Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Hardware > Periferice

Notices

Căutare produse PC Garage: Şterge căutarea

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 22-07-2008, 09:14   #341 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by nero View Post
Incearca in Domo daca vrei sa-l probezi, totusi e posibil sa fie mai scump decat in alte parti.
Sistemul e suficient pentru majoritatea jocurilor.
Apropo de Domo: Am dat o tura pana la real in TM si deasupra e domo. Monitorul horizon 2206sw 22" este la micul pret de 799 ron.

Dani_alin is offline    Reply With Quote
Old 22-07-2008, 10:11   #342 (permalink)
melomaniac

Cosmin_C's Avatar

Quote:
Originally Posted by CVSe View Post
adica daca la jocurifilme se observa vre o diferenta care sa merite banii in plus...
O sa vezi diferente intre TN si MVA la jocuri filme doar daca o sa te uiti dintr-un unghi care sa schimbe semnificativ culorile - peste 40 grade lateral, peste 20 grade sus sau peste 10 grade jos; cam astea sunt unghiurile la care TN-ul isi pastreaza calitatea imaginii la un nivel decent, personal mi se pare arhisuficient pentru un monitor.

Cosmin_C is offline    Reply With Quote
Old 22-07-2008, 10:14   #343 (permalink)
Hardware Master

nero's Avatar

Quote:
Originally Posted by CVSe View Post
cam care e diferenta de pret dintre un lcd cu panel TN si unu cu panel MVA...adica stiti unde pot vedea ce monitoare au MVA(googleing ...da nu tot timpu s chesti bune...deci daca stiti vre o sursa sigura...multumesc)

adica daca la jocurifilme se observa vre o diferenta care sa merite banii in plus...
Un MVA sau PVA e cu cel putin 50% mai scump decat echivalentul (daca pot sa-i zic asa) cu TN. Din pacate la 22" nu prea exista monitoare cu MVA sau PVA.

nero is offline    Reply With Quote
Old 23-07-2008, 14:17   #344 (permalink)
Registered User

Kickazz's Avatar

Quote:
Originally Posted by Cosmin_C View Post
O sa vezi diferente intre TN si MVA la jocuri filme doar daca o sa te uiti dintr-un unghi care sa schimbe semnificativ culorile - peste 40 grade lateral, peste 20 grade sus sau peste 10 grade jos; cam astea sunt unghiurile la care TN-ul isi pastreaza calitatea imaginii la un nivel decent, personal mi se pare arhisuficient pentru un monitor.
cred ca ai vrut sa spui "sub" in loc de "peste" la unghiuri

Kickazz is offline    Reply With Quote
Old 23-07-2008, 14:32   #345 (permalink)
melomaniac

Cosmin_C's Avatar

Nu, am spus bine, peste acele unghiuri calitatea imaginii se degradeaza foarte mult.

Old 23-07-2008, 15:01   #346 (permalink)
Registered User

Ikeaboy's Avatar

Dell-ul echivalent de 22 e la jumatate de pret fata de asta si are camera web si microfon.

review cnet

eu din asta imi iau pana la urma, o sa vad maine ce si cum. L-am luat online dar mi-au promis ca daca gasesc buleli il schimba np.

Ikeaboy is offline    Reply With Quote
Old 23-07-2008, 15:07   #347 (permalink)
melomaniac

Cosmin_C's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ikeaboy View Post
Dell-ul echivalent de 22 e la jumatate de pret fata de asta si are camera web si microfon.
Pai tocmai ca nu e echivalent, are un panel TN obisnuit in locul superbului S-PVA de la modelul de 24 inch, de aici si diferenta de pret nu de la cei 2 inch in plus.

Old 23-07-2008, 16:00   #348 (permalink)
Registered User

Ikeaboy's Avatar

argh nu stiam

Ikeaboy is offline    Reply With Quote
Old 23-07-2008, 16:10   #349 (permalink)
melomaniac

Cosmin_C's Avatar

Oricum l-am avut si Dellu' de 22 inch in teste, e fara doar si poate cel mai bun TN pe care l-am vazut pana acum, asa ca alegerea nu e deloc rea.

Old 23-07-2008, 16:15   #350 (permalink)
Registered User

tomapaul's Avatar

Quote:
Originally Posted by Cosmin_C View Post
Un adevarat fan Horizon. Acum mai ramane sa dai jos de pe masa wooferul ala si totul o sa fie perfect...
Nu pot sa zic ca sunt fan Horizon.Sunt fan la orice e ieftin si foarte bun.Ciudat...exista si categoria asta.

Cand am luat 2206 aveam si eu dubiile mele(Ma da sa iau totusi un Samsung sau un Philips ca de...e de firma).Ce pot sa zic decat mersi Cosmin_C.Vehementa cu care-l sustineai si argumentele aduse m-au facut sa merg la showroom.Si diferenta dintre Samsung, Philips si Horizon am vazut-o cu ochii mei.Ca pana nu am vazut nu am crezut .

Cand am luat 2205 eram 100% sigur ca va merita.

tomapaul is offline    Reply With Quote
Old 23-07-2008, 23:22   #351 (permalink)
Registered User

mNiosu's Avatar

De 2 zile tot citesc de monitorul asta Horizon. Acest forum este al doilea de 12+ pagini numai despre el si numai cuvinte de lauda am gasit (cu exceptia noobilor cu bani care isi permit lucruri scumpe si stau cu degetu in nas sa faca comenturi nesuferite si neprofesioniste despre lucruri pe care nu le cunosc).Ideea e ca in mare sunt convins sa iau si eu acest monitor,desi initial aveam de gand sa iau un Fujitsu-Siemens E22-1W care e asemanator si la carctersitici si la pret (decat ca e pe TCO99).Chiar as fi recunoscator daca se gaseste cineva sa stie ceva si de Fuji asta ca sa aflu si eu ceva ca nu am gasit mai nimik pe net.Oricum este foarte probabil sa optez ptr Horizon ,mai ramane sa fac rost decat de bani in 1-2 saptamani (sper sa nu apara ceva neprevazut sa fiu nevoit sa nu mai iau de loc ).Multumesc tuturor celor care au posta pe aici si ajuta comunitatea sa ia decizii .

mNiosu is offline    Reply With Quote
Old 24-07-2008, 02:49   #352 (permalink)
Registered User

tomapaul's Avatar

Quote:
Originally Posted by mNiosu View Post
De 2 zile tot citesc de monitorul asta Horizon. Acest forum este al doilea de 12+ pagini numai despre el si numai cuvinte de lauda am gasit (cu exceptia noobilor cu bani care isi permit lucruri scumpe si stau cu degetu in nas sa faca comenturi nesuferite si neprofesioniste despre lucruri pe care nu le cunosc).Ideea e ca in mare sunt convins sa iau si eu acest monitor,desi initial aveam de gand sa iau un Fujitsu-Siemens E22-1W care e asemanator si la carctersitici si la pret (decat ca e pe TCO99).Chiar as fi recunoscator daca se gaseste cineva sa stie ceva si de Fuji asta ca sa aflu si eu ceva ca nu am gasit mai nimik pe net.Oricum este foarte probabil sa optez ptr Horizon ,mai ramane sa fac rost decat de bani in 1-2 saptamani (sper sa nu apara ceva neprevazut sa fiu nevoit sa nu mai iau de loc ).Multumesc tuturor celor care au posta pe aici si ajuta comunitatea sa ia decizii .
Mai...daca ai bani de un Dell de 24" de ce sa nu iei?Eu unul as renunta la Horizon pt. un 24" cu o matrice mai desteapta.Dar deocamdata o sa cumpar alte lucruri.

Am vazut la media galaxy siemens-ul ala.Nu iesea cu nimic in evidenta fata de celelalte monitoare expuse.Mie unuia nu-mi placea cum se vedea.Horizon nu era dar l-am comparat cu samsung 2232BW care ii era superior.Ma rog...asta e parerea mea, formata in 30 de secunde.

Old 24-07-2008, 10:04   #353 (permalink)
Hardware Master

nero's Avatar

Dell-ul de 24" e totusi de 3 ori mai scump decat Horizon-ul de 22". E un monitor deosebit, dar fiecare trebuie sa hotarasca pentru el daca merita diferenta asta.

Old 24-07-2008, 18:27   #354 (permalink)
Registered User

smok3r's Avatar

L-am cumparat si eu azi de la pcgarage ca tot ii promotie . Cand l-am pus pe masa am avut un soc cand am vazut dimensiunea colosala .
La rezolutia nativa 1680*1050 in Bioshock fps-ul a scazut de la 80-85 la 58-60, oricum tot super jucabil la rezolutii maxime . Placa video Gigabyte 9600GSO.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	bioshock-maxim.JPG
Views:	103
Size:	138.6 KB
ID:	368587   Click image for larger version

Name:	horizon 013.jpg
Views:	147
Size:	1.50 MB
ID:	368588  

smok3r is offline    Reply With Quote
Old 24-07-2008, 18:32   #355 (permalink)
Registered User

tomapaul's Avatar

Quote:
Originally Posted by smok3r View Post
L-am cumparat si eu azi de la pcgarage ca tot ii promotie . Cand l-am pus pe masa am avut un soc cand am vazut dimensiunea colosala .
La rezolutia nativa 1680*1050 in Bioshock fps-ul a scazut de la 80-85 la 58-60, oricum tot super jucabil la rezolutii maxime . Placa video Gigabyte 9600GSO.
Din pacate, peste 2 saptamani o sa te obisnuiesti cu el.
Sa-l folosesti sanatos.
Succesul seriei 2206 poate-i va determina sa scoata un 24"(poate chiar fara TN).

Old 27-07-2008, 08:14   #356 (permalink)
Registered User

smok3r's Avatar

Unde gasesc si eu un site cu detalii complete si corecte despre monitorul asta ? Sunt putin confunz in ceea ce priveste marimea punctului, TCO, unghiuri. Magazinele care le vand le au diferite cam toate. La mine pe cutie scrie ca monitorul este facut in Mai 2008.

smok3r is offline    Reply With Quote
Old 27-07-2008, 23:30   #357 (permalink)
Hardware Master

nero's Avatar

La monitoare nu exista specificatii care sa merite sa fie luate in seama. Conteaza ce vezi cu ochiul liber.

Old 27-07-2008, 23:39   #358 (permalink)
Registered User

mNiosu's Avatar

Quote:
Originally Posted by smok3r View Post
Unde gasesc si eu un site cu detalii complete si corecte despre monitorul asta ? Sunt putin confunz in ceea ce priveste marimea punctului, TCO, unghiuri. Magazinele care le vand le au diferite cam toate. La mine pe cutie scrie ca monitorul este facut in Mai 2008.
Gasesti un review complet aici:
http://www.prad.de/en/monitore/revie...c-22s6-tw.html

Nu te speria ca nu are acelasi nume e acelasi monitor dar sub alt brand ptr ca e facut ptr alta firma de distributie,insa este acelasi model facut de acelasi producator.

mNiosu is offline    Reply With Quote
Old 27-07-2008, 23:57   #359 (permalink)
Registered User

iicsus's Avatar

si eu oscilez intre aceleasi 2 modele ca si mNiosu, deci ar fi f binevenit un feedback de la cineva care are Fujitsu-Siemens E22-1W. din ce poze am vazut, estetic arata mai bine decat Horizon-ul. Specificatiile sunt asemanatoare, iar pretul e cu ceva mai scazut.
Sistem: AMD OpterOwn 165 LCB9E @ 2.7GHz| DFI LanParty UT nF4 Ultra-D + HR-05 SLI/IFX| 2x1GB DDR500 Team Xtreem Cronus | Seagate 250GB S-ATA2 16MB 7200.10 | EVGA 7950GT @ GTX | Sound Blaster Audigy 2 ZS | ASUS DRW-1814BL | Thermaltake TR2-420W | Acer AL1916 | Sennheiser HD212PRO

TV: Compaq FS740 + ST LAB LCD TV Box 2 + JBL Platinum Series

iicsus is offline    Reply With Quote
Old 28-07-2008, 11:39   #360 (permalink)
Hardware Master

nero's Avatar

Quote:
Originally Posted by mNiosu View Post
Gasesti un review complet aici:
http://www.prad.de/en/monitore/revie...c-22s6-tw.html

Nu te speria ca nu are acelasi nume e acelasi monitor dar sub alt brand ptr ca e facut ptr alta firma de distributie,insa este acelasi model facut de acelasi producator.
In afara de carcasa, nu poti sa stii ce e identic si ce nu. Horizon-ul e facut dupa cerintele importatorului.

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Hardware > Periferice

Thread Tools

Posting Rules