   #975 (permalink)
Registered User

sellermn's Avatar

Quote:
Originally Posted by Cosmin_C View Post
Quote:
Originally Posted by T.rac3Er View Post
Habar nu am.
KTC
ete: http://en.ktc.com.cn/en/about.php
sau
http://www.made-in-china.com/showroo...catalog-1.html

sellermn is offline    Reply With Quote
Old 18-07-2007, 22:03   #976 (permalink)

Dead Ghost's Avatar

Quote:
Originally Posted by Xenocyde View Post
Westinghouse asta de 37" al meu care trebuie sa apara saptamana asta ii S-MVA De fapt cica ajunge martea viitoare la mine .
Poti aduce si pt altcineva? Nu neaparat modelul ala, ci ceva de 26" sau 27".

Dead Ghost is offline    Reply With Quote
Old 19-07-2007, 12:54   #977 (permalink)
Registered User

Dead Ghost, prietenii astia care vin din SUA nu mai au cum sa aduca acuma (deja au plecat spre RO). In schimb mai e o alta trupa care trebuie sa apara prin toamna-iarna. Eu as mai avea cate ceva de cumparat de prin SUA si daca vrei sa ne intelegem cumva, zi-mi exact ce model preferi ca sa vorbesc cu oamenii din timp, sa vedem ce parere au ei. Taxa de transport pe avion e cam bela. Eu am dat 381$ pentru monitorul de 37". Dar preturile din SUA compenseaza acest neajuns

Old 19-07-2007, 16:46   #978 (permalink)
Registered User

alte pareri despre Horizon 2206SW mai exista? Poate pune cineva niste poze cu el din mai multe unghiuri?

Costa is offline    Reply With Quote
Old 19-07-2007, 16:50   #979 (permalink)
Registered User

inca o intrebare se poate inclina monitorul fata/spate? are pivot sau ceva? si cum se vad jocurile pe rezolutii mai mici? presupun ca nu multi isi permit sa joace pe rezolutia nativa..

cibibikeru is offline    Reply With Quote
Old 19-07-2007, 17:35   #980 (permalink)
melomaniac

Cosmin_C's Avatar

Da, se poate inclina fata-spate. Pivot inseamna rotirea cu 90 de grade, asta nu stie sa faca. Scalarea la rezolutii mai mici se face decent, dar apare un aliasing pronuntat in joc - asta e valabil la orice monitor LCD la care te joci in rezolutie mai mica, dar te-am prevenit ca sa nu te mire dupa aia. Unghiurile laterale sunt bune, pe sus-jos nu sunt asa grozave - bine ca se poate corecta prin inclinarea de care pomeneam mai sus...

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > Hardware > Periferice

Thread Tools

Posting Rules