![]() |
| | #181 (permalink) | |||
| Quote:
Quote:
Quote:
. Chiar daca vei cobori in rezolutie, monitorul scaleaza, am vorbit de lucrul acesta mai sus.
__________________ | ||||
|
| | #182 (permalink) | ||
|
pai ma refeream la faptul ca daca placa mea nu duce un joc mai sus de 1280x960 as prefera sa-l joc cu dungi negre in laterale pe lcd-ul asta de 26... nu cred ca m-ar deranja lucrul asta, decat sa-l joc strechuit si sa se vada aiurea din cauza ca lcd-ului nu-i place decat rezolutia nativa... pacat de scaller la noul asta Dell, pare super ok in rest...si pretul e bun
__________________ Pentax K100D ; Pentax SMC-FA 50mm f/1.4 ; Pentax SMC-DA 18-55mm f/3.5-5.6 AL ; Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 LD Di macro ; Takumar 135mm f/2.5 | |||
|
| | #183 (permalink) | ||
| Quote:
Prima data cand am intrat intr-un joc (in CSS) cu DELL-ul, am intrat pe rezolutia setata pentru CRT (SAMSUNG 757NF), adica 1280x1024. Si a trebuit sa vina un amic ca sa ma bata pe umeri si sa-mi zica sa nu-l mai tin asa, ci sa-l pun pe 1920x1200 .Deci stai linistit ca nu o vei lua deloc la fuga .O sa ai setari in meniu daca vrei sa-l joci dungat sau nu (vezi prin linkurile puse de mine mai in spate). Si apoi ai 10 zile la dispozitie de la data facturarii ca sa-l tot bibilesti (asta daca il comanzi online, ceea ce iti si recomand) si daca nu-ti place ceva la el il returnezi si-ti iei banul integral inapoi.
__________________ | |||
|
| | #184 (permalink) | ||
|
Nu stiu daca l-as returna inapoi doar ca nu-mi place, probabil doar daca are vreun defect mai nasol, pentru ca o sa-l iau prin magazinul unui prieten si nu as vrea sa-i fac vreo "bucurie" (am impresia ca in cazurile astea cand monitorul nu are defect, ramane paguba magazinului si nu poate recupera banii de la producator mai departe). Oricum inca nu-s hotarat 100%, 40+ milioane e o suma maricica, probabil la vara/toamna o sa fac pasul daca nu apare altceva pana atunci.
__________________ Pentax K100D ; Pentax SMC-FA 50mm f/1.4 ; Pentax SMC-DA 18-55mm f/3.5-5.6 AL ; Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 LD Di macro ; Takumar 135mm f/2.5 | |||
|
| | #186 (permalink) | ||
|
Ca sa nu plangeti dupa ce luati Dell : http://www.anandtech.com/displays/sh...px?i=3302&p=12 | |||
|
| | #188 (permalink) | ||
| Quote:
2408WFP are scaler. Ce input lag sa corecteze? Cat sa corecteze? Input lag tot va avea. 2407WFP are cel mai mic input lag dintre DELL-uri (si a trecut printr-o groaza de revizii pana la A04, nu mai vorbesc de HC...), dupa masuratori si review-uri. Insa chiar si asa, eu unul nu sesizez nimic. Si nu numai eu ci si altii care s-au perindat prin fata lui au avut aceeasi parere. Asta in conditiile in care repet, ARE input lag; dar nu se simte. Va dati insa seama ca la un comportament cu input lag de 2x mai accentuat, cum este cazul lui 2408WFP, treba devine serioasa, deranjanta. Ma rog, totul cand vine vorba de gaming sau alte aplicatii unde input lagul deranjeaza. Si daca mai pui la socoteala faptul ca DELL au scos un comunicat prin care anunta restructurari masive si reduceri de costuri, ceea ce inseamna pe undeva si reduceri calitative, ne putem da lesne seama ca nu prea or sa le mai pase asa de mult de enduser.
__________________ | |||
|
| | #189 (permalink) | ||
|
Sa fim seriosi 2407WFP revizia 04 e un monitor exceptional. Eu sincer nu am vazut ceva mai bun, vin prieteni la mine acasa, oameni care nu sunt veniti cu pluta in domeniu si spun ce nu prea exista ceva mai bun. Si aici nu iau in considerare aberetii gen Eizo de 200 de mil, alea sunt altceva pentru altcineva.
__________________ savu | |||
|
| | #191 (permalink) | ||
|
se referea la acel segment accesibil pt majoritatea. eizo e in segmentul pro am si eu dell si cred totusi ca e aproape exceptional. ptr ca zic eu ca e intrecut doar de modelul de la HP. repet, in gama asta de pret! iar urmatorul meu pas spre 30" cred ca va fi la HP
__________________ Intel E6600@3.5@1.3|DFI LP P35 UT T2R|TR Ultra120+Nexus Real Silent|4x2GB Teamgroup Team Elite 6400C5|Gigabyte 8800GT +AcceleroS1|1xWD740ADFD & 3xWD640GB & Seagate 250GB|Plextor PX-760A & Pioneer DVR-111DBK|Lian-Li PC-K7B|Antec NeoHE 430W|Logitech G15 & MS Intellimouse Explorer 3|Dell 2407WFPA04|Logitech X-530|WinXPx64SP2 | |||
|
| | #193 (permalink) | ||
| Quote:
Peste acest pret intervin alte branduri cu traditie si aici ma refer la Eizo, NEC etc. La fel si in cazul dimensiunii panelului, la trepte superioare DELL-ul are iarasi ce oferi si ma refer la 3007WFP. Si SAMSUNG-ul are cativa reprezentanti (si sa nu uitam ca panelurile de pe DELL sunt manufacturate de SAMSUNG). HP nu poate emite pretentii. Cel putin nu in segmentul LCD (nici chiar in cel al printerelor!!! poate doar a celor din segmentul consumer). Si ca sa inchei, sa nu uitam de 2690WUXi, the best.
__________________ | |||
|
| | #194 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2001 Location: [=-Indaghetto-=] |
Am doua intrebari simple (de n00b): 1. Exista monitor de 24 de inch cu ecran lucios? Cum e la laptopuri, unele au ecran lucios ca sticla, altele ecran mat. As vrea un monitor de 24" cu ecran lucios. 2. Am inteles ca noul monitor de 24" de la Dell este modelul 2408WFP, iar modelul vechi este 2407WFP. De ce nu gasesc 2407WFP de vanzare niciunde in magazinele online? Unde se situeaza 248WFP in acest caz? Are vreunul ecran lucios? Multumesc.
__________________ Previous nick: Fabulous Daca eram un pic mai prost, eram fericit | ||
|
| | #196 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2001 Location: [=-Indaghetto-=] |
Si care e diferenta dintre VA si TN? Pe romaneste, cum se simte in viata de zi cu zi, ca daca citesc explicatii pe net ma imbarlig si mai rau Eu pana acum am cumparat doar laptopuri, unde nu ma uitam la specificatiile panelurilor, deci chiar daca folosesc LCD de ani de zile, nu stiu nimic despre ele.Oglinda am in casa, dar mai vreau inca una de 24" ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- Am gasit un monitor cu ecran lucios. Vreau sa cumpar monitorul acesta. Este 24" si are ecran cum imi place mie, lucios (glossy) chiar daca e panel TN. Il iau/nu-l iau?
__________________ Previous nick: Fabulous Daca eram un pic mai prost, eram fericit Last edited by Slang; 28-05-2008 at 00:03.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #199 (permalink) | ||
|
Ca multi sunt multumiti cu X si altii cu Y este problema lor. Indiferent din ce punct de vedere ai privi lucrurile (excluzand insa pretul de achizitie care oricum nu este foarte mare pentru un panel cu ceva xVA@24" vs TN@24") un panel TN este net inferior celorlalte tipuri de paneluri. In locul lui sa fiu, decat sa iau TN-ul acela, as cauta ceva SH cu alt tip de panel sau as mai pune ceva in plus si as lua ceva de nou, la fel, cu alt tip de panel. Sau altfel spus dai un ban dar sti ca face. Si nu neaparat scump si bun ci bun raport calitate/pret (bineinteles, din nou, nu TN ).Parerea mea...
__________________ | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|