![]() |
| | #1641 (permalink) | ||
|
1. In cazul in care nu ai dat search si ai gasit raspunsul deja, backlight bleeding inseamna vizibilitatea luminii create de lampile din spatele ecranului, cat de mult este vizibil acest lucru. Se poate vedea mai bine pe fundaluri avand culori inchise, la filme. Eu nu am patit asa ceva cu monitorul meu, dar din ce am vazut fenomenul poate aparea pe margini sau in alte zone ale ecranului. Nu cred ca exista o regula. 2. Poti folosi tv-ul ala... 3. ... dar din ce-am vazut, esti hotarat sa-ti iei un monitor. Din ce ai expus acolo cred ca ti s-ar recomanda Dell-ul sau Horizon daca tot zici ca vrei si tuner incorporat. Horizon mi se pare o alegere mai buna avand in vedere doleantele tale si calitatea componentelor. | |||
|
| | #1644 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 |
ce parere aveti despre acest monitor? (oferta valabila la Plus) nu am gasit nici o descriere despre monitor rezolutie, ? ms, are dvi? alte info DETALII din pacate are doar VGA Analog, nu are dvi... Last edited by djxhouse; 26-05-2008 at 23:04.. | ||
|
| | #1645 (permalink) | ||
|
Doresc sa achizitionez un monitor lcd 22' de la samsung dar nu ma pot hotara care din modele sa aleg, poate ma ajutati voi. Modele sunt: 223BW 2243NW 2232BW 226BW 2243NWX 2253BW 225BW. Bugetul maxim este de 1100RON, iar daca stiti voi alte monitoare mai bune decat cele de la samsung astept pareri.
__________________ | |||
|
| | #1646 (permalink) | ||
| LCD 22' Samsung mai multe variante
Doresc sa achizitionez un monitor lcd 22' de la samsung dar nu ma pot hotara care din modele sa aleg, poate ma ajutati voi. Modele sunt: 223BW 2243NW 2232BW 226BW 2243NWX 2253BW 225BW. Bugetul maxim este de 1100RON, iar daca stiti voi alte monitoare mai bune decat cele de la samsung astept pareri.
__________________ | |||
|
| | #1649 (permalink) | ||
|
Mia ajung bijuteria de samsung t220, primele impresii sunt fff bune, aspect ff stylish culori fff vii, o diferenta de la pamant la cer fata de horizon 2206sw parca, singura problema care am vazuto e ca nu se poate inclina piciorul mai deloc in jos iar daca il misti parca nu e fff stabil. Voi reveni cu mai multe pareri cand voi avea mai mult timp.
__________________ | |||
|
| | #1650 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
are cineva idee daca dell 2007wfp exista si cu matrice TN? eu stiu ca sunt doar cu s-ips si pva (mai mult cu s-ips) dar desi cam toti il au la 11-12 mil, la caro e 9. si e suspecta treaba. mi-e sa nu iau unul si sa fie cu tn, ca fac crize. | ||
|
| | #1651 (permalink) | ||
| Quote:
Daca nu era diferenta era ciudat nu?Cred ca te-a vrajit mai mult aspectul... Sunt sigur ca Samsungul este mai frumos si are o imagine mai clara si mai frumoasa.Dar cam exagerezi cu diferenta de la cer la pamant. Parca ai compara un crt de 17 cu T220-ul tau.
__________________ Phenom II X3 720BE @ X4 3.6Ghz + Zerotherm Nirvana Premium (lapped)/Gigabyte ATI 4870 1024 GDDR5/ Gigabyte MA790XT-UD4P / 4 GB DDR3 Corsair 1600Mhz XMS3 / HDD 400GB / Fortron Blue Storm II 500W / Horizon 2206SW/ CPU-Z | |||
|
| | #1652 (permalink) | ||
|
Samsung T220 este inca un panel TN ca oricare altul, cu problemele inerente - alb patat, negru cu backlight variabil de la exemplar la exemplar, etc. Culorile se pot regla fff vii (in traducere arse, fara detalii) pe orice monitor, pretul cerut e aberant de mare, fac pariu ca Samsung are 100% adaos fata de pretul de productie, ca de obicei dealtfel. Nu vorbesc din auzite, l-am testat zilele trecute, a venit si a plecat de pe masa de test in cateva ore fara sa imi lase o impresie buna la vreun capitol... a, ba da, plasticul e foarte lucios iar contrastul dinamic are mai putine efecte negative in comparatie cu LG.
__________________ Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded. God must like stupid people very much, that's why He keeps making so many of them... | |||
|
| | #1653 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ | |||
|
| | #1654 (permalink) | ||
| Quote:
![]() eu stau cu orele si nu am nimic.contrastul si luminozitatea se pot regla.
__________________ Phenom II X3 720BE @ X4 3.6Ghz + Zerotherm Nirvana Premium (lapped)/Gigabyte ATI 4870 1024 GDDR5/ Gigabyte MA790XT-UD4P / 4 GB DDR3 Corsair 1600Mhz XMS3 / HDD 400GB / Fortron Blue Storm II 500W / Horizon 2206SW/ CPU-Z | |||
|
| | #1655 (permalink) | ||
|
Fiecare cu ochiul lui dar are putina dreptate. E cam prea luminos si la timp foarte indelungat e posibil sa te usture ochii (eu stau mult si 14 ore pe zi cand am de lucru serios). Luminozitatea e la minim la mine si tot se simte. Il tin si pe 9300K, asta sa fie problema? Cateva ore bune insa nu dauneaza absolut deloc din punctul meu de vedere.
| |||
|
| | #1656 (permalink) | ||
|
Care e cel mai bun monitor de 22 la : culori (dupa calibrare), unghiuri vizibilitate, timp raspuns, light bleeding, contrast, si important, input lag ?
__________________ Pentax K100D ; Pentax SMC-FA 50mm f/1.4 ; Takumar 135mm f/2.5 ; Tamron SP AF 28-75mm f/2.8 ; Pentax SMC-DA 18-55mm f/3.5-5.6 ; Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 ; Metz 58 AF-1 | |||
|
| | #1658 (permalink) | ||
| Pune culorile pe manual si da-le pe la 45, la 9300k e normal sa te arda la ochi.
__________________ Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded. God must like stupid people very much, that's why He keeps making so many of them... | |||
|
| | #1659 (permalink) | ||
| Sa zicem in gama ~20-30 milioane lei vechi, dar ar fi interesant de stiut si care-i cel mai bun de 22 indiferent de pret.
__________________ Pentax K100D ; Pentax SMC-FA 50mm f/1.4 ; Takumar 135mm f/2.5 ; Tamron SP AF 28-75mm f/2.8 ; Pentax SMC-DA 18-55mm f/3.5-5.6 ; Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 ; Metz 58 AF-1 | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |