![]() |
| | #1041 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 Location: Brasov |
Tocmai am sunat la pc garage sa intreb daca mai au pe stoc samsung-ul 223bw ... nu-l mai aveau ... dar mi-au zis ca ei nu mai recomanda samsung la monitoare pentru ca au probleme cu pixelii stinsi ... can u believe that?
| ||
|
| | #1042 (permalink) | ||
|
Da, pot sa cred si chiar sa confirm. Mai ales ca Samsung are 100% pixeli buni garantati doar la vreo 2-3 modele care evident au alte preturi...
__________________ Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded. God must like stupid people very much, that's why He keeps making so many of them... | |||
|
| | #1046 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 |
Problema e că dacă firma respectivă face figuri poate dura o lună pînă îţi recuperezi banii. Asta pentru că returnarea produselor fără comentarii nu e încă ceva de la sine înţeles la noi, aşa cum e în alte ţări.
__________________ If you put a large switch in some cave somewhere, with a sign on it saying "End-of-the-World Switch. PLEASE DO NOT TOUCH", the paint wouldn't even have time to dry. | ||
|
| | #1047 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 | Westinghouse 37"
De martea trecuta tot ma chinui sa fac poze bune la mastodontul de 37". Nu prea am gasit camera buna si dracaria asta de la K800i ii cam slaba in intuneric. In orice caz, pun cateva poze care au iesit cat de cat clare. Stiu ca nu prea se cade sa postez aici pe thread-ul pentru monitoare de 22", dar na... Backlight bleed ii pe laterale oleaca, dupa cum se vede, dar in filme chiar n-am o treaba, pentru ca le pun pe aspect 16:9 si umplu tot ecranul. A propos de filme... am tras Matrix Revolutions HD DVD si oi face niste poze daca vreti sa vedeti calitatea. La backlight scazut se observa ca partea dreapta a ecranului ii o idee mai luminoasa decat cea stanga. Dar daca pun backlight-ul pe la 60 se diminueaza mult efectul. N-am facut poze cu unghiurile de vedere, dar nefiind S-IPS, nu va asteptati sa fie cine stie ce perfecte. Dar asta nu prea conteaza atata timp cat au loc vreo doi oameni unul langa altul sa se uite aproape perpendicular pe planul monitorului. In jocuri ii splendid numai ca la rezolutia lui nativa de 1920X1080 imi e ca nu o sa ma bucur de Crysis sau UT3 la calitate maxima pe XFX 8800GTS 600 core/1900 memorii by default. Mai overclockez eu Opteron 185 si placa video, dar nush sigur daca nu cumva tb sa trec la Intel si G92 ![]() M-am chinuit ceva sa reglez culorile ca sa nu se vada banding pe nici un gradient dar e imposibil. Sunt unele pe care nu se vede nik si din cate vad sunt de calitate foarte buna imaginile (tif sau png). Dar sunt alte imagini cu gradiente de calitate indoielnica (chiar in programe de testare) si tind sa cred ca au ceva compresie in ele. Nu prea am incredere in astfel de teste dar in fine... Ce sa mai zic, culorile is foarte bune, 1200:1 contrast si luminozitatea la backlight maxim ii prea puternica (eu pun intre 20 si 60 in functie de momentul zilei). Is pe cablu DVI. Pe VGA se vede un pic cam sters (ca de obicei). As vrea sa probez un cablu DVI-HDMI sau vreo consola noua. Mai vad eu. Cam atat pentru acuma... daca mai doriti detalii sau poze, ziceti. Eu is cam toata ziua la serviciu si n-am timp decat seara sa ma bucur de namilutzu de 37" | ||
|
| | #1049 (permalink) | ||
|
Offtopic, I know... : Xenocyde, sa-l stapanesti sanatos. De unde ti-ai luat Westy-ul de 37" si cat ai dat ? Mi-am dorit si eu acum vreo 2 luni, dar avand in vedere conditiile geo-economice ca sa zic asa a trebuit sa ma multumesc cu un Dell de 24.
__________________ Ecchi nano wo ikenai to omoimasu ! (being ecchi is bad ) .... hehehe da de ce oare nu pot sa ma abtzin :P | |||
|
| | #1050 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 |
L-am luat din SUA si mi l-au adus niste prieteni de acolo. A costat $948 plus inca $300 transport pe avion. Am inteles ca la noi, cel mai ieftin de 37" cu caratctersitici asemanatoare e un BenQ de 3200 RON. Tot am salvat vreo 400-500 RON In schimb am iesit mult mai bine la Opteron 185 pe care l-am luat cu $240 si la placa video care a costa $400.
| ||
|
| | #1051 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 | O comparatie intre cateva modele de 22" e si o comparatie intre cele 3 panouri de la 226bw Last edited by R-9; 13-08-2007 at 20:36.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #1053 (permalink) | ||
Şi cînd zice "nici unul" chiar înseamnă nici unul de 22"... La halul în care se prezintă gama 22" orice om cu cît de mici pretenţii o să-şi ia 19-21" şi-şi bagă picioarele.
__________________ If you put a large switch in some cave somewhere, with a sign on it saying "End-of-the-World Switch. PLEASE DO NOT TOUCH", the paint wouldn't even have time to dry. | ||
|
| | #1054 (permalink) | ||
|
//OFFTOPIC @ wirespot Cu respect, daca vrei sa corectezi pe cineva, informeaza-te inainte. Nu pretind ca stiu sa scriu corect (ba din contra, daca as da iara bacu pe bune nu as lua 5), dar chestia cu nicun/nicio a fost si la stirile TV ![]() Daca vrei lamuriri citeste aici
__________________ 'Life is a tale told by an idiot' - W.S. | |||
|
| | #1055 (permalink) | ||
Îi dau voie Academiei (şi lui Pruteanu) să mă pupe oricînd sub coadă. Consider că treaba cu "niciun/nicio" a fost o măsură abuzivă, discutabilă, inutilă etc. Dacă vrei contraargumente citeşte tu aici. Revenind la subiect, nu l-am corectat pe HMB. L-am citat pur şi simplu, n-avea nici o legătură cu ortografia.
|
| | #1057 (permalink) | ||
|
Si eu sunt de aceeasi parere cu xbit, toate sunt slabe; eu pot confirma la LG si Samsung, ca pe astea le-am testat personal. Totusi concluzia aia cu proaste la gaming mi se pare scoasa din manual, nu din teste personale; atat eu cat si inca vreo 4-5 colegi de la firma am testat atat LG cat si Samsung in gaming iar rezultatele au fost foarte bune, eu nu m-am simtit deranjat de timpul de raspuns nici un cel mai incins meci de Quake. Oricum sunt curios ce monitor cu panel non-TN or fi vazut ei cu timp de raspuns mai bun ca modelele din test, ca atat PVA/MVA cat si IPS sunt chiar mai proaste la capitolul asta...
__________________ Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded. God must like stupid people very much, that's why He keeps making so many of them... | |||
|
| | #1060 (permalink) | ||
|
Nu stiu daca au de 22' ca nu ma intereseaza dar LCD nu imi iau decat Philips, au seria Perfect Panel adica...umm..aaa..hmm. Si cei care se pricep pot confirma calitatea imaginii la un Philips fata de mizeriile asiatice. Ce-i drept nu prea se gaseste prin Romanica Philips. Aici e tara unde isi fac debuseurile tigrii asiatici. ![]() Nu ii suport pe orezari. Nici la masini nici la electronice..Auzi, a dezamagit Samsung...WHO THE FUCK IS SAMSUNG ? Rice eating mofos. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |