![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Ce mp3 player imi recomandati ? | |||
| iPod Nano | | 39 | 30.71% |
| iRiver T10 | | 19 | 14.96% |
| iRiver X20 | | 45 | 35.43% |
| Altceva ( specificati prin post va rog ) | | 24 | 18.90% |
| Voters: 127. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #81 (permalink) | ||
|
Apropo de recomandari, asta nu va place ? > http://www.trekstor.de/en/products/d...?pid=66&page=1 E si mai fain si mai ieftin decat ipod.
__________________ Gabi Udrea Photography | |||
|
| | #82 (permalink) | ||
|
M-am uitat pe un site si am vazut ca iPod Nano e pe 32 de ohmi . Si castile care voiam sa le iau sunt pe 16. Niste casti pana in 100 RON de bagat in urechi pe 32 de ohmi care ar fi. .indie. help! Asta ar fi un motiv major sa merg pe X20.
__________________ GamerTag: Darkmatinee | |||
|
| | #87 (permalink) | ||
|
In principiu e simplu. Daca pui casti de 32 pe player de 16 se va auzi mai FLAT decat 32 pe 32, dar nu neaparat rau. Daca pui casti de 16 pe player de 32 se va auzi mai AGLOMERAT dar nici aici nu neaparat rau. In mod normal ar trebui sa existe ceva diferente, dar o pereche de casti bune ar trebui sa faca fata cu brio.
__________________ Gabi Udrea Photography | |||
|
| | #89 (permalink) | ||
|
Eu nu inteleg de ce vrei sa te complici. Pentru iPod sunt casti speciale, le gasesti pe la 140 ron. http://www.price.ro/specificatii_app...ones_34546.htm | |||
|
| | #91 (permalink) | ||
|
Mi-am luat si eu iPod shuffle, din pacate nu prea sunt satisfacut de calitatea castilor incluse, au inalte prea pronuntate si bass mai putin, ca experiment am pus niste sennsheiser din alea cele mai ieftine, mx200 parca, si parca se auzeau mai bine decat castile cu care vine iPodul, oricum cat de curand sper sa reusesc sa iau cx300
__________________ blank space | |||
|
| | #94 (permalink) | ||
|
La nano: Pros: E apple 2 ani garantie Foarte subtire Calitatea finisajului, calitatea fabricatiei, atentia pt detalii, suport tehnic,etc Foarte usor de folosit. Multe accesorii disponibile Cons: Trebuie sa schimbi castile (alea default sunt slabutze spre decente. Adica merg, dar totusi daca ai pretentii trebuiesc schimbate) Scump E ceva mai greu sa pui melodii pe el prin itunes decat prin drag`n drop Last edited by .:indie:.; 24-04-2007 at 17:06.. | |||
|
| | #98 (permalink) | ||
| sunt mai bune alea de la apple decat cx300,mult mai bune,bass corect nu infundat, inalte cristaline nu tipatoare,mediile sufera un pic, dar sunt destul de conturate, insa problema lor e ca nu "infunda" orice ureche,adica la 50% din oameni nu o sa stea in urechi cu nici una din cele 3 masuri ale doapelor. si iriver x20 dupa urechea mea subiectiva se aude mai prost decat ipod nano, si mai anemic.insa are mai multe functii features etc,display-ul este clar superior lui nano,meniul e foarte placut si modern.apropo de aspect unora e posibil sa le placa mai mult designed by iriver in china decat designed by apple in california
__________________ a e sau a nu e, aceasta e intrebarile! | |||
|
| | #99 (permalink) | ||
|
iauzi la ei alea mai bune ca cx300 )hai e vai de thdread-ul asta Cum sa stai atatea zile ca sa astepti sa iti cumperi? Eu cand mi-am cumparat am vazut ce e pe piata si am luat direct t10 si acum tot pe asta l-as lua ptr ca nu imi plac astea cu baterie reincarcabila ![]() cx 300 sunt super casti Thread-ul este la misto? Eu zic sa te duci sa cumper x20 ca decat sa dai atatia bani pe nano nu se merita ![]() sunetul e bun,la iriver exceleaza, are el unele lipsuri ca urechea mea a taxat dar totusi e e mai bun sunetu decat la ipod! bass infundat deloc, inalte cristaline,medii mult mult mai bine. Daca ai ascultat tu pe un mp3 varza normal, eu am pus cx300 pe unu la 1 milion si se auzea foarte rau asa cum spui tu, dar pe iriver e alta treaba sau pe Ipod! | |||
|
| | #100 (permalink) | ||
|
mie mi-au placut mai mult, cx300 dupa juma de ora imi oboseau auzul si nu mai distingeam spatialitatea sunetului,adica aparea efectul ala de "in-head",pe cand alea de la apple mi s-au parut mai ok.dupa cum am zis e parerea mea subiectiva.astea sunt castile de care vorbesc eu oameni buni,nu ma refer la castile stock,care intr-adevar sunt praf. si intr-adevar nano costa mult prea mult,practic cumperi brandul si design-ul.
__________________ a e sau a nu e, aceasta e intrebarile! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|