Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Hardware > Periferice

Notices

Căutare produse PC Garage: Şterge căutarea

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 21-09-2007, 00:57   #81 (permalink)
2K
Nick anterior: Fatal1ty

2K's Avatar

Cei cu revizia A04 aveti probleme de banding?Vad ca multi inca se plang de acest lucru....
problemele de banding se rezolva cu versiunea HC dar asta cum spunea si Tzeb are la randul ei alte probleme insa s-au rezolvat cateva cea cu ghosting-ul si trailing...

2K is offline    Reply With Quote
Old 21-09-2007, 08:41   #82 (permalink)
Registered User

Drankon's Avatar

Tzeb revizia e scrisa mare si pe cutie asa ca e ft. simplu sa o verifice numai sa vrea !

Drankon is offline    Reply With Quote
Old 21-09-2007, 08:51   #83 (permalink)
Registered User

Lentzi's Avatar

Quote:
Originally Posted by 2K View Post
Cei cu revizia A04 aveti probleme de banding?Vad ca multi inca se plang de acest lucru....
problemele de banding se rezolva cu versiunea HC dar asta cum spunea si Tzeb are la randul ei alte probleme insa s-au rezolvat cateva cea cu ghosting-ul si trailing...
are si banding, dar in desktop mode e mai putin vizibil.
Intel E6600@3.5@1.3|DFI LP P35 UT T2R|TR Ultra120+Nexus Real Silent|4x2GB Teamgroup Team Elite 6400C5|Gigabyte 8800GT +AcceleroS1|1xWD740ADFD & 3xWD640GB & Seagate 250GB|Plextor PX-760A & Pioneer DVR-111DBK|Lian-Li PC-K7B|Antec NeoHE 430W|Logitech G15 & MS Intellimouse Explorer 3|Dell 2407WFPA04|Logitech X-530|WinXPx64SP2

Lentzi is offline    Reply With Quote
Old 21-09-2007, 12:24   #84 (permalink)
Registered User

S-a rezolvat. Maine ar trebui sa am acasa un 04.

Tzeb is offline    Reply With Quote
Old 21-09-2007, 15:02   #85 (permalink)
Registered User

flavian's Avatar

@Tzeb - sa-l stapanesti sanatos, asteptam pareri

Si al meu mai ramane aplecat nitzel pe dreapta dupa ce il mai intorc spre pat la cate un film dar il imping la loc si gata, oricum e o chestie minora pe care n-am observat-o pana n-am citit pe aici de ea.

Apropo de Acer raman la aceeasi parere - daca nu are DVI si panel PVA atunci nu merita luat in considerare. In schimb daca e un model cu DVI si PVA la 8 mil mai ieftin ca Dell-ul atunci cred ca ar merita luat.

flavian is offline    Reply With Quote
Old 21-09-2007, 16:37   #86 (permalink)
Registered User

Tzeb eu am cumparat Dell 2407WFP de la eMag. Marti a ajuns la mine. Este revizia A04 (i-am intrebat inainte si am specificat si in comanda ca revizia asta o doresc). Eu sunt tot din Galati si l-am primit prin curier.

Edit: scuze, post intarziat Tzeb sa-l stapanesti sanatos.
A64 3200+@2500 MHz|Freezer 64 Pro|ASUS A8N-E|2x1GB DDR Corsair XMS PC3200|Seagate 160GB SATA + 2xSamsung 500GB SATA II + Samsung 300GB SATA II|Gigabyte 7600GS Silent Pipe|NEC 4550A|Chieftec BA-02B-B-B|Tagan TG480-U15|Dell 2407WFP|Logitech UltraX Premium + Logitech MX510|Thrustmaster Rallye GT Pro

sebisava is offline    Reply With Quote
Old 22-09-2007, 14:12   #87 (permalink)
Registered User

Multumesc pentru urari.

Tocmai l-am instalat de jumatate de ora. Prima impresie dupa 10 secunde de la aprindere a fost grozava! Acum, dupa ce incep sa se acomodeze ochii, mi se pare ca e putin prea luminos chiar si la brightness 0. Inca nu am apucat sa modific ceva pe la culori. E cu ce vine din fabrica.

Fiind 04, 1080p pe vga cu 1:1 merge perfect. Xbox-ul ar trebui sa fie multumit si el.

Astept niste recomandari pentru setarile de culoare. Ma deranjeaza ca nu poate salva niste presets sau macar unul custom cum aveam la samsung si sa pot trece de la custom la movie sau game imediat... Iar setarile vad ca nu se pastreaza pe fiecare imput. Pui luminozitate 3 pe VGA iar apoi treci pe DVI, ai luminozitate 3 si pe DVI....

In fine..sper sa gasesc o setare ok pentru text, filme si jocuri...sa nu frec butoanele toata ziua.

Ma asteptam sa bazaie din ce am citit...si din pacate bazaie. La brightness sub 86 e foarte slab bazaitul, iar sub 80 se aude clar de la 20-30 de centimetrii. Sa vad la noapte care e treaba...sper sa nu fie deranjant.

Last edited by Tzeb; 22-09-2007 at 15:12.

Old 22-09-2007, 20:32   #88 (permalink)
2K

2K's Avatar

Felicitari pentru achizitie,1:1 pixel mapping face pe DVI la 1680x1050 sau 1400x900?

Old 03-10-2007, 20:32   #89 (permalink)
Registered User

Samsung 245b: 24"

As vrea sa fac upgade la monitor...Am LCD Samsung 913N...si as vrea ceva mai mare..in special pentru filme... Am vazut:
LCD SAMSUNG 245B: 24"...in jur de 1500RON. Intrebarea e: Are careva?..sa ne zica si noua cateva impresii. Pretul e !....pentru 24"...zic io!

pedrodole77 is offline    Reply With Quote
Old 03-10-2007, 21:25   #90 (permalink)
Registered User

Mad_Turnip's Avatar

vezi ca e thread dedicat ..... pentru monitoare mari. poti intreba aici Recomandări & discuţii monitoare 22" LCD

Mad_Turnip is offline    Send Message via Google Talk to Mad_Turnip Reply With Quote
Old 03-10-2007, 23:00   #91 (permalink)
Registered User

Drankon's Avatar

pretul e ok pt. ca e un TN majoritatea modelelor de 24" sunt PVA si de aici diferenta de pret. Oricum merita trecerea 913N la 245B. Este thread si despre 24" nu vad ce ce sa caute la 22" .

Drankon is offline    Reply With Quote
Old 04-10-2007, 00:27   #92 (permalink)
Bau

korby's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mad_Turnip View Post
vezi ca e thread dedicat ..... pentru monitoare mari. poti intreba aici Recomandări & discuţii monitoare 22" LCD
You've missed: Recomandari Monitoare 24" LCD.

You have been disconnected from Sparta!

korby is offline    Reply With Quote
Old 04-10-2007, 01:20   #93 (permalink)
2K

2K's Avatar

Quote:
Originally Posted by pedrodole77 View Post
As vrea sa fac upgade la monitor...Am LCD Samsung 913N...si as vrea ceva mai mare..in special pentru filme... Am vazut:
LCD SAMSUNG 245B: 24"...in jur de 1500RON. Intrebarea e: Are careva?..sa ne zica si noua cateva impresii. Pretul e !....pentru 24"...zic io!
Nu merita,daca ai ajuns la pretul asta macar arunca-i pe ceva bun....

Am cumparat si eu DELL 2407WFP Rev. A04 am intrebat de HC si au zis ca nu au,pana acum sunt foarte multumit de monitor mai ales ca am trecut la el de la un CRT 793DF model destul de slab printre CRT-uri + ca am primit si un voucher de 200Ron de la Emag, cu luminozitatea m-am obisnuit intr-un un final oricum per total merita toti bani....
Singura parte naspa e ca fata de ce se intampla in strainatate la noi nu se face upgrade la Dell de la o revizie la alta

Old 24-10-2007, 21:24   #94 (permalink)
Alexei

24" LCD Monitors Roundup

Stukov is offline    Reply With Quote
Old 25-10-2007, 10:12   #95 (permalink)
Registered User

XSamSung's Avatar

Quote:
Originally Posted by 2K View Post
Singura parte naspa e ca fata de ce se intampla in strainatate la noi nu se face upgrade la Dell de la o revizie la alta
Intocmai.. - mai rau e cand ii intrebi pe comercianti de rezivie si model, le trimiti si poze. Te asigura ca pe acela il au pe stoc, pana si factura ti-o fac conform cererilor tale, iar in cutie e ceva revizie mai veche, care nu a multumit pe cei de dincolo.

PS.Las ca-s bune la romani, desi sunt mai scumpe datorita taxelor suplimentare.

XSamSung is offline    Reply With Quote
Old 25-10-2007, 13:30   #96 (permalink)
Registered User

Iris's Avatar

Pina la urma cum se poate juca un joc vechi sau unul pe care vrei sa-l joci in 1024 pe un 24 wide cu o palca video 7900GT, ma refer sa-l pot juca fara deformarea imaginii pe tot ecranul, intreb deoarece ma bate un gind de achizitie acum de sarbatori si parca nu as sta cu doua monitoare pe birou unul pentru jocuri si unul pentru restu ...

Iris is offline    Reply With Quote
Old 30-10-2007, 18:07   #97 (permalink)
Registered User

Bylly's Avatar

Azi am dat telefon pe la toate magazinele online din bucuresti care sustineau ca au dell 2407. Nici macar unul din ele nu are revizia A04, ca sa nu mai spun ca multi nu il aveau nici pe stoc. Mai ramane sa vad maine la neomax, oktal si emag. Desi dintre toate aceste magazine online, emagul avea un pret aproape cu 100 roni mai mult decat cele mai ieftine, as lua si asa numai sa stiu ca este A04.
Eu nu pot sa inteleg ce fel de oameni lucreaza la aceste firme, de nu sunt in stare sa iti dea niste detalii despre ceea ce vand. Oare este incompetenta o cerinta pentru angajare???
Asa ca va rog, daca stiti cumva de unde pot face rost de A04 v-as fi foarte recunoscator. Multumesc anticipat

Dupa indelungi cautari am aflat ca dell nu mai produce vechile 2407wfp, ci noile wfp-HC, care au o mare problema de ghosting.
Acum, cei de la magazine spuneau ca au revizia A00, care e prea veche sa mai fie, chair si pe la noi, de aici trag concluzia ca sunt probabil HC. Nu pot sa cred ce ghinion am, cand strang si eu in sfarsit suficienti bani, nu mai am de unde cumpara, parca ar fi un vis urat.... ):

Last edited by Bylly; 30-10-2007 at 19:04.

Bylly is offline    Reply With Quote
Old 30-10-2007, 21:02   #98 (permalink)
2K

2K's Avatar

Insista la Emag sa mergi in showroom si sa vezi monitorul astfel o sa fii sigur ca e A04,eu unu i-am intrebat pe cei de acolo insa mi-au zis ca il au in depozit etc etc si nu pot sa imi confirme desi cu o zi inainte unul mi-a zis ca il au in stoc si e versiunea A04
Oricum dak ajungea acasa si nu gaseam pe cutie scris A04 il trimiteam inapoi,din fericire era scris,totusi majoritatea modelelor actuale vin cu versiunea A04.

Old 30-10-2007, 21:21   #99 (permalink)
Registered User

Bylly's Avatar

Ma duc maine la ei la showroom, ca stau aproape doar, dar sunt aproape sigur ca "vechile" A04 au fost inlocuite cu HC, dupa ce am verificat mai multe forumuri de afara si pe site-ul dell unde nu mai este disponibila decat variante HC, care are un ghosting foarte pronuntat si inacceptabil in majoritatea jocurilor. Nu pot sa cred ce ghinion am

Bylly is offline    Reply With Quote
Old 30-10-2007, 21:36   #100 (permalink)
Registered User

Mai citeste - HC, the new star ?

Advertisment
Devino un pirat, un mare lider al Oceanului!
Reply

Computer Games Forum > Tech > Hardware > Periferice

Thread Tools

Posting Rules