![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Ce mp3 player imi recomandati ? | |||
| iPod Nano | | 39 | 30.71% |
| iRiver T10 | | 19 | 14.96% |
| iRiver X20 | | 45 | 35.43% |
| Altceva ( specificati prin post va rog ) | | 24 | 18.90% |
| Voters: 127. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #101 (permalink) | ||
| billy boy, nu este deloc la misto thread-ul . Dar uita-te si tu. Unu imi zice sa imi iau iPod . Ok , sunt chitit sa imi iau iPod . Dupa primesc alt reply : " nu , ia-ti iRiver " . Si tot asa . Daca tu crezi ca e la misto , anunta un admin si gata.
__________________ GamerTag: Darkmatinee | |||
|
| | #102 (permalink) | ||
|
mika intre cele 2 playere nu exista alegere perfecta, fiecare are si plusuri si minusuri.nano e mic si dragutz si foarte subtire si usor si arata criminal(imho).e rezistent la zgarieturi(2nd gen ma refer)dar are display-u mai nasol, e nejustificat de scump, accesoriile sunt foarte scumpe(dar macar se gasesc, pe cand la iriver nu stiu cate accesorii ai sansa sa gasesti la noi prin magazine),sunetul e exceptional(ipod-urile au convertoare wolfson din cate am auzit) si volumul e satisfacator(apple nu "pune botul" la limitarea europeana de 1,5mw), de asemenea poti sa-ti pui rockbox pe el pentru un mare plus de functionalitate. iriver-u e la un pret corect,mult mai ieftin adica, are aspect de telefon mobil produs pentru mase( dar foarte bine s-ar putea sa-ti placa brizbriz-urile si luminitele albastre,asa cum si mie imi plac la carcasele de calculator iar altii vor carcasa sobra si neagra,si atunci poate ca arata mai bine decat nano), se aude mai incet si mai putin calitativ(dupa cum am mai zis, imho, poti sau nu sa ma crezi, poate tu nu vei face nici o diferenta intre ele),e mai maricel, display-ul e mai mare si mai bun, meniul e mai "eyecandy" si futurist, are mai multe functii, lasa impresia de player mai complet si mai bine dotat. altceva nu stiu ce sa-ti zic, ambele au si plusuri si minusuri, trebuie sa te decizi altfel ai sa ceri pareri pe cg pana la adanci batraneti.bafta
__________________ a e sau a nu e, aceasta e intrebarile! | |||
|
| | #104 (permalink) | ||
|
da, rockbox este un fel de "minisistem de operare", se instaleaza foarte usor, are foarte foarte multe facilitatti, este total customizabil,suporta pluginuri(e o comunitate activa si se gasesc destule pluginuri si usor),spre exemplu poti sa joci doom1, nu stiu daca pe nano dar pe video se poate,eu personal folosesc rockbox,si e foarte misto(am ipod video).nu ofera insa suport pentru video si pt poze, dar are optiune de de dual boot, asa ca atunci cand vreau sa vad un film bootez interfata clasica. mai multe detalii aici.http://www.rockbox.org/ de la iriver sunt suportate modelele h100 h300 si h10. nu te lasa pacalit de aspectul spartan al site-ului, rockbox in sine e foarte profi. l.e. se pot vedea si filme cu mpeg plugin,dar eu personal prefer dualboot.
|
| | #105 (permalink) | ||
| Quote:
IRIVER SE AUDE MAI BINE MA,ARE UN SUNET MAI COMPLET! NU E BRIZ-BRIZ, mai alex clix eu l-as cumpara! Ipod a ajuns un fel de figuri, ia uite ma asta are ipod, eu sunt mai porst sa nu am si va smecheriti cu ipod-urile voastre! Iriver-ul?poti juca multe pe el( vb aici de clix) , o gramada de flashuri,filmele se vad ok,sunetul e peste ipod!CE MAI VREI DE LA UN MP3 PLAYER?e mult mai complet IRIVER CLIX decat ipod ![]() T10 SE AUDE MAI BINE DECAT IPOD-UL!VREI SA STII CAT ARE MA DESTEPTULE IRIVER t10?16 mW nici de cum 1,5 mW! Mi se pare ca esti un copil care se da smecher cu jucaria lui(ipod) pentru ca este a ta STII VB AIA CEI AL MEU E CEL MAI BUN!Man sincer sa fiu cumpara ceea ce iti place tie ca design! oricum nu zic ca eu am dreptate 100% dar am ascultat si eu ca am stat in aceeasi dilema, am luat si cx300 si am ascultat si pe ipod si pe iriver! Pentru mine nu ma intereseaza jocurile si filmele sau videoclipurile! ma intereseaza sa se auda bine, vreau sa zic ca nu pot trece de 30 la iriver cu cx300 ca imi stric urechea asa de tare se aude si el are 40 la volum! Last edited by billy boy; 25-04-2007 at 19:03.. | |||
|
| | #111 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 Location: Colchester |
iriver x20. pro: se aude la fel de bine, cu mult mai multe preseturi ca nano (srs wow nu suna rau deloc pe cx 300) gramaj apropiat de nano pret mult mai mic display net superior overall more features poti baga clipuri/filmulete pe el. cons: nu e ipod | ||
|
| | #112 (permalink) | ||
|
deci sa clarificam un pic lucrurile , am cadonat un iriver x20 2gb prietenei mele si e super playerul, eu acum am creative zen v 4gb, inainte am avut ipod nano prima generatie pararea mea de audiofil este ca ipod cam suge la volum mare, de castile bundled de la ipod mai bine tac ca imi vor iesi cuvinte f f urate, cele mai proaste casti care le-am vazut vreodata. Sennheiser e peste la casti si la pret, eu am cx300, pmx 100 si HD 555 personal imi plac mult mai mult pmx 100 arata super si au aceleasi specificatii ca si px100 si inca ceva nu mai laudati atata cx300, sunt bune dar la majoritatea oamenilor casca nu sta bine bagata in ureche chiar daca are 3 pereche din alea de silicon, si la mine chiar oboseste un pic urechea la cx300 personal port cu mine si cx300 si pmx100 )cx in metrou, pmx afara si treba ca playeru daca are 16 ohmi nu inseamna ca daca pui casti de 32 se va auzi rau, vai ce prostii sunt in threadul astase vor auzi doar un pic mai incet, dar nu e valabil pt px100 si pmx100 pt ca au magnetii mai mici si SPL-u mai mare asa ca sa nu va fie frica sa puneti casti de 32ohmi, se vor auzi chiar mai bine, urecheam mea asa simte ![]() in primul rand adancimea si rezolutia sunetului va creste si va fi mai adanca cineva zicea ca cx300 e mai rau decat castile de ipod mu-ha-ha-ha si ca alea de ipod ar avea bass !?!? castile bundled de la ipod nu stiu ce e bass! cine vrea bass luati-va hd 212pro (sunt cam mari) dar si px 100 sau pmx 100 sunt foarte recomndata pt doritorii de bass ca casti In Ear cx300 sunt bune dar parca as alege mai mult creative p360 daca nu gresesc denumirea (au frecvente mai joase ce mie imi place=bass mai mult) daca aveti bani luati-va etimotic sau shure dar in romania nu este cazul )revening la playere: recomand cu caldura x20 macar ca are 13mW per canal suna oricum tare cu casti corecte , si iPod e mai mult de fite da arata bine si are wheel si atata tot la setari audio e varza, doar EQ si atata tot, nu stie ce e SRS WOW sau TRUE BASS sau BASS BOOST, eu personal nu mai vreau iPOD pt ca la volume mari distorsioneaza ceva, chiar daca folosesc casti bune oricum aud zgomot in sunet (un fel de bazait) la volum mai maresi daca aveti versinu EU de firmware la playerele voastre nu conteaza care, atunci upgragati-va firmware-ul cu versiunea Internationala de firmware nu cu cea europeana, pt ca ca ve-ti avea volumul mic la versiunile europene, eu la zen v aveam europeana si se auzea cam incet la maxim, acum cand am pus versiunea US nu mai pot rezista sunetului la maxim )sper ca am fost de ajutor ) acum tre sa plecdeci dupa experienta mea proprie eu as alege x20. muult mai avansat:display mare si rezolutie buna, video, radio, mp3, voice recorder, ce mai vrei altceva thats it, i'm out | |||
|
| | #114 (permalink) | ||
|
halal useri are forumu asta.incompetenti care nu sunt in stare sa acceseze un link. e a 3-a oara cand il dau si voi tot mai credeti ca ma refer la castile default cand vine vorba de bas.deci ma refer la DOAPELE speciale pt ipod, produse de apple. http://www.price.ro/specificatii_app...ones_34546.htm ASTEA sunt, dati si voi click pe link inainte sa va dati cu parerea.nu vorbea nimeni de castile default, asta ati inteles voi.
|
| | #116 (permalink) | ||
|
Ca tot s-a discutat atat de mult despre iRiver x20, sunt aproape de achizitionarea modelului de 2G. Ce nu imi convine insa este incarcarea doar prin mini USB la PC. Daca plec peste hotare, sau prin tara, departe de casa, si nu am vreun PC/Laptop la indemana, cum am sa ma descurc cu incarcarea bateriei ? Este o problema care imi da serios de gandit.
Last edited by Coza; 07-05-2007 at 11:50.. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|