![]() |
| | #121 (permalink) | ||
|
Mda, m-am lamurit cu monitorul, il duc inapoi astazi, e prea mare nene, pur si simplu, nici nu am nevoie de asa ceva... O sa il schimb cu ceva de 22'', dar nu o sa fie horizonul pe care il lauda toata lumea... un 226bw cred ca ma aranjeaza sau, ca sa nu imi mai bat capul cu tampeniile lor de panel-uri 226cw ca asta sigur are panel samsung si are si wide gamut, ca imi place cum sunt culorile pe wide gamut
__________________ War does not decide who is right, but who is left. | |||
|
| | #122 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2002 |
Inainte sa faci pasul asta, gandeste-te ca respectivele monitoare sunt cu panel TN.... Am avut recent si 223bw si 2407wfp si TN-ul mi s-a parut oribil in special din cauza unghiurilor. Dar, treaba ta... Macar incearca sa faci cum ai facut si cu HC-ul, adica sa staibilesti ca il aduci inapoi in caz de nu iti place.
| ||
|
| | #124 (permalink) | ||
|
L-am dus inapoi acum si am luat 226 cw, pt wide gamut (mi-au placut culorile pe 2407 hc) si pt a evita loteria panel-urilor. Pot sa spun ca nu ma asteptam ca un tn sa se vada chiar asa de bine dupa toate lucrurile rele auzite despre ele. E mai micut oleaca, dauneaza un pic filmelor, dar rezolutia nativa e mai permisiva cu placa video. Desigur, unghiurile nu sunt ca la pva, dar nu ma deranjeaza absolut deloc, chiar am invitat vreo cativa prieteni diseara sa ne unitam la un Transformers HD si cred ca nu vor fi probleme cu unghiurile. Oricum in cazul in care ar trebui totusi aplecat un pic in fata, voi pune "ceva" sub partea din spate a piciorului, nu e cea mai eleganta metoda, dar cu siguranta e cea mai ieftina. In jocuri am constatat ca si cu celalalt monitor ca vsync-ul a aproape necesar, tnul acesta se comporta chiar mai bine un pic in jocuri decat dell-ul.
|
| | #126 (permalink) | ||
|
Corect si cu asta am iesit la fel de repede pe cat am intrat din clubul 24''... bigger is better de obicei, dar eu nu prea am chef (si nici bani nu prea sa stau dupa sli-uri si gtxuri prin calculator ca sa ma joc in 1900 si apoi sa mai si ametesc jucandu-ma.
|
| | #127 (permalink) | ||
|
@Drankon, daca iti vei face vreodata upgrade la 27'' si vrei sa dai A04-ul, cauta-ma . Pune si tu un screenshot, asa de curiozitate cu o imagine dintr-un joc la 1280 cu pixel mapping 1:1 sa vad si eu...
|
| | #128 (permalink) | ||
|
m-ar interesa si pe mine daca se merita monitorul acesta http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824001234 in principal va fi folosit filme,jocuri si navigare internet | |||
|
| | #132 (permalink) | ||
|
Spuneti-mi tampit sau cum vreti, dar am vandut samsungul de 22'' si mi-am luat un dell 2407 A04... back in the club i guess. Diferente chiar asa mari intre asta si HC nu sunt, dar asta macar are 1:1 pixel mapping ceea ce este un mare mare plus
|
| | #138 (permalink) | ||
|
2408 a avut parte de un soft launch,disponibil in stocuri suficiente va fi pe la sfarsitul lui Februarie inceputul lui Martie.... Pacat ca are un pret maricel ma ales in Europa si din pacate noi in Romanica nici nu beneficiem de cupoane de reducere cum beneficiaza cei din US ![]() Arata destul de bn on paper sa speram ca asta nu va avea 100 de revizii ca restul si va fi bun din prima... | |||
|
| | #140 (permalink) | ||
|
Depinde de joc, nu e vorba neaparat ca pierzi fps-uri, fps-ul e limitat la 60 daca activezi v-sync. Treaba este ca daca nu il activezi se fragmenteaza imaginea se vede intrerupt asa, mai ales in jocuri rapide; dar ceea ce este si mai ciudat asta nu se intampla tot timpul... Apoi v-sync-ul iti adauga un lag ceea ce este inacceptabil in multiplayer fps... deci nu stiu ce sa zic, ma joc battlefield 2 fara v-sync in 1600X1200 in 1:1 pixel mapping nu se vede intrerupt; dar portal in 1900X1200 intrerupe oricum si daca e activat sau nu. A se intelege ca prin intrerupe nu ma refer la sacadare ci la "taierea" imaginii...
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|