![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2005 | Monitor LCD Horizon 2206SW 22''
Pareri despre acest model, dak il are cineva? as dori sa il achizitionez azi iar din ce am citit ar fi ceva de el, dar nu l-am vazut nicaieri cu ochiul meu. Astept pareri de la cei care il au sau care l-au putut vedea la lucru. Va multumesc !
| ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Are un pret foarte bun pentru ce ofera, panel LG A+ (garantat zero pixeli morti), 5 ms timp de raspuns (nu GtG), unghiuri foarte bune stanga-dreapta si ceva mai proaste pe sus/jos (lucru inca des intalnit, din pacate). Eu l-am testat si mi-a placut chiar mai mult ca ultimul model de LG la aproximativ aceleasi specificatii (mai precis LG L226WT-SF), Horizon-ul era superior la capitolul backlight bleeding si gradient color (pe orice culoare dar mai ales pe nuantele alb/gri/negru); la timp de raspuns si brightness/contrast nu am observat diferente notabile intre ele. Singurul capitol la care LG statea mai bine era finisajul, plasticul de pe el arata mai bine decat cel de pe Horizon. Din pacate nu am putut compara si cu alte modele, as fi vrut sa vad si un Samsung dar nu s-a putut.
__________________ Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Daca era vorba doar de specificatii nu ma oboseam sa postez; cum spuneam, l-am vazut si mi-a placut ce am vazut. Sigur, ma astept sa apara destule posturi care sa spuna ca-i o pocnitoare no-name, dar ma indoiesc ca cine l-a vazut poate spune ca se vede prost; sigur, nu e cel mai tare din parcare la imagine dar la raportul calitate/pret e foarte greu sa concurat cu el. Personal l-as cumpara si maine daca m-ar interesa un wide, dar eu inca ma joc tot felul de joculetze vechi care nu stiu de rezolutii wide...
__________________ Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Cosmin_C, exemplarul (sau exemplarele) tau (tale) nu aveau un brightness exagerat de mare? In rest subscriu, la banii aia este o alegere excelenta.
__________________ Life...is like a box of chocolates. A cheap, thoughless, perfunctoral gift that no one ever asks for. Unreturnable because all you get back is another box of chocolates. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Si da, CRT-urile sunt mediocre desi au tub Philips. Dar in ziua de azi aproape toate CRT-urile noi aflate pe piata sunt mediocre, reducerea drastica a preturilor se vede automat si in calitate.
|
| | #9 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ ...un fleac... m-au ciuruit... | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2005 |
Doar ce am vazut un Horizon de 19 wide si m-am lamurit, nu are nici o treaba cu imaginea unui LG sau altceva, e un monitor ieftin si urat, atat, plus ca vede cetzos si are niste culori "washed out" de nu mi-a venit sa cred. Am gasit in schimb un Ag Neovo de 19'' 4:3 care vede foarte bine si e la un super pret. Daca are cineva Ag Neovo K-B19 sau altceva asemanator rog sa confirme ceea ce am spus.
| ||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Whashed nu se putea vedea decat la o rezolutie diferita de cea nativa, iar asta e valabil si la cea mai tare scula Eizo de 2000 de euro. Din partea mea poti sa iti iei ce vrei, mai bine alegi singur ca sunt ochii si banii tai in joc... Quote:
|
| | #18 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2005 |
nush la ce te referi, eu am vazut Ag Neovo K-B19 de care vb. acum in rez nativa 1280*1024@75hz pe o placa normala g-force fx 5500 parca si vedea cam cum vede un LG la culori contrast calitate, etc. Cat despre acel Horizon l-am vazut in 1440*900 direct din placa video fara nici un splitter.
| ||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Quote:
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|