![]() |
| | #102 | ||
| Guest | Pana la urma cum dracu sta treaba? care e bun? care e slab? Daduse careva aiici un link comparativ unde ACER ul de 22" iesea cel mai bun la culori/calitate etc (mai putin timp de raspuns) fata de unele modele printre care si Samsung 225BW. Dar acest monitor are un pret....de doar 1000 RON!!!!!! Apoi modelele 225BW de la Samsung si 226BW, din cateimi dau eu seama 226BW banuiesc ca e mai bun nu? Apoi mai e LG ul L226W... si acel Iiyama de 22" (varianta wide cu dvi) Comparandu-le toate care e cel mai bun pana la urma, adica toate-s ok banuiesc, interesante care are cele mai putine defecte (gen backligtbleeding),sau in fine,defecte care-s vizibile... Exclus design, ce plastic e, sau cat de mare e suportul. Ma refer strict la monitor (panel). Deci pt un om care navigheaza pe net, se uita la poze, la filme (cand zicfilme ma refer la culori, nu pun acccent pe 2 ms timp neaparat), etc, CARE E MAI BUN? | ||
|
| | #103 | ||
| Daca vrei culori atunci trebuie sa te orientezi spre o varietate de VA, insotit probabil de overdrive. Dar asemenea panel-uri sunt mai scumpe. | |||
|
| | #104 | ||
| Guest | For the love of God, de ce nu intelegi ca singurele mele optiuni sunt modelele expuse mai sus. Banuiesc ca si ceilalti de pe threadu' asta oscileaza tot intre modelele astea. | ||
|
| | #105 | ||
| Eu oscilez intre modele in jurul a 1000 RONI, evident de ce. Si in jurul lui Benq pentru ca citisem ca are cea mai buna reprezentare a culorilor dintre toate modele din gama sa. | |||
|
| | #106 | ||
| Guest | Nu stiu ce sa zic, LCD 22" la 1000 RON, tentant dar suspect. Acu' nu e vb de mentalitatea ca un lucru ca sa fie bun cat de cat tre' sa si coste... ![]() | ||
|
| | #107 | ||
| pai dc mama dracului crezi ca am deschis topicul asta. Sa ne consultam intre noi si sa auzim pareri de la cei care au testat sau detin modele de mai sus. Eu personal sunt interesat de ceva care sa aiba si DVI. Din pacate stocuri nu exista decat la IIYAMA si modelele sunt foarte noi putina lume le are. In max 2 saptamani cumpar cava dar inca nu sunt hotarat ce!
__________________ savu | |||
|
| | #108 | ||
| ma bate si pe mine gandul sa trec pe LCD si ma gandesc la 2 monitoare Samsung 215TW sau Dell Ultrasharp 2407FPW... dar la ceva mai multicei banuti.. respectiv vreo 22mil....dar totusi 24". Ati vazut pe undeva asa ceva?... oricum TN pe mine nu ma mai incalzeste dupa ce am lucrat pe monitoare IPS PVA HD. Unii, defapt multi, claseaza Dell-ul peste Apple Cinema, care cica are acelasi panel LG dar o versiune putin mai veche si mai putin performanta decat DELL-ul.
__________________ Cu cat gandesc mai mult cu atat ma intreb la ce imi foloseste. | |||
|
| | #109 | ||
| Dell e vreo 2800 lei ... daca vrei 1920x1200 si ai $ go for it. (pcmadd.ro). Daca nu 215TW e cu vreo 1000 lei mai putin si il gasesti mai usor. | |||
|
| | #110 | ||
| Am facut precomanda la EMAG pt. Monitor LCD LG L226WT-SF, 22", argintiu daca nu suna in 2-3 zile anulez comanda. Sa vedem de ce sunt in stare! Va tin la curent! ![]()
|
| | #111 | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 | ar trebui sa primesc 225bw diseara ![]()
__________________ Core2Duo e6300 on Gigabyte-965p-DS4/2x160gb sata-II hitachi/2x512 geil ultra pc6400/asus eax1950pro/a-plus Xclio twin engine w thermaltake 460w / samsung 225bw | ||
|
| | #112 | ||
| @MAICAL de la cine? ca deck cica nu-l au. Mai e si alt importator SAMSUNG? E varianta cu boxe? POT SA_TI FAC O VIZITA?!?
|
| | #113 | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 | de la best-******, varianta fara boxe, m-au sunat azi dimineata (k figuram in baza lor de date cu o comanda mai veche la 225bw) sa-mi spuna k il au si sa intrebe daca mai vreau, asa ca mi-l trimit pe la 20-21, so they said daca mai am energie in seara asta, o sa fac niste poze cu el si o sa le pun p forum, dar probabil maine o sa fac un review complet si cred ca voi lamuri pe toate lumea si nu va fi nevoie d vizite ![]()
__________________ Core2Duo e6300 on Gigabyte-965p-DS4/2x160gb sata-II hitachi/2x512 geil ultra pc6400/asus eax1950pro/a-plus Xclio twin engine w thermaltake 460w / samsung 225bw | ||
|
| | #114 | ||
| deci am cumparat 225BW. Acum 5 min l-am pus. Se vede ok culorile sunt naturale contrastul e f bun. Backlight bleedingul e deranjant in filme. In desktop sau joaca nu se observa dar cu ecranul negru si pe intuneric e destul de pronuntat. Ca atat ca nu am facut nici un fel de reglaje la el revin cu amanunte si poze mai tarziu.
|
| | #115 | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 | il am si eu si pot spune k backlight bleed-ul la mine nu exista decat partial in partea de sus si nu este foarte pronuntat, revin maine cu review ![]() in rest sunt incantat de functiile pivotului (se roteste, se ridica, se lasa pe spate) dar are un pic tremurici monitorul cand tastez cu forta.... in rest e foarte ok il tin p dvi
|
| | #116 | ||
| atasez eu acum cateva poze. bleedingul la mine e mai mare ca la fostul 930bf. De fapt asta este singurul punct negativ major ![]() E posibil sa fiu eu mai ghinionist precizez ca pozele sunt facute la contrast 100% si cu lumina stinsa.
|
| | #117 | ||
| naspa omule, cred ca e de ocolit modelul asta de la samsung
__________________ blank space | |||
|
| | #118 | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 | eu n-am remarcat backlight bleed-ul decat atunci cand l-am cautat p fond negru, in rest nu l-am sesizat nici in d.o.t.a., nici in nfs carbon, nici uitandu-ma la tv dar ocoliti-l ill enjoy it ![]() note: n-are nici un pixel decedat
__________________ Core2Duo e6300 on Gigabyte-965p-DS4/2x160gb sata-II hitachi/2x512 geil ultra pc6400/asus eax1950pro/a-plus Xclio twin engine w thermaltake 460w / samsung 225bw Last edited by Maical2312; 13-02-2007 at 01:45. Reason: p.s. | ||
|
| | #119 | ||
| Naiba si lcd-ul meu ag neovo de 17" are frumoasa varsta de 3 anisori si nu are backlight bleed aproape deloc, so...think twice ...!!!
__________________ Mazda 3 Sport : Zoom-Zoom !!! | |||
|
| | #120 | ||
| si eu care eram un pic iritat de fujitsu-ul meu la backlight bleeding ![]() comparativ cu samsung-ul ala, e MULT mai bun ![]()
__________________ Tel: 0721.229.121 YM: suceveanu_eugen VAND: Multe componente, Laptop Dell XPS, Writer BLU-RAY | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|