![]() |
| | #281 (permalink) | ||
| Quote:
http://www.cel.ro/monitoare-lcd/moni...amsung-245b-l/ http://www.cel.ro/monitoare-lcd/moni...ng-245bplus-l/ | |||
|
| | #285 (permalink) | ||
|
Cunoaste cineva modelul asta? benq-fp241w http://www.dm.ro/benq-fp241w-p60.html Dupa cum se vede p'aici pare super OK
__________________ "daca te asezi pe scaunul judecatorului nu inseamna ca ii poti judeca pe ceilalti .." | |||
|
| | #286 (permalink) | ||
|
Cred că HP dă lovitura cu monitorul ăsta : http://h10010.www1.hp.com/wwpc/uk/en...7-3648442.html E singurul S-IPS la un preţ decent. Disponibil şi pe la noi pentru cca 2200 lei.
__________________ The problem with making something idiot-proof is that the world keeps making better idiots. | |||
|
| | #288 (permalink) | ||
| Quote:
Gura targului conteaza mai putin; tot ce conteaza este ce place ochiului tau. Oricum, overall, un panel de super clasa. Totusi, daca exista posibilitatea, merita vazut ceea ce vei cumpara, inainte sa dai cu banul.
__________________ | |||
|
| | #289 (permalink) | ||
|
Am comandat una bucata; ajunge saptamana viitoare. O sa postez primele impresii dupa o calibrare. Din cate am citit valoarea black point-ul este destul de scazuta.
__________________ The problem with making something idiot-proof is that the world keeps making better idiots. | |||
|
| | #291 (permalink) | ||
|
e-tc.ro http://www.e-tc.ro/articol/509/32967...911at_abb.html Sunt 2 "modele" identice KD911AT#ABB si KD911A4#ABB . Nu exista nici o diferenta intre ele in afara de pret. (politica ciudata de preturi a HP-ului ). Ia-l pe cel mai ieftin
|
| | #292 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2002 |
Produsul asta poate fi foarte bun. Conteaza enorm si de la ce faci trecerea. Daca ai avut o petarda de monitor si treci la asa ceva, probabil ca estii multumit. Am avut si inca am un samsung de 19" 970p. Toamna trecuta am avut si dell-ul de 24 revizia 04. Cand le-am pus unul langa altul am crezut ca m-am intors in timp. Contrastul si black level-ul la 970p erau la ani lumina fata de ce oferea dell-ul. Bine, adevarul e ca 970 si 971p sunt si in ziua de azi modele de referinta pentru "negrul cel mai negru", de asta cei care au asa ceva si incearca sa treaca la altceva "mai bun", au senzatia ca au ales ceva inferior. Eu am invatat asta the hard way. Dupa o saptamana am vandut aici pe forum dell-ul si am pierdut niste milioane... Pentru pretentiosi e vital sa poata vedea pe viu ce vor sa cumpere, pacat ca se poate mai greu asa ceva in Romania. Iata si "buba" S-IPS-ului cu negrul. | ||
|
| | #293 (permalink) | ||
| Join Date: Jul 2001 |
Mda, Tzep are dreptate cu IPS-ul. LCD TV-ul meu actual are panel IPS si se comporta identic, dar identic cu cel din filmuletul de pe youtube. Ma rog, pe mine nu ma deranjeaza asa mult, pt ca at cand vad un film sau ceva, stau fix in fata lui, in pat. Dar stiu ca unii sunt mai pretentiosi, asa ca intr-adevar, trebuie sa aiba grija la asa ceva. Totusi, din cate stiu Dell-ul de 24" nu are panel IPS. :| | ||
|
| | #294 (permalink) | ||
|
Err...nu exista nici un model Dell de 24 cu ecran S-IPS. Glow-ul la IPS apare numai la unghiuri mai mari de 160grade iar noile paneluri IPS aproape ca au rezolvat preoblema ( vezi NEC2490 cu filtru polarizator )
|
| | #295 (permalink) | ||
DG, de dell m-am despartit pentru ca avea contrastul si negrul mult, mult sub ce ofera 970p, chiar daca era tot S-PVA produs de samsung. Hp-ul asta la 22 cu S-IPS probabil are acelasi negru spalacit + acel "feature" din filmul de mai sus, specific tehnologiei. La urma urmei e un produs entry level, fara prea mari pretentii. Discutie chilometrica - aici. | ||
|
| | #299 (permalink) | ||
|
Exista si revizii de DELL 2407WFP care au panel S-IPS. Sunt insa foarte putine si nu exista niciun indiciu care sa ateste acest fapt. Doar comportamentul diferit probeaza acest lucru. Si suportul DELL a recunoscut ca pe piata se afla si 2407 cu S-IPS. Pana una-alta, calibrat, 2407EFP rev A04 are cea mai buna valoare a negrului din clasa sa. Depaseste lejer chiar si NEC-ul 2690WUXi. Treaba cu negrul, din ce vad eu AICI nu prea e cum spui tu. Pare ca sunt cel mult egale. Cat despre contrast... Gandeste-te ca unul este de 24", iar celalalt de 19". Desi orice apreciere, pana la urma, poate fi o parere pur subiectiva. Oricum, DELL-ul este de un alt calibru fata de 970/971. Parerea mea este ca daca mi-as vinde monitorul <prostie pe care am fost la un pas sa o fac> nu as avea ce sa iau de pe piata care sa-mi ofere mai mult decat ceea ce-mi ofera el.
__________________ | |||
|
| | #300 (permalink) | ||
Nu. 2407 HC e mult mai bun ca 04 la black depth, cel din urma fiind la un nivel mediocru. N-as lua ca litera de lege ce se gaseste pe digitalversus, mai degraba am incerede in behardware, o autoritate. 0.29 cd/m² fata de 0.1x, cat au 970p si 971p, e enorm. Aspectul asta e si mai deranjant daca te-ai obisnuit cu un samsung de genul asta, care afiseaza un negru extraordinar. Nu am de ce sa exagerez, le-am avut unul langa altul in jur de 2 saptamani si ma apuca plansul cu dell-ul. (Poate am nimerit eu un exemplar mai "special", sau nu ma pricep sa-l calibrez cum trebuie. Putin probabil.) In fine, 2407 e istorie deja, vorbim degeaba. Cine isi cumpara un 24" sau 27" de la firma asta, se orienteaza oricum spre seriile mai noi. Sa cada HP-ul in mana cuiva ce stie cum trebuie sa arate un negru si ne edificam atunci daca e ceva de capul lui. Edit : Nu gaseam un review la 971p care sa spuna clar cat e negrul masurat... Iata : Quote:
Daca hp-ul asta nou de 24" cu S-IPS face negrul la 0.25 cd/m²... e sarbatoare. Last edited by Tzeb; 27-08-2008 at 23:26.. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|