Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Hardware > Periferice

Notices

Căutare produse PC Garage: Şterge căutarea

View Poll Results: Ce mp3 player imi recomandati ?
iPod Nano 39 30.71%
iRiver T10 19 14.96%
iRiver X20 45 35.43%
Altceva ( specificati prin post va rog ) 24 18.90%
Voters: 127. You may not vote on this poll

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 17-04-2008, 20:42   #221 (permalink)
Registered User

alleks's Avatar

Quote:
Originally Posted by kappa_ii View Post
si pina la urma cu ce pot inlocui T60
ca nu imi place de nici o culoare cum se aude
Glumeşti? Mie mi se pare că are cea mai bună calitate a sunetului printre cele din gama lui. Probabil ai testat tu vreunul defect .
Singurele minusuri aş putea spune că sunt joystickul cu care te obişnuieşti mai greu şi faptul că nu se poate încărca prin USB (din câte ştiu).

Last edited by alleks; 17-04-2008 at 20:58..

alleks is offline    Reply With Quote
Old 21-04-2008, 01:50   #222 (permalink)
Registered User

aha

da tare glumesc - am avut 2 - unu de 2 si respectiv 1 giga
ambele vindute - luate de la emag
\
personal nu am avut un alt player care sa se auda mai slab !
acum am clix 2 si se aude mult mai placut si mai corect - dar nu se apropie nici pe departe de o placa de sunet medie !
si clix 2 dupa parerea mea este peste D2 la muzicalitate .
Core 2 Duo E6600/3800mhz 1.48v, Gigabyte p35-ds4/333 ,Gainward 8800gts 320mb/670/2150mhz , 2*1g ddr 800 - U-max/1000mhz , 2*320G Samsung , Sirtec HPC500-A12s/noctua nf12s , Termaltake Tsunami Dream Silver /2*12silverstone/1*12 scythe/artic freezer pro, Logitech MX518 , Samsung 245B+ ,Panasonic 42PV60EH
sound - asus xonar D2 , multicanal - Denon AVC-A1XV 3000W , stereo - Cambridge Azur 840A , Sony SS X90ED , GH V80-8 Gold. Infinity kappa120.3se , beyerdynamic dt880 PRO ,sennheiser cx500.

kappa_ii is offline    Reply With Quote
Old 10-05-2008, 13:53   #223 (permalink)
Banned

.:indie:.'s Avatar

ce recomandati in maxim 3.8 milioane ?

.:indie:. is offline    Reply With Quote
Old 10-05-2008, 14:58   #224 (permalink)
Registered User

pret negociabil...

http://www.shopmania.ro/magazin~onli...o~p-10019.html.

thare is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2008, 20:18   #225 (permalink)
Banned

Exista vreo metoda prin care unui ipod nano 2nd gen ii poate fi atasat radio ?

Old 16-05-2008, 23:27   #226 (permalink)
Banned

Quote:
Originally Posted by .:indie:. View Post
pana la urma am profitat de oferta de lichidare de stoc
M-am jucat si cu un nano nou de 4 gb dar nu mi-a placut, nu mi se pare ca merita cand nano2nd gen inca mai exista nou.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	untitled.JPG
Views:	45
Size:	40.3 KB
ID:	345136  

Old 20-05-2008, 14:56   #227 (permalink)
Registered User

Laptaru's Avatar

Quote:
Originally Posted by kappa_ii View Post
da tare glumesc - am avut 2 - unu de 2 si respectiv 1 giga
ambele vindute - luate de la emag

personal nu am avut un alt player care sa se auda mai slab !
acum am clix 2 si se aude mult mai placut si mai corect - dar nu se apropie nici pe departe de o placa de sunet medie !
si clix 2 dupa parerea mea este peste D2 la muzicalitate .
ia mai arde-i si o pereche de casti... Shure E2c,ceva de la E-Voda, sau niste UE 10 Pro

Quote:
clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix

nu ma pot imagina cu alt player in mana.luna viitoare o sa-mi iau clix red line(versiunea de 8Gb)

pana de curand am avut clix-ul de 2gb si credeti-ma ca m-am documentat de mi-au sarit capacele ca sa fiu in stare sa dau peste 4mil pe un mp4 de 2gb

eu mi l-am luat in noiembire la preturile alea.. acum clix-ul de 2 il gasesti de pe la 260ron si cel de 4gb la 360ron
calitatea sunetului exceptionala, singurul player de pe piata cu display amoled...

dar daca te hotarasti sa-ti iei clix, fa pe dracu-n 4 si cauta-i o husa! n-ai vrea sa-ti cada de prea multe ori pe jos

Laptaru is offline    Reply With Quote
Old 23-05-2008, 14:06   #228 (permalink)
mdfkR

MaTr3o's Avatar

Mi-am dat si eu comanda de un Creative Zen de 8GB, dupa ce m-am documentat peste tot si dupa ce eram convins ca-mi iau Clix 2, am ales Creative-ul ca are ecran de 2,5" cu 16 mil de culori, adica marimea peste calitatea; AMOLED-ului e generatie mai noua dar degeaba daca are doar 2,2" si 256 000 culori. Plus ca Zen-ul are slotcard. Bineinteles ca nu am gasit pe stoc in RO Creative Zen asa ca l-am luat de pe eBay, chiar daca dureaza cam 25 de zile transportul... Acum sa vedem daca am facut bine sa aleg Zen-ul peste Clix2

MaTr3o is offline    Reply With Quote
Old 23-05-2008, 14:10   #229 (permalink)
Banned

How much ?

Old 23-05-2008, 16:52   #230 (permalink)
Mezzoman

cyfaws's Avatar

Da, Zen are slot card dar un asemenea mod de integrare mi se pare inacceptabil, desi cred ca si unele modele iRiver au un comportament similar:

Quote:
SD Card Slot Creative has added an SD card slot for expandability which, however, is severely crippled. The SD card does not fully integrate into the library; it is a completely separate entity which cannot take advantage of all media functions.
Here is how the SD card works. In order to use media (video, photos, or audio) you must go to the "Memory Card" menu on the player. When in this menu you can browse the media by typical file folder browsing, but ID3 browsing cannot be enabled. All media is playable by selecting, but you don't have the same options, such as "view details", "lookup artist", "remove", "save as playlist", "add to playlist", and "set bookmark", as you would if you were in the main library To add insult to injury, if you have a short cut key set to the Now Playing screen, it will take you to an empty Now Playing screen and stop your music. If you are playing music from the SD card, just moving to any other part of the menu will stop the music.
That the SD slot is pretty much useless really kills this player for me. If you had hopes of using the SD slot to expand your memory, you should avoid the Zen until this is fixed. Other MP3 player makers such as Cowon and SanDisk got this right, so there is no excuse as to why the SD slot cannot be fully integrated into the main library on the Zen.
http://www.anythingbutipod.com/archi...zen-review.php

Ce nu-mi mai place e conectarea mufei de casti chiar in partea in care tii playerul. Iar cel din review vad ca-l tine cu ambele maini, iar o chestie care nu-mi place daca doar asa se poate tine.
The most terrifying thing about the Universe is not that it is hostile but that it is indifferent. If we can come to terms with this indifference and accept the challenges of life within the boundaries of death, our existence as a species can have genuine meaning and fulfilment. However vast the darkness, we must supply our own light.
Stanley Kubrick

cyfaws is offline    Reply With Quote
Old 23-05-2008, 18:36   #231 (permalink)
mdfkR

MaTr3o's Avatar

Quote:
How much ?
4 mil 100
nu e nou.

Old 28-05-2008, 19:56   #232 (permalink)
mdfkR

MaTr3o's Avatar

mi-a ajuns, sunt foarte multumit de el.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSC07489.JPG
Views:	42
Size:	548.8 KB
ID:	349637   Click image for larger version

Name:	DSC07495.JPG
Views:	49
Size:	514.0 KB
ID:	349638  

Old 28-05-2008, 22:04   #233 (permalink)
Registered User

alleks's Avatar

Quote:
Originally Posted by MaTr3o View Post
mi-a ajuns, sunt foarte multumit de el.
Să-l asculţi sănătos, bă . Poate am ocazia să ţi-l ascult şi eu câteva minute. Btw, cât ţine bateria?

alleks is offline    Reply With Quote
Old 13-06-2008, 12:03   #234 (permalink)

mobutu's Avatar

Buna @ll, trebuie sa-mi iau un mp3 player portabil care va fi folosit la iesirile in offroad cu motocicleta enduro. Conditiiile sunt hard, ploaie, apa, mocirla, dealuri, munti, pietre, busteni, radacini, etc.
Deci trebuie sa fie cat mai rezistent, rugged.
Ce mai am nevoie este de capacitate cat mai mare (sau sa aibe (micro)SDHC card slot) si calitatea outputului sa fie excelenta.
Eventual recomandati-mi va rog si niste casti (probabil aftermarket) care sa scoata un sunet excelent.
Banii nu sunt o problema, calitatea, aspectul rugged si capacitatea GB conteaza.
Va multumesc.

mobutu is offline    Reply With Quote
Old 13-06-2008, 13:02   #235 (permalink)

Cowon...eventual plus husa.
La casti e mai dificil...in .ro nu prea gasesti.

mRzv is offline    Reply With Quote
Old 09-07-2008, 01:58   #236 (permalink)
Registered User

aha

aha
am vindut clix 2 -
si am cumparat un sansa clip
si va spun sincer fara nici o gluma - ca este cel mai bun player din cite am intilnit pina acum la calitatea sunetului - avind in considerare si pretul dat !

stiam de ca ar fi bun inainte de al cumpara - dar nu ma asteptam sa fie asa bun ! este peste clix 2 pe default .
si pretul este infim
Core 2 Duo E6600/3800mhz 1.48v, Gigabyte p35-ds4/333 ,Gainward 8800gts 320mb/670/2150mhz , 2*1g ddr 800 - U-max/1000mhz , 2*320G Samsung , Sirtec HPC500-A12s/noctua nf12s , Termaltake Tsunami Dream Silver /2*12silverstone/1*12 scythe/artic freezer pro, Logitech MX518 , Samsung 245B+ ,Panasonic 42PV60EH
sound - asus xonar D2 , multicanal - Denon AVC-A1XV 3000W , stereo - Cambridge Azur 840A , Sony SS X90ED , GH V80-8 Gold. Infinity kappa120.3se , beyerdynamic dt880 PRO ,sennheiser cx500.

kappa_ii is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Hardware > Periferice

Thread Tools

Posting Rules