![]() |
| | #1782 (permalink) | ||
|
Din pacate nu mai am edit, ca nu faceam post-urile astea consecutive. SAMSUNG T220 M-am tot uitat pe net, pana la urma am gasit un review in care zice clar ca monitorul se poate da pe spate fata de pozitia initiala aproximativ 30 de grade (putin, dar cred ca o sa ma descurc). Iar baza lui e putin cam instabila (un setback major fata de SONY-ul actual, care se tine drept si in caz de cutremur )In rest, la review-uri sta ok (7/10, 9.8/10, 8/10, 10/10 etc.) | |||
|
| | #1784 (permalink) | ||
|
Ce iti pot spune din experienta proprie si din review-uri e ca la LCD-uri nu schimbi rezolutia lor nativa, altfel o sa se vada nasol. Deci ori upgrade si la placa video, ori deloc. Quote:
| |||
|
| | #1786 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 |
Ce parere aveti de AG Neovo H-W22 ? .Stiu ca o sa ziceti ca horizon e mai bun, dar doresc tare mult un review la lcdu asta. thx p.s: vreau sa mi`l iau pt filme si 2,3 jocuri (w3,l2) si sunt tare surprins ca monitoru' nu e comentat pe forumuri(nici de bine nici de rau).. :| | ||
|
| | #1787 (permalink) | ||
|
ce parere aveti de ViewSonic-VP2250wb ? Il are cineva p-acasa? E destul de bun la pretul lui singura problema care ma pune pe ganduri e backlightul ViewSonic VP2250wb 22in Monitor Review - Display Reviews - TrustedReviews | |||
|
| | #1789 (permalink) | ||
| Quote:
acesta ? 22 full HD ? am pierdut eu ceva ? sunt mai multe modele full HD 22 ? LE : aaa sunt 16:9 nu 16:10 interesant si pretul bun vad. so 2x16:9 22 sau 1x16:10 24 ?
__________________ E cam $4l asa. | |||
|
| | #1791 (permalink) | ||
|
Pretul Horizon-ului de 22" a scazut foarte mult, ar trebui sa iasa pe la 550 RON in magazine. Calitatea a ramas aceeasi, am mai testat unul zilele astea, se vede excelent.
__________________ CPU: Intel Core2 Quad Q8400 @3600MHz | MB: Gigabyte EP45-DS4 | Video: His HD4890 1GB+Arctic Cooling Accelero S1 | RAM: 4x 1GB Kingmax @1080MHz | HDD: 1TB WD1001FALS | ODD: Samsung SH-S222A | PSU: Spire 1000W | Case: Lian Li PC-A17 | Display: 27" Dell 2709W | |||
|
| | #1792 (permalink) | ||
|
rezolutia conteaza cel mai mult pentru mine, o sa am nevoie de cel mai ieftin full HD problema e alta si acum o vad, eu am nevoie de 1920x1088 ( sa fie multiplu de 16, macroblocurile vietii ) si el are doar 1080 asa ca ma intorc la 16:10 pacat pret bun.
__________________ E cam $4l asa. | |||
|
| | #1793 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 |
Vreau sa achizionez acet TV LCD , ce parere aveti despre el? Din specificatii pare foarte bun, dar nu stiu cum este in realitate intrucat nu l-am vazut la nici un magazin.O sa folosesc acest LCD mai putin pentru PC, si mai mult pt televizor in sine. Merita banii astia ? Ce alte modele imi puteti recomanda pentru un buget max de 2500 Ron | ||
|
| | #1794 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded. God must like stupid people very much, that's why He keeps making so many of them... | |||
|
| | #1795 (permalink) | ||
|
Ce parere aveti despre LG W2241S-SF? LG W2241S-SF 22 inch 5 ms Wide Monitor LCD - PC Garage L-am vazut la un coleg si imi place mult cum se vede. Voi ce parere aveti de el? Luni planuiesc sa ma duc sa il cumpar.
__________________ Banii nu aduc fericirea dar o intretin... | |||
|
| | #1796 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2004 Location: Bucuresti |
Am luat eu Benq e2200hd. Primele impresii sunt bune, mai putin ca daca il lasi in modul HDMI si opresti sursa de semnal (ex. PS3-ul) se face ecranul albastru dar nu intra in standby. Daca e in DSUB si opresc PC-ul atunci intra in standby.
| ||
|
| | #1797 (permalink) | ||
|
Ce parere aveti despre Samsung 2243NW? Samsung SyncMaster 2243NW 22 inch 5 ms wide black Monitor LCD - PC Garage
__________________ | |||
|
| | #1799 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 |
Am citit de la pagina 70 incoace si tot indecis sunt. Ma gandesc serios sa achizitionez un monitor de 22'', dar din pacate nu stiu spre care sa ma orientez. Cele de firma au inceput sa dea rateuri si cele 3-4 milioane platite in plus sunt doar pentru brand si nimic altceva (cel putin asa consider eu din ce am mai citit, dar si din experiente personale) iar daca decid sa iau un "no name" ca Horizon o sa raman cu impresia ca daca mai puneam ceva banuti luam unul de marca. Asa sunt eu, pretentios. In cazul asta, insa, o sa optez probabil pentru cumpararea Horizonului 2206SW pentru ca s-a ieftinit extrem de mult si chiar daca nu se va ridica la inaltimea asteptarilor, asta este, macar nu am platit o caruta de bani.... ![]() Nu prea le am cu partea hardware si vroiam sa va adresez o simpla intrebare. Am aceasta placa de baza : ASRock Motherboard - Product - ALIVENF6G-DVI - Overview L.E.: Ce monitor bun la grafica mi-ati recomanda in locul Horizonului? Vreau sa stiu daca suporta optiunea DVI aceasta placa in ideea ca voi reusi sa cumpar monitorul si va trebui sa conectez prin DVI si nu prin VGA? Din ce am citit eu, suporta, dar vreau totusi sa aflu si o parere de la voi. Last edited by sokka-bau; 07-01-2009 at 22:27.. | ||
|
| | #1800 (permalink) | ||
| Quote:
Panelul e TN la toate monitoarele de 22" wide, cu exceptia catorva modele iesite de curand cu PVA, foarte scumpe si cu rezolutie 1920x1200.
__________________ CPU: Intel Core2 Quad Q8400 @3600MHz | MB: Gigabyte EP45-DS4 | Video: His HD4890 1GB+Arctic Cooling Accelero S1 | RAM: 4x 1GB Kingmax @1080MHz | HDD: 1TB WD1001FALS | ODD: Samsung SH-S222A | PSU: Spire 1000W | Case: Lian Li PC-A17 | Display: 27" Dell 2709W | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |