Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Hardware > Periferice

Notices

Căutare produse PC Garage: Şterge căutarea

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 08-04-2008, 16:19   #241 (permalink)
Registered User

Nu era nicio glumă.
Core 2 Duo E8400 with ZEROTherm BTF-90 on EVGA nForce 780i TriSLI - Black / Asus 8800GT / 2 x 2GB Patriot Extreme Performance - Black / Powered by OCZ600SXS StealthXstream Quad-Rail, 600W / Samsung Peripherals Zen Edition Black / Grundig Vision II 32" (Courtesy of Grundig Factory in Vienna) - Black / X-Fi Xtreme Audio PCIEx / Asus PW191A Black / Razer DeathAdder / Razer eXactMat / Fuck the rest

Andi is offline    Reply With Quote
Old 08-04-2008, 16:25   #242 (permalink)
melomaniac

Cosmin_C's Avatar

Tu ori ai peste 40 de ani ori esti un caz... trist, daca inca mai crezi ca "made in china" este o problema in sine.

Cosmin_C is offline    Reply With Quote
Old 08-04-2008, 16:27   #243 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Quote:
Originally Posted by Andi View Post
Nu era nicio glumă.
Nu conteaza, am ras...

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 08-04-2008, 16:31   #244 (permalink)
Registered User

Da, este o problemă în sine. Regret sincer că nu există alternative la componentele de PC. Nu am 40 de ani, dar tu probabil ai sub 20 dacă poţi crede contrariul. Şi cred că „Made on ship” este o problemă şi mai mare.
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by PigBrother View Post
Nu conteaza, am ras...
Te inteleg. Si eu rad cand vad un monitor horizon.
Core 2 Duo E8400 with ZEROTherm BTF-90 on EVGA nForce 780i TriSLI - Black / Asus 8800GT / 2 x 2GB Patriot Extreme Performance - Black / Powered by OCZ600SXS StealthXstream Quad-Rail, 600W / Samsung Peripherals Zen Edition Black / Grundig Vision II 32" (Courtesy of Grundig Factory in Vienna) - Black / X-Fi Xtreme Audio PCIEx / Asus PW191A Black / Razer DeathAdder / Razer eXactMat / Fuck the rest

Last edited by Andi; 08-04-2008 at 16:31.. Reason: Automerged Doublepost

Old 08-04-2008, 16:38   #245 (permalink)
mex
Registered User

Multumesc Cosmin. Deci "buba" e la magazinul de unde l-am luat
Quote:
Asa se intampla cand cumperi monitoare facute pe vapor....
Nope, asa se intampla cand fac prostia sa cred ca in Romania exista comert "online" in adevaratul sens al cuvantului. Dar la noi e totul ok (lucru valabil cam la toate "magazinele" mai cunoscute) pana ai nevoie de garantie...astia dupa ce se vad cu $, bye, bye respect pt client.

Si la faza ca scrie Horizon pe el...Sa zicem ca m-am lecuit sa arunc $ pe un nume, de cand am avut "noroc" de 3 Samsung de 19" care aveau 2-3pixeli morti/blocati. Cat timp e best buy si are certificat de garantie poate sa scrie Made in Congo (fara sa am ceva cu poporul frate congolez) ca nu conteaza.

P.S: E adevarat ca monitorul asta nu exceleaza la aspectul carcasei, dar e un monitor...nu il expun in vitrina

mex is offline    Reply With Quote
Old 08-04-2008, 16:59   #246 (permalink)
Manic Miner

burebista's Avatar

Quote:
Si eu rad cand vad un monitor horizon.
Si eu. De bucurie pentru alegerea/afacerea excelenta care a facut-o posesorul pentru ca si-a calcat peste snobism si a ales panelul si electronica si nu aspectul.

burebista is offline    Reply With Quote
Old 08-04-2008, 18:18   #247 (permalink)
Registered User

FieryLoki's Avatar

burebista: foarte bine scris. Sunt de acord in totalitate.

FieryLoki is offline    Reply With Quote
Old 09-04-2008, 09:00   #248 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by burebista View Post
pentru ca si-a calcat peste snobism si a ales panelul si electronica si nu aspectul.
...şi un producător care îşi bagă picioarele în tine chiar dacă ai 100 de pixeli morţi şi nu poate determina un distribuitor să-ţi schimbe monitorul, cum face Philips, de exemplu, care sunt gata să rupă contractul cu orice distribuitor care nu respectă politica de trei pixeli morţi.

Old 09-04-2008, 09:18   #249 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Teoria e frumoasa, practica ne omoara.
Au stat in service aberant de mult si monitoare de 7 milioane, si plasme de 70, si masini de 700. Imi scapa legatura dintre asta si "Horizon e de rahat".

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 09-04-2008, 09:52   #250 (permalink)
melomaniac

Cosmin_C's Avatar

Quote:
...şi un producător care îşi bagă picioarele în tine chiar dacă ai 100 de pixeli morţi şi nu poate determina un distribuitor să-ţi schimbe monitorul, cum face Philips, de exemplu, care sunt gata să rupă contractul cu orice distribuitor care nu respectă politica de trei pixeli morţi.
Monitorul Horizon in discutie chiar are garantie zero pixeli morti, spre deosebire de unele brand-uri "adevarate" gen LG sau Samsung care nu au auzit de politica asta. Cum s-a spus si mai sus, problema nu e de la distribuitor ci de la vanzatorul retail, care evident nu isi da interesul sa il schimbe desi nu o face pe banii lor - pana si transportul e facut de o firma de curierat platita exclusiv de distribuitor.

Deci in concluzie, eu in continuare nu inteleg cum poti sa ai tupeul de a vorbi despre un lucru pe care evident nu il cunosti, tie chiar iti place sa te faci de ras in halul asta ? In fine, treaba ta, dar macar realizeaza ca nimeni nu te ia in serios cat timp delirezi fara noima si fara argumente...

Old 09-04-2008, 10:13   #251 (permalink)
Registered User

horizon puteau să bage şi garanţia „daţi cu monitorul de perete şi noi vi-l schimbăm”. Problema este la distribuitor, care distribuitor nu îşi bate capul cu asigurarea serviciilor pentru un producător gen horizon. Iar cei de la horizon se bazează pe asta. Înţeleg că eşti băgat în afaceri cu monitoare horizon şi de-abia te abţii să nu spui că sunt cele mai bune din lume, din păcate pentru tine lucrurile nu stau aşa. Mai ştiu şi eu câte ceva, de exemplu cineva din interiorul unuia dintre cei mai mari retaileri din Bucureşti, mi-a spus că return-ul acestor monitoare e cel mai mare dintre toate. Mă rog, fiecare îşi cumpără ce vrea, eu doar am atenţionat că pt. un milion în minus nu merită …
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Aş mai menţiona că designul şi construcţia acestor monitoare sunt absolut groteşti şi kicioase şi denotă o lipsă totală de respect faţă de utilizatorul final.

Last edited by Andi; 09-04-2008 at 10:13.. Reason: Automerged Doublepost

Old 09-04-2008, 10:15   #252 (permalink)
Nostalgic

MajorThreat's Avatar

Andi,

Habar n-ai.

MajorThreat is offline    Reply With Quote
Old 09-04-2008, 10:18   #253 (permalink)
Registered User

Că tu, care ţi-ai luat horizon, ştii multe. Eşti tare.

Old 09-04-2008, 10:24   #254 (permalink)
Nostalgic

MajorThreat's Avatar

Stiu mai multe decat tine. Eu am produsul in fata, pe cand tu vorbesti din auzite, animat doar de prejudecata ca toate produsele chinezesti sunt proaste.

Si eu am avut un oarecare grad de scepticism inainte sa-l cumpar. Pana la urma l-am cumparat, l-am comparat apoi cu alte monitoare mai scumpe, si am ajuns la concluzia ca totusi e un monitor foarte bun.

Constructia si design-ul nu sunt top, ca la Samsung de exemplu, dar sunt departe de a fi "grotesti si kitchoase".

Per total nu inteleg de ce te implici atat de mult in discutia asta cand in mod clar esti gigi contra doar dintr-o pasiune demna de o cauza mai buna, si nu din cunostinta de cauza.

MajorThreat is offline    Reply With Quote
Old 09-04-2008, 10:46   #255 (permalink)
Manic Miner

burebista's Avatar

Quote:
[...] cineva din interiorul unuia dintre cei mai mari retaileri din Bucureşti, mi-a spus că return-ul acestor monitoare e cel mai mare dintre toate.
Cosmin cred ca stie cel mai bine cam cite Horizoane de 22" i se intorc in service asa ca eu m-as baza pe ce spune el nu pe un agent secret din interiorul unuia dintre cei mai mari retaileri din Bucuresti.

Oricum discutia cred ca e in van. Tu bucura-te de Samsungu'/LG'ul sau ce ai tu prin casa si lasa "fraierii" care si-au luat Horizon de 22" sa se bucure de achizitia lor. Si de berile pe care le-au baut din diferenta pina la bengosu' de Samsung/whatever.

burebista is offline    Reply With Quote
Old 09-04-2008, 12:17   #256 (permalink)
melomaniac

Cosmin_C's Avatar

Andi acum m-am lamurit, este evident ca dai din gura/taste fara sa stii absolut nimic.
1. Acum cateva saptamani s-au facut statisticile cu ratele de RMA, trebuie facute de doua ori pe an; Horizon 0.68%, LG 0.96% si Samsung 1.23% asta fiind pe ultimii 2 ani de zile.
2. O alta statistica pe care tocmai am scos-o din programul de gestiune spune ca pana acum (9 aprilie 2008) s-au vandut 5689 bucati LCD Horizon 2206SW 22'' plus modelul cu TV Tuner, ambele avand aceleasi conditii de garantie, iar la acestea procentul de RMA este sub 0.5% fiind practic monitorul cu cele mai putine defecte in raport cu numarul de produse vandute.
3. Nu am nici un interes "de afaceri" sa vand Horizon, nu am procent din vanzari si nu mi-am pus niciodata reputatia in joc pentru firma la care am lucrat deoarece am un (re)nume si un CV care imi permite sa traiesc cel putin decent fara sa pup in fund pe nimeni.

Acestea fiind spuse inchid subiectul, fiecare user poate trage propria lui concluzie din ce s-a zis pana acum.

Old 09-04-2008, 12:51   #257 (permalink)
Registered User

Deci până la urmă tot nu te-ai abţinut şi ai spus-o: sunt cele mai bune monitoare. Într-adevăr, fiecare să tragă propriile concluzii.
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Dar da-mi voie să-ţi spun că atâta timp cât tu lauzi surse Delux şi monitoare horizon, eu am mari îndoieli în privinţa ta...

Last edited by Andi; 09-04-2008 at 12:51.. Reason: Automerged Doublepost

Old 09-04-2008, 13:02   #258 (permalink)
melomaniac

Cosmin_C's Avatar

Din partea mea poti sa crezi si ca sunt Anticristul, i don't really care.

Old 09-04-2008, 13:15   #259 (permalink)
Registered User

Eh, n-aş putea crede asta…Ştii cum se spune, „The Devil hides in details”, şi nu mi se pare că ar avea unde să se ascundă în detaliile unui monitor horizon. Chiar şi el are prea mult bun gust pentru aşa ceva.

Old 09-04-2008, 14:35   #260 (permalink)
Registered User

TheDragon's Avatar

Pai Cosmin_C a demonstrat ca firmele care nu au un renume ca SAMSUNG, LG, etc. fac fata acestor firme mari chit ca au un pret mai scazut (mentalitatea romanului pretul oglindeste produsul). Eu am o sursa delux si sistemul meu nu a cazut din cauza ei niciodata. Acum vad ca s-a deviat fooarte mult de la subiect.
Proc: Athlon 2500+ | | Mb: Epox 8rda+| | V.A.: Leadtek 6600 TD | | Memory: 512| | Case: GIGABYTE | | P.S. DELUX 500w | | Hdd: WD 80GB | | DvD-Rw: LG-H10n | | Display: Samsung 769MB | | S.c: Sb Value! | | Audio: Sony MDR-P80 + Microlab M-820

TheDragon is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Hardware > Periferice

Thread Tools

Posting Rules