![]() |
| | #261 (permalink) | ||
| Quote:
Personal am un monitor LG L226WA-WN 22" pe care regret ca am dat banii (aproape 100 de euro mai mult decat Horizon) pentru ca electronica de doi lei produce un brum enervant, audibil in miezul noptii cand se asterne linistea; in cealalta camera, pe sistemul secundar am un Horizon 2206SW 22'' care nu face nici o urma de zgomot dar din pacate e proprietatea fratelui meu, altfel le schimbam intre ele fara nici o ezitare. Hai sa dau si un exemplu negativ, de no-name prost vandut de firma la care lucrez, UPS-urile Vmark sunt asa de "bune" ca mi-am luat un Mustek de la concurenta.
__________________ Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. | |||
|
| | #262 (permalink) | ||
| Quote:
Mi-am luat si eu un Horizon 2206sw si sunt extrem de multumit de alegerea facuta, inafara de unghiurile de vizualizare specifice tn-urilor monitorul asta are cele mai putine defecte pe nasamblu daca il compari cu toate monitoarele din clasa de 22 inchi TN-film. Raportul calitate pret e incredibil, peste 2 ani sper sa vad monitoare Horizon de aceeasi calitate dar pe o tehnologie superioara (led sau whatever) ![]() "The average deviation is only 1,6 dE. Although this value is even better than that of the Eizo S2111W, we do not recommend the Meditec SHB 22S6 TW for semi-professional ("sRGB-") image processors"...luat din review-ul de pe prad.de. De adaugat faptul ca setarile din review-ul pentru calibrarea culorii se potrivesc pervect pe horizon cu mentiunea ca luminozitatea trebuie sa fie pe la 15-22% (in cazul meu), proabil ca diferenta e data de paneluri Clas II (ktc-ul sau meditecul cu pricina) vs Lg A+. M-am gandit mult la un samsung 226 sau un Asus VW222U dar pana la urma am luat horizon-ul si se pare ca nu am gresit deloc, a fost o decizie cat se poate de pragmatica.
__________________ Ignorance is Bliss... | |||
|
| | #263 (permalink) | ||
|
Pe fundal inchis la culoare (gri inchis/negru) tiuie monitorul. Precizez ca boxele lui sunt oprite, nu au nici macar cablul bagat. Este un tiuit constant, destul de deranjant. A mai patit cineva treaba asta ? Monitorul in cauza este Horizon 2206SW.
__________________ It's time to burn™ | |||
|
| | #264 (permalink) | ||
|
Nivelul sonorului pentru boxele monitorului este la zero? Ai alte boxe aproape de monitor? E posibil de la asta sa fie. Cel putin la mine boxele sunt pe zero dar in stare de functionare. Nu cred ca ai cum sa le opresti. La mine functioneaza impecabil. Daca zici ca numai la anumite nuante e posibil sa fie altceva si e treaba de garantie.
| |||
|
| | #265 (permalink) | ||
| Quote:
Oricum, puteai sa mai astepti un pic, vad ca ati adus APC! ![]() Sau sunt prea scumpe? Horizon 2206SW rulez!
__________________ 8400/scythe zipang/dfi p35/2gb tracer/640ks/8800gts 512mb/compro videomate gold+II/akasa eclipse/corsair 520hx/2206sw | |||
|
| | #266 (permalink) | ||
|
Volumul e dat la 0 din meniu plus ca asa cum spuneam boxele monitorului nu sunt conectate. Am pe aproape 1 boxa de la sistemul meu de sunet, dar am luat-o de acolo, am incercat fara ea prin zona si tot la fel face. Problema se manifesta doar pe fundal negru sau gri inchis, in rest totul e ok. Eram curios daca a mai patit cineva ceva similar sau daca ar fi cazul sa iau in brate monitorul sa ma duc la garantie. Ma mai gandeam ca ar exista posibilitatea sa fie si de la windows(eventual driverul de la placa video ), care au 1 an jumatate de cand au fost instalate.
|
| | #268 (permalink) | ||
| Quote:
![]() klaus nu stiu ce sa iti spun despre zgomot, daza se rezolva la garantie, nu e departamentul meu. Ce iti pot spune sigur e ca la LG - prin reprezentanta LG Romania - nu ti-l schimba decat daca zgomotul este asurzitor, probabil, pentru ca la exemplarul meu zgomotul e evident doar noaptea cand e liniste si mi-au refuzat schimbarea...
__________________ Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. | |||
|
| | #269 (permalink) | ||
|
Asurzitor nu este, dar este foarte deranjant. Navighez linistit, si cum dau de o pagina pe background negru/gri inchis, PAC! incepe sa tiuie(repet, nu foarte tare dar indeajuns incat sa te faca sa inchizi pagina respectiva )Astept sa-si revina putin vremea si o sa dau o fuga cu el la garantie. Sper sa fie ok cei de la Emag la acest capitol; pana acum nu am fost nevoit sa-i vizitez in acest scop pentru niciunul din produsele cumparate de la ei-si sunt destule.
|
| | #270 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Ignorance is Bliss... | |||
|
| | #271 (permalink) | ||
|
Crede-ma nu este un moft, este ceva deranjant si "nelalocul" lui! Nu este deloc normal sa te uiti la un film/TV si sa-ti tiuie-n cap monitorul, la fel cum nu este ok nici cand stai si butonezi linistit pe internet si dai peste o pagina care are background negru/gri sa scoata acelasi tiuit minunat. Nu am intalnit pana acum nici un monitor care sa tiuie in conditiile prezentate mai sus, fie el tft sau crt si nu consider ca aceasta problema poate fi trecuta cu vederea si nu este considerata defect. Btw, astazi dimineata am dus monitorul la garantie. Mi s-a spus ca in maxim 10 zile incepand de azi voi fi sunat de ei sa ma duc sa-l iau. Nu ar fi asta o problema ca oricum locul unde lucrez este usa-n usa cu ei asa ca nu ma doare sa trec pe acolo sa vad care e situatia. Eu totusi sper ca problema sa fie remediata, nu ma intereseaza daca-l repara sau il schimba, tot ce vreau e sa pot sa stau si eu linistit la calculator fara acel tiuit pe cap.
|
| | #273 (permalink) | ||
|
Azi dimineata am fost sunat ca l-au veriticat si e ok nu are nimic sa trec sa-l iau(sincer ma cam asteptam la asta ca prim raspuns pentru ca tipa care a facut intrarea in service a trecut la defect reclamat doar "tiuie pe fundal inchis" fara alte detalii pe care eu i se spusesem - si asa cum spuneam mai sus, daca pun background-ul windowsului negru intamplator nu tiuie, iar cei din service probabil fix asta au "testat"). M-am dus la service, i-am explicat tipei de acolo ca NU E OK deloc si ca vreau sa-l testeze de fata cu mine. A intrebat pe cineva pe acolo, a venit un tip care a zis ca nu are rost sa-l testeze el cu mine, ca monitorul a fost testat intr-un service specializat,etc etc(bullshit ca tot la ei a fost testat ).I-am spus tipei ok, semnez ca mi l-ati dat, si-mi faceti iar intrare in service iar de data asta scrieti exact tot ce v-am spus si data trecuta ca are defect, chit ca or sa fie 5-6 randuri si nu doar 3 cuvinte. S-a uitat cam stramb la mine dar nu a comentat, a zis ok, s-a apucat sa faca iar actele pentru service si mi-a intins o foaie pe care sa scriu eu exact ce probleme are si cum se manifesta. Am scris cam jumatate de pagina, le-am dat si exemple de site-uri pe care face probleme, pe scurt le-am explicat exact cum sta treaba. Undeva spre sfarsitul "povestii" am trecut acolo si faptul ca "o posibila cauza ar fi invertorul"(in cazul in care chiar o fi bietul invertor cum ziceai si tu Cosmine) in speranta ca macar daca li se da ceva mura-n gura sa verifice mai amanuntit. Astept acum sa vad care va fi rezultatul celei de-a 2-a trimiteri in service. Probabil, defapt mai mult ca sigur dupa paste. Asta daca vor descoperii mintile stralucite de acolo defectul, ca daca nu, probabil iar or sa ma sune maine dimineata sa-mi zica ca e ok si sa vin sa-l iau, situatie in care m-as cam umple de draci si as incepe sa caut solutii de a-i forta sa-l verifice calumea si sa rezolve nenorocitul asta de tiuit. Sincer nu stiu cum pot face asta, dar o sa fac cercetari(poate ceva sesizare la OPC sau orice altceva ce ar putea sa-i oblige sa-si faca treaba cum trebuie)
|
| | #276 (permalink) | ||
|
Cum spuneam, nu testez eu monitoarele dar nici nu am auzit de la colegi sa fi venit vreun Horizon 22" in garantie in ultimele 2-3 saptamani cu problema asta...
|
| | #277 (permalink) | ||
|
diferenta la calitatea imaginii intre 2206sw si fratele mai mic 9006sw ? stiu ca cele de 19" au thread dedicat, dar ma gandesc ca poate le-a butonat cineva pe ambele ... pe hartie sunt ceva diferente, dar asta e cam irelevant.
__________________ power is nothing without ctrl | |||
|
| | #278 (permalink) | ||
|
Sunt putin mai slabe alea de 19" in sensul ca au - in medie - backlight bleeding ceva mai proununtat; in rest nu sunt diferente. Decat de dimensiuni.
|
| | #280 (permalink) | ||
|
Astazi am comiso si eu am dat comanda la Horizon..acum am un Samsung de 17...sa vedem ce diferenta va fi intre cele doua ca si calitatea imaginii.Am mers pe mana voastra ca prea il laudati atat. Am mai cumparat anul trecut un LCD de 17 Horizon pt un prieten si merge impecabil. Sper sa fi facut o alegere buna.
__________________ Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA 8800GTS , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880 | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|