![]() |
| | #521 (permalink) | ||
|
unde e setarea de digital vibrance?
__________________ loc de raclama....COSMOTE: 0765485461 ___________________________________ ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #522 (permalink) | ||
|
Actually il folosesc ca secondary pentru un CRT LG Flatron F900B de 19''. In general pentru filme and stuff, unde nu ma deranjeaza deloc noaptea, dar dupa cum ziceam, deschide un folder si iti arde ochii. Digital vibrance la 50% e cum ar fi 'default'. Nu schimba nimic. Well then, atunci e clar ca o sa raman o vreme destul de lunga client fidel de CRTuri.
__________________ Just a wanderer. | |||
|
| | #523 (permalink) | ||
|
Ca să preîntâmpin asta, eu am setat din browser (la Firefox, Unelte>Opţiuni>Conţinut - Culori) fundalul gri. E adevărat, noaptea, după o "scenă" întunecată, te cam supără la ochi albul acela puternic. Dar, ce pielea mea, prefer albul ăsta decât alb-griul ăla anost de la CRT, că pe unul d-ăsta (DELL) scriu acum de la serviciu. | |||
|
| | #524 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 | am aceeasi probleama....eu il conectez la laptop deci am doar iesire vga.... nu l-am incercat pe dvi ca nu avut timp dar a inceput intr-o data. la mine se manifesta printr-o banda a imaginii care parca fuge intro parte nu intelgeg dc ....
| ||
|
| | #525 (permalink) | ||
|
Am luat monitorul de fix 6 zile, iar azi cand am scos pc-ul din stand-by a inceput sa faca figuri afisajul. Practic, apar diverse dungi si puncte verzi pe ecran si alte bazaconii d-astea. Face asa si cand e fara cablu de semnal, deci nu e de la placa video .O sa ma duc maine cu el la garantie, sper sa nu ma tina prea mult fara monitor... A mai avut cineva problema asta? Deja incepe sa-mi para rau ca nu am dat 100-200 lei mai mult sa iau o marca mai "cunoscuta".
__________________ Cumpar Memorie DDR2 ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. Last edited by Ciuby; 25-10-2009 at 20:58.. | |||
|
| | #527 (permalink) | ||
|
toate se mai si strica, e dupa noroc
__________________ 1AM2 sys: X2 5200+@3GHz 65W | HR-01 Plus | MSI K9A2 CF | 2x2Gb A-Data Vitesta EX | GTS250 + Acc.S1 + 2xKazeJyu | Xonar DX | Samsung 2x320Gb | Pioneer 215DBK | Corsair VX450W | Antec Solo | 2x92mm in + 120mm Nexus 800rpm out | Grado SR325i | Horizon 2206SW | Sidux 2AM2 sys: X2 4850e+ 45W | Ninja+ B | Gigabyte MA78GM-S2H | 2x1Gb Corsair XMS2 | 8600GT + Acc.S1 | Realtek ALC889a | Seagate 250Gb | Antec EA380W | Antec NSK3480 | 92mm in + 120mm out Nexus | Grado SR60 | Samsung 755DFX | Sidux | |||
|
| | #528 (permalink) | ||
|
Al meu are deja 1 an si vreo 8 luni si nu regret ca l-am luat(a fost o mica problema cu un tiuit aiurea pe fundal inchis la culoare care s-a autoremediat intre timp, ca la garantie n-au vrut/n-au putut sa-l faca cand am fost cu el la vremea respectiva). Cum spunea si Licaon_Kter depinde si de noroc pana la urma. Ma tenteaza sa trec la fratele mai mare(de 24) dar inca ma gandesc daca merita deranjul
__________________ It's time to burn™ | |||
|
| | #529 (permalink) | ||
| Şi de ce-l vinzi? Sau de-aia te-ai înscris pe CG?
| |||
|
| | #530 (permalink) | ||
|
Am mers cu el azi la PCG. Prima data nu mai facea figuri. Am ajuns la birou, nici aici nu facea. Am mers acasa, facea iar. Am revenit la birou, facea si aici. Am mers iar la PCG si de data asta facea figuri si la ei. Asa mi-am petrecut eu dimineata de la 9:30 pana pe la 12 .Important e ca l-au luat in service si sper sa fie gata pe la inceputul saptamanii viitoare cel tarziu. Si mai sper sa nu mai am probleme cu el...
__________________ Cumpar Memorie DDR2 ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #531 (permalink) | ||
|
Salutare. Am o mare rugaminte la voi care sigur va pricepeti mai bine decat mine. De curand am instalat windows 7 pe pc-ul meu si singura (pana acum) probleme e ca, in jocuri, la alta rezolutie decat cea a monitorului(1680/1050) imi apar 2 benzi negre pe marvinile verticale ale monitorului. Va rog frumos,daca se poate , dati-mi o indicatie. Plus ca daca vreau sa dau rezolutia mai mica din properties din nou apar benzi, si de data asta de jur imprejur. Mentionez ca placa video e Nvidia, 9400 gt la 512MB. Multumesc anticipat. | |||
|
| | #532 (permalink) | ||
| Quote:
daca ai rezolutie mai mica, vei vedea doar cei de la rezolutia aceea, in mijlocul ecranului ca sa vezi pe tot ecranul inseamna ca imaginea trebuie scalata, deformata, distorsionata, alungita pe orizontala asa e normal... seteaza la jocuri rezolutii cu aspectul 16:10 ( 1680x1050 / 1440x900 / 1280x800 / 960x600 ) ca sa vezi pe tot ecranul
__________________ 1AM2 sys: X2 5200+@3GHz 65W | HR-01 Plus | MSI K9A2 CF | 2x2Gb A-Data Vitesta EX | GTS250 + Acc.S1 + 2xKazeJyu | Xonar DX | Samsung 2x320Gb | Pioneer 215DBK | Corsair VX450W | Antec Solo | 2x92mm in + 120mm Nexus 800rpm out | Grado SR325i | Horizon 2206SW | Sidux 2AM2 sys: X2 4850e+ 45W | Ninja+ B | Gigabyte MA78GM-S2H | 2x1Gb Corsair XMS2 | 8600GT + Acc.S1 | Realtek ALC889a | Seagate 250Gb | Antec EA380W | Antec NSK3480 | 92mm in + 120mm out Nexus | Grado SR60 | Samsung 755DFX | Sidux | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |