![]() |
| | #1061 (permalink) | ||
| Quote:
din cate imi amintesc au multe monitoare OK (unele f bune, am vazut 970P si mi-au placut f mult atat culorile cat si unghiurile de vizibilitate), si ca sa nu mai vb de HDD-uri sau unitati optice unde stau f bine cei de la Samsung ! deci cine esti tu ca sa iti permiti sa spui asa ceva despre Samsung ? (ca esti rasist si nu ii plac asiaticii in general am inteles, mie in schimb imi plac si ii respect) | |||
|
| | #1062 (permalink) | ||
| Quote:
Apropo, la servici am atat monitoare wide de 20 Philips cat si Samsung si imi pare rau sa te dezamagesc dar cele Philips sunt sub cele Samsung dpdv calitativ.
__________________ "Daca taceai filozof ramaneai" ![]() Vand A. Freezer 64 + cooler E8400 pe cooler skt 775 sau schimb cu rami | |||
|
| | #1063 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 |
Şi să mai adăugăm şi că fabricanţii de panouri îi numeri pe degete şi, supriză, ghici pe unde au majoritatea fabricile.
__________________ If you put a large switch in some cave somewhere, with a sign on it saying "End-of-the-World Switch. PLEASE DO NOT TOUCH", the paint wouldn't even have time to dry. | ||
|
| | #1064 (permalink) | ||
|
Nu conteaza unde au fabricile,normal ca le au unde sunt maimute muritoare de foame si care lucreaza ieftin (si prost de altfel) ; conteaza cine le concepe , cine vine cu ideile si dezvoltarea produsului. Asiaticii in afara sa copieze mai bine decat originalul nu fac nimic creator. La Joint Venture-ul LG PHILIPS Lg au fabrici si mana de lucru ieftina, Philips aduc tehnologia si patentele(btw ce fac LG cu Philips in domeniul LCD au facut cu Toshiba in productia de unitati optice pentru ca nu sunt in stare sa faca ceva singuri). Cand a aparut firma Philips (care a inventat de la caseta audio, cd, televizoarele cu scan digital de 100 hz pana la DVD, sunt TATICI in tehnologia TFT si microconductori ) in Coreea se manca cu betisoare orez fiert duminica matineu si seara(restul saptamanii nu era mare distractie) si notiunea de multimedia era povestea spusa de bunica inainte de culcare. Pupici pa. PS Rog adoratorii orataniei asiatice sa nu jigneasca isteric pe mine cel care le zguduie piedestalul pe care si-au suit idolii cu ochi oblici si ten hepatic, eu nu am jignit pe nimeni de pe forum. Ca sunt rasist e problema mea , nu a voastra. Nu ma intereseaza ca iubiti voi firma Samsung sau Sony, eu mi-am expus o opinie si nu am jignit pe nimeni personal.Dar voi nu sunteti obisnuiti vad cu diferentele de opinie.
__________________ You can’t write if you can’t relate Trade the cash for the beef for the body for the hate And my time is a piece of wax fallin’ on a termite who's chokin’ on the splinters Last edited by a3ds; 14-08-2007 at 17:47.. | |||
|
| | #1065 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: Ploiesti |
a3ds tu ai dreptate cu inventiile philips...insa din pacate dupa ce un lucru e inventat este apoi implementat in Asia.Asa ca , nu crede ca un philips e mai breaz la produsul final deoarece conceptul a fost inventat de ei.Asta din pacate , deoarece chiar iti impartasesc respectul ptr departamentul de research si dezvoltare al acestei marci.Totusi e bine sa pastram o linie obiectiva si sa nu cadem in extreme(din toate punctele de vedere).
__________________ PS2 + Z5500 Last edited by OCboy; 14-08-2007 at 20:15.. | ||
|
| | #1066 (permalink) | ||
| Quote:
Una e "rasismul" si alta e prostia, sau sa zicem lipsa de informare desi nu meriti. Noapte buna.
__________________ Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. | |||
|
| | #1067 (permalink) | ||
| I beg to disagree, eu cred ca-s acelasi lucru. Sau mai degraba rasismul e o forma de boala mintala. Parerile sunt impartite...Cat despre asiatici, cum ramane cu TSMC de exemplu? p.s: Parca vad ca iar iau ban de-o saptamana, dupa ce-am patit-o pt ca l-am "jignit" pe unul care-l facea in toate felurile pe Lewis Hamilton, tot din motive rasiale. Eu am luat ban, ala a ramas bine mersi... Fenomenali moderatori, ce sa mai zic.
__________________ Swallow my words, taste my thoughts/ And if its too nasty, spit it back at me | |||
|
| | #1068 (permalink) | ||
| Pinguis quod tumidus Join Date: Feb 1999 Location: this space for rent |
Beg to differ, Philips sunt in pierdere de viteza de o buna bucata de vreme si-anume de aproape 10 anisori. Daca au reusit sa impuna CD-ul ca format pe vremea lui Pazvante, ei bine acum sunt a 5-a roata la Bluray Disk Founders unde acompaniaza melodic la mandolina pe adevaratii solisti ai momentului: Sony, Hitachi, Samsung. Chiar daca japonezii sunt alta mancare de peste (sushi ?) decat coreenii, cred ca intra tot la categoria rice eating mofos. Mofos that kick ass. Deocamdata. Ca tema suplimentara, un pic de informare privitoare la companiile care detin brevete privitoare la conceptia si fabricarea panourilor LCD n-ar strica... | ||
|
| | #1069 (permalink) | ||
|
Cred ca a3ds nu a invatat care e cronologia distributiei tehnologiilor noi: Japonia .(un punct) USA ...(trei puncte) Europa un punct = x zile/sapt/luni
__________________ "Daca taceai filozof ramaneai" ![]() Vand A. Freezer 64 + cooler E8400 pe cooler skt 775 sau schimb cu rami | |||
|
| | #1070 (permalink) | ||
| Quote:
![]() @cosmin : cel mai mare producator nu inseamna cel mai bun producator. GM sunt lider mondial pe piata constructiilor de masinii dar fac cele mai proaste vehicule pe 4 roti, cantitate nu este egal calitate decat in mintea ta. Rationamentul tau este eronat / perimat o,father of all knowledge. Am recomandat Philips din cauza GARANTIEI 0 PIXELI MORTI la LCD-uri. Nu aveti decat sa va populati casa cu toate chinezariile, eu aleg firme occidentale .Chiar aici pe thread s-a plans lumea de Samsung care au probleme de fabricatie cu pixeli morti and shit.
__________________ You can’t write if you can’t relate Trade the cash for the beef for the body for the hate And my time is a piece of wax fallin’ on a termite who's chokin’ on the splinters | |||
|
| | #1071 (permalink) | ||
| Pinguis quod tumidus Join Date: Feb 1999 Location: this space for rent |
"Teach me.Show me your kung fu. "http://www.freepatentsonline.com/res...?query_txt=lcd Ia uita-te matale acolo la autorii patentelor, ia cateva zeci aleator si fa o statistica adhoc. Guess what ? Marea majoritate sunt brevete ale unor firme japoneze sau coreene. Problema cu firme care fac TQC si ai garantat zero pixeli morti si firme care nu fac TQC sau care arunca pe piata panouri ieftine cu una-doua mortaciuni by default, este reala dar nu este de tehnologie ci tine de politica [,] comerciala. Produsele asiatice ieftine care vin pe piata europeana au rata mai mare de defecte decat ce cumperi de la producatorii occidentali care isi protejeaza piata "de acasa", chit ca sunt realizate cam prin aceleasi fabrici. Cu impact asupra pretului. Toate acestea nu demonstreaza insa o presupusa inferioritate tehnologica asiatica ... | ||
|
| | #1072 (permalink) | ||
|
a3ds uimitor pana si http://www.emag.ro/monitoare_lcd/mon...-wide--p2206SW are grad A+ garantat 0 pixeli morti si picior integral din metal
__________________ BURN YOUR RUBBER,NOT YOUR SOUL!!! | |||
|
| | #1073 (permalink) | ||
| Quote:
Si apropo mareata firma occidentala Philips pt cele 2 modele de 22" a optat pt panel-uri facute de AU Optronics firma cu sediul (sa nu lesini) in Taiwan.
__________________ If you think you know everything and think you've done everything, I know you're an idiot. Last edited by Tekken; 15-08-2007 at 10:58.. | |||
|
| | #1077 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 |
Recomand si eu Horizonul. Dupa doua saptamani de utilizare sunt foarte multumit. Nu credeam in chinezariile astea dar monitorul e chiar bun. La birou am un Fujitsu Siemens Scaleo L20W si nu vad diferente dpdv al calitatii imaginii. Executia e chiar ingrijita. Ce sa mai spun de garantia de 3 ani.
| ||
|
| | #1079 (permalink) | ||
|
din ce stiu toate de 22 au 1680x1050. astia scriu prostii pe siteuri. nu e 1440x900 LE: in acelasi timp.
__________________ ..::i'm mad...i'm evil...i'm --> ADRENALIN POWERED !! ::.. 0723039383 - YM : gulie_valentin ; valentin.valeanu@gmail.com | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|