![]() |
| | #81 (permalink) | ||
|
Buna seara, rog pe cineva care are monitorul asta negru sa ii faca o poza cu el on si una off si sa le posteze, daca se poate. Vreau sa i-l iau sotiei si din poza aia nenorocita care apare pe site-urile noastre nu se intelege mai nimic. Bineinteles ca prin alte parti nu apare, ca e brand mioritic... Multumesc anticipat.
__________________ Raiul este cel mai exclusivist club din lume (TM) // Asus Rampage II Gene/i7 920D0 @Megahalems/6X2GB Kingston HyperX 2000MHZ //Leadtek 9800 GX2 /Lian Li V2000B Plus II && Asus A8N32-SLI Deluxe/FX-60/Corsair 3500LLPRO 4X1GB/Raptor74GB/WD640GB/8800 Ultra/Creative X-FI ElitePro &MegaWorks550 &GigaWorks750 &DDTS-100 Decoder/WC CorsairNautilus500 // ABIT AN8 SLI Fatal1ty&AN8 32X/X850XT/2GB Patriot PC4200 // Epox8RDA3+/B2500+ && MSIPRO266TDMASTER/2*P3 1400/MSI 5950Ultra && MSI850Pro2/P4 1.4S423/Rimm | |||
|
| | #84 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2005 Location: bacau |
Il am doar de 3 zile ,... ce pot sa zic pana acum:- dureri de ochi nu am si stau cateva ore bune cu ochii in el in fiecare zi. - pana acum am avut crt si nu prea post sa imi dau cu parerea referitor la comparatii cu alte lcd-uri, deci eu acum il compar cu crtu din poza. - e mult mai clara imaginea fata de vechul monitor, scrisul e mai bine conturat si mai clar, in poze parca se vad mult mai multe detalii (probabil de la rezolutie), culorile sunt mai vii in special verdele. -Vzibilitatea pe orizontala e ok, totusi daca fac browserul full screen culorile din extreme is usor diferite de culoarea din centrul ecranului. - vizibilitatea pe verticala : in functie de cum tii capul orientat, partea de sus a monitorului e mai intunecata sau mai luminoasa. - am bagat si un film: se vede frumos la 22", fara ghosting sau altele. Am stat la 2 m distanta, daca tii monitorul mai sus de pozitia capului, tot asa se vede intunecata partea de sus. Ideea e sa stai perpendicular cu privirea pe monitor. Ce am scris mai sus e comparat cu un crt, poate toate lcd0urile or fi asa . Anyway e un progres MARE de la dell crt 19(vechiul monitor), is multumit, si il recomand tuturor. | ||
|
| | #85 (permalink) | ||
|
Multumiri NRvant! Se trimit pozele, sa vedem daca trece testul designului
__________________ Raiul este cel mai exclusivist club din lume (TM) // Asus Rampage II Gene/i7 920D0 @Megahalems/6X2GB Kingston HyperX 2000MHZ //Leadtek 9800 GX2 /Lian Li V2000B Plus II && Asus A8N32-SLI Deluxe/FX-60/Corsair 3500LLPRO 4X1GB/Raptor74GB/WD640GB/8800 Ultra/Creative X-FI ElitePro &MegaWorks550 &GigaWorks750 &DDTS-100 Decoder/WC CorsairNautilus500 // ABIT AN8 SLI Fatal1ty&AN8 32X/X850XT/2GB Patriot PC4200 // Epox8RDA3+/B2500+ && MSIPRO266TDMASTER/2*P3 1400/MSI 5950Ultra && MSI850Pro2/P4 1.4S423/Rimm | |||
|
| | #86 (permalink) | ||
|
Voi la ce rezolutie va tineti horizonu de 22" si la ce rezolutie va jucati pe el? Eu acum il tin la 1280x960 si nu am nici o problema la 1680x1050 parca se vede prea mic iar siteurile nu sunt optimizate si cam te chinui ori sa faci fontu mai mare ori se vede doar pe mijloc(in functie de site). La 1280x800 nu se vede taskbarul chiar daca ii dau AUTOadjust !!??? Oricum monitoru e prea tare ca si culori luminozitate si marime il recomand oricui In filme si poze dar si in jocuri se vede Super Mega Ultra Bestial | |||
|
| | #88 (permalink) | ||
|
In 1280x960 pe monitor 16/10 ai imaginea foarte deformata, chiar nu vezi cat de oval e cercul ? Atat Horizon-ul de 22" cat si LG-ul de aceeasi diagonala le folosesc in rezolutia nativa, 1680x1050, si nu am nici o problema cu cititul, daca ti se pare prea mic textul iti recomand sa mergi la oftalmolog, la modul cel mai serios; in rezolutia nativa ar trebui sa se fara bine, foarte sharp si fara nici un fel de problema. La orice alta rezolutie decat cea nativa ai un blur enervant din cauza interpolarii, mi se pare mai greu de citit in felul asta...
__________________ Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded. God must like stupid people very much, that's why He keeps making so many of them... | |||
|
| | #89 (permalink) | ||
|
Vad foarte bine ce scrie doar ca e cam mic ar putea fi ceva mai mare parerea mea, eu stau la distanta de 1M si ceva de monitor mereu in orice joc si pe ym si pe net, dar oricum nu am nici o dificultate in a citi doar ca mi se pare mult mai mic. O sa il tin in rezolutia lui nativa 1680x1050 o saptamana pana ma obisnuiesc si apoi o sa trec iau la o rezolutie mai mica(mare) sa vad diferentele. 1680x1050 cat e (16:9, 4:3 ....) Filmele la ce aspect ratio sa le vad? pana acum m-am uitat la 4:3 si nu mi s-a parut ca distorsioneaza. Iar in nokia test cercul mi s-a parut cerc nu oval. si jocurile tot in 1680x1050 sa le joc? si daca nu suporta jocu in ce rezolutie sa joc? LE.m-am uitat la filmele care le-am vazut ieri si acum cand am rezolutia nativa in 4:3 mi se vad 2 dungi negre in lateral iar pe 16:9 se vad doar 2 dungi mici sus si jos ceea ce e normal din cate am citit, faza este ca atunci cand sunt in 1280x960 pe 4:3 nu e nici o dunga neagra, in filme, iar cercu e cerc din cate imi dau seama. pe 1680x1050 in 16:9 cercu e cerc dar am 2 dungi mici sus si jos ceea ce nu e suparator deloc e chiar bine pt subtitrare. cred ca la 1680x1050 o sa raman e mai misto decat celelalte rezolutii
Last edited by Ninjaki; 19-11-2007 at 16:21.. Reason: testat 4:3 in 1680x1050 si e naspa :p | |||
|
| | #90 (permalink) | ||
|
Ai prea multe probleme care s-au mai discutat si rezolvat pe alte thread-uri, nu are rost sa o iau de la capat...
__________________ Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded. God must like stupid people very much, that's why He keeps making so many of them... | |||
|
| | #91 (permalink) | ||
|
Cred ca am descoperit o mica problema, ca prea era frumos cap-coada monitorul asta. Intrarea component aparent NU este HD, cel putin cu XBOX 360 nu functioneaza corect. Consola setata pe TV merge OK (PAL 60) dar setata pe HDTV da doar o imagine rupta si colorata in verde pe 480p si lipsa completa la apel pe 720p. | |||
|
| | #92 (permalink) | ||
| baieti puteti sa imi descrieti si mie va rog ce inseamna CA SE VEDE PROST un joc pe acest monitor daca nu este jucat in rezolutia nativa??? Eu am la magazin (ALtex) un BENQ T222 si m=am jucat putin pe el (nu am reusit deloc sa il pun pe rezolutia nativa, nu stiu de ce, am instalat driver-ul pt vista pt 6200, asta este placa video de pe sistemul pe care merg monitoarele, l-am pus direct nu pe splliter si tot nu vrea, maxim 1600 cu 1200, daca ii pun rezolutia asta zice out of range...ciudat, aveti vreo solutie?) si am instalat azi un joc Lara croft -penultimu` si l-am pus pe 800x600!!, si inafara faptului ca se vedea pixelat cum era evident ,alte probleme nasoale cu imaginea nu am vazut. Asta ma opreste pe mine sa imi iau acest horizon, ca tot zice lumea "daca nu te joci la rezolutia nativa o sa se vada ca un c*r". Am un Samsung 940N pe care o sa il vand, si pe care ma joc numai in 1024 cu 768 si nu am nici o problema, deci nu ma joc in 1280x1024 - rezolutia lui nativa (ma joc si in rezolutia asta jocurile care pot fi jucate pe sistemul meu in rez asta.)
__________________ C2D E8200 @3800 ; Gigabyte EP35C-DS3R; 2 GB sycron 1066; ATI HIS 4830 512 RAM; HP 6720s Intel C2D 5470, 1gb RAM, 120 HDD | |||
|
| | #96 (permalink) | ||
|
Depinde de ochiul fiecaruia, eu inca nu am vazut LCD care sa ma multumeasca in alta rezolutie decat cea nativa.
|
| | #97 (permalink) | ||
| Quote:
Cosmin....ai dreptate :P
__________________ C2D E8200 @3800 ; Gigabyte EP35C-DS3R; 2 GB sycron 1066; ATI HIS 4830 512 RAM; HP 6720s Intel C2D 5470, 1gb RAM, 120 HDD | |||
|
| | #98 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 |
mi-am luat eu un monitor Lcd Horizon de 22''...este un super monitor...este cel mai bun la raportul calitate -pret...si in plus am auzit ca piesele pentru el sunt facute de Samsung si Lg...si eu am vrut sa-mi iau tot un Lg sau un Samsung de 19'', dar plateam cu 1-2 milioane in plus si era diagonala de 19'' si aveam garantia la ele de 2 ani...asa , mi-am luat Horizonul de 22'' si am si economisit niste bani si am garantie la el de 3 ani...daca imi luam Lg sau Samsung plateam si firma...recomand acest monitor, credeti-ma , nu o sa fiti dezamagiti de el!
| ||
|
| | #99 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 |
Azi l-am primit si eu. Inevitabil, am ramas impresionat de diferenta fata de vechiul crt de 17" E intr-adevar un best buy, chiar isi merita fiecare banut!Se mai putea lucra, totusi, la reglajele de culoare, dar nu e deranjant decat daca lucrezi cu grafica intensiv (cazul meu, dar acum macar am un workspace imens ).
| ||
|
| | #100 (permalink) | ||
|
Am o nelamurire... l-am testat pe iesirea DVI a unui Laptop cu placa nVidia 7900Go si am dat peste o problema. Nu e capabil sa afiseze imagine daca setez din driver orice alt tip de scalare a imaginii [la rezolutii mai mici decat cea nativa] decat modul intern al monitorului. Deci indiferent de rezolutia trimisa la monitor el face stretch complet fara posibilitatea de "stretch & keep aspect ratio" sau "no stretch". Urmeaza sa il pun pe un comp si nu prea va functiona in alta rezolutie decat cea nativa pentru ca nu se va juca nimic pe el, dar mi se pare putin ciudat ca nu vrea sa scaleze prin alt procedeu decat full stretch. Any thoughts/comments? | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |