![]() |
| | #21 (permalink) | ||
|
Asa si eu unde anume l-am contrazis ? OK, daca nu se intelegea suficient de bine... deci, 2206SW are alt panel, nu e ca cel de 19 inch si nici nu cred ca se vede la fel. In plus, nu stiu cum era reglat, cum am spus si mai sus Horizon-ul a venit reglat cam aiurea si se vedea prea luminos/laptos pana sa-l reglez eu cu ajutorul Nokia Monitor Test.
__________________ Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
|
Ala de 22" suporta sigur 1680x1050, azi am avut un alt exemplar sub ochi care s-a comportat ceva mai bine ca precedentul.
__________________ Life...is like a box of chocolates. A cheap, thoughless, perfunctoral gift that no one ever asks for. Unreturnable because all you get back is another box of chocolates. | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 |
totusi in cele din urma poate sa lamureasca cineva problema? sa spuna ce rezolutie are? 1440 X 900 sau 1680 X1050//// parerile magazinelor online sun impartite... sa vina cineva sa salveze situatia si sa spuna care e rezolutia reala? si inca ceva ...o mare importanta o are si dimensiunea unui pixel... ca dimensiune am vazut 0,264(pixel pitch), chiar asa o fi? confirmati informatiile sau dati cu ele de pamiint... | ||
|
| | #27 (permalink) | ||
|
Care cuvant din fraza "Ala de 22" suporta sigur 1680x1050, azi am avut un alt exemplar sub ochi " nu il pricepi?
__________________ Life...is like a box of chocolates. A cheap, thoughless, perfunctoral gift that no one ever asks for. Unreturnable because all you get back is another box of chocolates. | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
|
va zic sigur ca suporta 1680 cu 1050 .. se vand mai bine ca restul de wide-uri in magazin .. si sincer va zic ca nu mai e monitor la noi pe piata atat de echilibrat calitate pret .. 1440 cu 900 au cele de 19 rezolutie .. m-am jucat cu modelul de 22 de la horizon cel cu tv tuner incorporat are finisaje mai ok decat 22 simplu ..din pacate nu am cablu tv sa vad cum vede pe televizor .. am auzit de la un client ca vede putin intunecat .. sa speram ca nu stia el sa regleze brightnesu din meniu .. , mi-as lua un horizon dar ar trebui sa renunt la eizo l985ex si nu prea imi convine :P , in rest .. pixeli morti n-am vazut de ceva timp incoace la horizon , de la o scara 1-10 as zice ca merita macar un 9.
__________________ Intel QUAD CORE Q6600 @ 3400 Mhz /Zalman CNPS-9700-NT / EVGA NForce 790 Ultra SLI / Corsair TWIN3X 2 x 2GB DDR3, 1600MHz, 7-7-7-20/ 2 x Seagate 500 SATA 2 - on RAID 0 / Quad SLI GIGABYTE 9800GX2 / Creative X-fi Elite Pro on Logitech Z5500 / Corsair HX 1000W - CoolerMaster Cosmos S / DELL 2707WFP & DELL W3202MC | |||
|
| | #34 (permalink) | ||
|
Am avut ocazia sa ma joc de curand cu unul. Rezolutia nativa este 1680x1050 si este suuper ok. As putea chiar sa ma obisnuiesc cu un animalutz d'asta pe birou... Ma bate gandul sa-mi iau si eu unul. Pretul este irezistibil.Btw, monitorul este fabricat in China de catre Shenzhen KTC Computer Technology Co., Ltd. Marcile comercializate de acelasi fabricant sunt KTC, FPD si Horizon.
__________________ | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
Si-a luat prietena mea Horizon 2206SW de la http://www.24pc.ro/Monitoare/Monitoa...ZON-2206SW-117 a 2-a zi i-a venit acasa. E destul de bunicel, nici un pixel mort sau ceva, unghiuri bune pe laterale dar sus/jos sunt mai proaste parca decat la 930BF-ul meu. Am testat si un mic Quake 3 si se misca bine chiar si in FPS-uri. Eu zic ca merita.
__________________ Powered by Intel&nVidia, Aim by Microsoft IE 3.0&Steelpad QCK, Skill by N0NAME! | |||
|
| | #36 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. | |||
|
| | #38 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #40 (permalink) | ||
|
Daca va place aureola de mai jos sunt ok, nu e o problema strict pentru acest model - si Samnsung, Dell, etc. se bate de asa ceva. http://img154.imageshack.us/img154/9...ightoff0om.jpg | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|