Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Hardware > Periferice

Notices

Căutare produse PC Garage: Şterge căutarea

View Poll Results: Ce mp3 player imi recomandati ?
iPod Nano 39 30.71%
iRiver T10 19 14.96%
iRiver X20 45 35.43%
Altceva ( specificati prin post va rog ) 24 18.90%
Voters: 127. You may not vote on this poll

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 05-04-2007, 23:24   #21 (permalink)
CG Editor

Mika's Avatar

Este cu touchscreen nu ?
Este foarte frumos design-ul dar nu sunt pt mine touchscreen-urile Am o tendinta sa stric lucrurile . Si imediat i-as sparge ecranu

Mika is offline    Reply With Quote
Old 05-04-2007, 23:37   #22 (permalink)
Registered User

Eu am un ipod nano de un an jumtate shi nu am avut nici o problema cu el. Bateria inca mai tzine destul de mult. Ca shi design cred ca este cam peste tot ce se poate cumpara acum. Click wheelul ala face totzi banii Zicea cineva de jocuri da are 2 cam tampite dar sunt soltaire shi inca unul.

HowHigh is offline    Reply With Quote
Old 05-04-2007, 23:46   #23 (permalink)
Banned

.:indie:.'s Avatar

Quote:
Originally Posted by Mika View Post
.indie.Eu vad ca recomanzi pana la urma SE W810i. Inteleg ca este un mobil bun pentru muzica , dar are aceeasi calitate a muzicii ca un aparat special facut pt muzica ( mp3 player ) . Eu totusi as prefera sa am un gadget separat pentru muzica . Si revin cu intrebarea mea ( deja enervanta ) ce mp3 player are clasificarea aceea, nu mobil Multumesc inca o data oricum
Nu recomand w810,zic de el ca e un all-around bun si ca are o clasificare in genul ipodului a albumelor/artistilor.
Dar pt muzica recomand un ipod/creative/iriver. Altceva nu prea am testat, dar NU recomand chestiile de genul alora din poza lui Micro

.:indie:. is offline    Reply With Quote
Old 05-04-2007, 23:47   #24 (permalink)
CG Editor

Mika's Avatar

nici nu aveam de gand sa imi iau ceva de genu celor din poza lui Micro. Sorry Micro , dar nu suport chinezariile

Creative ce ai recomanda?

Old 05-04-2007, 23:53   #25 (permalink)
Banned

Vezi ceva echivalent cu Nano.
Eu am avut niste Muvo, dar alea sunt concurentul Shuffle-ului.

Old 06-04-2007, 01:30   #26 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Mika View Post
Este cu touchscreen nu ?
Este foarte frumos design-ul dar nu sunt pt mine touchscreen-urile Am o tendinta sa stric lucrurile . Si imediat i-as sparge ecranu
e cu d-click, nu touchscreen. adica fiecare margine a ecranului se comporta cu un buton cand e apasata. e ca si cum ai avea 4 sageti. foarte usor de controlat prin buzunar.

oricum, recomandarea mea ramane x20, eu am luat clixul ca nu exista x20 pe atunci, practic e aceeasi marie la juma de pret aproape.

creative am avut un zen 5 pe mana, m-am jucat cu el, dar ecranul e minuscul, volumul mult mai mic ca la clix, iar overall calitatea sunetului imi pare sub clix.

nu mai zic, unde iriver are srs wow care suna chiar ok, creative vine cu un bass-boost dogit de vai mama lui. ambele pe cx 300, aceeasi melodie si bitrate.

Sir Christian is offline    Reply With Quote
Old 06-04-2007, 09:33   #27 (permalink)
Sacred Spirit

MYSTIK's Avatar

eu zic sa iei T10 pt motivul ca merge cu baterie AA. de ce zic asta? pai poti oricand sa-ti iei acumulatori si sa porti unul cu tine in buzunar si cand se descarca cel din mp3player, il inlocuiesti. nu-mi plac cele cu acumulatori interni. daca se consuma, tre sa dai fuga la priza. asa iti iei un set de AA potenti (2500mAh) si te-ai scos

my 2 eurocents.

MYSTIK is offline    Reply With Quote
Old 06-04-2007, 12:08   #28 (permalink)
Registered User

singlexyz's Avatar

Quote:
Originally Posted by MYSTIK View Post
eu zic sa iei T10 pt motivul ca merge cu baterie AA. de ce zic asta? pai poti oricand sa-ti iei acumulatori si sa porti unul cu tine in buzunar si cand se descarca cel din mp3player, il inlocuiesti. nu-mi plac cele cu acumulatori interni. daca se consuma, tre sa dai fuga la priza. asa iti iei un set de AA potenti (2500mAh) si te-ai scos

my 2 eurocents.
Subscriu si eu la ce a spus MYSTIK
si Nu stai sa cauti acumulator pt. el in 1-2 ani ca poate acumulatorul intern e mai obosit...

singlexyz is offline    Reply With Quote
Old 06-04-2007, 12:43   #29 (permalink)
Registered User

Micro's Avatar

Si eu am mers mult timp pe ideea cu acumulatori AAA sau AA. Adevarul este ca-i mai comod cu acumulator incorporat. Nu trebuie sa stai sa incarci mereu la ei, se incarca singuri cand conectezi mp3 playerul la calculator. De acasa pana la servici sau pentru cateva ore de recreere in parc nu-ti trebuie un pumn de acumulatori. Eu am o gramada de modele de mp3 playere prin casa si iti spun sincer ca ti se pare foarte incomod sa treci de la acumulatori interni la acumulatori schimbabili. Cel mai bine este ca acumulatorii sa se poata incarca si de la calculator si de la priza si sa poata fi si schimbati. Din pacate insa sunt putine modele care permit asa ceva si sunt si foarte scumpe.

Micro is online now    Reply With Quote
Old 06-04-2007, 12:49   #30 (permalink)
Registered User

e ceva de luat in considerare, insa dracu nu e atat de negru.

daca vrei ceva mai "outdoor" e ok, destul de rezistent t10-le, totusi mai asteapta putin pana scot versunea noua, echivalenta, cum e x20-ul pentru clix. o sa fie mai ieftina decat cea actuala.

un acumulator li-ion retine dupa 1000 de cicluri de incarcare cam 80% din cat retinea la inceput (vorbim de curent). eu il incarc saptamanal, cu ascultat aprox 2 ore pe zi, mai vad un clip cateodata, etc.

presupunem prin absurd ca esti un maniac care asculta muzica si se uita la filmulete non stop, de il incarca zilnic. bateria tot te-ar tine aproximativ 3 ani, dupa care ar trebui tu sa te simti si sa-l cruti dupa atata forja

bottom line: si treaba cu acumulatorul este de luat in considerare, dar nu e chiar asa de neagra precum pare. unde mai pui ca t10 este cam "bombat" pe spate, si poate fi putin cam incomod in buzunar.

Old 06-04-2007, 13:09   #31 (permalink)
Registered User

singlexyz's Avatar

Quote:
Originally Posted by Sir Christian View Post
daca vrei ceva mai "outdoor" e ok, destul de rezistent t10-le, totusi mai asteapta putin pana scot versunea noua, echivalenta, cum e x20-ul pentru clix. o sa fie mai ieftina decat cea actuala.
Si cand ar putea sa apara... ?

singlexyz is offline    Reply With Quote
Old 06-04-2007, 22:55   #32 (permalink)
CG Editor

Mika's Avatar

si eu sunt curios cand o sa apara..pana acum as merge pe x20, imi place enorm dar daca apare model nou la t10 mai astept sa vad ce o fi
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Sir Christian ne mai spui si noua cand apare ?
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Daca vrea cineva sa vada mai multe lucruri ( meniu , etc. ) despre iRiver X20 am gasit un review ( se poate spune si asa ) pe youtube aici

Last edited by Mika; 06-04-2007 at 22:56.. Reason: Automerged Doublepost

Old 07-04-2007, 00:09   #33 (permalink)
Registered User

amu ce sa zic, habar n-am.

inainte sa iau clixul m-am documentat destul de bine asupra a ce as putea sa iau. gasisem un articol acum 2 luni unde erau prezentate noile modele iriver la o expozitie, si stiu ca reinoiau toate serile. nu prea i-am dat importanta, am zis ca traim in ro si oricum dureaza pana la lansarea oficiala si inca un an pana ajung si la noi in tara... dar nu mica mi-a fost mirarea cand am vazut iriver x20 la emag acum o saptamana.
treaba e cam ciudata insa

dupa cum vedeti aici x20 e trecut cu upcoming dar e disponibil la noi in tara. t50 este ceea ce cred ca vrei tu.
nu pot sa va zic eu ca apare maine sau poimaine, nu se stie nimic. oricum s'teti la mila skin media.

ps: dupa cum se vede, deh batranetea, x20 nu e replacement pentru clix, u20 e replacement pentru clix. dar vad ca tot aceleasi functii cu un design similar are, x20-ul avand ca principal avantaj un pret mai redus.

Old 07-04-2007, 00:15   #34 (permalink)
CG Editor

Mika's Avatar

wow ...e ceva trecut cu upcoming , dar la noi in tara se gaseste..premiera

Old 09-04-2007, 12:57   #35 (permalink)
CG Editor

Mika's Avatar

Eu m-am tot uitat pe net si nu stiu ce sa aleg pana la urma din iRiver X20 si iPod Nano. Ce mi-ati recomanda doar dintre astea 2, ca nu gasesc un review comparativ.

Old 09-04-2007, 20:16   #36 (permalink)
Banned

e chestie de gust, nu sunt avantaje/dezavantaje clare

Old 09-04-2007, 20:54   #37 (permalink)
CG Editor

Mika's Avatar

iPod-ul are rotita aia care face toti banii, dar pe iRiver se pot vedea si filme. Si ar mai fi si o diferenta de 2 milioane o sa vad eu ce o sa fac.

Multumesc frumos indie( ca tu m-ai ajutat cel mai mult) , dar si celorlalti normal

Old 09-04-2007, 23:43   #38 (permalink)
Banned

Eu zic sa vezi daca ai nevoie cu adevarat de acel feature, de movies.
Adica unde o sa il folosesti ?
Pe strada? In autobuz ? Nu prea cred. Te-ai transforma automat intr-o tinta miscatoare

Old 10-04-2007, 00:12   #39 (permalink)
CG Editor

Mika's Avatar

Deci imi recomanzi iPod-ul?

Old 10-04-2007, 00:19   #40 (permalink)

Fiecare o sa-ti recomande ce are...eu am iPod,deci go for iPod.
Exista si iPod Video daca vrei sa vezi filme
Btw,cine zice ca un telefon e player audio bun...nu stie ce vorbeste.Valabil si pentru camera foto

mRzv is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Hardware > Periferice

Thread Tools

Posting Rules