![]() |
| | #242 (permalink) | ||
|
N-are cum sa nu aiba dvi. Vezi pe siteul LG: http://www.lge.com/products/model/de...45wp_1_6.jhtml Connectors PC 15 Pin D-sub Others HDMI(with DVI to HDMI Cable), Component, PC Audio Out(HDMI sound output) | |||
|
| | #243 (permalink) | ||
|
Nu stiu, dar sincer nu m-as juca cu banii si sa verific pe pielea mea daca intr-adevar pe hdmi-ul ala vine semnal WUXGA. Pentru ca am vazut mai multe monitoare care au port hdmi dar nu sunt in stare se afiseze un 1080p de exemplu sau alte probleme similare. Ai ceva link ca sa fiu sigur ca prin dvi-hdmi o sa am 1920x1200 full features ?
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #244 (permalink) | ||
|
Man, daca pe site-ul LG scrie asa, in manual scrie ca are si dvi/hdmi digital cu hdcp si ca suporta 1920x1200, at chiar nu are cum sa nu fie si la noi in magazin acelasi lucru, ca doar nu sunt mai multe versiuni cu acelasi nume. Uite manualul in arhiva, vezi pe acolo, inclusiv la specs. Eventual vezi si parerile cumparatorilor de pe newegg: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824005089 | |||
|
| | #245 (permalink) | ||
|
nu se mai aplica legea cu returnatul produsului in 2 sau 10 zile daca nu-ti convine? 42, ai putea lua lg`ul si daca nu iti convine, il trimiti inapoi si iei altul. la garaj stiu ca accepta lucrul asta dar cel mai bine suna si intreaba inainte de a-l comanda.
__________________ Intel E6600@3.5@1.3|DFI LP P35 UT T2R|TR Ultra120+Nexus Real Silent|4x2GB Teamgroup Team Elite 6400C5|Gigabyte 8800GT +AcceleroS1|1xWD740ADFD & 3xWD640GB & Seagate 250GB|Plextor PX-760A & Pioneer DVR-111DBK|Lian-Li PC-K7B|Antec NeoHE 430W|Logitech G15 & MS Intellimouse Explorer 3|Dell 2407WFPA04|Logitech X-530|WinXPx64SP2 | |||
|
| | #247 (permalink) | ||
| da, pai la courier ma referam: comanda online si curierat rapid in 24h. eu zic ca-l poti trimite inapoi. poate depinde de firma... merita incercat cu un telefon anyway
__________________ Intel E6600@3.5@1.3|DFI LP P35 UT T2R|TR Ultra120+Nexus Real Silent|4x2GB Teamgroup Team Elite 6400C5|Gigabyte 8800GT +AcceleroS1|1xWD740ADFD & 3xWD640GB & Seagate 250GB|Plextor PX-760A & Pioneer DVR-111DBK|Lian-Li PC-K7B|Antec NeoHE 430W|Logitech G15 & MS Intellimouse Explorer 3|Dell 2407WFPA04|Logitech X-530|WinXPx64SP2 | |||
|
| | #249 (permalink) | ||
|
Am luat in cele din urma L245WP-BN. Am luat de la prima firma pe care am gasit-o si care ma lasa sa il testez inainte de cumparare. oricat am testat inca, am ratat in a observa cei 2 pixeli ,nu morti, nici fierbinti, ci pur si simplu ca caror celula de albastru nu se stinge complet pe negru sau culori extrem de inchise. Pixelii nu se vad in nici o alta circumstanta si asta foarte cu greu (au am wallpaper negru si mi-a luat o zi sa ii observ). Dar trecand peste acest nimic, imaginea mi se pare superba. Culorile vii, nuante foarte multe, backlight perfect omogen. Ca veni vorba de backlight, brightnessul maxim este imposibil de suportat, simteam ca imi prajeste ochii. Unghiul de vedere este excelent, banuiesc ca tipic pentru un mva/pva, dar oricum o revelatie fata de tn. Sa spunem ca isi schimba putin luminozitatea in functie de unghiul in care privesti, dar doar putin si in nici un fel deranjant. Input lag - input lagul este sesizabil. Sificient cat sa nu deranjeze dar sesizabil. Imi pare foarte foarte bine ca nu am luat dellul , acum muream de ciuda. Am intalnit si un bug ciudatel, dupa ce m-am jucat prin niste setari, nu stiu de ce, pur si simplu primii 10 cm de sus din monitor au prins un lag enorm de vreo jumatate de secunda. SI orice fereastra miscam, se rupea brusc in 2 in dreptul acelei linii imaginare . Scaling- are o singura optiune de scalare 1:1, care merge dupa capul ei. La unele rezolutii imi face 1:1 la altele mi le intinde pe verticala :/ . In fine, nu ma intereseaza scalarea 1:1, m-ar fi interesat sa stie ceva aspect ratio correction, ca rezolutiile non 16:10 sanu arate ciudat. Asta e, chiar nu prea exista monitoare fara flaw-uri. Ca veni vorba de scaling, nu am observat diferente de lag intre 1920x1200 si rezolutiile mai mici. Algoritmul de scalare al monitorului mi se pare ok, rezolutiile mai mici nu se vad naspa cum imi miaginam, deci pot sa joc linistit in 1440x900 Oricum, per total mi se pare un monitor excelent. Nu am insa termeni de referinta ca sa il pot recomanda in favoarea altora.
|
| | #251 (permalink) | ||
|
Am comparat acum putin si nu se simte lag mai mult la ca la vechiul lcd tna de 19 (doar ca le vechiul nu am stat eu sa probez niciodata, si cum nu ma deranja...). Deci e perfect ok, nu are cum sa ma deranjeze. Am numarat pana acum 5 pixeli care sunt usor luminosi pe negru, si doar pe negru. Cred ca teoretic as putea sa il duc inapoi dar chiar nu merita deranjul. Plus ca tehnic nici macar nu sunt pixeli "stuck" pentru ca apar doar pe negru spre gri de pana la 80%. Sunt imposibil de vazut in circumstante normale, la orice alta culoare functioneaza normal. L-am luat de la evomag, unde scrie pe site ca clientul poate sa probeze monitorul inainte de cumparare. Si nu am plecat de acolo pana nu l-am testat pe DVI (au stat 10 minute sa caute un laptop cu dvi). Apropos, la rezolutia nativa prin vga deja e totul foarte muddy, nu se poate pune problema de folosire asa. In rest, dupa cum am mentionat, sunt extrem, extrem de multumit de monitor. Singurul lucru care imi sta pe creier e setul de pixeli luminosi si incerc sa mi-i scot din cap pentru ca stiu ca nu am sa ii vad niciodata daca nu stau cu minutele sa ii caut pe un ecran negru.
|
| | #252 (permalink) | ||
|
stai linistis mane, ca ii vezi acum si nu o sa ii mai vezi niciodata. Asa am si eu la dell-ul meu 2407 vreo 2 pixeli care se vad doar pe albastru sau rosu parca, i-am vazut in prima zi si apoi altadata cand am stat vreo jumatate de ora sa ii caut. Vezi ca nu e chiar asa de rau cu lagul acela?
__________________ War does not decide who is right, but who is left. | |||
|
| | #257 (permalink) | ||
|
Eh, daca vrei sa extindem flameul pana aici, tu ai inceput ![]() In general nu ma tine placa sa ma joc in 1920x1200 asa cum nici pe tine nu te tine consola sa te joci 1080, 99% din jocuri fiin upscalate de la 720p, asa cum ma joc si eu acum in rezolutii inferioare ca sa mearga jocurile. DAAAAAAAAAR, ca aici e un mare dar. ma joc halflife2, hl2 ep1, hl2ep2, oblivion, portal, tomb raider anniversary, bioshock si multe alte jocuri care sunt si pe consola, sau mai grav, au masterul pe consola in 1920x1200,r ezolutie mai mare ca 1080p asta in conditiile in care pe consola producatorii nu au fost in stare sa le aduca la un fps decent in 1080p. Deci orice ai vrea tu sa spui acum renunta. pentru ca te poti juca toate jocurile multiplatforma cu detaliile full cu un comp de 15 mil. Si peste cateva luni cantd tehnologia va evolua, te vei putea juca cu un comp de 10 mil, apoi 5 pana se va lansa urmatoarea generatie de console (si nici ms nici sony nu se grabesc sa faca asta, pe cand pe pc dupa cum vezi tehnologia nu stagneaza deloc) Nu imi merg toate jocurile, si ce e mai important nu imi merge crysisul in 1920 ok, crysis care oricum nu a fost nici gandit peste consola si a impins cu mult tehnologia inainte fata de ce exista. Rog un moderator sa mute discutia threadul console vs pc.
|
| | #260 (permalink) | ||
|
Totusi, revenind la monitoare : Pana la urma ce monitor de 24"-26" ar fi cel mai indicat de la noi de pe piata pentru jocuri? Am inteles ca P(M)VA-urile sunt au lag si timp de raspuns mare, TN-urile se vad nasol si asa mai departe...Pai atunci, eu ce sa aleg?
| |||
|
| Advertisment | |
Joacă online gratuit snooker, pool, backgammon, jocuri de cuvinte şi de cărţi | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|