![]() |
| | #1741 (permalink) | ||
|
Stie cineva ceva despre modelul Samsung 226UX ? Nu am gasit nici un review pe nicaieri si tind sa cred ca ar fi oarecum nou aparut.Si inca o intrebare pentru gameri - chiar se merita sa renunt la CRT (997MB) pentru un LCD avand in vedere ca monitorul va fi folosit 95% pentru jocuri ce in marea majoritate nu le voi juca la rezolutia nativa a monitorului (din diverse motive-performante scazute sau jocuri vechi care nu suporta rezolutii wide-screen), iar switch-task-urile vor fi la ordinea zilei ? Pentru aplicatii desktop sunt de acord ca se merita un LCD, dar pentru jocuri ce ruleaza inafara rezolutiei native chiar nu sunt convins din ce monitoare am testat.Functia de interpolare a monitoarelor LCD creaza numai blurry+crappy graphics | |||
|
| | #1742 (permalink) | ||
|
Depinde la ce CRT renunti, insa in cele mai multe cazuri merita schimbarea. Mie nu mi-a fost dat decat o singura data sa vad un CRT pe care sa vreau intr-adevar sa-l am in locul LCD-ului. Era un Sony cu tub Trinitron de 24". Dar nu toata lumea are asa monitor... si nici loc de un asa monitor! Mie cel putin nu mi-ar incapea pe birou ![]() In orice caz, daca treci de la un CRT care nu e varf de gama, mai ales daca e numai de 17" sau 19", la un LCD de 22" cu timp de raspuns mic, parerea mea e ca vei fi multumit. Dupa cateva zile nici nu mai observi neajunsurile.
__________________ Ou sont les jeux d'antan? | |||
|
| | #1744 (permalink) | ||
|
Review Horizon 2206SW.
| |||
|
| | #1745 (permalink) | ||
| Quote:
La pretu care-l are nu este altu mai bun ,mai multe detalii vezi pe siteul Philips si ai sa te convingi plus de asta chiar lam vazut mergand ,erau acolo o gramada de monitoare ,dar imaginea cea mai clara culorile cele mai vii la acest LCD erau .S-a nemerit fiind chiar langa mult laudatu Horizon era diferenta foarte mare ,la Horizon se vedea culorile pale si avea imaginea incetosata asta fata de Philips ,probabil daca opreai Philipsu la Horizon parea imaginea ok. | |||
|
| | #1750 (permalink) | ||
|
226cw are wide gamut, am avut si eu, prbabil ca dintre panelurile tn de 22'' e cea mai buna alegere. Chestia e ca 226cw vine sigur cu panel facut de samsung, spre desebire de loteria care era cu 226bw. Desigur ca pti verifica ce fel de panel are 226 si daca este S si iti place cum se vede... nu pea s-ar merita diferenta de pret.
__________________ War does not decide who is right, but who is left. | |||
|
| | #1751 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 Location: Roman/Iasi |
ce parere aveti despre acest monitor ? http://www.emag.ro/monitoare_lcd/mon...u--pETEX3WE026 daca aveti alte sugestii pana in 700-750 ron , cu mufa dvi neaparat...va rog | ||
|
| | #1752 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2001 Location: Brasov |
Sa inteleg ca philips 220xw8fb e un monitor bun? Il are cineva? E adevarat, l-am vazut la DOMO si datorita faptului ca are panou lucios (glossy) imaginea este excelenta. Oare merita sa-l iau. Acum scriu de pe un Philips de 17 inch si nu pot sa spun decit ca timp de peste 2 ani am fost foarte multumit de acest monitor. Singura problema: numarul de culori, treaba caracteristica panourilor TN, adica nimic din ce vedem pe piata ca are 16,7 milioane de culori nu are atit. Poate peste 1500 de lei. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Pina la urma am luat Philips XW8FB care imi place foarte mult. Am facut toate setarile din smartcontrol si sunt foarte multumit de ceea ce vad. Mai bine decit ma asteptam. Last edited by whitecat; 05-09-2008 at 17:13.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #1755 (permalink) | ||
| Quote:
La monitorul din semnatura am tras batul scurt, panel C dupa o calibrare mica se vede foarte bine .
__________________ Nu e frumos sa ai mai multi bani decat poti cheltui ... E8400|GA-EP45-DS3R|4GB DDR800|GTX 260|226BW|WD640AAKS|HD501LJ|SH-S183L|ZM-460B|Antec 300|X-FI XtremeGamer|SteelSeries Siberia|Microlab Solo 6|Habu|Eclipse II|Logitech G25 | |||
|
| | #1757 (permalink) | ||
| Quote:
Un link ? nu de alta dar e noutate pentru mine http://www.pcgarage.ro/monitoare-lcd/dell/
__________________ Nu e frumos sa ai mai multi bani decat poti cheltui ... E8400|GA-EP45-DS3R|4GB DDR800|GTX 260|226BW|WD640AAKS|HD501LJ|SH-S183L|ZM-460B|Antec 300|X-FI XtremeGamer|SteelSeries Siberia|Microlab Solo 6|Habu|Eclipse II|Logitech G25 | |||
|
| | #1759 (permalink) | ||
|
2 monitoare "fruntase" la categoria 22 wide 2ms gaming ar fi AMILO Display XL 3220W ( http://www.fujitsu-siemens.com/home/..._xl-3220w.html ) si dell DELL SP2208WFP ( http://accessories.us.dell.com/sna/p...252&redirect=1 ) . Ce parere aveti ? Daca mie personal dell-ul imi place f mult de fujitsu - siemens nu stiu mare lucru si nici nu gasesc review ![]() Ar mai fi acest samsung care din pacate nu se aduce inca la noi la tara http://www.samsung.com/us/consumer/d...XAA&fullspec=F
__________________ Please don't go the drones need you!!!!!! | |||
|
| | #1760 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2007 |
de benq e2200 hda ce parere aveti? BenQ E2200HDA 21.5 inch 5 ms Wide - Monitor LCD | PC Garage | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|