![]() |
| | #1801 (permalink) | ||
|
sokka-bau: Din cate vad eu scrie clar "Free Bundle: 1 x DVI Graphics-SI Card". Ca mai departe probabil e praf e partea a 2-a. Pe de alta parte, exista adaptoare DVI to VGA in caz ca ai alta placa mai buna dar fara DVI. PS: Daca am raspuns aiurea la intrebare este pentru ca nu am inteles-o foarte bine si sincer sunt foarte obosit. | |||
|
| | #1802 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 |
#CBR, nu m-am ofensat. Tocmai de aia am vrut parerea cuiva care are experienta in asa ceva, ca nu stiu exact calitatea placii din punctul asta de vedere. Pana la urma, sa-l cumpar sau nu avand in vedere calitatea placii de baza? A mai intampinat cineva problema asta? -------------------- Editare ulterioară -------------------- Gata. Am facut comanda si maine il am. Sper totusi sa nu am probleme cu placa sau cu altceva. Last edited by sokka-bau; 08-01-2009 at 11:45.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #1804 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 |
Gata!!!! Azi am primit noul meu LCD de 22''. Arata super bine pentru cati bani am dat pe el.....nici un pixel mort la prima verificare, merge exceptional pe DVI. Poate ca sunt eu prea euforic, dar am si de ce daca este primul monitor de 22'' care arata si se prezinta pentru moment super bine. | ||
|
| | #1807 (permalink) | ||
| Dell previews new G-Series LED monitors - Maximum resolution: 1680 x 1050 (G2210) / 1920 x 1080 full HD (G2410). G2210 mi se pare foarte interesant...
__________________ „Decât o viață în virtute, mai bine una în virtualitate” (Valentin Gora) | |||
|
| | #1808 (permalink) | ||
| Scrie pe certificatul de garantie.
__________________ Neutru 1. i5 750|Ninja2|P55-DS3R|4GB 1333|POV 8800GTX|Dell 2209WA|640AAKS|HD642JJ|AD-7200A-0B|ZM-460B|Antec 300|X-FI XtremeGamer|Sennheiser HD497|Solo 6|Diamondback 3G|Eclipse II|Logitech G25 2. Lenovo IdeaPad S10 Atom N270 | |||
|
| | #1809 (permalink) | ||
|
scrie doar ca intra la standardul isoxxxx,in fine am trimis un mail astept rasp.si era cam greu sa sun la service pt ca era sambata si nu era nimeni.partea buna e ca se vad doar pe fundal alb si oricum sunt greu de observat asa ca nu deranjeaza f tare,in rest sunt multumit de el.
__________________ isn't that cute....BUT IT'S WRONG nu-mi dati add pe mess | |||
|
| | #1811 (permalink) | ||
|
Ce parere aveti despre NEC AccuSync LCD22WMGX-BK?
| |||
|
| | #1812 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 | Monitor LCD Samsung 2233SN, 22'' LS22CMYKF/EN Aveti ceva informatii despre el? Il detine cineva?
__________________ MSI P35 Neo2-FR, Intel E8400@3600, Thermalright Ultra 120, A-data Vitesta 2x1, Galaxy 8800gt, Western Digital 320 AAKS, Antec NSK 6580. | ||
|
| | #1813 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 | Samsung SyncMaster T220 Negru ce parere aveti despre acesta?
| ||
|
| | #1814 (permalink) | ||
|
Cosmin_C,cum mai sunt 2206SW zilele astea?
__________________ pensionar...ciocu' mic COSMOTE: 0765485461 ___________________________________ ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #1815 (permalink) | ||
|
Din cate stiu eu nu s-a schimbat nimic la ele. Nici macar pretul.
__________________ Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded. God must like stupid people very much, that's why He keeps making so many of them... | |||
|
| | #1816 (permalink) | ||
|
caut un LCD de 22" cu DVI care sa nu ma dezamageasca in jocuri (desi va fi folosit ocazional pt gaming, dar nu trebuie sa imi cauzeze dureri de cap in acele momente) fara prea mari pretentii gen full HD/tuner/etc dar nici sa fie cel mai ieftin lucru. am inteles ca la samsung e un pic de gamble la mijloc din cauza "made in romania" (lucru confirmat de un prieten care lucreaza in domeniu si mi-a spus ca sunt foarte multe reveniri in service sau probleme detectate din start). momentan m-am orientat spre LG W2252TQ - LG Global Site (costa in jur de 770 ron). ce parere/pareri aveti ? se descurca si un 5ms in jocuri fara ghosting and shit, sau 2ms e un must-have ?
__________________ Battlecruiser operational. Hailing frequencies open | |||
|
| | #1817 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 Location: Bucuresti |
Ati apelat careva la programul "rabla" oferit de acel magazin online cu sigla albastra ce se termina cu ".it.ro" (nu-i dau numele ca sa nu fac reclama sau probabil sa fie cenzurat)? Din pacate face discount de 100ron doar la lcd-urile Horizon; dar am vazut ca multi sunteti incantati de ele... E ceva sa duci rabla veche CRT stricata de acasa si sa iei practic 100ron pe ea, care, in alta situatie nu ar valora probabil nici 50ron!
| ||
|
| | #1818 (permalink) | ||
|
dell 2208wfp sau dell 228wfp ? Vreau monitor lcd de 22 ... in special ptr filme , ocazional ptr jocuri. Am incercat sa evit Samsung ptr ca am auzit ca e o loterie sa nimeresti un panel bun ... mai ales ca unele modele sunt fabricate in Ro. Eu as inclina spre Dell 2208wfp ... care e la "pret bun". Si din punct de vedere al pretului am observat ciudatenii mari ... la firme it online(destul de populare) de la care am cumparat: - cca 800 lei aici - cca 1000 lei aici - cca 1800 lei aici!!! De unde Dumnezeu diferenta asta uriasa de pret ? ps: stiu ca lcd-urile stiu 16 mil de culori ; deci trebuie sa setez in windows la display settings 16bit nu 32 bit, asa-i ?
__________________ | |||
|
| | #1820 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Probleme si defecte Hyundai Accent 2006:http://www.computergames.ro/forum/sh...9&postcount=49 | |||
|
| Advertisment | |
| |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |