![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Ce mp3 player imi recomandati ? | |||
| iPod Nano | | 39 | 30.71% |
| iRiver T10 | | 19 | 14.96% |
| iRiver X20 | | 45 | 35.43% |
| Altceva ( specificati prin post va rog ) | | 24 | 18.90% |
| Voters: 127. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #62 (permalink) | ||
|
Pai ce treaba au alea? Nici nu imi aparuse poza cand am postat. Alea sunt niste mp3playere USB stick no-name (desi au aparut foarte multe si cu un nume scris pe el) dar care inside sunt cam la fel. Intr-adevar, sunt ieftine si multi au, dar nu sunt asa bune. Nici vorba sa se compare cu un iriver, creative sau ipod. Insa tu ziceai ca ipod sunt banale. Nu sunt. Am vazut la f putini pentru ca sunt scumpe. | |||
|
| | #63 (permalink) | ||
|
Ai dreptate , dar stii care-i faza? In primul rand multi confunda mp3 playey cu iPod. De ex. vine un coleg la mine : ce zici sa imi iau un iPod Samsung cu 256 MB? a trebuit juma' de ora sa ii explic cum sta treaba. Si datorita acestui fapt cand un necunoscator la magazin el zice : Vreau un iPod ( el crezand ca cere un mp3player ). Dar intr-adevar este scump , dar cei necunoscatori cu parintii mai sus-pusi iPod isi iau direct
__________________ GamerTag: Darkmatinee | |||
|
| | #64 (permalink) | ||
|
Pentru ca iPod reprezinta o clasa superioara de mp3playere. In rest, nu vad ce te deranjeaza ca unii habarnisti si ignoranti confunda niste mp3playere ordinare sau nu cu un iPod. Pt multi a devenit substantiv comun, just like xerox, adidas, termopan, etc ![]() Nu cred ca oricine da 6-7 mil pe un ipod crezand ca e un mp3player normal. | |||
|
| | #65 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 |
Eu recomand x20-ul , dar sa nu uitam ca va scadea pretul clix-ului pentru ca a aparut click generatia 2 a http://cgi.ebay.com/iRiver-CLIX-2nd-...ayphotohosting | ||
|
| | #66 (permalink) | ||
|
Cum zicea cineva mai sus, fiecare lauda ce are ![]() Acum ceva timp cand eram in cautare de un mp3 player, am incercat mai multe minunatii, creative, ipod, no name-uri, chiar si no name-uri ordinare, cele care se gasesc la max 2 mil de 4 gb. Intr-un final mi-am pus o intrebare simpla, pur si simplu zapacit de atatea merci si specificatii care mai de care mai ispititoare, raspunsul a venit asa, sa ascult muzica. Bun, in cazul asta, am cautat cel mai simplu (si ieftin) mp3 player, dar sa se auda decent. La ce-mi trebuie display ? Stiu ce muzica pun pe el, nu ? La ce-mi trebuie video ca doar nu stau sa ma ciumegesc pe strada si cum zicea cineva mai sus, sa devin si o posibila tinta. Tot ce vreau eu de la un mp3, skip- fata/spate, play, volum, on si off restu deja e inutil, pt mine.Am optat pt ipod shuffle. Ce minusuri vad eu la el? Autonomia mica, 12 ore, dar pt dimensiunile lui, eu zic ca e acceptabil. Ar mai fi si clema aia(care defapt n-o are), cum se gasesc la anumite casti, gen hands free, sa legi cablu de tricou/bluza etc, fiind cablul scurt aluneca repede daca e in buzunar la pantaloni si te trezesti oarecum strangulat, sau ma rog, poate doar in cazul meu... o fi de la hainele care le port sau cine stie ce fenomene paranormale or aparea. Initial ma gandeam sa iau ceva mai ieftin ca sa pot sa iau si niste casti acceptabile. M-au surprins putin castile pt ca ma asteptam sa se auda infect pt dimensiunea lui ... si nu numai... in fine, ma asteptam sa se auda foarte prost, dar mi-am zis sa raman o perioada la castile lui originale. Pt mine, mp3 player inseamna muzica, daca deja are display se schimba treaba. Doar n-o sa puna bunca-mea Maria Ciobanu pe el, nu? Daca vreau sa ascult o piesa mai des, are un sistem de rating pana la 5 stele. Oricum daca asculti de prea multe ori o piesa, oricat de mult ti-ar place, tot te seaca la un momentdat.
__________________ All you need is a turntable. For those of you unfamiliar with modern stereo terminology, a turntable is a mechanical device that contains the rotating disk and the needle. The turntable must pull the surface of the disk pass the cartridge stylus at a constant speed. | |||
|
| | #67 (permalink) | ||
| SpliffStar aproape de acord cu tine . Numai ca si eu am aruncat pe undeva un Shuffle. E bun , dar nu imi place deloc ca nu are ecran. Sa pot cauta si eu o piesa, poate aia vreau eu sa o ascult acum . Video nu e necesar , sunt de acord cu tine , dar nu strica .
|
| | #69 (permalink) | ||
| Quote:
Asta-i cel mai frumos, ffs...a aparut la noi? As dormi cu el sub perna...
__________________ I tell Miguel to be inconspicuous and what does he do? Shows up looking like the Unibomber | |||
|
| | #70 (permalink) | ||
|
Indeed Mika, tu sti cel mai bine de ce ai nevoie Pana la urma ti-ai luat ceva?Inca o chestie, am vazut ca multi isi schimba cstile cu sennheiser cx 300, din ce am inteles ar trebuii ca, castile sa fie la aceeasi impedanta cu mp3-playerul. Suffel-ul am vazut ca are 32 de ohmi iar cx 300 au 16 ohmi. Nu vreau sa mi le schimb pe cele originale, cel putin nu inca si cand o veni timpul vreau sa am alternativa la indemana Ceva recomandari ?
__________________ All you need is a turntable. For those of you unfamiliar with modern stereo terminology, a turntable is a mechanical device that contains the rotating disk and the needle. The turntable must pull the surface of the disk pass the cartridge stylus at a constant speed. | |||
|
| | #71 (permalink) | ||
|
Eu inca nu mi-am luat nimic.Trebuie sa vorbesc cu parintii sa imi fac un drum spre Bucuresti ca in bacau nu gasesc nimic . Si cel mai curand acesta va fi dupa 15 iunie . Eu am examen anu' asta ( primu examen, stiu ca sunt cam mic da asta e )Ontopic : Casti pe 32 de ohmi sunt mai rare , cele mai multe sunt pe 16. Si cred ca sunt mai greu de gasit , dar si mai scumpe cele de 32
|
| | #74 (permalink) | ||
|
offtopic dar nu merita sa deschid thread separat: ce reclame mai are ipod ![]() http://libertatea.ro/index.php?secti...ire&sid=177059 Mi-e greu sa cred ca un ipod poate rezista unui glont de ak-47 asa ca eu consider chestia aia ca pe un artificiu de marketing marca apple | |||
|
| | #76 (permalink) | ||
|
Americanii au un obicei sa umfle lucrurile , nu as crede nici in veci. Si ce facea ala cu iPod-ul pe front ? Intre timo imi raspunde si mie cineva la intrebare va rog . Unde gasesc iRiver Clix2?
__________________ GamerTag: Darkmatinee Last edited by Mika; 17-04-2007 at 21:28.. Reason: n-am pus "?" :)) | |||
|
| | #77 (permalink) | ||
|
Acum nu-s expert in balistica, da` sunt sigur ca un glont, fie ak, bereta, colt sau carpati trece print-un ipod. Oricum, da bine si probabil cateva sute or sa-l cumpere numai pentru treaba aia.
|
| | #78 (permalink) | ||
| Quote:
Ia uite aici si spune-mi cate is pe 16ohmi si cate pe 32ohmi. > http://www.video-s.ro/casti_streetwear.htm
__________________ Gabi Udrea Photography | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|