![]() |
| | #42 (permalink) | ||
| Quote:
Ideea e ca pe un LCD nu cred ca o sa se miste niciodata la fel ca pe un CRT mai ales din cauza refresh-ului. Chiar daca se vede mai bine, se simte la miscare, eu simt diferenta dintre 90 fps-uri cu refresh 85 si 125 cu refresh 125 , asta pe CRT :PQuake 3-ul nu are decat o rezolutie mai slaba wide, in schimb incercati WarSoW are suport pt toate rezolutiile astea Wide ![]() Cand o sa mai am timp o sa mai dau o fuga sa mai bag un joculetz sa vedem cum sta treaba fata de al meu.
__________________ Powered by Intel&nVidia, Aim by Microsoft IE 3.0&Steelpad QCK, Skill by N0NAME! | |||
|
| | #43 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 |
N-are absolut nici o legătură refresh-ul la LCD-uri. E complet altă tehnologie. Contează viteza de răspuns (reală, nu ce povestesc producătorii).
__________________ If you put a large switch in some cave somewhere, with a sign on it saying "End-of-the-World Switch. PLEASE DO NOT TOUCH", the paint wouldn't even have time to dry. | ||
|
| | #44 (permalink) | ||
| N-are legatura, e montata gresit banda de prindere a panelui, sau poate chiar panelul e montat gresit. Nu inteleg de ce dar astfel de erori umane sunt admise si astfel trec controlul calitatii cu "BRIO" ca doar nu au pixeli morti, desi o aureola cum e cea din poza face cat o armata, sau poate sunt doar pixeli zombi si sunt admisi. Ce mai, stau in grup si baga zona respectiva in ceata. | |||
|
| | #45 (permalink) | ||
| Nu stiu pe de rost codurile, e ala de 19 inch ? Daca da - si am impresia ca ala este - are rezolutia nativa 1440x900 si intrari atat DVI cat si D-Sub.
__________________ Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. | |||
|
| | #46 (permalink) | ||
| Quote:
Ala este horizonul de 22" wide?
__________________ | |||
|
| | #50 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 Location: BUCURESTI |
eu am plecat dupa asa ceva la magazin si am revenit acasa cu un dell ...are niste culori..oribile..norocul meu a fost ca era plasat linga un dell de 22 si sa simtit imediat diferenta de culoare.nici dupa jumatate de ora de butonare in meniu pe la setarile de culoare nu am reusit sa gasesc o setare care sa-mi placa ..asa ca am ales dellul ..o fi el ieftin dar stiti vorba..putin dai putin face...multumesc celor de la magazin ca au avut rabdare cu mine..alfel as fi ales horizon si acasa as fi zis si eu ca alti care la-au cumparat dar nu au avut ocazia sa il compare cu alt model...doamne ce beton este si ce culori vii are..aste-as prostii curate.
| ||
|
| | #53 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 Location: Constanta |
Am gasit in sfarsit un review arhicomplet facut de nemti in engeza la monitorul asta (2206SW), numai ca la ei poarta numele de "Meditec SHB-22S6 TW" (rog un posesor de Horizon sa verifice daca intr-adevar monitorul din pozele respective este la fel cu al lor)! Il gasiti aici:http://www.prad.de/en/monitore/revie...ung-226bw.html. Vestea buna e ca pe acelasi site puteti gasi review-uri asemanatoare si la multe alte monitoare si acum puteti avea un termen de comparatie. | ||
|
| | #54 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2005 |
Ai gresit linkul dar modelul l-ai identificat corect. Iata linkul gugaluit: http://www.prad.de/en/monitore/revie...c-22s6-tw.html E intr-adevar acelasi model, difera doar culoarea. | ||
|
| | #55 (permalink) | ||
|
Pe afara arata la fel, dar Horizon are panel Class I (conform ISO 13406-2) adica zero pixeli morti garantati. Cel din review are panel Class II, un standard ceva mai relaxat care permite existenta unor pixeli defecti. Ma rog, e posibil sa fie acelasi panel dar distribuitorul german a preferat sa il incadreze la alta clasa...
__________________ Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. | |||
|
| | #56 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2005 |
Sau poate e o incurcatura in specificatii. La noi e listat aiurea in multe locuri. Chiar si in firmware sunt prostii, dimensiunile pe care le citeste sistemul din el sunt de la cel de 20", cand esti in anumite rezolutii mai mici decat cea nativa iti arata ca esti in 1680 x 1050 etc. Si o chestie pe care am uitat sa zic mai sus: good find BeDe! | ||
|
| | #57 (permalink) | ||
| deep fried Join Date: Sep 2006 | Quote:
| ||
|
| | #58 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #59 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 | Horizon 2206SW
Tocmai mi-am luat si eu monitorul asta sunt multumit de el la banii astia dar ma supara faptul ca nu are suport pivotant trebuie sa pun ceva sub el.Trebuie sa dezviletez surubu de la bara aia metalica ca sa pot schimba inclinarea sau cum !?...ms
| ||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
Se poate inclina cam 5 grade in jos si 25 de grade in sus. Atat. Nu desface suruburile ca nu ajuta la nimic.
|
| Advertisment | |
Joacă online gratuit snooker, pool, backgammon, jocuri de cuvinte şi de cărţi | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|