Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Hardware > Periferice

Notices

Căutare produse PC Garage: Şterge căutarea

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 07-07-2008, 00:19   #261 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Daca te joci, evident ca un TN. Daca nu te joci, merge si un MVA, desi risti sa faci spume la filme. Oricum, este doar un risc, nu un fapt sigur ca in cazul jocurilor.

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 07-07-2008, 00:23   #262 (permalink)
42
theultimateanswer

42's Avatar

poti sa alegi cu incredere lg-ul asta daca lagul e problema. Nu se simte mai mult ca la un tn, nu are ghosting sau trailing mai grav decat vechiul meu tn (acum sincer nu stiu cum mai e ultima generatie de tn-uri, al meu are 2 ani). Insa felul in care se vede e fabulos comparativ cu tnul. Negrul e negru, albul e alb (asta la 50% luminozitate, la 100% iti crapa ochii pe loc), culoruile nu au nici un fel de tenta nenaturala, etc etc.

42 is offline    Reply With Quote
Old 07-07-2008, 00:26   #263 (permalink)

scociu's Avatar

Acum sa-ti zic si de la ce plec; plec de la un EIZO L985EX de 21" despre care netul zice ca : "Eizo L985EX has a 21 inch 40 ms S-IPS (Hitachi TX54D11VC0CAB)". De 1 an jumate il am; l-am avut ceva timp si in paralel cu un CRT de 21" cu tub Trinitron si nu vedeam diferenta la calitatea imaginii intre ele. Ce vreau sa spun e ca asta de acum se vede f. bine, dar in jocuri se cam simt cele 40 ms (am inteles ca astea 40 ar fi echivalentul a 16ms G2G). L-as schimba pe unul de 24" un pic mai rapid, dar nici sa nu-mi para rau dupa imaginea astuia...

scociu is offline    Reply With Quote
Old 07-07-2008, 00:30   #264 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Mdea, Eizo ala este un monitor exceptional, daca l-ai luat de nou felicitari pentru curajul de a lasa pe raft o caciula de bani. M-am jucat un Quake 3 pe el cateva minute, ghostingul era similar unui TN de 8 ms. Probabil cea mai buna dovada a rahatului mancat de producatorii de TFT-uri consumer.

Nu am vazut minunatia de LG a lui 42, asa ca pana nu-l vad nu cred nimic. Eu nu as face schimbul, tbh.

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 07-07-2008, 00:40   #265 (permalink)
Registered User

Bylly's Avatar

Eu am dell 2407 si l-as recomanda, dar nu prea se mai gasesc. Se pare ca si lgul e destul de bun, dupa cum spune 42.

@42, nu e vorba de flame, doar te-am invitat sa te duci cu concluzia aceasta pe respectivul thread. Ai spus ca placa video nu prea duce monitorul in rezolutia nativa cu detalii full. Eu am un 8800gts 320 si de asemenea si pe mine ma mai deranjeaza cateodata sacadarile in rezolutia nativa. Atata tot. Probabil daca as fi luat o placa aproape dubla ca pret la vremea ei (8800 gtx) totul ar fi mers lin in rezolutia nativa. In acelasi timp consola merge in rezolutia nativa a monitorului perfect cursiv, chiar daca face upscaling sau alte nebunii. Pe consola am dat mai putin decat am dat pe placa video... so go figure.

Ca o paranteza, placa video am luat-o inainte sa stiu vreodata ca ma voi juca pe un 24'', poate daca stiam as fi luat alta placa.

Bylly is offline    Reply With Quote
Old 07-07-2008, 23:14   #266 (permalink)
Registered User

rac24sad's Avatar

Ce ziceti de iiyama Pro Lite E2403WS-B1 merita ?
Sunt in cautarea celui mai bun monitor de 24" pana in 15-17mil.

rac24sad is offline    Reply With Quote
Old 09-07-2008, 12:44   #267 (permalink)
Registered User

n00b4's Avatar

ce parere aveti despre modelul asta de samsung..vreau sa mi l cumpar saptamana viitoare http://www.pcgarage.ro/monitoare-lcd...inch-5-ms-gtg/

ms

MULTUMESC DIN SUFLET CELUI CE MI-A PUS NR DE TELEFON PE MATRIMONIALE...UN GEST NOBIL

n00b4 is offline    Reply With Quote
Old 09-07-2008, 13:57   #268 (permalink)
Registered User

Bylly's Avatar

monitorul are matrice TN, cu tot ceea ce implica asta. Cel mai mare minus sunt unghiurile destul de inguste. Ar trebui sa-l vezi pe viu si sa iti faci o parere proprie sau daca ai mai avut experiente cu aceste matrice si nu te-a deranjat, atunci go for it

LE: judecand dupa echipamentul din semnatura, cred ca iti permiti ceva cu matrice *va. 42 spre exemplu a ales un lg de 24.

Old 09-07-2008, 17:59   #269 (permalink)
Registered User

n00b4's Avatar

e o dif destul de mare....totusi sunt 5-6 mil...mai multe pareri daca se poate

ms

MULTUMESC DIN SUFLET CELUI CE MI-A PUS NR DE TELEFON PE MATRIMONIALE...UN GEST NOBIL

Old 09-07-2008, 20:13   #270 (permalink)
42
theultimateanswer

42's Avatar

go for *va. Ai grija cu lagul, ar fi bine sa il testezi inainte. Tnurile au in general timp de raspuns mai mic, eu nu am remarcat diferente, e mai mult marketing, dupa cum spunea si pig. In rest diferenta e foarte mare, parca ma uit la un crt extrem de sharp si plat, nu se mai distorsioneaza culorile la fiecare miscare a capului (lucru mult mai pronuntat la un monitor de 24, fiid foarte mare deja ochii se afla la un unghi considerabil fata de extremele lui.

42 is offline    Reply With Quote
Old 10-07-2008, 22:44   #271 (permalink)
Registered User

rac24sad's Avatar

Nu stie nimeni nimic despre iiyama Pro Lite E2403WS-B1 ?

rac24sad is offline    Reply With Quote
Old 13-07-2008, 22:46   #272 (permalink)

scociu's Avatar

Cautand LCD de 24 pe net am dat peste asta : http://www.pcgarage.ro/monitoare-lcd...-27-inch-6-ms/

Cica "Acer AL2723W (widescreen) has a 27 inch 6 ms (g2g) S-PVA (Samsung) panel." La banii aia ma pune serios pe ganduri. PVA de 27"...mai ca ar merita.

scociu is offline    Reply With Quote
Old 14-07-2008, 23:54   #273 (permalink)
Registered User

eddd's Avatar

Am dat pe net peste un review extrem de interesant in care se compara un DELL de 24 cu PVA si un monitor mai necunoscut gen Horizon cu matrice MVA care costa cica ~ 300 de euro.Acu intrebarea mea este daca l-a vazut cineva prin Romania caci din review pare fff interesant la acel pret.

eddd is online now    Reply With Quote
Old 24-07-2008, 14:49   #274 (permalink)
Registered User

n00b4's Avatar

ieri mi am cumparat samsung 245B+ SE VEDE MIRIFIC!! nu regret nici un leut...fata de dell zic ca mult mai ok in raport calitate/pret

Old 24-07-2008, 17:59   #275 (permalink)
Registered User

razvan2007's Avatar

...fata de care DELL?
245B+ este un 24" cu panel TN, deci un monitor fara prea mari pretentii, indiferent cat de mirific ti se pare ca se vede.

Last edited by razvan2007; 24-07-2008 at 18:16..

razvan2007 is offline    Reply With Quote
Old 24-07-2008, 22:42   #276 (permalink)
Registered User

Bylly's Avatar

daca ti se pare la fel sau mai bun decat 2407, ti-ai ales nickul in conformitate cu nivelul cunostintelor. Important e sa iti placa tie, sa-l stapanesti sanatos.

Old 24-07-2008, 23:20   #277 (permalink)
Registered User

Este vreo varianta pe negru mai convenabila raport calitate/pret ca si Dell E248WFP ? Eu pe acest dell ma oprisem, dar m-am gandit sa mai cer niste sfaturi inainte.

andrei006 is offline    Reply With Quote
Old 25-07-2008, 14:11   #278 (permalink)
Registered User

n00b4's Avatar

Quote:
Originally Posted by Bylly View Post
daca ti se pare la fel sau mai bun decat 2407, ti-ai ales nickul in conformitate cu nivelul cunostintelor. Important e sa iti placa tie, sa-l stapanesti sanatos.
mane ca fapt divers..vb de ceea ce ma in fatza nu la ce visez...IN RAPORT CALITATE PRET ESTE MULT MAI OK!

cauta pe net si o sa te convingi...mai usor su afronturile ca nu esti pe tarlaua ta...pune niste rewiew-uri ceva sa consolideze afirmatia ta!

in fine sa presupunem ca ai tu dreptate si sa trecem mai departe...

Old 25-07-2008, 22:28   #279 (permalink)
Registered User

razvan2007's Avatar

Daca este sa compari SAMSUNG 245B+ cu DELL 2407WFP, primul nu are nicio sansa in fata celui din urma, nici chiar cand pui problema raportului calitate/pret. Pretul primului este undeva pe la ~1300 lei, iar al doilea costa in jur de 2000 de lei <cel putin teoretic, caci practic nu se mai gaseste, iar daca s-ar gasi ar trebui sa fie ceva mai ieftin decat un 2408WFP care cica este inlocuitorul lui si costa la fel>.
DELL-ul este net superior SAMSUNG-ului din oricare parte ai privi problema.

razvan2007 is offline    Reply With Quote
Old 26-07-2008, 05:17   #280 (permalink)
Registered User

salut caut un lcd 22 sau 24, ma intereseaza sa fie cat mai rapid vreau sa inlocuiesc un 931bf ... ca sa pot tine in clone display noul monitor de la pc cu plasma pe care o folosesc doar la filme

gaabriel is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Hardware > Periferice

Thread Tools

Posting Rules