Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Hardware > Periferice

Notices

Căutare produse PC Garage: Şterge căutarea

View Poll Results: Ce mp3 player imi recomandati ?
iPod Nano 39 30.71%
iRiver T10 19 14.96%
iRiver X20 45 35.43%
Altceva ( specificati prin post va rog ) 24 18.90%
Voters: 127. You may not vote on this poll

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 04-04-2007, 23:35   #1 (permalink)
CG Editor

Mika's Avatar

Recomandare Mp3 Player

Ma gandesc sa imi achizitionez un mp3 player si pana acum am gasit

iRiver T10
voiam niste pareri , mi-ati recomanda in schimb un iPod Nano de 1/2 GB? Ce altceva mi-ati recomanda in 3 milioane ?

Quote:
Originally Posted by .indie.
Ipod Nano de 2 Gb daca gasesti in banii aia.
Dar si un iRiver e ok.
Deci sa merg pe iPod , este in fata lui iRiver?

LE : M-am uitat la Creative Muvo , nu prea ma atrage as vrea cel putin un afisaj color, si nu inghesuit ca la mp3-urile la 1 milion din piata

Last edited by Mika; 04-04-2007 at 23:45.

Mika is offline    Reply With Quote
Old 04-04-2007, 23:36   #2 (permalink)
Banned

.:indie:.'s Avatar

Ipod Nano 2nd Gen de 2 Gb este `the choice` daca gasesti in banii aia.dar trebuie sa iei niste casti mai rasarite.
Dar si un iRiver e ok.
Sau un Creative Muvo

.:indie:. is offline    Reply With Quote
Old 05-04-2007, 00:51   #3 (permalink)
Registered User

Andy_ACS's Avatar

Eu as merge pe iRiver - sunet bun, rezistenta mare la socuri, autonomie indelungata, raport pret calitate f bun. Dezavantaje ar fi forma ciudatica, cu o cocoasa in spate.

Bafta!

Andy_ACS is offline    Reply With Quote
Old 05-04-2007, 00:59   #4 (permalink)
Banned

Eu zic ca e in fata lui iRiver, dar la raport pret calitate probabil iese mai bine iriver.
Insa Apple are cu totul alta filozofie.

Old 05-04-2007, 07:30   #5 (permalink)
Registered User

[FriendlyAlien]'s Avatar

Eu as merge pe un iriver X20. Pare sa fie ultima chestie de la iriver, si imi place autonomia de 22h http://www.shopit.ro/multimedia/mp3-player/iriver/

[FriendlyAlien] is offline    Send Message via Google Talk to [FriendlyAlien] Reply With Quote
Old 05-04-2007, 08:53   #6 (permalink)
Registered User

Andy_ACS's Avatar

Imi place modelul recomandt de tine, dar subliniez faptul ca are acumulator PROPRIETAR, adica nu il poti schimba tu cu o baterie daca ramai "in pana", plus daca se defecteaza e mult mai scump decat un aaa
Pentru unii asta e un dezavantaj (de ex eu) pentru altii e un avantaj.
De asemenea e maricel, 71g ... se apropie de un telefon

Bafta!

Andy_ACS is offline    Reply With Quote
Old 05-04-2007, 12:17   #7 (permalink)
CG Editor

Mika's Avatar

As avea o intrebare pentru posesorii de iRiver .
La iPod ai in memiu mai multe optiuni gen : Artists, Album, Genre ,etc. adica un fel de clasificare . Eu tin foarte mult la asta sa nu caut de nebun prin 2 GB de muzica o piesa.
Acum sper sa fie niste posesori de iRiver T10 sau X20 pe aici

Sau ce alte mp3 playere au aceasta caracteristica?

Last edited by Mika; 05-04-2007 at 12:33.

Old 05-04-2007, 12:34   #8 (permalink)
Registered User

mascotzel's Avatar

71g...wow ne bagam la culturism

mascotzel is offline    Reply With Quote
Old 05-04-2007, 12:37   #9 (permalink)
Registered User

Dexter[Smurfz]'s Avatar

Ai putea sa incerci si un Sansa E250, ca functii e peste un iPod Nano, plus poti sa-i mai adaugi memorie MicroSD (exact ca la iRiver X20).Sunet bun, autonomie maricica ~20 ore , eu zic o medie de 18h.Din ce am vazut e foarte asemanator cu un iRiver X20. Dar mi se pare ca e comercializat mult prea scump la noi, in jur de 6-7 mil. Eu am avut norocul sa mi-l cumpere cineva din State cu 125$, practic de 2 ori mai ieftin decat la noi.

Daca as cumpara acum de la noi un player, as merge pe iRiver X20

Edit : yeah...vad ca lumea incepe sa fie sensibila la greutati din gama >50g Daca se poate nici sa nu-l simta...sa fie anti-grav :P . Ha sa fim seriosi un pic, ce trece de 100g poate da...sa zicem ca-l simti ca atarna un pic. Dar 70g ?...c'mon

Dexter[Smurfz] is offline    Send Message via Xfire to Dexter[Smurfz] Reply With Quote
Old 05-04-2007, 14:27   #10 (permalink)
Registered User

Micro's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mika View Post
LE : M-am uitat la Creative Muvo , nu prea ma atrage as vrea cel putin un afisaj color, si nu inghesuit ca la mp3-urile la 1 milion din piata
MP3 Playerele sunt demodate. La moda sunt acum MP4 playerele si se gasesc modele la 200 RON cu 2GB RAM si cu toate functiile: radio, reportofon, player audio si video, jocuri etc. In loc sa dai 300 ron pe un iRiver mai bine dai 200 ron si ai si LCD color 128/128. Cu restul banilor mai bine iti cumperi niste doape de calitate pentru ca deja nu prea mai sunt diferente mari intre noile modele de mp3/mp4 playere, diferenta o fac mai degraba castile.

Micro is offline    Reply With Quote
Old 05-04-2007, 14:30   #11 (permalink)
CG Editor

Mika's Avatar

dar totusi nu mi-a raspuns nimeni la intrebare ce alt mp3/mp4 mai are caracteristica de care am pomenit ( aceea clasificare in functie de artist, album,etc)?

@Micro : mp4 inseamna ca poti vedea si filme mai exact nu ?

Old 05-04-2007, 14:31   #12 (permalink)
Banned

Nu sunt de acord cu strutzocamilele si cu multe functii in one doar de dragul de ar fi pe hartie.
La 2 mil gasesti mp4 playere de slaba calitate.
Radio si reportofon oricum au si mp3playerele.

Iar video si jocuri, c`mon se vad/se joaca execrabil pe displayul ala jalnic.

Playstation Portable e o consola all in one foarte buna,dar e scumpa si mai maricica.

Dar asa iti poti lua un SE w810 ca le stie pe toate: filme,radio,mp3,reportofon,camera,telefon,jocuri,etc
Insa jocurile si filmele nu se pot compara cu un PSP de exemplu. Jocurile pt mobile (in special cele facute de gameloft sunt foarte misto, dar le termini in 30 min daca te pui pe joaca Totusi sunt limitate de JAVA si de 100-200 kb dimensiune)
Dar de uitat la filme nu ma pot uita desi e mai BUN decat un mp4 player din ala de 2-3 mil de care ziceti voi.

Dar la muzica are ce zici tu (clasificare dupa artist, album,stil,etc in genul ipod)

Diferente la sunet intre un mp3player no-name sau de marca proasta si un mp3player de firma gen apple,creative,iriver eixsta.
Intre marci bune, nu prea, sunt f f mici, deci alegerea e data de dotari, design, facilitati.

Eu m-as feri de chestii in genul astora
http://www.digitalworld.ro/categorie.php?idcat=1285

Old 05-04-2007, 15:08   #13 (permalink)
Registered User

Micro's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mika View Post
@Micro : mp4 inseamna ca poti vedea si filme mai exact nu ?
Filme, poze, texte.

.indie. gresesti. Se vad foarte bine si se poate juca mai comod decat pe mobil pe o astfel de jucarie. Poti sa vezi filme si incap destul de multe in 2GB dar mai importante sunt videoclipurile.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	kiora01.jpg
Views:	199
Size:	170.2 KB
ID:	206759  Click image for larger version

Name:	kiora02.jpg
Views:	177
Size:	122.9 KB
ID:	206760  

Old 05-04-2007, 15:10   #14 (permalink)
Banned

Scuza-ma,dar aia ti se pare tie `bine`?
Pe langa faptul ca designul e o copie dupa iPod nano.

Nu stiu la ce jocuri de referi.Tetris?
Joaca un joc pt mobil produs de gameloft (prince of persia,mission imposible, asphalt urban) si zi-mi cum s-ar juca/vedea pe displayul ala infect (dupa parerea mea) si cu 4 taste.

Daca chiar te pasioneaza `video` iti iei un ipod video sau psp sau ceva echivalent de la o firma mai rasarita.

Dar la o adica acasa am tv sau pc, vad acolo filme,video.
Pe un device portabil unde te uiti ? In metrou ? Autobuz? Pe strada?
Eu n-as scoate un gadget din asta pe strada.M-as expune inutil abuzurilor

Old 05-04-2007, 15:20   #15 (permalink)
CG Editor

Mika's Avatar

Eu prima oara am vazut mp4-ul ala intr-un magazin si era 2 milioane si credeam ca e iPod Nano si am ramas masca. Dupa am observat ca de fapt e o copie chinezeasca , si oricum nu as merge pe chinezarii . Daca imi cumpar ceva, macar imi cumpar ceva de calitate

Quote:
Originally Posted by .indie.
Dar la muzica are ce zici tu (clasificare dupa artist, album,stil,etc in genul ipod)
Cine anume ? Mp4 Player-ul ? Sau un iRiver?

Old 05-04-2007, 15:21   #16 (permalink)
Registered User

Micro's Avatar

.indie. eu cred ca tu acum le cauti nod in papura Ia fa tu o poza dupa un iPod nano sa vedem, tie iti ies mai bine? Ce ai vrea acum, la doua milioane sa cumperi XBox360? Tu ai jocuri pe iPod? Ai radio? Poti vedea videoclipuri? Cat costa un iPod?

Mika, chinezarii sunt toate.

Old 05-04-2007, 15:21   #17 (permalink)
Banned

Nu, ma refeream la SE w810. Meniul seamana oarecum cu cel de la ipod.
Pacat ca ii lipseste scrool wheel-ul (foarte ergonomic)

Micro: Iti spun sigur ca pozele pe nano se vad mult muuuuuuuult mai bine. Cum vine acasa (e al soramii defapt) iti arat. Daca playerul ala e al tau, pune poza X pe el si da`mi si mie aceasi poza ca sa o dam parte`n parte

Jocuri pe ipod am,dar sunt copilaresti,alea de pe mobil sunt mult mai tari. Radio nu are, e un minus,intr-adevar. Dar si radioul de pe multe brand nameuri e slabut.
Sa vad videoclipuri? Decat sa le vad in conditii proaste, prefer sa nu am deloc acest feature.

Dar am si zis, nu imi plac strutocamilele de calitate slaba si cu multe functii dar realizate prost. E waste of money pt mine.
Degeaba am functia de `movies` daca se vad prost. E ca si cand ti-ai lua un tuner tv pt PC no-name.
Calitatea softului si a imaginii sunt execrabile, il ai degeaba in PC ca tot TV-ul il vei deschide
Prefer sa strang bani pt un device de calitate (ipod, muvo, iriver, w810,etc) A,stati linistit, nici un produs nu e PERFECT,deci va obositi aiurea cautand.

Iar chinezarie nu inseamna unde sunt facute, ca asa toate sunt din zona aia, ci daca firma respectiva e una mare,cu departament de r&d,de design,cu experienta si toate cele sau doar copiaza idei si scheme de la altii.
Asta e o chinezarie, o copie ieftina dupa produsul X.

Iar cat priveste copia aia dupa ipod, numai cand o iau in mana si vad finisajele si plasticul mi se ia instant.
Dar daca ai o jucarie asemanatoare hai sa facem faza cu poza.

Last edited by .:indie:.; 05-04-2007 at 15:38.

Old 05-04-2007, 16:53   #18 (permalink)
Registered User

Recomand iriver T10 , pret/sunet/baterii AA sau acumulatori/casti excelente .

parpalesss is offline    Reply With Quote
Old 05-04-2007, 20:20   #19 (permalink)
CG Editor

Mika's Avatar

.indie.Eu vad ca recomanzi pana la urma SE W810i. Inteleg ca este un mobil bun pentru muzica , dar are aceeasi calitate a muzicii ca un aparat special facut pt muzica ( mp3 player ) . Eu totusi as prefera sa am un gadget separat pentru muzica . Si revin cu intrebarea mea ( deja enervanta ) ce mp3 player are clasificarea aceea, nu mobil Multumesc inca o data oricum

Old 05-04-2007, 22:32   #20 (permalink)
Registered User

eu am clix (e cam versiunea mai veche a lui x20, mai scumpa si cu aceleasi functii. , si da, merge dupa genre, album artist blabla, playlisturi, etc, dupa cum il sincronizezi cu media player. poti face din el quicklisturi sau sa dai rating la melodile preferate.

bateria e ok, la filme nu prea recomand, dar clipurile/un comedy central ceva se vad super.
ca fapt divers, un videoclip facut mp4 ocupa 10-15mb si se vede crystal clear.
mie mi se pare super la ce pret a ajuns x20-ul, mai it iei o pereche de sennheiser cx 300(eu am castile standard neprobate ) si ai parte de un sunet super. cat despre 70 de grame, luati-ca fratilor s10 daca nu va convine

daca mai ai intrebari, go ahead, clixul e cam aceeasi chestie, il am de vreo 2 luni, am vazut cat de cat ce-i poate pielea.

Sir Christian is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Hardware > Periferice

Thread Tools

Posting Rules