![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Ce mp3 player imi recomandati ? | |||
| iPod Nano | | 39 | 30.71% |
| iRiver T10 | | 19 | 14.96% |
| iRiver X20 | | 45 | 35.43% |
| Altceva ( specificati prin post va rog ) | | 24 | 18.90% |
| Voters: 127. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #221 (permalink) | ||
| Quote:
.Singurele minusuri aş putea spune că sunt joystickul cu care te obişnuieşti mai greu şi faptul că nu se poate încărca prin USB (din câte ştiu). Last edited by alleks; 17-04-2008 at 20:58.. | |||
|
| | #222 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2001 Location: bucuresti | aha
da tare glumesc - am avut 2 - unu de 2 si respectiv 1 giga ambele vindute - luate de la emag \ personal nu am avut un alt player care sa se auda mai slab ! acum am clix 2 si se aude mult mai placut si mai corect - dar nu se apropie nici pe departe de o placa de sunet medie ! si clix 2 dupa parerea mea este peste D2 la muzicalitate .
__________________ Core 2 Duo E6600/3800mhz 1.48v, Gigabyte p35-ds4/333 ,Gainward 8800gts 320mb/670/2150mhz , 2*1g ddr 800 - U-max/1000mhz , 2*320G Samsung , Sirtec HPC500-A12s/noctua nf12s , Termaltake Tsunami Dream Silver /2*12silverstone/1*12 scythe/artic freezer pro, Logitech MX518 , Samsung 245B+ ,Panasonic 42PV60EH sound - asus xonar D2 , multicanal - Denon AVC-A1XV 3000W , stereo - Cambridge Azur 840A , Sony SS X90ED , GH V80-8 Gold. Infinity kappa120.3se , beyerdynamic dt880 PRO ,sennheiser cx500. | ||
|
| | #227 (permalink) | ||
| Quote:
clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix clix nu ma pot imagina cu alt player in mana.luna viitoare o sa-mi iau clix red line(versiunea de 8Gb) pana de curand am avut clix-ul de 2gb si credeti-ma ca m-am documentat de mi-au sarit capacele ca sa fiu in stare sa dau peste 4mil pe un mp4 de 2gb eu mi l-am luat in noiembire la preturile alea.. acum clix-ul de 2 il gasesti de pe la 260ron si cel de 4gb la 360ron calitatea sunetului exceptionala, singurul player de pe piata cu display amoled... dar daca te hotarasti sa-ti iei clix, fa pe dracu-n 4 si cauta-i o husa! n-ai vrea sa-ti cada de prea multe ori pe jos | |||
|
| | #228 (permalink) | ||
|
Mi-am dat si eu comanda de un Creative Zen de 8GB, dupa ce m-am documentat peste tot si dupa ce eram convins ca-mi iau Clix 2, am ales Creative-ul ca are ecran de 2,5" cu 16 mil de culori, adica marimea peste calitatea; AMOLED-ului e generatie mai noua dar degeaba daca are doar 2,2" si 256 000 culori. Plus ca Zen-ul are slotcard. Bineinteles ca nu am gasit pe stoc in RO Creative Zen asa ca l-am luat de pe eBay, chiar daca dureaza cam 25 de zile transportul... Acum sa vedem daca am facut bine sa aleg Zen-ul peste Clix2
__________________ MaTr3o.com Nokia 5800 XpressMusic FAN | |||
|
| | #230 (permalink) | ||
|
Da, Zen are slot card dar un asemenea mod de integrare mi se pare inacceptabil, desi cred ca si unele modele iRiver au un comportament similar: Quote:
Ce nu-mi mai place e conectarea mufei de casti chiar in partea in care tii playerul. Iar cel din review vad ca-l tine cu ambele maini, iar o chestie care nu-mi place daca doar asa se poate tine.
__________________ The most terrifying thing about the Universe is not that it is hostile but that it is indifferent. If we can come to terms with this indifference and accept the challenges of life within the boundaries of death, our existence as a species can have genuine meaning and fulfilment. However vast the darkness, we must supply our own light. Stanley Kubrick | |||
|
| | #234 (permalink) | ||
|
Buna @ll, trebuie sa-mi iau un mp3 player portabil care va fi folosit la iesirile in offroad cu motocicleta enduro. Conditiiile sunt hard, ploaie, apa, mocirla, dealuri, munti, pietre, busteni, radacini, etc. Deci trebuie sa fie cat mai rezistent, rugged. Ce mai am nevoie este de capacitate cat mai mare (sau sa aibe (micro)SDHC card slot) si calitatea outputului sa fie excelenta. Eventual recomandati-mi va rog si niste casti (probabil aftermarket) care sa scoata un sunet excelent. Banii nu sunt o problema, calitatea, aspectul rugged si capacitatea GB conteaza. Va multumesc. | |||
|
| | #236 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2001 Location: bucuresti | aha
aha am vindut clix 2 - si am cumparat un sansa clip si va spun sincer fara nici o gluma - ca este cel mai bun player din cite am intilnit pina acum la calitatea sunetului - avind in considerare si pretul dat ! stiam de ca ar fi bun inainte de al cumpara - dar nu ma asteptam sa fie asa bun ! este peste clix 2 pe default . si pretul este infim
__________________ Core 2 Duo E6600/3800mhz 1.48v, Gigabyte p35-ds4/333 ,Gainward 8800gts 320mb/670/2150mhz , 2*1g ddr 800 - U-max/1000mhz , 2*320G Samsung , Sirtec HPC500-A12s/noctua nf12s , Termaltake Tsunami Dream Silver /2*12silverstone/1*12 scythe/artic freezer pro, Logitech MX518 , Samsung 245B+ ,Panasonic 42PV60EH sound - asus xonar D2 , multicanal - Denon AVC-A1XV 3000W , stereo - Cambridge Azur 840A , Sony SS X90ED , GH V80-8 Gold. Infinity kappa120.3se , beyerdynamic dt880 PRO ,sennheiser cx500. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|