![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Ce mp3 player imi recomandati ? | |||
| iPod Nano | | 39 | 30.71% |
| iRiver T10 | | 19 | 14.96% |
| iRiver X20 | | 45 | 35.43% |
| Altceva ( specificati prin post va rog ) | | 24 | 18.90% |
| Voters: 127. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #46 (permalink) | ||
| Join Date: Jan 2005 | Quote:
In al doilea rand daca iti iei de capacitate mare si il folosesti doar ca mp3 player iar nu-si are rostu'.Nu vei asculta niciodata 7500 melodii ![]() Parerea mea ca un Nano de 2-4GB e arhisuficient pentru muzica.Daca vrei sa-l folosesti si pe post de HDD extern cauta unu' din generatia a-4-a de 20GB. Iar daca nu te deranjeaza lipsa ecranului recomand iPod shuffle 2nd gen. | ||
|
| | #47 (permalink) | |||
| Quote:
Quote:
)Quote:
Nu vreau sa il folosesc drept HDD extern , doar ocazional , mai duc un film lu pretenu' , etc. Trebuie neaparat generatia a 4a...nici nu stiam ca sunt pe generatii
__________________ GamerTag: Darkmatinee | ||||
|
| | #52 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 Location: Colchester |
fan iriver here, hai sa-mi laud si eu jucaria. nu are rost sa ma apuc eu sa zic ca functia video e indispensabila, dar nici ignorata total nu merge. ce faci cu ea? pai pe strada e drept, n-ai ce face, dar in taxi/microbuz/autobuz/pauza/ora de chimie/oricand se poate dovedi utila. filme nu prea se merita sa vezi, dar un comedy central, un clip de youtube, un episod dintr-un serial preferat sau filmulet cu piretenii/familia se merita sa pui pe el. display-ul la iriver este destul de maricel, clipurile la 320x240 se vad crystal clear in format mp4. oricum, uitatul la filme este ceva ocazional, dar nu stiu e ca la shuffle. adica chiar daca 95% din timp nu am nevoie de display si si o sa-l tin in buzunar schimband melodile aleatoriu, tot mi-ar veni sa dau cu el de pamant cand eu as vrea o anumita melodie la un anume moment si nu ar fi posibil sa ajung la ea. mai merita mentionate si partea de equalizers, unde iriver se descurca mai bine among bass freaks. in rest, 2 playere bune, sunet ok, iriverul ceva mai destept, nano ceva mai stilat si mai trendy, alege pe care vrei. pe de o parte nano e "mai la moda", pe de alta parte cu x20 vei fi mai "exclusivist". fiecare cu damblaua lui. cam mare diferenta de pret(aproape inca jumatate), iti poti lua lejer x20 de 4gb si tot e mai ieftin ca nano de 2, dar pana la urma conteaza sa-ti placa si tie, nu? | ||
|
| | #53 (permalink) | ||
|
ar fi bine daca nu ai avea nici o retinere cand scoti jucaria din buzunar ![]() putin offtopic: care a fost istoria device-urilor portabile de ascultat muzica? A fost walkmanul cu casete scos de sony prin anii `80 si clonat de toti marii producatori, apoi in anii `90 a aparut discmanul (cd playerul portabil), tot prin `90 sony au scos minidiscurile dar nu prea au avut succes,desi calitatea era foarte buna, iar prin `97 sau `98 parca firma mpman a scos primul mp3player din lume. De atunci mp3playerele au evoluat foarte timid, pana cand in 2001 apple scoate ipod si de atunci scena `mp3playingului` e din ce in ce mai asaltata de produse ale diferitelor firme vaporene sau brandname (apple,sony,creative,iriver,etc) fie cu hdd intern, fie cu memorie flash fie cu cd. Iar mai nou, sony ericsson incorporeaza cu destul succes mp3/4 player/camera foto/telefon in mobilele din seria W pe de o parte - bineinteles, clonate insa fara prea mare succes de ceilalti producatori de mobile, iar pe de alta parte firmele (again) mari sau mici ofera mp3/mp4 playere, dar la care functia de baza ramane insa ascultatul de muzica si nu de filmulete. Sony insa merge si mai departe si ofera PSP, o imbinare destul de fericita a unei console portabile de jocuri/mp3 player/movie/pics player/document viewer. Rezultatul nu e EXTRAORDINAR de portabil, dar nici nu`i foarte departe. Imi scapa ceva? | |||
|
| | #55 (permalink) | ||
|
Si un articol imbecil care iarasi nu te va ajuta cu nimic (cred) ![]() http://morar.hotnews.ro/ipod-ul-de-p...a-daramat.html | |||
|
| | #59 (permalink) | ||
|
Dar nu am zis ca x20-ul e urat, dar iPod-ul are asa un aer aparte...nobil ![]() Eu am vazut destule . E adevarat , multi isi cumpara de acelea cu 256/512 Mb cu un ecran care isi schimba culorile cand apesi un buton . Alea chiar ca sunt banale.
__________________ GamerTag: Darkmatinee | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|