Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Hardware > Periferice

Notices

Căutare produse PC Garage: Şterge căutarea

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 22-03-2008, 23:06   #141 (permalink)
Registered User

DrFan's Avatar

salut la toti..

vreau sa ma lamuriti si pe mine cu o chestie... am tot citit desrep dell 2407 si nu prea am inteles care e mai bun. precizez de la inceput ca nu sunt gamer (ffff rar joc cate un joc..si de obicei cand apare vre-un nfs nou)

nush ce sa aleg
http://www.emag.ro/productinfo--p48593
http://www.emag.ro/productinfo--p39506

Adica ce e mai bun pt ce am eu nevoie(Filme,eventual TV,office,etc) E2407WFP A03 sau HC-ul ? care dintre ele are 1:1?

sau ar mai fi:
http://www.emag.ro/productinfo--p43616
sau asta de 20 http://www.emag.ro/productinfo--p38961

DrFan is offline    Reply With Quote
Old 22-03-2008, 23:28   #142 (permalink)
Registered User

razvan2007's Avatar

Quote:
Originally Posted by DrFan View Post
salut la toti..

vreau sa ma lamuriti si pe mine cu o chestie... am tot citit desrep dell 2407 si nu prea am inteles care e mai bun. precizez de la inceput ca nu sunt gamer (ffff rar joc cate un joc..si de obicei cand apare vre-un nfs nou)

nush ce sa aleg
http://www.emag.ro/productinfo--p48593
http://www.emag.ro/productinfo--p39506

Adica ce e mai bun pt ce am eu nevoie(Filme,eventual TV,office,etc) E2407WFP A03 sau HC-ul ? care dintre ele are 1:1?

sau ar mai fi:
http://www.emag.ro/productinfo--p43616
sau asta de 20 http://www.emag.ro/productinfo--p38961
Ia DELL-ul nonHC. Acela il am si eu. Este OK. Eu n-am ce-i reprosa. HC-ul are input lag cat China; arunci cu banii pe fereastra orientandu-te spre el.
Apoi ar mai fi un aspect: NU LUA DE LA eMAG!!! Ia de oriunde altundeva, numai de la eMAG nu. Deja sunt 3 threaduri de discutii despre magari, vezi AICI, AICI si AICI (si chiar era sa-mi iau si eu leapsa de la ei cu un kit de memorii) - baga nasul pe acolo si ai sa vezi de ce. Daca Doamne fereste ai vreo problema de orice natura cu vreun produs cumparat de la ei, fiul ploii te numesti. Sa nu zici ca nu ai stiut .

Last edited by razvan2007; 22-03-2008 at 23:40..

razvan2007 is offline    Reply With Quote
Old 22-03-2008, 23:49   #143 (permalink)
Nick anterior: Dj_B

Ciuby's Avatar

pai si-atunci care magazin e serios cand vine vorba de garantie?

Ciuby is offline    Reply With Quote
Old 23-03-2008, 00:36   #144 (permalink)
Registered User

razvan2007's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ciuby View Post
pai si-atunci care magazin e serios cand vine vorba de garantie?
Serios? In Romanica? Nonsens...
Nu stiu nene, insa eMAGu' e TATAL LOR cand vine vorba de asa ceva.

Old 23-03-2008, 02:04   #145 (permalink)
R-9
Registered User

dell 2407wfp (simplu) nu mai exista, a fost inlocuit de 2408 care poate pana la craciun apare si la noi, dar din ce am citit pe net are unele probleme... cauta un lg l245wp si vezi cum ti se pare, eu cred ca de-asta o sa-mi iau pana la urma

R-9 is offline    Reply With Quote
Old 23-03-2008, 11:58   #146 (permalink)
Registered User

DrFan's Avatar

Quote:
Originally Posted by R-9 View Post
dell 2407wfp (simplu) nu mai exista, a fost inlocuit de 2408 care poate pana la craciun apare si la noi, dar din ce am citit pe net are unele probleme... cauta un lg l245wp si vezi cum ti se pare, eu cred ca de-asta o sa-mi iau pana la urma

multumesc mult pentru sfaturi !

razvan2007 - imi pare rau..dar de la emag o sa fie. Eu am altfel...de colaborare (sa zicem) cu ei.

R-9 - am de unde sa fac rost de 2407 A04 (de aia l-am si bagat in discutie). LG nu prea am ...singurul LG care as putea sa il iau ar fi asta http://www.emag.ro/productinfo--p40955 sau asta http://www.emag.ro/productinfo--p41025 care sunt de 22 (oricum la mine nu e musai sa imi iau de 24)

dar de Samsung 245B ce ziceti?
--------------------
Editare ulterioară
--------------------

Acum scriu de pe un 2407 HC A00 ...pare ok pentru ochiul meu momentan. Astept sa termin de dwn nfs MW si un film sa vad cum sta treaba.Pana acum m-am lamurit ca are 1:1 pixel mapping. In cursul saptamanii viitoare sper sa apuc sa testez si versiunea NON HC .

LATER EDIT:
E destul de obositor sa stai aproape de un monitor de 24...

Last edited by DrFan; 23-03-2008 at 12:20.. Reason: Automerged Doublepost

Old 23-03-2008, 12:40   #147 (permalink)
Registered User

razvan2007's Avatar

Nu e deloc obositor. Nu esti obisnuit. Insa te vei acomoda. Feelingul acesta l-am avut si eu la inceput.

Cauta si vezi ghostingul imens al HC-ului si input lagul. Nu se poate sa nu le observi.
Purica-l bine si baga niste impresii, asa, de amorul artei (pentru ca deja se stie ce poate fiecare revizie in parte).

Old 23-03-2008, 16:15   #148 (permalink)
R-9
Registered User

samsung 245B precum si toate monitoarele de 22" au un tip de panou mai slab, nu o sa iti placa dupa ce te-ai jucat cu HC-ul

go for 2407 A04

R-9 is offline    Reply With Quote
Old 23-03-2008, 20:24   #149 (permalink)
Registered User

DrFan's Avatar

Quote:
Originally Posted by razvan2007 View Post
Nu e deloc obositor. Nu esti obisnuit. Insa te vei acomoda. Feelingul acesta l-am avut si eu la inceput.

Cauta si vezi ghostingul imens al HC-ului si input lagul. Nu se poate sa nu le observi.
Purica-l bine si baga niste impresii, asa, de amorul artei (pentru ca deja se stie ce poate fiecare revizie in parte).
In jocuri se observa intradevar...si chiar si in filme e deranjant ( si nu sunt genul de utilizator pretentios). Sincer sa fiu..pana sa citesc prin forumul asta mai toate monitoarele tft mi se pareau la fel ( in mare fie spus)...dar acum parca stau altfel treburile.

Sper ca saptamana care vine sa am timp sa iau si versiunea non-HC la un scurt test sa vedem cum sta.

Old 24-03-2008, 17:59   #150 (permalink)
Registered User

razvan2007's Avatar

2407 rev A04 este un HC cu gamut putin mai mic, fara ghosting si input lag (cel putin nu le simti deloc, eu si toti cei care s-au perindat pe la mine nu au simtit niciun lag, ghosting etc), cu aspectul blocat la 1:1, fara HDMI si cu imagine nu asa grozava pe intrarile video (pe unele se vede mai bine, pe altele mai prost). Deci rev A04 are cateva lipsuri fata de HC, insa nu atat de grave precum neajusurile pe care le are HC-ul in comparatie cu rev A04. Cam asa vad eu problema.

Old 27-03-2008, 10:00   #151 (permalink)
Registered User

Valentinh's Avatar

a cumparat cineva fujistsu siemens P24-1W sau macar a vazut in actiune? din ce am citit pe net e panel s-pva cu multe inputuri si boxe(varza ca orice boxe de monitor) un review aici http://www.prad.de/en/monitore/revie...l#Introduction singura problema se pare ca partea dreapta a ecranului e mai intunecata putin, vizibil doar in unele cazuri , in rest se pare ca sta foarte bine la timp de raspuns, ghosting (lipsa spun ei) si calitatea per total a imaginii

Valentinh is online now    Reply With Quote
Old 27-03-2008, 14:50   #152 (permalink)
Registered User

Prowler's Avatar

Am o intrebare cum vi se pare ca se prezinta CRT-ul de 24" de la Sony FW900 in comparatie cu lcd-urile mentionate mai sus de acceasi dimensiune - dar alt raport (16:9).
Eu am impresia ca in acest moment CRT totusi parca se vede mai bine si ofera si raport calitate pret (mult) mai bun.
Pacat ca nu se mai gaseste FW900... (

Scuze daca sint o idee offtopic ...
Chieftec Scorpio; Antec TruePower 480W; ABIT NF7-S(2.0); ZM-NB47J; T-Bred B 1700+@2200MHz(200x11)@1.65V; Thermalright SLK800+Papst 80mm Silent Fan+AS V; Sony Multiscan G500 21"; Sapphire 3850 (710/940); 2xVitesta 512MB PC4000-6/3/3/2@2.8V; WesternDigital WD800JB+500AAKS; TEAC 40X; Plextor 48x/24x/48xA; Plextor 116A2; 21in1 card reader; X-FI Music; MegaWorks 550 THX 5.1; G15; G5 + Func1030; Logitech Fusion; BT; WiFi; FS N560;

Prowler is offline    Reply With Quote
Old 27-03-2008, 17:45   #153 (permalink)
Registered User

Bylly's Avatar

Nu am vazut exact acel monitor, dar sa spui ca in general crt se vede mai bine decat lcd constituie o mare mare eroare. Poate mai responsiv, poate mai rapid, poate ce vrei tu, dar mai bine nu se vede crt-ul.

Si apoi gandeste-te la cat spatiu ocupa si cat de greu este. Unii au probleme cu spatiul, mai ales saracii bucuresteni care stau la in cutiile de apartamente (sau caministii )

Bylly is offline    Reply With Quote
Old 27-03-2008, 18:56   #154 (permalink)
Registered User

razvan2007's Avatar

Quote:
Originally Posted by Bylly View Post
Nu am vazut exact acel monitor, dar sa spui ca in general crt se vede mai bine decat lcd constituie o mare mare eroare. Poate mai responsiv, poate mai rapid, poate ce vrei tu, dar mai bine nu se vede crt-ul.

Si apoi gandeste-te la cat spatiu ocupa si cat de greu este. Unii au probleme cu spatiul, mai ales saracii bucuresteni care stau la in cutiile de apartamente (sau caministii )
Cate culori stie sa afiseze un LCD si cate poate afisa un CRT?
Nemaivorbind de restul dezavantajelor unui LCD comparativ cu un CRT.
Singurele dezavantaje al unui CRT sunt spatiul mare ocupat de acesta, dimensiunea si masa lui. Si cam atat. La LCD se pot enumera enspemii de defecte. La cine se raporteaza performanta unui LCD? Pai la un CRT, desigur. Oare de ce?...
Cate LCD-uri se pot oare compara cu acest monstru pro? Sau macar cu acestea?

Old 27-03-2008, 19:06   #155 (permalink)
Registered User

DasModell's Avatar

Status : Discontinued
enough said .. CRT e obsolete pentru user normal .. spatiul ocupat,dimensiunea,masa sunt dezavantaje mult mai "deranjante" decat defectele LCD-urilor
When you're in a race car all you concentrate about is that black piece of tarmac in front of you and nothing else then there's no fear because you don't see anything else you only see where you wanna go you don't see where you would go if.... so from that point if you have speed .. there's no fear. John Nielsen
Nikon D40 + Nikkor 18-55 3.5-5.6 + Nikkor 50/1.8 + Tamron 70-300

DasModell is offline    Send Message via Google Talk to DasModell Reply With Quote
Old 27-03-2008, 19:12   #156 (permalink)
Registered User

razvan2007's Avatar

Quote:
Originally Posted by DasModell View Post
Status : Discontinued
So what?...
Quote:
enough said .. CRT e obsolete pentru user normal
Nu se stie de unde ai putut sa scoti gugumania asta.
Quote:
spatiul ocupat,dimensiunea,masa sunt dezavantaje mult mai "deranjante" decat defectele LCD-urilor
Sunt deranjante, da, insa mult mai distrugator (asta asa ca un simplu si banal exemplu ce-mi vine acuma in minte) pentru ochi este un ecran LCD .
Deci va rog eu frumos, nu vorbiti fara sa stiti si mai ales nu vorbiti cu patima. LCD-ul a fost impus pe piata cand CRT-ul inca nu isi spusese ultimul cuvant. Pacat!...

Old 28-03-2008, 07:55   #157 (permalink)
Registered User

DasModell's Avatar

patima? . lol ..
daca CRT-uri ca cele pro erau solutii inca viabile . s-ar mai fi produs ..
vorbesc in numele meu, e parerea mea "proprie si personala". Am avut CRT-uri si am LCD .. nu m-as intoarce la CRT pentru nici un avantaj al sau
When you're in a race car all you concentrate about is that black piece of tarmac in front of you and nothing else then there's no fear because you don't see anything else you only see where you wanna go you don't see where you would go if.... so from that point if you have speed .. there's no fear. John Nielsen

DasModell is offline    Send Message via Google Talk to DasModell Reply With Quote
Old 28-03-2008, 19:32   #158 (permalink)
Dreamer

juGGaKNot's Avatar

Quote:
Originally Posted by razvan2007 View Post
Nu se stie de unde ai putut sa scoti gugumania asta.
pai daca nu se mai produce .....

1.1, Qpad CT Large Black, Siberia USB, Lycosa.

juGGaKNot is offline    Reply With Quote
Old 29-03-2008, 04:23   #159 (permalink)
Registered User

razvan2007's Avatar

Quote:
Originally Posted by juggaknot View Post
pai daca nu se mai produce .....
Pai si daca nu se mai produce nu inseamna ca nu-i bun .

Quote:
patima? . lol ..
daca CRT-uri ca cele pro erau solutii inca viabile . s-ar mai fi produs ..
vorbesc in numele meu, e parerea mea "proprie si personala". Am avut CRT-uri si am LCD .. nu m-as intoarce la CRT pentru nici un avantaj al sau
Si eu tot LCD am. Insa vorbeam strict de calitatea imaginii. Nu-mi rastalmaciti cuvintele .

Old 29-03-2008, 10:02   #160 (permalink)
Registered User

DasModell's Avatar

inseamna ca n-ai avut ce face cand ai dat quote la post-ul meu .. in care nu zic nimic de calitatea imaginii la CRT ..

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Hardware > Periferice

Thread Tools

Posting Rules