Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Hardware > Periferice

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 10-10-2007, 15:07   #1201 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Cosmin_C View Post
Nu inteleg o boaba din "problema" ta, fratele meu se joaca pe monitorul wide de 22" mai mult strategii decat shootere si nu am vazut sa fie altfel decat incantat. De ce ar trebui - sau ar fi un avantaj - sa vezi la fel de mult in toate directiile ?
pentru ca e mult mai bine sa vad cat mai mult in toate directiile. cel putin eu asa percep. nu pot sa iti explic de ce, in afara faptului ca mi se pare vital sa vad in orice directie la fel de mult (aproximativ ca nici 4:3 nu e patrat).
eu la heroes5 cu zoomul cat mai sus posibil consider un mare avantaj asta. e ca si cum m-as cocota cu un balon sus cu care vad pe o raza circulara (sa zicem). de cate ori ma uit la un wide parca e prea mica verticala. in fine, nu m-am hotarat nici eu, de asta si sunt in dubiu.

Mandea is offline    Reply With Quote
Old 10-10-2007, 15:20   #1202 (permalink)

Dead Ghost's Avatar

Atata timp cat pe verticala un 22" wide e doar cu 0.5 cm mai mic decat unul de 19" non wide, nu vad care e problema de view.

Dead Ghost is offline    Reply With Quote
Old 10-10-2007, 15:24   #1203 (permalink)
Registered User

daca privesti asa da, eu insa o sa imi iau de 20" si cand trec de la 17" crt nu prea o sa fie cine stie ce pe verticala. mi se pare suficient de scump un 20" cu S-IPS ca sa incerc sa ma arunc la un 22 S-IPS.

Old 10-10-2007, 15:37   #1204 (permalink)

Dead Ghost's Avatar

22" cu S-IPS? Care?
ps: eu nu mi-as lua 20" wide nici mort. Prea mic ecranul pt rezolutia aia, obositor pt ochi. Valabil si pt 21", imo.

Dead Ghost is offline    Reply With Quote
Old 10-10-2007, 15:38   #1205 (permalink)
Registered User

of, nu stiu daca exista, ziceam ca idee. ca devine deja prea scump. daca nu mai exista, cu atat mai mult

Old 10-10-2007, 15:39   #1206 (permalink)
melomaniac

Cosmin_C's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mandea View Post
pentru ca e mult mai bine sa vad cat mai mult in toate directiile. cel putin eu asa percep. nu pot sa iti explic de ce, in afara faptului ca mi se pare vital sa vad in orice directie la fel de mult (aproximativ ca nici 4:3 nu e patrat).
A, deci este o chestie subiectiva. In privinta asta fiecare cu gusturile lui.

Cosmin_C is offline    Reply With Quote
Old 10-10-2007, 16:17   #1207 (permalink)
Godlike

savu_superstar's Avatar

Eu de exemplu nu pot sa cumpar Horizon din principiu. Ma deranjeaza optic numele

savu_superstar is offline    Reply With Quote
Old 10-10-2007, 16:49   #1208 (permalink)
Registered User

Mustafa's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mandea View Post
eu la heroes5 cu zoomul cat mai sus posibil consider un mare avantaj asta. e ca si cum m-as cocota cu un balon sus cu care vad pe o raza circulara (sa zicem). de cate ori ma uit la un wide parca e prea mica verticala. in fine, nu m-am hotarat nici eu, de asta si sunt in dubiu.
Am incercat si eu Heroes 5 pe 22 wide. Nu stiu cum sa iti explic dar e doar o iluzie ca vezi prea putin pe verticala. Totul tine de rezolutie. Presupun ca tu pe 4:3 ai 1280x1024, iar eu am 1680x1050, ceea ce inseamna ca vad cam cat tine pe verticala si cu 1/3 mai mult pe orizontala. (o diferenta destul de mare)

Intr-un final depinde de preferinta fiecaruia, unii pur si simplu nu se pot adapta la wide, in timp ce altii nu s-ar intoarce la unul non-wide. (cum sunt eu de altfel)

Mustafa is offline    Reply With Quote
Old 12-10-2007, 13:49   #1209 (permalink)
Registered User

Din categoria low-price, cum e VIEWSTAR VW2206SW? Mai ales comparativ cu Horizon, care e deja celebru si sunt asemantoare ca pret si ca tehnologie (daca e corect ce e scris in link).

flyer is offline    Reply With Quote
Old 12-10-2007, 14:01   #1210 (permalink)
melomaniac

Cosmin_C's Avatar

Quote:
Originally Posted by flyer View Post
Din categoria low-price, cum e VIEWSTAR VW2206SW? Mai ales comparativ cu Horizon, care e deja celebru si sunt asemantoare ca pret si ca tehnologie (daca e corect ce e scris in link).
Pai si codul e cvasi-identic, probabil e fix acelasi lucru ca fabrica aia chineza vinde mai multe brand-uri.

Old 12-10-2007, 14:13   #1211 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Mustafa View Post
Am incercat si eu Heroes 5 pe 22 wide. Nu stiu cum sa iti explic dar e doar o iluzie ca vezi prea putin pe verticala. Totul tine de rezolutie. Presupun ca tu pe 4:3 ai 1280x1024, iar eu am 1680x1050, ceea ce inseamna ca vad cam cat tine pe verticala si cu 1/3 mai mult pe orizontala. (o diferenta destul de mare)

Intr-un final depinde de preferinta fiecaruia, unii pur si simplu nu se pot adapta la wide, in timp ce altii nu s-ar intoarce la unul non-wide. (cum sunt eu de altfel)
ai inteles gresit, nu compar cu 1280*1024 ca e clar ca e mai mult la 22" wide. compar 1600*1200 cat o sa aiba dell-ul de 20" la care ma uit cu jind cu acelasi dell dar varianta wide in rezolutie 1600(1680)*1050, sau altfel spus, acest 22" o sa aiba mai putin pe verticala comparativ cu un 22" clasic.
oricum 22 cu s-ips nu prea exista am inteles, deci...

Old 14-10-2007, 12:00   #1212 (permalink)
Banned

Horizon sunt facute cu LG, nici o legatura cu Viewstar cred.

GeAlex is offline    Reply With Quote
Old 14-10-2007, 16:46   #1213 (permalink)
Registered User

Mustafa's Avatar

Quote:
Originally Posted by flyer View Post
Din specificatii e mai slab, adica: unghi de vizibilitate mai mic iar la intrari numai Analogic. (care poate fi o problema in cazul in care vrei sa folosesti si un tv tuner extern)

Mustafa is offline    Reply With Quote
Old 14-10-2007, 18:47   #1214 (permalink)
Registered User

sellermn's Avatar

E acelasi dreaq, cum zice si Cosmin_C. Nu vedeti ca si Horizon si Viewstar au acelasi cod, 2206SW? Sunt facute in aceeasi fabrica din China, doar nu credeti ca Horizon au fabrica proprie, nici nu exista ca firma, e un brand al Asesoft. La fel si Viewstar...
Am tot vandut in ultima luna vreo 10 buc Horizon 2206SW si mi s-au parut OK, vreo 4 din ele sunt puse alaturi de un tuner stand alone extern StLab si isi fac treaba foarte bine...
La cat costa eu zic ca merita cu varf si indesat...

sellermn is offline    Reply With Quote
Old 14-10-2007, 19:48   #1215 (permalink)
The Thinker

XSamSung's Avatar

Quote:
Originally Posted by GeAlex View Post
Horizon sunt facute cu LG, nici o legatura cu Viewstar cred.
Si Viewstar tot cu LG.

XSamSung is offline    Reply With Quote
Old 14-10-2007, 20:54   #1216 (permalink)
Banned

Quote:
Originally Posted by XSamSung View Post
Si Viewstar tot cu LG.
Greseala mea, circuitele mele procesau Viewsonic.

GeAlex is offline    Reply With Quote
Old 20-10-2007, 20:07   #1217 (permalink)
Registered User

Am luat si eu un Samsung 2232BW. Se vede binisor. Am un 8600GT, cu nvidia driver de pe site-ul Nvidia, si l-a vazut imediat, permitand rezolutia nativa 1680x1050. Se misca f bine in HD. Am vazut un trailer HD de la un joc si ceva clipuri. Eu sunt f multumit pana acum. Nu am stat inca sa ii fac setari, magic tune and stuff. Sunt pe DVI si mi se pare imaginea flicker free. Are bleeding, dar nu e deranjant. Putin sus si jos. In jocuri inca nu lo-am bagat ca nu ma pasioneaza, desi zice ca are 2ms. Pt mine nu inseamna mai nimic. Dar ma bucur ca are DHCP. A, si se vad f bine DVD-urile originale, mai ales in Media Center pe Vista Ultimate 64.

Bucuresti
Ym: radu_cretiu

bibicul is offline    Reply With Quote
Old 22-10-2007, 16:01   #1218 (permalink)
Don Vito Corleone

Leo D.'s Avatar

Quote:
Originally Posted by bibicul View Post
Dar ma bucur ca are DHCP.

cum naiba sa aibe un monitor DHCP!!!!!

Leo D. is offline    Reply With Quote
Old 22-10-2007, 16:30   #1219 (permalink)
melomaniac

Cosmin_C's Avatar

Iese singur pe net sa isi faca update la firmware...

Old 22-10-2007, 17:33   #1220 (permalink)
Registered User

faraonu's Avatar

da si semnatura a gresit-o omu...a uitat sa puna un "n" pe acolo.

Last edited by faraonu; 22-10-2007 at 19:01..

faraonu is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > Hardware > Periferice

Thread Tools

Posting Rules