![]() |
| | #121 (permalink) | ||
|
cu contrastul la 70% (adica reglajul care-mi place) bleedingul e cu 30-40% mai mic. Intradevar in jocuri etc nu se vede. Singurul moment in care poate deranja este la vizionare de filme cu lumina stinsa. Asta e oricum mie-mi place l-am luat asta e acum. In aproximativ un an il schimb cu un 24" PVA dar sa-mi mai revin cu finantele. Este posibil sa nu fi facut cea mai buna alegere dar asta este alta discutie. Faptul ca nu se poate vedea nici un model in .ro INAINTE de achizitie duce la asemenea chestii. Cine mai are intrebari raspund cu placere! LE: nici la mine nici un pixel decedat.
__________________ savu | |||
|
| | #122 (permalink) | ||
|
Nu va mai uitati atat la poze, nu sunt relevante decat prin comparatie intre cele doua, iar asta inseamna ca stiti un model - si asta presupunand ca setarile cemerei foto au fost facute manual, ca pe auto mai mult ca sigur se schimba ceva. In functie de cum setezi aparatul poate sa iti iasa cu backlight aproape zero sau cu o lumina de parca ar fi mancat licurici...
__________________ Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. | |||
|
| | #125 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 |
sal nu ma pricep explicati va rog Monitor LCD LG L226WT-SF, 22", argintiu jucaria asta vad ca are contrast 3000:1 (nush daca e bine asa scrie pe emag) fata de 700:1 samsung acer asus ...etc nu ar trebuii sa fie mult mai clar bun ..... sau nu prea conteaza ?/ despre iyama ce parere aveti ? multumesc Last edited by Smok3; 13-02-2007 at 21:09.. | ||
|
| | #126 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 |
e greu d vazut k la lg scrie 3000:1 dfc, deci ala nu e contrast real si noile modele samsung tot cu contraste dfc vin si au valori de genu 2000-3000:1 samsung-ul meu are 700:1 si momentan il tin la 70% mi se pare, k la 85% era prea puternic backlight bleeding-ul iese mult mai pronuntat in poze decat este in realitate din cauza shutter time-ului de la aparat, iar daca faci poza cu blitz nu se mai vede deloc si nu stau sa fac acu setari p manual la camera cautand unde iese backlight bleed cat mai aproape de realitate ![]() iiyama are acelasi backlight bleedin k samsung, daca nu chiar mai pronuntat si negrul nu prea e negru si lg-ul are backlight bleeding asa k puteti sta linistiti overall, cre k toate sunt cam acelasi lucru fiind toate tn panel-uri, mari diferente nu exista intre ele eu l-am luat pe primu p kre l-am gasit intr-un final, satul d cautari si sunt bucuros k l-am luat si p primu d p lista mea : samsung-ul pt k venea cu cablu dvi si are cel mai util pivot pe mine oricum nu ma deranjeaza backlight bleed-ul k nu-l prea remarc dak tu tragi concluzia k un monitor e naspa k are backlight bleed, m-am lamurit
__________________ Core2Duo e6300 on Gigabyte-965p-DS4/2x160gb sata-II hitachi/2x512 geil ultra pc6400/asus eax1950pro/a-plus Xclio twin engine w thermaltake 460w / samsung 225bw | ||
|
| | #128 (permalink) | ||
poza fara blitz : 225bw cu tv tuner in 16:9 , deci exista dungi negre sub rama sus si jos pt k monitorul e 16:10, sa-mi arate si mie cineva backlight bleed-ul ![]() probabil in pozele lu savu se vede atat d puternic pentru ca aparatul focalizeaza pe zona neagra din centru si seteaza automat un shutter time foarte mare pentru a intra cat mai multa lumina sa iasa poza vizibila
__________________ Core2Duo e6300 on Gigabyte-965p-DS4/2x160gb sata-II hitachi/2x512 geil ultra pc6400/asus eax1950pro/a-plus Xclio twin engine w thermaltake 460w / samsung 225bw | ||
|
| | #130 (permalink) | ||
poti lua varianta cu dvi la 13,7 mil dak vrei tu iiyama http://www.cel.ro/monitor-lcd-22-iiy...lite-e2200ws-l poftim si citeste analog vs digital: http://ecoustics-cnet.com.com/4520-3...ecoustics-cnet
|
| | #132 (permalink) | ||
|
IIYAMA are o chestie care-mi place foarte mult. E NEGRU. Samsungul e doar Silver pt. Europa chestie EXTREMLY GAY. Bleedingul e mare dar nu se observa in 95% din situatii pt ca e acoperit de imagine. Nu cred ca exista la ora asta monitor competent la pretul si diagonala asta. In 1-1,5 ani o sa iau un 22-24 PVA sau ceva mai bun dar acum atata era bugetul. Nu pot sa zic ca a fost mai bun decat credeam dar nici mai prost. A fost exact ce credeam ca primesc la banii dati.
__________________ savu | |||
|
| | #136 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 |
salut.cum e cu bleedingul asta cum faci sa il vezi ?cobori contrastul si luminozitatea pina ecranul devine negru dupa care daca esti intro camera intunecata se vad pe margini lumina de la cele doua tuburi fluorescente in loc de negru complet?.sau se vede doar cu un aparat foto setat la timpi mici sau mari de expunere?
| ||
|
| | #137 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2001 Location: bucuresti | aha
am ajuns la concluzia dupa 3 lcd testate ca producatorii au chef de glume . iiyama , samsung , viewsonic nu au negru mai deloc , este practic imposibil sa te uiti la un film . sa nu mai vorbesc de uniformitatea luminii .
__________________ Core 2 Duo E6600/3800mhz 1.48v, Gigabyte p35-ds4/333 ,Gainward 8800gts 320mb/670/2150mhz , 2*1g ddr 800 - U-max/1000mhz , 2*320G Samsung , Sirtec HPC500-A12s/noctua nf12s , Termaltake Tsunami Dream Silver /2*12silverstone/1*12 scythe/artic freezer pro, Logitech MX518 , Samsung 245B+ ,Panasonic 42PV60EH sound - asus xonar D2 , multicanal - Denon AVC-A1XV 3000W , stereo - Cambridge Azur 840A , Sony SS X90ED , GH V80-8 Gold. Infinity kappa120.3se , beyerdynamic dt880 PRO ,sennheiser cx500. | ||
|
| | #139 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 | iiyama
mmia venit iiyama de la cel.ro acum sa incep !! 1. Blendingu (facut la luminozitate max "stop la media player clasic (sa fie negru ...fullscreen si poza) daca se face altfel spuneti http://i159.photobucket.com/albums/t...g/DSC07846.jpg 2. din cate am inteles nu mai trebuia sa vad dungile alea negre la filme nu?... eh eu le vad ..nush daca tre sa le vad sau nu da eu le vad si stiam ca nu trebuia sa le vad 3. nu am driver "win vista" il recunoaste ca generic pnp monitor (poate dasta vad filmele asa) in rest nush intrebati | ||
|
| | #140 (permalink) | ||
monitorul e 16:10 = 1680x1050, filmele sunt 16:9...
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|