![]() |
| | #983 (permalink) | ||
|
Puteti sa va luati astazi Monitor LCD LG 22" L226WTQ-SF Pret: 999 RON de pe http://www.ghelir.ro/ Nu fac reclama dar mi se pare o oferta buna... Daca-l luati sa puneti si voi niste impresii ceva
__________________ Powered by Intel&nVidia, Aim by Microsoft IE 3.0&Steelpad QCK, Skill by N0NAME! | |||
|
| | #985 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2005 Location: Bucuresti |
horizonul de 22" la 700 ron. Pana la urma poate sa confirme cineva ca are pannel LG? http://www.cel.ro/monitoare-lcd/moni...izon-2206sw-l/ | ||
|
| | #986 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded. God must like stupid people very much, that's why He keeps making so many of them... | |||
|
| | #989 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 |
AOC e o biata firma care integreaza paneluri in monitoare de calitate mediocra. AU Optronics este producator de paneluri, insa nu este pe primul loc in lume. Wikipedia zice ca e primul producator de paneluri de mari dimensiuni si al treila producator de TFT-uri. Nu se stie exact care dintre LG.Philips si Samsung ii primul la productia de paneluri TFT. Undeva dupa astia 3 vine si Chi Mei. (Panelul de la Westinghouse de 37" S-MVA este fabricat numai de Chi Mei).
Last edited by Xenocyde; 21-07-2007 at 13:17.. | ||
|
| | #993 (permalink) | ||
|
La Monitor LCD Horizon 2206SW 22 inch 5 ms pe cel.ro zice ca Rezolutie optima: 1440 x 900 iar la pc garage: Rezolutie 1680 x 1050 pixeli. Eu inclin sa cred ca a 2a e cea corecta...
__________________ Powered by Intel&nVidia, Aim by Microsoft IE 3.0&Steelpad QCK, Skill by N0NAME! | |||
|
| | #998 (permalink) | ||
| Quote:
Ce sa zic, la 700ron sa iei 22" cu panel LG grad A+, garantat zero pixeli morti eu zic ca se merita... O sa iau si eu unul cand or veni din nou in stoc...
__________________ 8400/scythe zipang/dfi p35/2gb tracer/640ks/8800gts 512mb/compro videomate gold+II/akasa eclipse/corsair 520hx/2206sw | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |