Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Hardware > Periferice

Notices

Căutare produse PC Garage: Şterge căutarea

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 14-08-2007, 12:44   #1061 (permalink)
Registered User

dr_dream's Avatar

Quote:
Originally Posted by a3ds View Post
Nu stiu daca au de 22' ca nu ma intereseaza dar LCD nu imi iau decat Philips, au seria Perfect Panel adica...umm..aaa..hmm. Si cei care se pricep pot confirma calitatea imaginii la un Philips fata de mizeriile asiatice. Ce-i drept nu prea se gaseste prin Romanica Philips. Aici e tara unde isi fac debuseurile tigrii asiatici.

Nu ii suport pe orezari. Nici la masini nici la electronice..Auzi, a dezamagit Samsung...WHO THE FUCK IS SAMSUNG ? Rice eating mofos.
si cine esti tu ca sa vorbesti asa despre Samsung, care este o firma foarte mare si cunoscuta.
din cate imi amintesc au multe monitoare OK (unele f bune, am vazut 970P si mi-au placut f mult atat culorile cat si unghiurile de vizibilitate), si ca sa nu mai vb de HDD-uri sau unitati optice unde stau f bine cei de la Samsung !
deci cine esti tu ca sa iti permiti sa spui asa ceva despre Samsung ?
(ca esti rasist si nu ii plac asiaticii in general am inteles, mie in schimb imi plac si ii respect)

dr_dream is offline    Reply With Quote
Old 14-08-2007, 12:55   #1062 (permalink)
Registered User

Mustafa's Avatar

Quote:
Nu stiu daca au de 22' ca nu ma intereseaza dar LCD nu imi iau decat Philips, au seria Perfect Panel adica...umm..aaa..hmm. Si cei care se pricep pot confirma calitatea imaginii la un Philips fata de mizeriile asiatice. Ce-i drept nu prea se gaseste prin Romanica Philips. Aici e tara unde isi fac debuseurile tigrii asiatici.

Nu ii suport pe orezari. Nici la masini nici la electronice..Auzi, a dezamagit Samsung...WHO THE FUCK IS SAMSUNG ? Rice eating mofos.
Esti in pom. Adica nu ai coborat din el. Pe langa remarcile rasiste mai esti si prost (informat). Eu zic sa arunci un ochi pe http://www.lgphilips-lcd.com/ ca sa vezi cum sta treaba cu Philips si asiaticii.
Apropo, la servici am atat monitoare wide de 20 Philips cat si Samsung si imi pare rau sa te dezamagesc dar cele Philips sunt sub cele Samsung dpdv calitativ.

Mustafa is offline    Reply With Quote
Old 14-08-2007, 16:42   #1063 (permalink)
Registered User

Şi să mai adăugăm şi că fabricanţii de panouri îi numeri pe degete şi, supriză, ghici pe unde au majoritatea fabricile.

wirespot is offline    Reply With Quote
Old 14-08-2007, 17:26   #1064 (permalink)
nub

a3ds's Avatar

Nu conteaza unde au fabricile,normal ca le au unde sunt maimute muritoare de foame si care lucreaza ieftin (si prost de altfel) ; conteaza cine le concepe , cine vine cu ideile si dezvoltarea produsului. Asiaticii in afara sa copieze mai bine decat originalul nu fac nimic creator. La Joint Venture-ul LG PHILIPS Lg au fabrici si mana de lucru ieftina, Philips aduc tehnologia si patentele(btw ce fac LG cu Philips in domeniul LCD au facut cu Toshiba in productia de unitati optice pentru ca nu sunt in stare sa faca ceva singuri). Cand a aparut firma Philips (care a inventat de la caseta audio, cd, televizoarele cu scan digital de 100 hz pana la DVD, sunt TATICI in tehnologia TFT si microconductori ) in Coreea se manca cu betisoare orez fiert duminica matineu si seara(restul saptamanii nu era mare distractie) si notiunea de multimedia era povestea spusa de bunica inainte de culcare.

Pupici pa.

PS

Rog adoratorii orataniei asiatice sa nu jigneasca isteric pe mine cel care le zguduie piedestalul pe care si-au suit idolii cu ochi oblici si ten hepatic, eu nu am jignit pe nimeni de pe forum. Ca sunt rasist e problema mea , nu a voastra. Nu ma intereseaza ca iubiti voi firma Samsung sau Sony, eu mi-am expus o opinie si nu am jignit pe nimeni personal.Dar voi nu sunteti obisnuiti vad cu diferentele de opinie.
who's chokin’ on the splinters

Last edited by a3ds; 14-08-2007 at 17:47..

a3ds is offline    Reply With Quote
Old 14-08-2007, 19:18   #1065 (permalink)
Registered User

a3ds tu ai dreptate cu inventiile philips...insa din pacate dupa ce un lucru e inventat este apoi implementat in Asia.Asa ca , nu crede ca un philips e mai breaz la produsul final deoarece conceptul a fost inventat de ei.Asta din pacate , deoarece chiar iti impartasesc respectul ptr departamentul de research si dezvoltare al acestei marci.Totusi e bine sa pastram o linie obiectiva si sa nu cadem in extreme(din toate punctele de vedere).

Last edited by OCboy; 14-08-2007 at 20:15..

OCboy is offline    Reply With Quote
Old 14-08-2007, 20:13   #1066 (permalink)
melomaniac

Cosmin_C's Avatar

Quote:
Samsunt nu e decat cel mai mare producator de display-uri LCD din lume; acelasi loc in ocupa si in topul producatorilor de memorii, unde au dealtfel peste 50% din piata, adica se poate spune ca exista Samsung si mai exista si ceilalti cat de cat acolo.

Una e "rasismul" si alta e prostia, sau sa zicem lipsa de informare desi nu meriti. Noapte buna.

Cosmin_C is offline    Reply With Quote
Old 14-08-2007, 20:52   #1067 (permalink)
Registered User

dizzee's Avatar

Quote:
Originally Posted by Cosmin_C View Post
Una e "rasismul" si alta e prostia
I beg to disagree, eu cred ca-s acelasi lucru. Sau mai degraba rasismul e o forma de boala mintala. Parerile sunt impartite...

Cat despre asiatici, cum ramane cu TSMC de exemplu?

p.s: Parca vad ca iar iau ban de-o saptamana, dupa ce-am patit-o pt ca l-am "jignit" pe unul care-l facea in toate felurile pe Lewis Hamilton, tot din motive rasiale. Eu am luat ban, ala a ramas bine mersi... Fenomenali moderatori, ce sa mai zic.

dizzee is online now    Reply With Quote
Old 14-08-2007, 21:03   #1068 (permalink)
Pinguis quod tumidus

Beg to differ, Philips sunt in pierdere de viteza de o buna bucata de vreme si-anume de aproape 10 anisori. Daca au reusit sa impuna CD-ul ca format pe vremea lui Pazvante, ei bine acum sunt a 5-a roata la Bluray Disk Founders unde acompaniaza melodic la mandolina pe adevaratii solisti ai momentului: Sony, Hitachi, Samsung. Chiar daca japonezii sunt alta mancare de peste (sushi ?) decat coreenii, cred ca intra tot la categoria rice eating mofos. Mofos that kick ass. Deocamdata.

Ca tema suplimentara, un pic de informare privitoare la companiile care detin brevete privitoare la conceptia si fabricarea panourilor LCD n-ar strica...

Adi[CG] is offline    Reply With Quote
Old 14-08-2007, 21:10   #1069 (permalink)
Registered User

Mustafa's Avatar

Cred ca a3ds nu a invatat care e cronologia distributiei tehnologiilor noi:
Japonia .(un punct) USA ...(trei puncte) Europa

un punct = x zile/sapt/luni

Mustafa is offline    Reply With Quote
Old 15-08-2007, 01:17   #1070 (permalink)
nub

a3ds's Avatar

Quote:
Originally Posted by Adi[CG] View Post
Beg to differ, Philips sunt in pierdere de viteza de o buna bucata de vreme si-anume de aproape 10 anisori. Daca au reusit sa impuna CD-ul ca format pe vremea lui Pazvante, ei bine acum sunt a 5-a roata la Bluray Disk Founders unde acompaniaza melodic la mandolina pe adevaratii solisti ai momentului: Sony, Hitachi, Samsung. Chiar daca japonezii sunt alta mancare de peste (sushi ?) decat coreenii, cred ca intra tot la categoria rice eating mofos. Mofos that kick ass. Deocamdata.

Ca tema suplimentara, un pic de informare privitoare la companiile care detin brevete privitoare la conceptia si fabricarea panourilor LCD n-ar strica...
Teach me.Show me your kung fu.

@cosmin : cel mai mare producator nu inseamna cel mai bun producator. GM sunt lider mondial pe piata constructiilor de masinii dar fac cele mai proaste vehicule pe 4 roti, cantitate nu este egal calitate decat in mintea ta. Rationamentul tau este eronat / perimat o,father of all knowledge.

Am recomandat Philips din cauza GARANTIEI 0 PIXELI MORTI la LCD-uri. Nu aveti decat sa va populati casa cu toate chinezariile, eu aleg firme occidentale .Chiar aici pe thread s-a plans lumea de Samsung care au probleme de fabricatie cu pixeli morti and shit.
who's chokin’ on the splinters

a3ds is offline    Reply With Quote
Old 15-08-2007, 10:02   #1071 (permalink)
Pinguis quod tumidus

"Teach me.Show me your kung fu."

http://www.freepatentsonline.com/res...?query_txt=lcd
Ia uita-te matale acolo la autorii patentelor, ia cateva zeci aleator si fa o statistica adhoc. Guess what ? Marea majoritate sunt brevete ale unor firme japoneze sau coreene.

Problema cu firme care fac TQC si ai garantat zero pixeli morti si firme care nu fac TQC sau care arunca pe piata panouri ieftine cu una-doua mortaciuni by default, este reala dar nu este de tehnologie ci tine de politica [,] comerciala. Produsele asiatice ieftine care vin pe piata europeana au rata mai mare de defecte decat ce cumperi de la producatorii occidentali care isi protejeaza piata "de acasa", chit ca sunt realizate cam prin aceleasi fabrici. Cu impact asupra pretului. Toate acestea nu demonstreaza insa o presupusa inferioritate tehnologica asiatica ...

Old 15-08-2007, 10:05   #1072 (permalink)
Registered User

George_antlinc's Avatar

a3ds uimitor pana si http://www.emag.ro/monitoare_lcd/mon...-wide--p2206SW
are grad A+ garantat 0 pixeli morti si picior integral din metal

George_antlinc is offline    Reply With Quote
Old 15-08-2007, 10:40   #1073 (permalink)
Registered User

Tekken's Avatar

Quote:
Am recomandat Philips din cauza GARANTIEI 0 PIXELI MORTI la LCD-uri. Nu aveti decat sa va populati casa cu toate chinezariile, eu aleg firme occidentale .Chiar aici pe thread s-a plans lumea de Samsung care au probleme de fabricatie cu pixeli morti and shit.
Asta nu e motiv sa recomanzi niste produse slabe calitativ fata de cele produse de Samsung, indiferent ca o faci din fanboism sau prostie (a se citi neinformare). Philips nu acorda garantie 0 pixeli, depinde de monitor de exemplu la modelul de 22" 220WS8 minim acceptabil sunt 5 pixeli, de fapt nu cred ca philips comercializeaza vreun monitor clasa 1 (0 pixeli morti), nici n-am chef sa caut ca nu merita efortul.

Si apropo mareata firma occidentala Philips pt cele 2 modele de 22" a optat pt panel-uri facute de AU Optronics firma cu sediul (sa nu lesini) in Taiwan.

Last edited by Tekken; 15-08-2007 at 10:58..

Tekken is offline    Reply With Quote
Old 15-08-2007, 10:49   #1074 (permalink)
Nick anterior: Radiera

Doişpe's Avatar

Il am eu Horizon-ul ala si e chiar bun monitorul.

Doişpe is offline    Send Message via Google Talk to Doişpe Reply With Quote
Old 15-08-2007, 10:52   #1075 (permalink)
Registered User

Smenu's Avatar

Si mie mi se pare misto Horizon-ul ala si m-ar tenta.

Smenu is offline    Reply With Quote
Old 15-08-2007, 12:48   #1076 (permalink)
Pinguis quod tumidus

Rezolutia este proasta la acel model, standardul pe wide la ora actuala este 1680x1050.

Old 15-08-2007, 12:51   #1077 (permalink)
Registered User

Recomand si eu Horizonul. Dupa doua saptamani de utilizare sunt foarte multumit. Nu credeam in chinezariile astea dar monitorul e chiar bun. La birou am un Fujitsu Siemens Scaleo L20W si nu vad diferente dpdv al calitatii imaginii. Executia e chiar ingrijita. Ce sa mai spun de garantia de 3 ani.

b_codrin is offline    Reply With Quote
Old 15-08-2007, 13:01   #1078 (permalink)
Registered User

Smenu's Avatar

Quote:
Originally Posted by Adi[CG] View Post
Rezolutia este proasta la acel model, standardul pe wide la ora actuala este 1680x1050.
este greseala, rez lui este 1680x1050

Smenu is offline    Reply With Quote
Old 15-08-2007, 13:01   #1079 (permalink)
Registered User

Mad_Turnip's Avatar

din ce stiu toate de 22 au 1680x1050. astia scriu prostii pe siteuri. nu e 1440x900

LE: in acelasi timp.

Mad_Turnip is offline    Send Message via Google Talk to Mad_Turnip Reply With Quote
Old 15-08-2007, 13:14   #1080 (permalink)
Pinguis quod tumidus

... well then ... mea pulpa, si-a Emagului banuiesc ...

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Hardware > Periferice

Thread Tools

Posting Rules