![]() |
| | #1022 (permalink) | ||
|
Am luat azi un Philips 220WS8. E imens ![]() E 1000:1 cu 5ms. N-am avut rabdare sa astept dupa LG-ul ala cu 3000:1 contrast si 2ms (nu mai stiu modelul exact) chiar daca era mica diferenta de bani. Singurul lucru care ma deranjeaza la el sunt culorile care par cam nasoale (sterse...) fata de vechiul LCD de 19" Samsung. Si font-urile nu sunt chiar "crisp" dar asta cred ca e de la linux-ul meu. Anyway, stie cineva un program bun de setat culori/contrast/brightness la el sau pot sa-l setez eu cum vreau ca tot nu se va vedea la fel de bine ca un LCD normal de 19" standard (nu widescreen) ?
__________________ Intel i7 920 d0 @ 4200MHz @ 1.26v :: Prolimatech Mega Shadow :: Gigabyte EX58-UD5 F9E :: 6GB Mushkin XP3-15000 :: HIS 5870 :: Corsair 1000W :: HannsG 27.5" :: Lian Li V1010B | |||
|
| | #1024 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ I hope you die of natural causes before singularity is reached so i dont have to merge consciousness with a stupid faggot | |||
|
| | #1025 (permalink) | ||
|
Am luat horizonul de 22'', sunt multumit, arata mai bine ca in poze si se vede bine,dar am o problema cu un pixel sta blocat pe culoarea alba, dar daca pun fundalul negru, rosu , albastru nu se mai observa pixelul, doar pe noante de gri si culori mai deschise se vede alb | |||
|
| | #1026 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #1027 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 |
salut doresc sa imi achizitionez un monitor LCD si m-am gandit la acesta c aprere aveti??? http://www.shopit.ro/monitoare/lcd/dell/e228wfp/ multumesc anticipat astept raspunsuri
| ||
|
| | #1028 (permalink) | ||
| Quote:
Pentru metoda cu apasatu... oriunde apas tot stricat sta pixelul ala... asta e oricum abia se observa, eu nici nu l-am observat in prima zi si jumate din a 2-a zi. Last edited by andrei2005; 29-07-2007 at 00:54.. | |||
|
| | #1029 (permalink) | ||
| Quote:
A cumparat careva frumusetea asta de Dell? Sunteti multumiti de el? Pe langa faptul ca are un design care mie personal imi place f. mult, pretul este de asemenea atragator. As vrea sa il cumpar cam prin octombrie, daca nu apare nimic mai potrivit intre timp. EDIT: na ca am mi-am dat in petec desi incerc sa evit asta de cele mai multe ori. Am citit in amanuntime ultima suta de posturi si m-am cam lamurit cu Dell-ul Evident ca pareri noi sunt binevenite.
Last edited by RDCenemy; 30-07-2007 at 16:16.. | |||
|
| | #1030 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ 8400/scythe zipang/dfi p35/2gb tracer/640ks/8800gts 512mb/compro videomate gold+II/akasa eclipse/corsair 520hx/2206sw | |||
|
| | #1036 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 Location: Brasov |
Salut! Vreau sa achizitionez un monitor de 22'' : http://www.shopit.ro/monitoare/lcd/dell/e228wfp/ sau http://www.shopit.ro/monitoare/lcd/samsung/223bw/ Care ma sfatuiti sa-l iau? Astept raspunsuri ... multumesc anticipat | ||
|
| | #1039 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 Location: Brasov |
Cred ca o sa iau Samsung-ul ... era si optiunea mea principala ... dar de la ce magazin ar fi bine sa-l iau? care sunt mai seriosi? la shopit nu e in stoc ... la emag dau numai 2 ani garantzie ... la garaj nu e in stoc ...
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |