![]() |
| | #1201 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | Quote:
eu la heroes5 cu zoomul cat mai sus posibil consider un mare avantaj asta. e ca si cum m-as cocota cu un balon sus cu care vad pe o raza circulara (sa zicem). de cate ori ma uit la un wide parca e prea mica verticala. in fine, nu m-am hotarat nici eu, de asta si sunt in dubiu. | ||
|
| | #1206 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded. God must like stupid people very much, that's why He keeps making so many of them... | |||
|
| | #1208 (permalink) | ||
| Quote:
Intr-un final depinde de preferinta fiecaruia, unii pur si simplu nu se pot adapta la wide, in timp ce altii nu s-ar intoarce la unul non-wide. (cum sunt eu de altfel)
__________________ "Daca taceai filozof ramaneai" ![]() Vand Videoproiector BENQ MP622 si schimb 2x1GB cu 2x2GB | |||
|
| | #1209 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 Location: Bucuresti |
Din categoria low-price, cum e VIEWSTAR VW2206SW? Mai ales comparativ cu Horizon, care e deja celebru si sunt asemantoare ca pret si ca tehnologie (daca e corect ce e scris in link).
| ||
|
| | #1210 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded. God must like stupid people very much, that's why He keeps making so many of them... | |||
|
| | #1211 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | Quote:
oricum 22 cu s-ips nu prea exista am inteles, deci... | ||
|
| | #1213 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ "Daca taceai filozof ramaneai" ![]() Vand Videoproiector BENQ MP622 si schimb 2x1GB cu 2x2GB | |||
|
| | #1214 (permalink) | ||
|
E acelasi dreaq, cum zice si Cosmin_C. Nu vedeti ca si Horizon si Viewstar au acelasi cod, 2206SW? Sunt facute in aceeasi fabrica din China, doar nu credeti ca Horizon au fabrica proprie, nici nu exista ca firma, e un brand al Asesoft. La fel si Viewstar... Am tot vandut in ultima luna vreo 10 buc Horizon 2206SW si mi s-au parut OK, vreo 4 din ele sunt puse alaturi de un tuner stand alone extern StLab si isi fac treaba foarte bine... La cat costa eu zic ca merita cu varf si indesat...
__________________ 8400/scythe zipang/dfi p35/2gb tracer/640ks/8800gts 512mb/compro videomate gold+II/akasa eclipse/corsair 520hx/2206sw | |||
|
| | #1217 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 |
Am luat si eu un Samsung 2232BW. Se vede binisor. Am un 8600GT, cu nvidia driver de pe site-ul Nvidia, si l-a vazut imediat, permitand rezolutia nativa 1680x1050. Se misca f bine in HD. Am vazut un trailer HD de la un joc si ceva clipuri. Eu sunt f multumit pana acum. Nu am stat inca sa ii fac setari, magic tune and stuff. Sunt pe DVI si mi se pare imaginea flicker free. Are bleeding, dar nu e deranjant. Putin sus si jos. In jocuri inca nu lo-am bagat ca nu ma pasioneaza, desi zice ca are 2ms. Pt mine nu inseamna mai nimic. Dar ma bucur ca are DHCP. A, si se vad f bine DVD-urile originale, mai ales in Media Center pe Vista Ultimate 64.
__________________ Mare e gradina ta Doamne!!! Bucuresti Ym: radu_cretiu | ||
|
| | #1220 (permalink) | ||
|
da si semnatura a gresit-o omu...a uitat sa puna un "n" pe acolo.
__________________ nu mi-e frica, nu mi-e frica de bau-bau ! Last edited by faraonu; 22-10-2007 at 19:01.. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |